NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Coraco
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Coraco » 04 apr 2014, 14:37

Pa3ot je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Na forumu nema objektivnih tako da ga razumijem.

Realno je da nisu kvalitetniji te da su ekipe tu negdje ali ako nasi igrači vjeruju da jesu i do kraja sezone budu igrali sa tim uvjerenjem to ce nam sigurno puno pomoci.
Realno je da su nasi igraci kvalitetniji bar duplo, sto ne mora da nesto previse znaci. O treneru da ne pricam. O rukovodstvu kluba i finasijama isto se ne moze porediti. O stadionu i terenu nema poredjenja.
O navijacima je bezveze raspravljati jer se zna koji su na vrhu trenutno.
Vi jedino sto imate, a mi nemamo je covjek koji prijeti. :mrgreen:
Sve si ti to lijepo naveo ali si zaboravio nekoliko cinjenica i ono sto mi imamo a vi nemate. Mi smo prvi na tabeli , Jedinstvo ne ovisi o rezultatima Slobode nego Sloboda ovisi o rezultatima Jedinstva , mi smo vas pobjedili 3:0 vi nas 2:0 i tu smo u prednosti jer se gleda medjusobni , mi smo prvaci ako dobijemo sve utakmice do kraja i tu se vi ne pitate. Tako da dzaba vama i Ciro i Azmir i 8 000 ljudi i stadion i stolice i BSO i Tuzlanska pivovara i Vugdalic , ako mi dobijemo sve do kraja mi smo premijerligasi. Znaci sve je u nasim rukama i to je nasa najveca prednost :) poz
[youtube][/youtube]

od prvih 5 ste zijanili 2, a ima još 10 kola, zato jedno veliko AKO

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 apr 2014, 14:40

Pa3ot je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Na forumu nema objektivnih tako da ga razumijem.

Realno je da nisu kvalitetniji te da su ekipe tu negdje ali ako nasi igrači vjeruju da jesu i do kraja sezone budu igrali sa tim uvjerenjem to ce nam sigurno puno pomoci.
Realno je da su nasi igraci kvalitetniji bar duplo, sto ne mora da nesto previse znaci. O treneru da ne pricam. O rukovodstvu kluba i finasijama isto se ne moze porediti. O stadionu i terenu nema poredjenja.
O navijacima je bezveze raspravljati jer se zna koji su na vrhu trenutno.
Vi jedino sto imate, a mi nemamo je covjek koji prijeti. :mrgreen:
Sve si ti to lijepo naveo ali si zaboravio nekoliko cinjenica i ono sto mi imamo a vi nemate. Mi smo prvi na tabeli , Jedinstvo ne ovisi o rezultatima Slobode nego Sloboda ovisi o rezultatima Jedinstva , mi smo vas pobjedili 3:0 vi nas 2:0 i tu smo u prednosti jer se gleda medjusobni , mi smo prvaci ako dobijemo sve utakmice do kraja i tu se vi ne pitate. Tako da dzaba vama i Ciro i Azmir i 8 000 ljudi i stadion i stolice i BSO i Tuzlanska pivovara i Vugdalic , ako mi dobijemo sve do kraja mi smo premijerligasi. Znaci sve je u nasim rukama i to je nasa najveca prednost :) poz
I ti si sve lijepo napisao i ima jedna kljucna rijec AKO dobijete sve do kraja, medjusobni skor je vasa prednost ali je nasa sto imamo pare, imamo ljude a vi imate dva teska gostovanja za redom Capljina, Gracanica, koliko god vi njima ponudili mi njima cemo duplo dati da vas dobiju :lol:

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 04 apr 2014, 14:50

Pa nakon ovog sastanka uprave Jedinstva mislim da mogu izbaciti to AKO i reci: Pobjedit cemo sve do kraja :) A kad vec kazete da mozete ponuditi duplo vise para nego Jedinstvo imajte na umu staru izreku da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani. A to znaci da ce neka ekipa radije uzeti i manji iznos i pustiti utakmicu , nego uzeti veci iznos i morati pobjediti a niko im ne moze garantirati da ce i pobjediti Jedinstvo. I najzad ko kaze da ce te i vi dobiti sve do kraja , lako se moze desiti da i vi kiksate pa cak i kod kuce...nikad se ne zna :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 apr 2014, 15:18

Jedinstvo je sredilo Capljinu i prije Tusnja...a tek sad nakon tog sastanka se okrecu kupovini jer i oni znaju da NA TERENU nemaju sanse pa im ostaju samo te zakuslisne radnje..mada covjek se ne moze oteti pomisli da su se i do sad tim bavili i da je sve i jedna pobjeda sumnjiva osim Troglava i slicnih kad vidi sta im je ekipa pokazala na terenu u subotu...

mi smo tu glavni za namjestanje i ako mi moramo da namjestamo, sta tek onda ona ekipa mora da radi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2014, 15:55

