Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
16%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
15
31%
4) St.Pauli
9
18%
5) Mainz
7
14%
6) Augsburg
8
16%
7) Union Berlin
2
4%

Ukupno glasova: 49

Neutral
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 00:06

Da, ali da li bi bilo mjesta za njega. Ipak smo na nekim pozicijama popunjeni. Mislim da je dobar igrač, i također sam mišljenja da svaki dobar igrač ima mjesta u Bayernu. Gojko je dobar, što da ne. Igra u veznom redu, orijentisan je često prema napadu. 23 godine, te 183 visok. Vrijednost procjenjena na 9.5 miliona eura (evra).

@Harisp

Trener je solida . ima i gorih, Gojko je ozljeđen, uskoro se vraća , ako Bog da u ovom mjesecu. Imaju par dobrih igrača tipa Raffael, Arne Friedrich....i ne sjećam se više, kasno je. :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 16:24

Mogu reći da su rezultati očekivani što se tiče prvoga poluvremena. Hoffenheim vodi protiv slabašnog Hannovera, a Bayern protiv Vukova koji nisu ni upola kao prošle sezone. Apotekari su poveli u 45 minuti. Nedaju se. HSV vodi sa 2:1, još da Schalke povede i sve realni rezultati.

I još da napomenem da danas očekujem dobru utakmicu između Nurnberga te Stuttgarta.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2010, 16:28

Vise mi ide na k**** ovaj Leverkusen. Hoce li barem jednu utakmicu prvi primiti gol.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 06 feb 2010, 16:55

Ufati mu golman, hahaha, ja jes rasap sijela ovaj Wolfsburg, daoce oni nasi pobjec dok jos mogu... :)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 17:05

Dedić ušao i Dedić zabio za Bochum. 75 minut u toku, Bochum -Leverkusen 1:1. Ako kiksaju sada Apotekari onda neće više vidjeti prvo mjesto ove sezone. 8-)

Vidal dobio žuti karton i suspendiran je za sljedeću utakmic. Fali im važna karika.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 06 feb 2010, 17:16

Neutral je napisao/la:Dedić ušao i Dedić zabio za Bochum. 75 minut u toku, Bochum -Leverkusen 1:1. Ako kiksaju sada Apotekari onda neće više vidjeti prvo mjesto ove sezone. 8-)
reci Ako Bog da :mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 06 feb 2010, 17:27

Česitam navijačima Bayerna-a na novoj osvojenoj titulu. Ovo kolo je pokazalo da se Bayern ponovo igrački vraća, a kad Bayern zaigra drugi gube bodove i ne koriste svoje šanse. Još jednom, čestitam.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 17:31

Zdena04 je napisao/la:Česitam navijačima Bayerna-a na novoj osvojenoj titulu. Ovo kolo je pokazalo da se Bayern ponovo igrački vraća, a kad Bayern zaigra drugi gube bodove i ne koriste svoje šanse. Još jednom, čestitam.

Još je rano brate, ali i ja mislim da nas neće niko skinuti sa prve pozicije. Naravno ako se nedaj Bože neka ozljeda ne dogodi.

Iznenadio sam se kiksom Schalkea ali i HSV-a. Hoffenheim je očekivano pobjedio slabog Hannovera. Bayer je kiksao kod Bochuma, a Bayern kao Bayern kada ide, onda baš ide.

vedo & sejo
Kontakt:

Post Postao/la vedo & sejo » 06 feb 2010, 17:33

Ima li ko highlist hoffenheim - hannover ??

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 19:35

Stuttgart vodi u gostima protiv Nurnberga sa 1:0. Gebhart je bio strijelac. Očigledno da se Stuttgart pomalo diže i da ulaze u formu.

Nordkurve_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Nordkurve_Mg » 06 feb 2010, 19:53

Sutrasnji sastav protiv Mainza :

Bailly

Levels Brouwers Dante Daems

Reus Bradley Marx Arango

Colautti Bobadilla

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 19:57

Imamo i navijača Gladbacha. Odlično, Arango je pravo dobar igrač kao i Bobadilla. Nadam se da ćeš nam detaljnije pisati o tvom klubu. Imam ja stari dres Monchengladbacha, imali su dosta dobrih igrača.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 06 feb 2010, 20:00

Imam ja dres Gladbacha jos kada je Elber igrao ....mislim svi klubovi su mi dragi za koje je Elber igrao pa tako i Gladbach ali Bayern je Bayern ! :mrgreen:
A C A B !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2010, 20:01

Nurnberg-Stuttgart 1:1. Bunjaku za izjednacenje.

Sta ovo ovoliko simpatizera Bundeske? Kvalitet se prepoznao, pa se raja malo okurazila. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nordkurve_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Nordkurve_Mg » 06 feb 2010, 20:04

Neutral je napisao/la:Imamo i navijača Gladbacha. Odlično, Arango je pravo dobar igrač kao i Bobadilla. Nadam se da ćeš nam detaljnije pisati o tvom klubu. Imam ja stari dres Monchengladbacha, imali su dosta dobrih igrača.

naravno....arango je zvijer :D....ima tu jos igraca bradley npr. najdrazi :D
Ja cu naravno redovno izvjestavati, kao i pisati novosti vezane za Gladbach.
da da, dosta dobrih igraca...

pozz

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 feb 2010, 20:07

omerbavarac je napisao/la:Nurnberg-Stuttgart 1:1. Bunjaku za izjednacenje.

Sta ovo ovoliko simpatizera Bundeske? Kvalitet se prepoznao, pa se raja malo okurazila. :D :D
volim ja bundesligu, al ako je ovo kvalitet što sad pokazuje šampion onda je stvarno antireklama bundes lige
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2010, 20:08

tony-mortale je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Nurnberg-Stuttgart 1:1. Bunjaku za izjednacenje.

volim ja bundesligu, al ako je ovo kvalitet što sad pokazuje šampion onda je stvarno antireklama bundes lige
Bitno je sta pokazuje Bayern, za ostalo je manje bitno. :D :D :D

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 feb 2010, 20:12

heheh, ma bayern je uvijek jak, al liga i nije nešto, onako realno 1 vrhunski, 3-4 dobra, još toliko solidnih, a ostali klubovi nikakvi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2010, 20:34

tony-mortale je napisao/la:heheh, ma bayern je uvijek jak, al liga i nije nešto, onako realno 1 vrhunski, 3-4 dobra, još toliko solidnih, a ostali klubovi nikakvi
I to kad se sve sabere daje jednu ujednacenu ligu, gdje se ne zna ko ce biti prvak do posljednjih/eg kola, gdje se ne zna da li ce ispasti tim koji je tek usao u Bundesku ili tim koji ima status prvoligasa dugi niz godina ili ipak tim koji ima najmanji budzet u datom momentu, eh to je ta kvaliteta.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 feb 2010, 20:36

omerbavarac je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:heheh, ma bayern je uvijek jak, al liga i nije nešto, onako realno 1 vrhunski, 3-4 dobra, još toliko solidnih, a ostali klubovi nikakvi
I to kad se sve sabere daje jednu ujednacenu ligu, gdje se ne zna ko ce biti prvak do posljednjih/eg kola, gdje se ne zna da li ce ispasti tim koji je tek usao u Bundesku ili tim koji ima status prvoligasa dugi niz godina ili ipak tim koji ima najmanji budzet u datom momentu, eh to je ta kvaliteta.
hehe zna se tu ko će biti prvak u narednih 10 godina barem 8 puta, a za ovo ostalo stoji al biti interesantna liga ne znači biti kvalitetna

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.