@Harisp
Trener je solida . ima i gorih, Gojko je ozljeđen, uskoro se vraća , ako Bog da u ovom mjesecu. Imaju par dobrih igrača tipa Raffael, Arne Friedrich....i ne sjećam se više, kasno je.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
reci Ako Bog daNeutral je napisao/la:Dedić ušao i Dedić zabio za Bochum. 75 minut u toku, Bochum -Leverkusen 1:1. Ako kiksaju sada Apotekari onda neće više vidjeti prvo mjesto ove sezone.
Zdena04 je napisao/la:Česitam navijačima Bayerna-a na novoj osvojenoj titulu. Ovo kolo je pokazalo da se Bayern ponovo igrački vraća, a kad Bayern zaigra drugi gube bodove i ne koriste svoje šanse. Još jednom, čestitam.
Neutral je napisao/la:Imamo i navijača Gladbacha. Odlično, Arango je pravo dobar igrač kao i Bobadilla. Nadam se da ćeš nam detaljnije pisati o tvom klubu. Imam ja stari dres Monchengladbacha, imali su dosta dobrih igrača.
volim ja bundesligu, al ako je ovo kvalitet što sad pokazuje šampion onda je stvarno antireklama bundes ligeomerbavarac je napisao/la:Nurnberg-Stuttgart 1:1. Bunjaku za izjednacenje.
Sta ovo ovoliko simpatizera Bundeske? Kvalitet se prepoznao, pa se raja malo okurazila.![]()
Bitno je sta pokazuje Bayern, za ostalo je manje bitno.tony-mortale je napisao/la:volim ja bundesligu, al ako je ovo kvalitet što sad pokazuje šampion onda je stvarno antireklama bundes ligeomerbavarac je napisao/la:Nurnberg-Stuttgart 1:1. Bunjaku za izjednacenje.
Sta ovo ovoliko simpatizera Bundeske? Kvalitet se prepoznao, pa se raja malo okurazila.![]()
I to kad se sve sabere daje jednu ujednacenu ligu, gdje se ne zna ko ce biti prvak do posljednjih/eg kola, gdje se ne zna da li ce ispasti tim koji je tek usao u Bundesku ili tim koji ima status prvoligasa dugi niz godina ili ipak tim koji ima najmanji budzet u datom momentu, eh to je ta kvaliteta.tony-mortale je napisao/la:heheh, ma bayern je uvijek jak, al liga i nije nešto, onako realno 1 vrhunski, 3-4 dobra, još toliko solidnih, a ostali klubovi nikakvi
hehe zna se tu ko će biti prvak u narednih 10 godina barem 8 puta, a za ovo ostalo stoji al biti interesantna liga ne znači biti kvalitetnaomerbavarac je napisao/la:I to kad se sve sabere daje jednu ujednacenu ligu, gdje se ne zna ko ce biti prvak do posljednjih/eg kola, gdje se ne zna da li ce ispasti tim koji je tek usao u Bundesku ili tim koji ima status prvoligasa dugi niz godina ili ipak tim koji ima najmanji budzet u datom momentu, eh to je ta kvaliteta.tony-mortale je napisao/la:heheh, ma bayern je uvijek jak, al liga i nije nešto, onako realno 1 vrhunski, 3-4 dobra, još toliko solidnih, a ostali klubovi nikakvi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.