Vilama i sjekirama su nas napadali po zap. Hercegovini,bila nas murija po Sarajevu pri samom dolasku,kamenovanje na Rondou...kad su vidilili da nama ne mogu ništa,počeli nam igrače gAnjati
Velež je gigant!
Brato slazem se da se treba drzati teme ali nekad mlijeko i pokipiThe_Target je napisao/la:Pa valjda je logicno da mod brise postove koji nemaju veze sa temom ( neki dan kukanje gdje su modovi sto ne brisu, sad kuku sto brisu...) Tema: RSD Velež Mostar
Imas mislim na onom klipu RA at nightPirke je napisao/la:Ima li iko onu sliku gdje momak sa tribine kao udara igraca Zepca (cini mi se) sa letvom po glavi? Tada smo tek zavrsavali tribinu...

Ma najviše je RA sjebao onaj bojkot (i sam nisam išao na tekme) poslije nekih sumnjivih utakmica, znamo većina koje su bile.Taman se malo počela raja vraćati desi se Gabela (prije 2 godine) i to sasječe skroz posjetu.Smjena generacije RA, stariji se nisu ni vratili već prešli na dedarsku.Titova-Juga je napisao/la:Raji je više pun qurac borbe za prestiž (7-12 mjesto) i sl.
Treba da se desi jedan boom i to će biti sasvim dovoljno da opet budemo ovakvi, pardon, JAČI nego ikada prije.
Ovu?Pirke je napisao/la:Ima li iko onu sliku gdje momak sa tribine kao udara igraca Zepca (cini mi se) sa letvom po glavi? Tada smo tek zavrsavali tribinu...

a evo tesko cemo do tog booma o kojem pricas, dovoljan je onaj danasnji clanak uvezi duljevica i hebibovica na ovoj stranici! znaci aniju istice ugovor na ljeto i sarajevo ga uzima djaba nakon sto smo mi napravili igraca od njega! hebibovic je dobar bio odkako je dosao u klub ali ove sezone je tek pokazao ono nesto ekstra i umjesto da mu mi produzimo ugovor na 2-3 godine i eventualno ga prodamo negdje vani da bi zaradili na njemu on cisti papira ode u sarajevo i oni ce uzet pare na njemu za godinu dvi.... onda znamo svi da je sevko umalo otisao zimuz, na ljeto ga sigurno necemo zadrzat! onda maletic itd itd i tako bi na ljeto ostali bez 3+ trenutno najbolja igraca! umjesto da nadopunimo ekipu na ljeto sa centarforom i da se konacno ozbiljno ukljucimo u borbu za evropu i titule mi cemo opet ostat bez ponajbolji igraca na ljeto i krenut sa nule! ovo je prica koja se ponavlja svaki put, kad god gradimo ekipu, ta ekipa malo stesa, uigra se i konacno pocne licit na konkurentnu ekipu za malo vece domete u ligi i kupu, onda uvijek 3-4 najbolja igraca odu i opet jovo na novo...Titova-Juga je napisao/la:Raji je više pun qurac borbe za prestiž (7-12 mjesto) i sl.
Treba da se desi jedan boom i to će biti sasvim dovoljno da opet budemo ovakvi, pardon, JAČI nego ikada prije.
+1 druže, od a do ž. Kao da sam i sam pisaomikki21 je napisao/la:a evo tesko cemo do tog booma o kojem pricas, dovoljan je onaj danasnji clanak uvezi duljevica i hebibovica na ovoj stranici! znaci aniju istice ugovor na ljeto i sarajevo ga uzima djaba nakon sto smo mi napravili igraca od njega! hebibovic je dobar bio odkako je dosao u klub ali ove sezone je tek pokazao ono nesto ekstra i umjesto da mu mi produzimo ugovor na 2-3 godine i eventualno ga prodamo negdje vani da bi zaradili na njemu on cisti papira ode u sarajevo i oni ce uzet pare na njemu za godinu dvi.... onda znamo svi da je sevko umalo otisao zimuz, na ljeto ga sigurno necemo zadrzat! onda maletic itd itd i tako bi na ljeto ostali bez 3+ trenutno najbolja igraca! umjesto da nadopunimo ekipu na ljeto sa centarforom i da se konacno ozbiljno ukljucimo u borbu za evropu i titule mi cemo opet ostat bez ponajbolji igraca na ljeto i krenut sa nule! ovo je prica koja se ponavlja svaki put, kad god gradimo ekipu, ta ekipa malo stesa, uigra se i konacno pocne licit na konkurentnu ekipu za malo vece domete u ligi i kupu, onda uvijek 3-4 najbolja igraca odu i opet jovo na novo...
