FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

autogol
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la autogol » 29 mar 2014, 17:26

Sumnjam da ce se Bundeska ispratit do kraja,vise niko ne shvata ove utakmice ozbiljno,zasto bi onda i mi :think:

Sta li je sa Thiagom :?

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 29 mar 2014, 17:27

Nisam gledao utakmicu , vidim da smo vodili 3-1 a onda 3-3 .. znaci odbrana je malo skripala, ali naravno misli vec sa Manchom.. po komentarima vidim da je Buyto malo vise zasrao haha.

Ali samo nek nije poraz, hocu da do kraja ostanemo neporazeni, a nema veze ljudi, noge su malo teze sad poslije partijanja jel :) :thumbup: :thumbup:

No drago mi je radi Pizzara nova 2 gola u njegovoj statistici :clap:

Neka se malo ponadaju i djavoli da mogu nesto ajdeee :wave: :wave: :wave: :wave:
FC Bayern !!!!!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 mar 2014, 17:27

momci ne znam za vas ali mi moramo uzeti kvalitenijeg golmana za nedaj boze ,od starkea nista,nedaj boze da ostanemo puuuuuu daleko bilo bez noje :eh: :lolno: :lol: :crazy:

milito me je danas toliko iznervuirao i nasmijo da su mi suze krenule haman od muke ko tigar tenk na travnjaku do se okrene nasi vec u napadu :lol: , contento sigurno napusta nije me briga gjde treba dovesti kakvu kvalitet zamjenu za nedaj boze .
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 29 mar 2014, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 mar 2014, 17:28

Momci su još opijeni slavljem pa danas i nisu bili na nivou,dosta nesigurnosti u odbrani Starke i Buyten veoma loše izdanje.
Niz bez poraza se nastavlja. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 mar 2014, 17:29

Bizi bem ti Hofenhajm jbni.
Na koliko smo stali s pobjedama?
Aaaaaj,koliko me iznervirase.

Robben bas sad nasao da se ponavlja kao nekad i onakve zicere da fula.
Mogao je obic golmana,pucat u desnu stranu,lobovat ga,a on u lijevu,jos se golman vec poceo bacat i to tako traljavo.
Blaaaah :sick:
Jedina svijetla tacka odbrane je Dante,ha stavio Buytena ha neki panj,isto ti dodje.
Ali opet,5 igraca odbrane zajedno s golmanom ne igra u utorak,drugi je ovo tim skroz.Jos ako uzmemo u obzir koliko su Lahm i Alaba angazovaniji u vezi i koliko odskacu od Rafe i Diega...A i kako objasniti igracima da grizu na terenu,kad su vec osvojili.

Hajd' makar ce mi u utorak popraviti raspolozenje kad razbiju onu nejac iz Manchstera.
#miasanmia

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 mar 2014, 17:31

Ma bitno je da se nastavio niz bez poraza.
Samo, bayi stvarno fali jos jedan stoper, lijevi bek i ofanzivni vezni.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 mar 2014, 17:33

sekerbay je napisao/la:Ma bitno je da se nastavio niz bez poraza.
sto amidza ofanzivni vezni :?

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 mar 2014, 17:34

Izmjesani sastav nije bio dobar danas, Hoffenheim je mozda zasluzio i pobjedu. Vjerujem da ce se uveliko slaviti ovdje kada Buyten i Contento napuste Bayu ( Sem Klareta :mrgreen: )
Jos jedna stvar, danas se moglo vidjeti koliko Neuer zapravo znaci za odbranu, nesigurni Starke je unio dodatnu nesigurnost u ionako nesigurnu odbranu.
autogol je napisao/la:Sta li je sa Thiagom
Spominjali su koljeno, valjda nisu ligamenti u pitanju :?
schweinsteiger je napisao/la:Na koliko smo stali s pobjedama?
Osamnaest uzastopnih je bilo do ove tekme cini mi se, medjutim niz bez poraza u Bundesligi se produzio na 53 utakmice.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 29 mar 2014, 17:37

PEP je napisao/la:
Umjesto sakirija ;)
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 mar 2014, 17:38

http://www.abendzeitung-muenchen.de/inh ... 18780.html

Thiago u bolnici završio. Valjda nije nista ozbiljnije :evil:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 mar 2014, 17:48

sekerbay je napisao/la:
PEP je napisao/la:
Umjesto sakirija ;)

:| phhhh ne znam sta bi ti reko ,generalno gledajuci sacir nije opravdao ono sto se od njega ocekivali u bayernu,ne moze se reci da nije imao vremena da se pokaze ,s druge strane medalje opet ako gledamo statisticki ove sezone on i nije toliko los za vrijeme koje je proveo na terenu , ne briljira ali je solidan, on moze puno bolje ,tesko cemo naci kvalitetniju zamjenu za njega ,a da u ovakoj konkurenciji sjedi na klupi.Ne znam :think: ali vidjet cemo sta ce biti kada krene sezona ljetnih transfera. :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 mar 2014, 17:48