Pa3ot je napisao/la:Pa nakon ovog sastanka uprave Jedinstva mislim da mogu izbaciti to AKO i reci: Pobjedit cemo sve do kraja :) A kad vec kazete da mozete ponuditi duplo vise para nego Jedinstvo imajte na umu staru izreku da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani. A to znaci da ce neka ekipa radije uzeti i manji iznos i pustiti utakmicu , nego uzeti veci iznos i morati pobjediti a niko im ne moze garantirati da ce i pobjediti Jedinstvo. I najzad ko kaze da ce te i vi dobiti sve do kraja , lako se moze desiti da i vi kiksate pa cak i kod kuce...nikad se ne zna :)
Kupovanje je krivicno djelo (u slucaju da se uhvati krivac, vjerovatno neki jedva cekaju da ponudite) to bi nam odgovaralo jer savez mozti svaki vas korak. Premiranje je dozvoljeno, zato mozemo premirati bilo koga za pobjedu i to otvoreno. Znaci morate i vi odigrati regularno kao i mi, a onda ste donji. Skoro je na NS FBiH u anketi ko ce biti prvi 85% kazalo da ce to biti Sloboda. Vjerovatno sto svi ti koji su glasali vide i osjecaju ko je bolji i spremniji za PL. To su ocekivanja mnogih u BiH. Uostalom vidjecemo. U slucaju ako vi udjete ove godine, cestitke.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 04 apr 2014, 16:01

jesu nasli na ovom portalu ko ce dat izjavu,pa ovaj Cizmic ne zna recenicu sastavit :lol: :lol: :cry:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 04 apr 2014, 16:09

Koja je ovo cast biti na forumu i slusati sve ove predsjednike, sekretare, vlasnike klubova....pa ovdje svako ziv zna izgleda sa kojim novcem koji klub raspolaze :thumbdown:

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 04 apr 2014, 16:11

Pa3ot je napisao/la:Pa nakon ovog sastanka uprave Jedinstva mislim da mogu izbaciti to AKO i reci: Pobjedit cemo sve do kraja :) A kad vec kazete da mozete ponuditi duplo vise para nego Jedinstvo imajte na umu staru izreku da je bolje imati vrapca u ruci nego goluba na grani. A to znaci da ce neka ekipa radije uzeti i manji iznos i pustiti utakmicu , nego uzeti veci iznos i morati pobjediti a niko im ne moze garantirati da ce i pobjediti Jedinstvo. I najzad ko kaze da ce te i vi dobiti sve do kraja , lako se moze desiti da i vi kiksate pa cak i kod kuce...nikad se ne zna :)
Kupovanje je krivicno djelo (u slucaju da se uhvati krivac, vjerovatno neki jedva cekaju da ponudite) to bi nam odgovaralo jer savez mozti svaki vas korak. Premiranje je dozvoljeno, zato mozemo premirati bilo koga za pobjedu i to otvoreno. Znaci morate i vi odigrati regularno kao i mi, a onda ste donji. Skoro je na NS FBiH u anketi ko ce biti prvi 85% kazalo da ce to biti Sloboda. Vjerovatno sto svi ti koji su glasali vide i osjecaju ko je bolji i spremniji za PL. To su ocekivanja mnogih u BiH. Uostalom vidjecemo. U slucaju ako vi udjete ove godine, cestitke.
Mislim da nas krivicni zakonik nije uredio materiju kupovanja utakmica pa ne vjerujem da to predstavlja krivicno djelo.Mozda je jedino moguca sankcija nogometnog saveza ali javna tajna je da se u ovoj saban ligi namjestaju utakmice , to je postalo sasvim normalno. Ali nema smisla da savez daje sankciju kad je ocigledno da savez gura Slobodu , nije Begic bezze bio Azmirov gost. Ne znam sta bi vama odgovaralo kad se zna da je vasa utakmica u Capljini kupljena (nemojte bezze tvrditi suprotno kad je i vama jasno da ste kupili tu utakmicu , nema potrebe da izigravate nevinasce ) , da je jedan igrac Radnickog prodao utakmicu u Lukavcu , kad se zna da ce vam Gradina sa zadovoljstvom dati 3 boda i da ce vam komsije u Gracanici dati 3 boda. Nemojte pricati o regularnosti i nemojte pricati o nekom vasem kvalitetu jer vi apsolutno nemate nikakve igre , niti ste odigrali dobru utakmicu otkako je Ciro dosao. Sve je to na silu i parama.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 apr 2014, 16:16

