FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 31 mar 2014, 00:22

monsen je napisao/la:
pisac je napisao/la:Demantuj me ;)
Pogledaj tabelu i samo ce ti se ukazati. :lolno:
Dobili raspalog Leotara jaki su nema šta mnogo su im dobri golovi :yawn:
Sarajevo ljubavi moja!

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 31 mar 2014, 00:23

pisac je napisao/la:
monsen je napisao/la:
Zahvali se Loncaricu, Svraki, Jamaku, Ari, Tomicu, Stanicu, Urdinovu, koji su iznijeli vasu ekipu do sada.
Opet jos jedan dokaz da vasi mladi igraci nemaju nikakve veze sa tim.
Ti mladi i perspektivni igraci postoje samo u vasim ublehaskim pricama
Slazem se s tobom. :lol: :clap:

:crazy:

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 31 mar 2014, 00:29

Samo argumenti.
Pokazi mi, imenuj mi i pojasni koji to vas mladi igrac je napredovao ove godine, koji je bio nosioc igre i na kojem smatras da mozete zaraditi?

Mali Gojak vam je bio velika nada, vidi se na njemu da ima materijala, ali vam je odleprsao :D
Ako su vam Sadikovici, Brkovici, Ramici i slicni perspektiva, onda vam se ja unapreijed radujem :)

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 31 mar 2014, 00:33

Mislim da smo mi uveliko zakomplikovali sebi situaciju sa remijem protiv Borca . jer sada jednostavno moramo dobiti sve do kraja i cekati kiks tri protivnika koji su 2 boda ispred nas . Sto se tice kupa to nam treba biti primarni cilj jer nakon 6 godina igramo polufinale tog takmicenja i mislim da nam je to jedina sansa za neki trofej ove godine . Previse kikseva na Kosevu nas je dovelo u ovakvu situaciju sa prvenstvom . Jednostavno sa remijima protiv Mladosti i Olimpica , te porazom Protiv Borca za zelenim stolom i Sirokog u nadoknadi smo izgubili mnogo i nazalost mislim da je sve to nenadoknadivo . ZATO U SRIJEDU SVI NA STADION PO FINALE KOJ CEMO OBEZBJEDITI U PRVOJ TEKMI TO SAM UBJEDJEN .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

KogaBrigaZaNick
Kontakt:

Post Postao/la KogaBrigaZaNick » 31 mar 2014, 02:52

@pisac, @monsen

Obojica ste retardirani i smarate tom pričom!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 31 mar 2014, 05:21

pisac je napisao/la:
monsen je napisao/la:
Zahvali se Loncaricu, Svraki, Jamaku, Ari, Tomicu, Stanicu, Urdinovu, koji su iznijeli vasu ekipu do sada.
Opet jos jedan dokaz da vasi mladi igraci nemaju nikakve veze sa tim.
Ti mladi i perspektivni igraci postoje samo u vasim ublehaskim pricama
Stipu bola njih. Pa nije davno bilo kada ih je vecina na njihovoj temi provodila dane i noci pisuci o svemirskom brodu na Grbavici kojeg ce Slovenci napraviti ( :roll: kad su nesto dobro Slovenci napavili u BH). NIsi mogao progovoriti odma ljubomora za rastuceg Zelju giganta itd... I gdje smo sada 2014-a :crazy: trava i korov na Grbavici . Festa zavrsena mole boga za transfer Edina. Al sada je nea nova ubleha aktuelna. Dabogda napravili kako vasi mladi tako i njihovi milionske ugovore ... al nema toga

Nego nedajte da i vas pocne nosati ovo (a vidim pomalo nanosi) bez teska rada i znoja i pravih mladih igraca cuda se ne desavaju.

Usput svaka cast za onakav docek Veleza u Sarajevu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 mar 2014, 08:06

Pobjedom u Lukavici,Zrinjskom su se otvorila vrata ka tituli.Slijedi im teska utakmica protiv Listice, i ako uzmu tri boda,glavni su kandidati za titulu.Mislim da ce na Kosevo doci,i igrati pod rucnom zbog vaznosi utakmice u prvenstvu ,sto mi trebamo iskoristiti,i pokustati odmah rijesiti brige na Kosevu.Mislim da nam je za to dovoljna pobjeda od 1-2 gola razlike bez primljenog gola.