do nedavno sam uvijek krivio te igrace sto idu, ali kad se toliko puta ista stvar ponavlja onda se covjek upita pa sta ta uprava radi? trebali su sjest za stol sa anijem, sevkom i maleticem tokom zime i ponudit im produzenje ugovora uz normalno bolje uslove, ovako se samo ista prica nastavlja i opet cemo i sljedece sezone u ovo vrijeme govorit haj nista, hrvali smo se, bili smo blizu, sljedece sezone ce bit bolje! tako govorimo skoro 20 godina a bojim se da cemo tako govorit jos dosta godina dok se nesto drasticno promjeni u nacinu vodjenja kluba!!!!!
nekako sam se i nadao da ce se nesto pozitivno desavat na ljeto, kadet91 je najavljivao neke dobre stvari u klubu ali kako vjerovat u to kad nam odlaze najbolji igraci!!!? to i jest najveci problem trenutnog stanja na tribinama, raji je dosta vise nadanja i prazni obecanja, skoro 20 godina nasjedamo na te price da ce bit nesto vise, nesto bolje i svaki put kad je ta nada najveca i kad se raja najvise nalozi i polako se opet naziru pune tribine opet se nesto desi da tu nadu ubije, pa bilo to najbolji igraci koji odlaze ili slucajevi jedinstvo, gradina, gosk, zvijezda, celik, mladost itd itd, u vrapcicima....
100% isto misljenje dijelim.Sa Hebibovicem(kao perspektivnim igracem) jos lani na pocetku sezone su trebali poceti pregovore o produzenju ugovora(kao u svim normalnim zemljama),i ponudit mu neke bolje uslove,a u slucaju da se necka prebacit ga u juniorski tim da trenira,a kad budu utakmice ne treba ni na klupu sa njim vec na tribine.Dzaba je nama praviti mlade igrace kad ce ga neko uzeti dzaba,sta smo onda uradiliTitova-Juga je napisao/la:+1 druže, od a do ž. Kao da sam i sam pisaomikki21 je napisao/la:a evo tesko cemo do tog booma o kojem pricas, dovoljan je onaj danasnji clanak uvezi duljevica i hebibovica na ovoj stranici! znaci aniju istice ugovor na ljeto i sarajevo ga uzima djaba nakon sto smo mi napravili igraca od njega! hebibovic je dobar bio odkako je dosao u klub ali ove sezone je tek pokazao ono nesto ekstra i umjesto da mu mi produzimo ugovor na 2-3 godine i eventualno ga prodamo negdje vani da bi zaradili na njemu on cisti papira ode u sarajevo i oni ce uzet pare na njemu za godinu dvi.... onda znamo svi da je sevko umalo otisao zimuz, na ljeto ga sigurno necemo zadrzat! onda maletic itd itd i tako bi na ljeto ostali bez 3+ trenutno najbolja igraca! umjesto da nadopunimo ekipu na ljeto sa centarforom i da se konacno ozbiljno ukljucimo u borbu za evropu i titule mi cemo opet ostat bez ponajbolji igraca na ljeto i krenut sa nule! ovo je prica koja se ponavlja svaki put, kad god gradimo ekipu, ta ekipa malo stesa, uigra se i konacno pocne licit na konkurentnu ekipu za malo vece domete u ligi i kupu, onda uvijek 3-4 najbolja igraca odu i opet jovo na novo...
do nedavno sam uvijek krivio te igrace sto idu, ali kad se toliko puta ista stvar ponavlja onda se covjek upita pa sta ta uprava radi? trebali su sjest za stol sa anijem, sevkom i maleticem tokom zime i ponudit im produzenje ugovora uz normalno bolje uslove, ovako se samo ista prica nastavlja i opet cemo i sljedece sezone u ovo vrijeme govorit haj nista, hrvali smo se, bili smo blizu, sljedece sezone ce bit bolje! tako govorimo skoro 20 godina a bojim se da cemo tako govorit jos dosta godina dok se nesto drasticno promjeni u nacinu vodjenja kluba!!!!!