Ko o cemu qurva o postenju :lolno:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2014, 16:41

sigurnoable je napisao/la:Koja je ovo cast biti na forumu i slusati sve ove predsjednike, sekretare, vlasnike klubova....pa ovdje svako ziv zna izgleda sa kojim novcem koji klub raspolaze :thumbdown:
Pa vi otjeraste trenera koji vas je ostavio na prvom mjestu zbog par hiljada. Ne treba biti inspektor da se to skonta.
Samo posteno i vi i mi pa sta bude.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 04 apr 2014, 16:48

mi nismo navikli igrat ovu ligu kao vi,zato " kupujemo " ABD da odemo ove godine u PL i da vas ne slusam vise...
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

JoNoah
Kontakt:

Post Postao/la JoNoah » 04 apr 2014, 16:49

ultrasstyle_tz je napisao/la:mada covjek se ne moze oteti pomisli da su se i do sad tim bavili i da je sve i jedna pobjeda sumnjiva osim Troglava i slicnih kad vidi sta im je ekipa pokazala na terenu u subotu...
Dugo citam forum i pratim sta se pise ovdje, inaci nisam aktivan jer sam na forumu Jedinstva vecinom, smatrao sam te normalnim forumasem iz Tz ali posljednjih par dana si i ti poceo da valjas gluposti i da dizes Slobodu u nebesa.

Po ovoj tvojoj recenici ispada da smo mi zbog jedne lose odigrane utakmice na Tusnju ekipa koja se ne zna sastaviti sa loptom, ekipa koja je kupila sve utakmice u ovoj ligi osim u Livnu, ali da ja tebe pitam kakvi ste vi bili prosle polusezone u Bihacu kad ste izgubili 3:0 kakav ste vi utisak ostavili na bihacku publiku, pa vi ste bili gori od nas na Tusnju, i sta smo mi trebali pricati tad ova ekipa ce kupovati utakmice u ovoj ligi jer su ljudi katastrofa, jel ti mozda mislis bas da je ono stvarna slika Jedinstva na Tusnju i mislis da je ta ekipa onako igrala citavu sezonu, ako msilis da smo mi sa onakvom igrom na Tusnju cijelu sezonu na prvom mjestu onda ti svaka cast :clap:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2014, 16:57

JoNoah je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:mada covjek se ne moze oteti pomisli da su se i do sad tim bavili i da je sve i jedna pobjeda sumnjiva osim Troglava i slicnih kad vidi sta im je ekipa pokazala na terenu u subotu...
Dugo citam forum i pratim sta se pise ovdje, inaci nisam aktivan jer sam na forumu Jedinstva vecinom, smatrao sam te normalnim forumasem iz Tz ali posljednjih par dana si i ti poceo da valjas gluposti i da dizes Slobodu u nebesa.

Po ovoj tvojoj recenici ispada da smo mi zbog jedne lose odigrane utakmice na Tusnju ekipa koja se ne zna sastaviti sa loptom, ekipa koja je kupila sve utakmice u ovoj ligi osim u Livnu, ali da ja tebe pitam kakvi ste vi bili prosle polusezone u Bihacu kad ste izgubili 3:0 kakav ste vi utisak ostavili na bihacku publiku, pa vi ste bili gori od nas na Tusnju, i sta smo mi trebali pricati tad ova ekipa ce kupovati utakmice u ovoj ligi jer su ljudi katastrofa, jel ti mozda mislis bas da je ono stvarna slika Jedinstva na Tusnju i mislis da je ta ekipa onako igrala citavu sezonu, ako msilis da smo mi sa onakvom igrom na Tusnju cijelu sezonu na prvom mjestu onda ti svaka cast :clap:
U prvom dijelu i jesmo bili kanta. Zato smo i izgubili cetiri utakmice. U drugom dijelu smo doveli 14 igraca i to je druga prica. Ne treba spominjati da je u prvom djelu bio strateg Smajil Karic, a sada trener svih trenera i najvece ime trenersko na ovim prostorima. Treba biti realan.
Problem je sto ste se malo i preracunali jer ste mislili da cemo mi leci ko kurban i da necemo u proljetnom dijelu nista uraditi. Za utakmicu u Bihacu nismo pricali kako cemo vas poderati, ali vi jeste za utakmicu u Tuzli. Niste posteno presli centar. To je vas trenutni kvalitet.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 apr 2014, 17:15

NK Jedinstvo Bihac nema dovoljan broj kvalitetnih igraca, a niti dovoljno kvalitetnog trenera da bi parirao Slobodi u ovih deset utakmica sto je jos ostalo do kraja prvenstva. Ocigledno je da niste ocekivali ovakvu Slobodu u proljetnom dijelu prvenstva i niste na vrijeme reagirali sa dovodjenjem igraca koji vam ocigledno nedostaju za ulazak u PL. Necija losa procjena, cija, vi to bolje znate.