Sto se tice prvenstva remijem u Banja Luci vise ne zavisimo sami o sebi.Treba sad uzeti Rudar koji je po meni uz Leotar i Slaviju najlosija ekipa,te cekati mozda i najboje resenje remi u Mostaru.Nije sve izgubljeno ima jos 6 kola i svi imaju jako teske utakmice, bice tu jos svega.

Ako pogledamo raspored vodecih ekipa sve imaju teske tekme ;

ZRINJSKI
Docekuje Široki,ide Velezu

SIROKI
Ide Zrinjskom,ide Olimpicu

ZELJO
Ide Olimpicu,Velezu,docekuje Sarajevo

SARAJEVO
Idemo Rudaru,Travniku,Zelji.

Rudar je realno puno losija ekipa od nas,i ako ne uzmemo tu tekmu, nismo ni zasluzili da se borimo za titulu.Travnik pobjedom kuci protiv Mladosti gotovo pa sigurno osigurava opstanak.I ostaju maleni,i tu ce biti kljucna utakmica.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 31 mar 2014, 08:20

Ja nisam rekao da nas niste posteno izbacili, nego da ste nas izbacili a niste ima li tri suta u okvir gola. Vile vas nosale i na Grbavici, ali i na Kosevu. Nebitno prosli i kraj price.

A to cemo da vidimo kad bude vrijeme za to. Glupo je sada se raspravljati, a sve sto pises spada u domenu science fiction. Kad budete to uradili onda mozemo pisati, iako smo mi proslih godina kad je vama trebao bod za evrope, kad je Bekric dao dva gola, nismo vas htjeli natrpati, jer ste nase komsije. Ali posto ste se pohasili nesto, nece to vise ici tako ..

HAHAHAHAHA.......vile nas nosale.....HAHAHAHAHAHA......banujte ga molim vas ! :D

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 31 mar 2014, 08:53

monsen je napisao/la:
GangEvil je napisao/la:
Djorkaeff je napisao/la:Ponavljaju se udari na fks sa svih strana ovaj put prije meca sa borcem u svlacionice je upala islamska zajednica i zatekla preko 14 igraca bez znanja fatihe
A kod vas se u svlacionici samo mogu zateci igraci bez feninga...kupi kartu....poguraj bracu da imaju sta jesti...
Vincentiću dodaj gas, ŽELJO opet ispred vas.

Da naglasim BEZ FENINGA.
seljo moze biti ispred nas, ali samo kao putnik za Evropu...nama u tom slucaju plasman ne znaci nista...mozemo biti i 7 jer cemo u evropu ici posto osvojimo kup nakon sto smo izbacili bivse sampione uz nosanje vila....ali dzaba...valja jesti muda kad ne mozes Vincentice dobiti na Kosevu 10 godina....i da....gledati manijake kako se raduju u 92 min....neprocjenjivo....HAHAHAHAHAHA

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 31 mar 2014, 08:53

Pa jel niste?To nas ubili vi al eto niste imali srece nije lopta htjela u go?

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 31 mar 2014, 09:03

DANDY je napisao/la:Pa jel niste?To nas ubili vi al eto niste imali srece nije lopta htjela u go?
Ko je pricao sa nase strane o bilo kakvom ubijanju? Mi mislimo da je rezultat bio realan po sansama na obadvije tekme...ali vi ocito ne mislite tako...a hoce to tako kad se ispadne...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 09:21

GangEvil je napisao/la: seljo moze biti ispred nas, ali samo kao putnik za Evropu...nama u tom slucaju plasman ne znaci nista...mozemo biti i 7 jer cemo u evropu ici posto osvojimo kup nakon sto smo izbacili bivse sampione uz nosanje vila....ali dzaba...valja jesti muda kad ne mozes Vincentice dobiti na Kosevu 10 godina....i da....gledati manijake kako se raduju u 92 min....neprocjenjivo....HAHAHAHAHAHA
a što smo poletili...već ste upisali da ste osvajači kupa..pazite da ne padnete na guzicu :think:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 mar 2014, 09:36