nekako sam se i nadao da ce se nesto pozitivno desavat na ljeto, kadet91 je najavljivao neke dobre stvari u klubu ali kako vjerovat u to kad nam odlaze najbolji igraci!!!? to i jest najveci problem trenutnog stanja na tribinama, raji je dosta vise nadanja i prazni obecanja, skoro 20 godina nasjedamo na te price da ce bit nesto vise, nesto bolje i svaki put kad je ta nada najveca i kad se raja najvise nalozi i polako se opet naziru pune tribine opet se nesto desi da tu nadu ubije, pa bilo to najbolji igraci koji odlaze ili slucajevi jedinstvo, gradina, gosk, zvijezda, celik, mladost itd itd, u vrapcicima....
Tako je kad nas nesposobni ljudi vode. A mozda je neko ipak na Hebibovicu uzeo pare samo nije Velez, nego neko iz uprave ko namjerno nije pokusao da produzi ugovor tako da ga pusti u Sarajevo a Velez nista ne uzme. Pao dogovor vec davno izgleda.rodjak je napisao/la:100% isto misljenje dijelim.Sa Hebibovicem(kao perspektivnim igracem) jos lani na pocetku sezone su trebali poceti pregovore o produzenju ugovora(kao u svim normalnim zemljama),i ponudit mu neke bolje uslove,a u slucaju da se necka prebacit ga u juniorski tim da trenira,a kad budu utakmice ne treba ni na klupu sa njim vec na tribine.Dzaba je nama praviti mlade igrace kad ce ga neko uzeti dzaba,sta smo onda uradiliTitova-Juga je napisao/la:+1 druže, od a do ž. Kao da sam i sam pisaomikki21 je napisao/la:a evo tesko cemo do tog booma o kojem pricas, dovoljan je onaj danasnji clanak uvezi duljevica i hebibovica na ovoj stranici! znaci aniju istice ugovor na ljeto i sarajevo ga uzima djaba nakon sto smo mi napravili igraca od njega! hebibovic je dobar bio odkako je dosao u klub ali ove sezone je tek pokazao ono nesto ekstra i umjesto da mu mi produzimo ugovor na 2-3 godine i eventualno ga prodamo negdje vani da bi zaradili na njemu on cisti papira ode u sarajevo i oni ce uzet pare na njemu za godinu dvi.... onda znamo svi da je sevko umalo otisao zimuz, na ljeto ga sigurno necemo zadrzat! onda maletic itd itd i tako bi na ljeto ostali bez 3+ trenutno najbolja igraca! umjesto da nadopunimo ekipu na ljeto sa centarforom i da se konacno ozbiljno ukljucimo u borbu za evropu i titule mi cemo opet ostat bez ponajbolji igraca na ljeto i krenut sa nule! ovo je prica koja se ponavlja svaki put, kad god gradimo ekipu, ta ekipa malo stesa, uigra se i konacno pocne licit na konkurentnu ekipu za malo vece domete u ligi i kupu, onda uvijek 3-4 najbolja igraca odu i opet jovo na novo...
nekako sam se i nadao da ce se nesto pozitivno desavat na ljeto, kadet91 je najavljivao neke dobre stvari u klubu ali kako vjerovat u to kad nam odlaze najbolji igraci!!!? to i jest najveci problem trenutnog stanja na tribinama, raji je dosta vise nadanja i prazni obecanja, skoro 20 godina nasjedamo na te price da ce bit nesto vise, nesto bolje i svaki put kad je ta nada najveca i kad se raja najvise nalozi i polako se opet naziru pune tribine opet se nesto desi da tu nadu ubije, pa bilo to najbolji igraci koji odlaze ili slucajevi jedinstvo, gradina, gosk, zvijezda, celik, mladost itd itd, u vrapcicima....![]()
.Ovako isto ce otici i Hajdarevic i Janicijevic,i onaj mladi golman i svi ostali.Daj bola Mrle goni te se u 3PM sa ovakvim radom
,ne radite za dobrobit kluba ovakvim radom i to se nece tolerisati.Odyebaus
![]()
P.S.to ti je isto koti zbaris kakvu dobru koku,a prijatelj ti je hinjski odvede a da je nisi ni kresno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.