Pepunova taktika da se zbuni ionako konfuzni David Moyes. :shh: Matematički i realno mor'o je da se desi ovaj x. Nije to problem neg' je problem način na koji je većina danas igrala, letargično i opušteno, nema elana ni sekunde, al' eto titula je tu pa ko veli moRemo mi sad malo vašar pravit'. Amidža ima pravo, štoper je prioritet na ljeto. Onog Milita nema potrebe ni da komentarišem. Isto važi i za Contenta, dat mu kak'e optremnine u lignitu, zlatni sat i poslat što dalje od Minhena. Pa čovječe, na njegovoj faci vidiš da je i osnovnu jedva završio. Sreća pa nije poraz, bila je ona jedna situacija pred kraj praFo ozbiljna. Starke bi se upuc'o iz pištolja da je i to ušlo. :angel:

Podrška Thiagu, valjda bude nahajr i da nije ništa ozbiljno. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 mar 2014, 17:54

anelbavarac je napisao/la:Gledajuci nasu odbranu, primamo 2 komada najmanje :lol:
Klare je napisao/la:Izvini nije mi u planu da ikoga uvrijedim, ali Bujtu, Rafinju i Dantea nazvati odbranom koja prima 2 gola je malo reći glupo, pa makar im dio družine bio i Kontento u usponu. ;)
Ipak su su losiji nego sto sam mislio znaci ne 2 nego 3 komada.
Kada imas u zadnjoj liniji padavičara Contenta, i van Buytena, kojeg je ocigledno vrijeme pregazilo, nemas se cemu nadat' nego primanju nekoliko golova u svoju mrezu.

Naravno da je ova utakmica imala bilo kakav znacaj, ova druzina ne bi zaigrala danas.
Da ne duzim, prodat' napolitanskog uhljupa,(ako ga iko bude htio) Van Buytenu se zahvalit' na svemu sto je uradio za Bayern,i dovest weltklasse stopera i problem rijesen.

Okrenimo se Jedinstvu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 mar 2014, 17:55

Prva utakmica ove sezone koju nisam pogledao, ipak mi je derbi na Tusnju bio prioritet a i titula je svakako osigurana, no reprizu cu sigurno pogledati, 6 golova na jednoj utakmici se rijetko vidja.

Vise bih volio da smo izgubili nego da se Thiago povrijedio. Iskreno se nadam da ce s njim biti sve u redu.

Edit: jel' ovo Ulli bio na tekmi? :mrgreen:

Edit2: Thiago ce odsustvovati oko 4 sedmice. :evil:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 mar 2014, 18:11

Izgleda da ova povreda Thiaga slična kao prosle godine kad smo u četvrtfinalu ostali bez Kroosa. Nadam se da mu oporavak neće trajati kao kod Tonija ;)

Zaista šteta ali koga nema bez njega se može i mora 8-)

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 mar 2014, 18:15

Bayern@heart je napisao/la:Izgleda da ova povreda Thiaga slična kao prosle godine kad smo u četvrtfinalu ostali bez Kroosa.
I ja sam pomislio odmah na taj deja vu, ali kada se Kroos prosle godine ozlijedio nekada u ovo vrijeme Bayo je osvojio Lp, nadam se istom scenariju :D
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 29 mar 2014, 18:23

Prosle godine je odlaskom Kroosa iz prve postave unaprijedjena igra, moglo bi se to desiti i ove godine s Thiagom.
Ne kazem da je on dosad bio najslabija karika, nije to bio ni Toni prosle godine, ali mozda pocnu igrati bolje bez njega. Mozda njegova zamjena donese ono sto fali Bayernu da bas pocne da melje sa vise razlike 8-)
Nikad se ne zna...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 29 mar 2014, 18:25

BadrHari je napisao/la:Prosle godine je odlaskom Kroosa iz prve postave unaprijedjena igra, moglo bi se to desiti i ove godine s Thiagom.
Ne kazem da je on dosad bio najslabija karika, nije to bio ni Toni prosle godine, ali mozda pocnu igrati bolje bez njega. Mozda njegova zamjena donese ono sto fali Bayernu da bas pocne da melje sa vise razlike 8-)
Nikad se ne zna...

eto samse u lp za javia , basti javi neprocjenjivo 8-) :thumbup: recept za titulu :D

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 29 mar 2014, 18:26

Thiago 4 sedmice, znaci u dvomecu protiv Manche, necemo racunati na njega, ali bice on spreman do finala ak Bog da :lolno:

Mozda ipak taj stoper sto spominjemo, treba sigurno, jer eto citao sam jucer da Badstuber ima malo i poteskoca i sa povredom, iako je bio na dobrom putu da se sto prije vrati, nesto ga zeza ta povreda, pa se nadamo da cemo ga ospobit, ali iz razloga sto ce mu trebat vremena da uhvati formu u utakmicama, moramo dovest nekog.

Znaci na kraju sezone Pizzara odlazi, majstoru hvala, Buyten i Contento takodjer.. hvala vam, svaka cast, ali nekog u zamjenu za Alabu, i stoper, i ne treba nista vise ;) ;) ;) ;)
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 mar 2014, 18:28

Ovaj gol Modestea je cisti ofsajd. :wtf:
Ne znam kako pomocni ovo nije uspio vidjeti ali je bilo ocito, barem onako kako sam ja vidio, objektivno. :mrgreen:

Jos uvijek ne mogu da prezalim Thiaga, puno je donosio prema naprijed, pogotovo sa tim svojim lucidnim dodavanjima.

Drago mi je da se Ribery malo probudio, danas je evo upisao asistenciju a njegove igre su nam od izuzetne vaznosti.

Ekipa se odmorila, prvotimci su spremni tako da ocekujem da grizu maksimalno u utorak. :thumbup:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.