Kevin je napisao/la:
GangEvil je napisao/la: seljo moze biti ispred nas, ali samo kao putnik za Evropu...nama u tom slucaju plasman ne znaci nista...mozemo biti i 7 jer cemo u evropu ici posto osvojimo kup nakon sto smo izbacili bivse sampione uz nosanje vila....ali dzaba...valja jesti muda kad ne mozes Vincentice dobiti na Kosevu 10 godina....i da....gledati manijake kako se raduju u 92 min....neprocjenjivo....HAHAHAHAHAHA
a što smo poletili...već ste upisali da ste osvajači kupa..pazite da ne padnete na guzicu :think:

Nama je bitno doci u finale,a onda uz podrsku Hordi, ovde su padali Levski,Genk,Rapid B,Sigma,i da ne nabrajam dalje ...Ne vidim sto NE i Siroki. ;)
Mada mislim da ce u finale Sarajevo-Celik. :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 09:54

amypitar je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

Nama je bitno doci u finale,a onda uz podrsku Hordi, ovde su padali Levski,Genk,Rapid B,Sigma,i da ne nabrajam dalje ...Ne vidim sto NE i Siroki. ;)
Mada mislim da ce u finale Sarajevo-Celik. :D
nebitno tko ce biti u finalu..trebate prvo proc polufinale..a padali su levski,gent,rapid ali ne i olimpic i siroki recimo..
samo kazem..upisivat si vec prolaz ili osvajanje kupa..hm.. :eh:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 mar 2014, 09:56

Ja koliko znam padali ste i vi u finalu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 mar 2014, 09:57

Vas i nerijeseno u prijedoru izbacuje iz utrke za titulu, s obzirom na to da do kraja ne mogu sve 3 prvoplasirane ekipe izgubiti 2 utakmice.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 31 mar 2014, 10:02

terabajt je napisao/la:Vas i nerijeseno u prijedoru izbacuje iz utrke za titulu, s obzirom na to da do kraja ne mogu sve 3 prvoplasirane ekipe izgubiti 2 utakmice.

Naravno ako ne mozemo uzeti Rudar,onda i nismo za titule.
Po meni mi relativno imamo lagan raspored do Grbavice,a tamo sta bude.Tesko ce te vi sve tri tekme proci bez kiksa.
Idete Olimpicu( jos ganja Evropu),Velezu (koji se uvjek lozi na Zelju i Sarajevo),i onda derbi gdje je sve moguce.
Realno Siroki je jako blizu tituli,ako pobjedi u Mostaru mogu poceti slaviti.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 10:19

amypitar je napisao/la:Ja koliko znam padali ste i vi u finalu.
pa jesam li rekao da nismo? ti nabrajas te klubove, ja ti govorim da ste tako upisivali i protiv olimpica, protiv sirokog itd pobjede pa na jedvite jade veleza dobili..s olimpicom x itd.

ono sto hocu reci..upisivati unaprijed osvajanje kupa je malo preambiciozno..kao da ostale 3 ekipe u polufinalu ne igraju nogomet ili su u najmanju ruku amaterske :problem:

i to je razlika nas i vas recimo..široki je prvi, igra efikasno itd ali nitko iz Širokog neće upisat unaprijed osvajanje kupa ili prvenstva kao gotovu stvar..dok vi to radite i redovno zavrsavate na guzici..

najbolji primjer vam je kk bosna..

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 31 mar 2014, 11:27

Kevin je napisao/la:
pa jesam li rekao da nismo? ti nabrajas te klubove, ja ti govorim da ste tako upisivali i protiv olimpica, protiv sirokog itd pobjede pa na jedvite jade veleza dobili..s olimpicom x itd.

ono sto hocu reci..upisivati unaprijed osvajanje kupa je malo preambiciozno..kao da ostale 3 ekipe u polufinalu ne igraju nogomet ili su u najmanju ruku amaterske :problem:

i to je razlika nas i vas recimo..široki je prvi, igra efikasno itd ali nitko iz Širokog neće upisat unaprijed osvajanje kupa ili prvenstva kao gotovu stvar..dok vi to radite i redovno zavrsavate na guzici..

A de nam Boga ti reci kako izgubiste u Travniku?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 31 mar 2014, 11:37

GangEvil je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

A de nam Boga ti reci kako izgubiste u Travniku?
kao i vi u Zenici..
polako, i vas ceka travnik :shh:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, Bejker, BeYaZ, HyperOS, mosarajvosa83 i 80 gostiju.