JoNoah
Kontakt:

Post Postao/la JoNoah » 04 apr 2014, 17:16

JoNoah je napisao/la:

U prvom dijelu i jesmo bili kanta. Zato smo i izgubili cetiri utakmice. U drugom dijelu smo doveli 14 igraca i to je druga prica. Ne treba spominjati da je u prvom djelu bio strateg Smajil Karic, a sada trener svih trenera i najvece ime trenersko na ovim prostorima. Treba biti realan.
Problem je sto ste se malo i preracunali jer ste mislili da cemo mi leci ko kurban i da necemo u proljetnom dijelu nista uraditi. Za utakmicu u Bihacu nismo pricali kako cemo vas poderati, ali vi jeste za utakmicu u Tuzli. Niste posteno presli centar. To je vas trenutni kvalitet.
PostPostao/la fukaratz dana 09 sep 2013, 15:27
Jedinstvo - Sloboda 2 kvalitetniji smo i bez 3 boda se ne vracamo iz Bihaca

PostPostao/la Probisvjet dana 09 sep 2013, 16:27
Jedinstvo - Sloboda x2 Mislim da su igraci Slobode bolje pripremljeni kondiciono + duplo skuplji tim (Jedinstvo 650.000 €, Sloboda 1.225.000 €) morao bi opravdati ocekivanja i ostati neporazen u Bihacu.

PostPostao/la TzBulevar87 dana 12 sep 2013, 21:56
Jedinstvo - Sloboda 2 (Bolja smo ekipa i to možemo pokazat na terenu. Jedinstvu još uvijek netaknuta mreža, to se u subotu mjenja

Probisvjet
pogotovo mi se svidjaju te tvoje zadnje dvije recenice koje si napisao :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 apr 2014, 17:19

JoNoah je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: U prvom dijelu i jesmo bili kanta. Zato smo i izgubili cetiri utakmice. U drugom dijelu smo doveli 14 igraca i to je druga prica. Ne treba spominjati da je u prvom djelu bio strateg Smajil Karic, a sada trener svih trenera i najvece ime trenersko na ovim prostorima. Treba biti realan.
PostPostao/la fukaratz dana 09 sep 2013, 15:27
Jedinstvo - Sloboda 2 kvalitetniji smo i bez 3 boda se ne vracamo iz Bihaca

PostPostao/la Probisvjet dana 09 sep 2013, 16:27
Jedinstvo - Sloboda x2 Mislim da su igraci Slobode bolje pripremljeni kondiciono + duplo skuplji tim (Jedinstvo 650.000 €, Sloboda 1.225.000 €) morao bi opravdati ocekivanja i ostati neporazen u Bihacu.

PostPostao/la TzBulevar87 dana 12 sep 2013, 21:56
Jedinstvo - Sloboda 2 (Bolja smo ekipa i to možemo pokazat na terenu. Jedinstvu još uvijek netaknuta mreža, to se u subotu mjenja

Probisvjet
pogotovo mi se svidjaju te tvoje zadnje dvije recenice koje si napisao :lol:
Dobro i gdje ja pisem da cemo vas sigurno poderati i sl.? Nadao sam se da cete vratiti bodove koje dugujete, al' eto.
U medjuvremenu nas tim je porastao u vrijenosti na 2.700.000 €.

JoNoah
Kontakt:

Post Postao/la JoNoah » 04 apr 2014, 17:26

Kazes da niste pricali da ce te nas dobiti u Bihacu a vidis komentare iz Tz ;)

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 04 apr 2014, 17:29

JoNoah je napisao/la:Kazes da niste pricali da ce te nas dobiti u Bihacu a vidis komentare iz Tz ;)
Jooj jesi se ti "zado" ubi s postovima. :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 apr 2014, 17:38

Ima Jedinstvo dovoljan broj kvalitetni igraca,ali nemamo kvalitetnog trenera i tu lezi najveci problem.Nasi igraci su podlegli pritisku sa tribina u Tuzli i plus Ciri nije bilo tesko procitat nasu igru jer Evi uvijek igra istom formacijom,ista taktika,i unaprijed se zna koji igraci ulaze sa klupe,a to je Ciro lako uocio i tu je bilo sve gotovo.Meni nije jasno kako Durakovic koji je dosao iz Veleza momak ima 23 godine a ima vec preko 100 utakmica u PL,a nije dobio ni minute u dresu Jedinstva,i po meni je on trebao dobit sansu protiv Slobode jer zna kako se igraju te utakmice pred punim tribinama.Ja znam da mi imamo kvalitetnu ekipu,i toga su svjesni svi biscani,a iskreno ne zanimaju me sta drugi pisu da mi nemamo kvalitet,ja vjerujem u ove momke,i siguran sam da ce izdrzat do kraja.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 04 apr 2014, 17:50

Nas niko ne može zajebati osim trenera. Samo on, ali eto vjerovaćemo u njega do kraja, pa vidjećemo.

SUTRA NEMA IZGOVORA, SVI NA ISTOK.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.