Borac - Sarajevo - X Borac je u Mostaru pokazao da su vrlo dobra ekipa , ali se također pokazalo da se ne znaju nositi sa pritiskom domaćeg terena u BL.Pitari s druge strane ne igraju dobro ali su im rezultati ipak solidni.Ja natežem neki x mada me bilo kakav drugi ishod ovdje ne bi iznenadio.U slučaju pobjede Borca to će biti početak kraja Jarnija na klupi pitara. 1-1
Leotar - Željezničar - 2 Željo ovo dobija ali neće to biti baš samo izlet kako neki pišu.
Mladost - Zvijezda - 1 Mladost kompaktnija ekipa od Zvijezde koja je očito još uvijek neuigrana.
Olimpic - Travnik -1x Olimpic favorit ali domaći teren za njih nije domaći i zato sam ovdje oprezan naročito ako Olimpic ne uspije povesti u prvom poluvremenu.1-0 ili 1-1
Slavija - Zrinjski- 2 Navijački ali i realno smo puno bolji ali Slaviji gori pod nogama a mi ako dobijemo ovo imaćemo višestruku korist i zato 2. 1-3
Velež - Rudar -1 Prva pobjeda komšinica kući nakon par mjeseci i to po meni vrlo ubjedljiva,Šahtjor bi mogao platiti cijenu ovih dosadašnjih promašaja domaćih 5-1.
Celik - Vitez - X Susjedski derbi , miroljubivo uz moguće iznenađenje gostiju.
Široki Brijeg - Radnik - 1 Ovo Široki mora dobiti ali ne treba se zanositi da će biti lagano naročito ako ih igrači podcjene,Musa neće sigurno.
8/8

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI