FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2014, 00:46

Rooney88 je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Ej Runi, Runi, koji si ti mućki provokator, poistovjećuješ vrijeđanje sa zaebancijom(svejedno koje vrste ona bila). Ne valja ti to. Šteta što nisi vaspitan, moglo je bit' od tebe nešto imaš zehru šlifa kojoj je trebalo adekvatno usmjerenje al' zakasni se, jbg.
najlakse je tako, vec jednom napisah. Posaljes Klarea, Sarmu i ostatak kompanije da mlate po zivcima navijaca Uniteda, ili nekog drugog kluba kada igrate s njim, koliko god mogu i smijati se dok citas sta pisu, a kada im neko odgovori kukati moderaciji da ga/ih sankcionise i govoriti kako se oni ustvari samo sale. Pricas o provokatorima gore pomenute vrste, pogledaj u ogledalo, najlakse je prstom upirati. ;)
Ti baš nikako da mi se skineš s vrata.Ja nisam a ni vjerujem ni kolega Klare nikoga vrijeđali na temi Utd a ti jesi i to ono hinjski.Sad mi se nemoj pravdati ovdje.

Jedno je zajebancija i zbijanje šala na račun klubova ali kad pređe u lično vrijeđanje to prevazilazi sve granice.

Ja sam možda tokom ovih pet godina sa mnogim zaratio na forumu zbog drugačijeg mišljenja,prozivan mnogim imenima ali nikog nisam lično uvrijedio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 02 apr 2014, 00:50

geronimo je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Crveni Sweinija potpuno neopravdan jer je startao na loptu. Man UTD je dao slucajan gol iz kornera, uz Dantea ovakve greške se nece desavati. Razlika u kvaliteti je prevelika, u revansu glat prolazak, ovaj Manchester nije ozbiljna prepreka definitivno. :D
Jedino što je definitivno je da su razni predmeti letili po kući zbog seronja u Bayernovim dresovima. :mrgreen:
Slabo je ovo večeras bilo, totalno slabo. Niko na nivou a kamoli iznad toga, par njih čak ni približno razini na kojoj bi trebali biti.
Nije bilo najbolje, ali i u takvom izdanju Man Utd nije stvorio priliku sem greske Boatenga kad je Welbeck bio sam sa Neuerom. Mainz pa i Nurnberg su napravili puno vise problema Bayernu od ovog Manchestera, ne podcijenjujuci kvalitet i velicinu ovog kluba. Zavrsilo je 1:1 samo zato sto mi nismo bili na nekom pretjeranom nivou, a ne zato sto Manchester moze da parira. Razlika u klasi se vidi iz Cessne. :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 apr 2014, 00:59

OnlyUnited je napisao/la:Opravdano iskljucenje Sweinija.

Sto jes' jes'.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 02 apr 2014, 01:02

:wave:
- Ed Woodward for Prime Minister !

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 02 apr 2014, 01:05

geronimo je napisao/la:Niko na nivou a kamoli iznad toga, par njih čak ni približno razini na kojoj bi trebali biti.
Kera mu krvavog, ucini mi se da si metno Tilla iz Rammsteina na avatar. :roll:

Stari znas i sam da su engleski bunkeri najyebeniji za probiti + standardana Pepunova ziherica i kontrolisanje baluna u gostujucim tekmama KO faze. Ovo forumsko prsanje vas je sviju loma zanijelo, pa ocekujete neka SF razbijanja u zavrsnici CL. :shock:

Ovoj generaciji igra najvise steka protiv cvrstih i robusnih engleskih ekipa koji stoje duboko i kompaktno u odbrani. Ni u uzvratu vam nece biti nista lakse, pogotovo jer fali skoro kompletan deff. dio veznog reda. Cisto sumjam da ce Pepun upustati u neko divaljnje u revansu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 02 apr 2014, 03:39

Ja sam zadovoljan i igrom i rezultatom iako je to moglo i bolje.Ne vidim nikakav problem u izostancima Bastiana i Martineza u uzvratu jer imamo odlicnu klupu i uvjeren sam kako cemo rutinski slaviti kod kuce i plasirati se u 1/2.

United kompaktan,odlicno su stajali na terenu a pritom su bili vrlo borbeni i disciplirani.Kod nas je bio evidentan izostanak Dante-a(ipak je to nas jedini stoper svjetske klase) a neki igraci nisu odigrali na svom nivou(Robben,Kroos).

Naravno,podrska sa tribina nije izostala
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 6386_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 7386_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Iducu srijedu nadam se ovoj postavi-Neuer-Rafinha-Boateng-Dante-Alaba-Lahm-Robben-Kroos-Gotze-Ribery-Mandzo
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 02 apr 2014, 08:59

sekerbay je napisao/la:Pa vi opet hvalite svajnstajgu
Sreća pa ga nema u revanšu,
sada s nestrpljenjem očekujemo da mu Bogdo daju što više zabrane,
ali biće jedna utakmica 100%.

Štajga u zadnje vrijeme puno golova daje, čak i previše,
ali kao da na sredini dominacije fali. :?

Evo 4 igrača fale, i to kakva, a opet se njihov izostanak neće osjetiti.

Uglavnom u vezi Lam - Kros, Goce, a ja bih još jednu promjenu napravio, na krilu bi MIler umjesto Robena trebao da igra. ;)

Na probijanje bunkera se ne može bez napadača, Mandžo je extra ono uradio, a ni Švajn ne zna kako je onu loptu zakačio, ispao je Evrogol. :cool:

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 02 apr 2014, 09:32

prvih15-20 minuta drugog poluvremena katastrofa ja sam mislio da ćemo se sami sebi ušuljati u gol,kasnije kad su ovi pali mi smo preuzeli igru ,sve u svemu srednja žalost igra, nema završnice, Mandžo je donio prevagu to se odmah vidjelo i tu je pep imao nos kada ga uvesti,žao mi je Javija što neće igrati bio je po meni vrlo dobar, švajni zasluženo crveni i u revanšu nismo ništa oslabljeni bez njega pa zar nemamo 18-ak podjednakih igrača znači ako smo dobri bilo ko da igra trebamo ih rasuti, u revanšu su samo dva scenarija ili ćemo ih rasuti 3-4 razlike ili će biti gusto do kraja minute,ako gutavo prođemo dalje ispadamo u 1/2 finala.... moram ovako pisat jer se nerviram 90 minuta nepotrebno

DakaZdici
Kontakt:

Post Postao/la DakaZdici » 02 apr 2014, 09:46

Ovaj Bayern je za klasu lošiji od onog lani, kada su igrali brzo i okomito, a pressingom doslovno ubijali protivnike.
Hala Madrid!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 apr 2014, 10:16

Nakon prespavane večeri nadam se da je Pepun konačno shvatio da Bayern mora igrati sa klasičnim napadačem na žalost Bayern u ekipi nema Messija :D pa da se igra sa falšavom devetkom dakle Mandžo ili Pizzaro moraju igrati posebno protiv ekipa iz Engleske.. Očekujem da im konačno dopusti udarce van šesnestmetara kao kod Don Juupa i pod cijenu da udarci završavaju u parkiranom autobusu ispred golmana uvijek se nađe neka koja će završiti u golu.

Auf gehts FC Bayern

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 02 apr 2014, 11:01

Bayern@heart je napisao/la:Nakon prespavane večeri nadam se da je Pepun konačno shvatio da Bayern mora igrati sa klasičnim napadačem na žalost Bayern u ekipi nema Messija :D pa da se igra sa falšavom devetkom dakle Mandžo ili Pizzaro moraju igrati posebno protiv ekipa iz Engleske.. Očekujem da im konačno dopusti udarce van šesnestmetara kao kod Don Juupa i pod cijenu da udarci završavaju u parkiranom autobusu ispred golmana uvijek se nađe neka koja će završiti u golu.

tako je kolega to je prava stvar treba pucati i iz vana ne uvijek nekada i ovo sa špicom obavezno,miler je kralj za neke tekme ali kad mi malo više dominiramo u šesnaest metara pa on kupi otpatke ali protiv visokih i snažnih ekipa sa skokom on nema šansi znači Mandžo počinje a Miler eventualno ulazi,valjda je i Pep izvuko pouke,ako ih ne dobijemo bar 2-3 razlike u revanšu znači da imamo isti problem i da smo tanki ove godine da u evropi dođemo do samog kraja...
Auf gehts FC Bayern

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 apr 2014, 11:17

slika

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 02 apr 2014, 11:26

DakaZdici je napisao/la:Ovaj Bayern je za klasu lošiji od onog lani, kada su igrali brzo i okomito, a pressingom doslovno ubijali protivnike.
Skoro .Potpis :!:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 02 apr 2014, 11:35

DEPP se sinoć sam sebi posrao u usta s onim sastavom.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 02 apr 2014, 12:11

samo ne kontam one sto govore da je sad pritisak na Bayernu, sad ne znam jel gol potrebni Bayernu ili Manchesteru...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 02 apr 2014, 12:29

Gospodin :salut:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 02 apr 2014, 13:26

Vacke: Mit da nam je Bajern pomogao

Sportski direktor Borusije Dortmund Hans Joakim Vacke rekao je da klub nije u sukobu sa Bajernom i dodao da Bavarci im nisu pomogli da se spase bankrota.

Odnos između dva kluba pogoršan je jer je minhenski klub za samo šest meseci doveo dva ključna igrača Borusije, Marija Gecea i Roberta Levandovskog, a "milioneri" nisu mogli da zaustave te transfere.

"Mi nismo u ratu sa Bajernom, tako da nam ne trebaju mirovni pregovori. Jesmo rivali, ali ne treba da se ponašamo da volimo jedni druge jer to nije slučaj. To ne možete da očekujete od nas", rekao je Vacke za Bild.

On je odbacio navode da je Bajern spasio Borusiju bankrota početkom 2000. godine.

"Mit je da su nam pomogli. Bajern je pozajmio mom prethodniku dva miliona evra, ali sa osam odsto kamate. Nije Bajern Majka Tereza. Tih dva miliona nisu nam puno pomogla, a moj prvi posao u klubu bio je da otplatim taj dug. Pozajmljivanje novca od drugog kluba je jedna od najvećih grešaka i radije bih molio na ulicima, nego tražio od drugog kluba", zaključio je Vacke.

E moji domuzari ne valja to tako :twisted: ,umjesto da se zahvale :taps: ,a vaceke ovako laje :nene:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 02 apr 2014, 13:51

Mi pomogli. kuknjava

Oni nezahvalni. kuknjava

Mi smo majka Tereza. kuknjava

kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2014, 13:53

Ne vjerujem da je ovo izjavio Fatzke,zna se da ih je Bayern izvukao iz govana dao im 2 mil BEZ kamata.

Uglavnom izjava bila istinita ili ne više ne treba imati posla sa domuzarima.Slijedeći put kad pokucaju na vrata tražeći pomoć treba ima pokazati ćošak od lakta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 02 apr 2014, 14:37

Ne svidja mi se kako Bayernu stoji odbrana kod organizacije napada.

Postavka ko stvorena za kontre.

Stoperi moraju biti na visini zadatka svih 90 minuta, sto je naravno nemoguce, pa nam i u uzvratu ne gine jedna Welbeck-Neuer situacija.

U uzvratu moramo biti okomitiji, Ribery i Robben moraju proraditi, bekovi moraju utrcavati..

Sto vise budemo napadali kao prosle godine, vece su nam šanse da ga uvalimo.

Mandzo mora poceti, lazna 9-ka je bila promasaj, kao i utrcavanje Riberya u sredinu.

Kroos u prvom odlican, u drugom nestao ( jos se zakacio s Guardiolom kad je izlazio ) Švajn najbolji igrac sinoc, nazalost falit ce nam u uzvratu.

Šta reci, osim da cemo se suocavati sa anti-nogometom do kraja sezone, United u prvom poluvremenu izgledao smijesno, u drugom su nesto i pokusavali.
Strah me uzvrata ako ce opet ovako odigrati.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []