Ti baš nikako da mi se skineš s vrata.Ja nisam a ni vjerujem ni kolega Klare nikoga vrijeđali na temi Utd a ti jesi i to ono hinjski.Sad mi se nemoj pravdati ovdje.Rooney88 je napisao/la:najlakse je tako, vec jednom napisah. Posaljes Klarea, Sarmu i ostatak kompanije da mlate po zivcima navijaca Uniteda, ili nekog drugog kluba kada igrate s njim, koliko god mogu i smijati se dok citas sta pisu, a kada im neko odgovori kukati moderaciji da ga/ih sankcionise i govoriti kako se oni ustvari samo sale. Pricas o provokatorima gore pomenute vrste, pogledaj u ogledalo, najlakse je prstom upirati.Centre forward je napisao/la:Ej Runi, Runi, koji si ti mućki provokator, poistovjećuješ vrijeđanje sa zaebancijom(svejedno koje vrste ona bila). Ne valja ti to. Šteta što nisi vaspitan, moglo je bit' od tebe nešto imaš zehru šlifa kojoj je trebalo adekvatno usmjerenje al' zakasni se, jbg.
Jedno je zajebancija i zbijanje šala na račun klubova ali kad pređe u lično vrijeđanje to prevazilazi sve granice.
Ja sam možda tokom ovih pet godina sa mnogim zaratio na forumu zbog drugačijeg mišljenja,prozivan mnogim imenima ali nikog nisam lično uvrijedio.