Sta li je sa Thiagom

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
sto amidza ofanzivni veznisekerbay je napisao/la:Ma bitno je da se nastavio niz bez poraza.
Samo, bayi stvarno fali jos jedan stoper, lijevi bek i ofanzivni vezni.
Spominjali su koljeno, valjda nisu ligamenti u pitanjuautogol je napisao/la:Sta li je sa Thiagom
Osamnaest uzastopnih je bilo do ove tekme cini mi se, medjutim niz bez poraza u Bundesligi se produzio na 53 utakmice.schweinsteiger je napisao/la:Na koliko smo stali s pobjedama?
Umjesto sakirijaPEP je napisao/la:sto amidza ofanzivni veznisekerbay je napisao/la:Ma bitno je da se nastavio niz bez poraza.
sekerbay je napisao/la:Umjesto sakirijaPEP je napisao/la:sto amidza ofanzivni veznisekerbay je napisao/la:Ma bitno je da se nastavio niz bez poraza.
anelbavarac je napisao/la:Gledajuci nasu odbranu, primamo 2 komada najmanje![]()
Ipak su su losiji nego sto sam mislio znaci ne 2 nego 3 komada.Klare je napisao/la:Izvini nije mi u planu da ikoga uvrijedim, ali Bujtu, Rafinju i Dantea nazvati odbranom koja prima 2 gola je malo reći glupo, pa makar im dio družine bio i Kontento u usponu.
I ja sam pomislio odmah na taj deja vu, ali kada se Kroos prosle godine ozlijedio nekada u ovo vrijeme Bayo je osvojio Lp, nadam se istom scenarijuBayern@heart je napisao/la:Izgleda da ova povreda Thiaga slična kao prosle godine kad smo u četvrtfinalu ostali bez Kroosa.
BadrHari je napisao/la:Prosle godine je odlaskom Kroosa iz prve postave unaprijedjena igra, moglo bi se to desiti i ove godine s Thiagom.
Ne kazem da je on dosad bio najslabija karika, nije to bio ni Toni prosle godine, ali mozda pocnu igrati bolje bez njega. Mozda njegova zamjena donese ono sto fali Bayernu da bas pocne da melje sa vise razlike![]()
Nikad se ne zna...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.