Kevin je napisao/la:amypitar je napisao/la:Ja koliko znam padali ste i vi u finalu.
pa jesam li rekao da nismo? ti nabrajas te klubove, ja ti govorim da ste tako upisivali i protiv olimpica, protiv sirokog itd pobjede pa na jedvite jade veleza dobili..s olimpicom x itd.
ono sto hocu reci..upisivati unaprijed osvajanje kupa je malo preambiciozno..kao da ostale 3 ekipe u polufinalu ne igraju nogomet ili su u najmanju ruku amaterske
i to je razlika nas i vas recimo..široki je prvi, igra efikasno itd ali nitko iz Širokog neće upisat unaprijed osvajanje kupa ili prvenstva kao gotovu stvar..dok vi to radite i redovno zavrsavate na guzici..
najbolji primjer vam je kk bosna..
Sarajevo je klub koji ce vazda ici na titule,e sad što to do sad i nije islo to je druga stvar.Trenutna situacija je u drzavi takva kakva jeste,sve je na nacionalnoj bazi,kad se samo sjetimo Posusja,pa Brotnja itd.itd gdje su ti sad klubovi.

Par tajkuna malo drzalo,malo nacionalne stranke,dok drzava nije zazivjela,zatvorila pipe tih tajkunskih firmi, i tih klubova nema vise na mapi.Doci ce vrijeme i na vas vrlo brzo,evo sta bi sa K.K Sirokim.

K.K Bosna jeste u krizi,ali to je velikan i kad tad ce se vratiti,kad dođe neki bolji vakat opet ce ljudi u zapadnoj Hercegovini sakupljati slicice, Bosne i Sarajeva, kao sto se to i prije radili.