Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Zasto mi PC ruči ko hiltovka

Prljavfirefirefirely je napisao/la:Zasto mi PC ruči ko hiltovka![]()
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:Eh njasra Tito dragi.
Znači, windows updates su mi oduvijek bili ugašeni, međutim jutros palim kompjuter i dolazi mi notifikacija da aktiviram Win Xp Pro sp3, zatim sam pokušao sa istim onim serijskim kao i kada sam ga prvi put instalirao ali kaže nešto u smislu da je ovaj serijal već ispucao limit koliko se puta isti može koristiti na različite kompjutere. Našao sam neke na internetu i preko torrenta, ali većinom nakon što ukucam kaže ili da je pogrešan broj ili ovo gore što sam naveo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Treba ti serial od XP Professional, Home Edition serial (najčešći na internetu) ti neće proći na XP Professional.
Upiši ovo u google:
Kreni redom, naći ćeš svježe serijske brojeve.
Upiši ovo u google:
Kod: Označi sve
belarc advisor current profile" "windows xp professional" "keySretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Znam da mi od pro treba za SP3, taj sam i tražio i našao sam par kako na google (random pretragama) tako po torrentima i yt-u, ali obično kaže kako ne može više da se koristi ili su pogrešni serial brojevi u pitanju. Ali evo pokušat ću kako si rekao pa se javim.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ako mislis da je pregrijavanje laptopa, onda se treba isto desiti ako je samo ukljucen u struju. Ako ti se baterija na taj nivo spusta nakon 2-3 sata koristenja, onda izvadi bateriju, ukljuci laptop samo na struju i neka radi 3-4 sata i radi isto kao i inace. Ako ti se onda ne ugasi, mozda je do baterije nesto.johnnyyK je napisao/la: ne, nije to...
slicna situacija je i kod mene, sto se toga tice.Mislim da se gasi na 5%, odnosno prelazi u hibernaciju, ali u ovome slucaju u potpunosti se gasi.Zna doći i do 10% ili manje pa se onda ugasi, ali kada je nekih 20-tak% i kad je upaljeno nekoliko programa, videa, prozora itd. jednostavno se ugasi...
@AeGon099 - Mislis zelen ekran u okviru videa ili cijeli ekran bude zelen? Je li se radi o laptopu sa tim drive sto imas problema ili je desktop? Ako je desktop, otvori, vidi jeli mozda kabal od struje iskljucen. Ako imas jos neki drugi koji visi, probaj njega ukljuciti. Ako nece, onda je vjerovatno otisao drive. Ako imas u njemu neki CD/DVD, mozes uzeti spajalicu, imas naprijed jednu malu tackicu (otvor), blizu dugmeta za otvaranje, tu gurni zicu dok ti se ne otvori drive. Onda samo rukom izvuci CD/DVD.
@Unofficialpage - Neki ga hvale, dok meni recimo ne pada na pamet da ga koristim
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Treba ti serial od XP Professional, Home Edition serial (najčešći na internetu) ti neće proći na XP Professional.
Upiši ovo u google:
Kreni redom, naći ćeš svježe serijske brojeve.Kod: Označi sve
belarc advisor current profile" "windows xp professional" "key
Ne ide i gotovo.

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Pise mi da je MSE (antivirus) pri kraju tj."support for this operating system is ending"...
A skinuo sam ga nedavno, kako, sta?
A skinuo sam ga nedavno, kako, sta?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- OnlyUnited
- Kontakt:
As a result, after April 8, 2014, technical assistance for Windows XP will no longer be available, including automatic updates that help protect your PC. Microsoft will also stop providing Microsoft Security Essentials for download on Windows XP on this date. (If you already have Microsoft Security Essentials installed, you will continue to receive antimalware signature updates for a limited time, but this does not mean that your PC will be secure because Microsoft will no longer be providing security updates to help protect your PC.)
Skini Avast..
Skini Avast..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Kad god upalim racunar ili laptop vrijeme mi se vrati na 1.1 2008 00:02 i nece mi ni internet ni pola stvari.. prvo mi pocelo na alptopu evo od jutros i na racunaru..
zna li iko sta je to ?
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
zna li iko sta je to ?
Jbeni avast me je i zahebao pa sam skidao ovaj.. Imamo jos malo vremena, vidjet cu 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re:
Udji u Bios i pokusaj podesiti vrijeme..MElloo je napisao/la:Kad god upalim racunar ili laptop vrijeme mi se vrati na 1.1 2008 00:02 i nece mi ni internet ni pola stvari.. prvo mi pocelo na alptopu evo od jutros i na racunaru..
zna li iko sta je to ?
- Ed Woodward for Prime Minister !
Re: Re:
Ja bih rekao da je baterija od CMOS, ali mi cudno da je na desktopu pa onda isto na laptopu.Ta baterija cuva informacije u CMOS-u, a jedna od njih je vrijeme. Cim se vrijeme tako poremeti, odmah puno stvari ne radi kako treba. Ta baterija po pravilu treba da traje i koji mjesec i kada ti nije kompjuter ukljucen u struju.MElloo je napisao/la:Kad god upalim racunar ili laptop vrijeme mi se vrati na 1.1 2008 00:02 i nece mi ni internet ni pola stvari.. prvo mi pocelo na alptopu evo od jutros i na racunaru..
zna li iko sta je to ?
Ja bih ti predlozio da ako mozes, kupis bateriju za desktop (lakse je promjeniti), ona kosta do 10KM (trebalo bi da nije skuplja), zamjeni, pa vidi je li se problem opet javlja. Ja nemam drugog objasnjenja. Baterija se nalazi na maticnoj, pa ako nisi rastavljao desktop prije, pitaj nekoga da ti pomogne ako ne znas sam. Uglavnom, iskljuci iz struje i ne diraj ako ne znas da ne bi sprzio nesto u kompjuteru. Javi ako sta odlucis i reci kako je proslo.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
kako da ugasim wifi ?

Imam ove joysticke, ovaj što ima dva kabla na sebi je glavni, sad mogu li ja staviti da mi ovaj drugi bude glavni joystick pošto mi je ovaj drugi bolji msm bolje radi????
Ovo pitam pošto igram Fifa World pa tamo nmg da biram s kojim ću joystickom igrati..
Unaprijed Hvala!
InstalirajUnofficialpage je napisao/la:Da li da instaliram win 8?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Instalirao sam. Moguti reći da je pravo dobar.Android je napisao/la:InstalirajUnofficialpage je napisao/la:Da li da instaliram win 8?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
katalinskiosim
- Kontakt:
Raja za koliko bih para mogao prodati monitor LG FLATRON L1717S ?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Na PES-u možeš a za FIFU čisto sumnjam, pitaj tamo u fifa temiRamsey16 je napisao/la:
Imam ove joysticke, ovaj što ima dva kabla na sebi je glavni, sad mogu li ja staviti da mi ovaj drugi bude glavni joystick pošto mi je ovaj drugi bolji msm bolje radi????
Ovo pitam pošto igram Fifa World pa tamo nmg da biram s kojim ću joystickom igrati..
Unaprijed Hvala!
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.