[youtube][/youtube]Pa3ot je napisao/la:Sve si ti to lijepo naveo ali si zaboravio nekoliko cinjenica i ono sto mi imamo a vi nemate. Mi smo prvi na tabeli , Jedinstvo ne ovisi o rezultatima Slobode nego Sloboda ovisi o rezultatima Jedinstva , mi smo vas pobjedili 3:0 vi nas 2:0 i tu smo u prednosti jer se gleda medjusobni , mi smo prvaci ako dobijemo sve utakmice do kraja i tu se vi ne pitate. Tako da dzaba vama i Ciro i Azmir i 8 000 ljudi i stadion i stolice i BSO i Tuzlanska pivovara i Vugdalic , ako mi dobijemo sve do kraja mi smo premijerligasi. Znaci sve je u nasim rukama i to je nasa najveca prednostProbisvjet je napisao/la:Realno je da su nasi igraci kvalitetniji bar duplo, sto ne mora da nesto previse znaci. O treneru da ne pricam. O rukovodstvu kluba i finasijama isto se ne moze porediti. O stadionu i terenu nema poredjenja.nerkolfc je napisao/la:Na forumu nema objektivnih tako da ga razumijem.
Realno je da nisu kvalitetniji te da su ekipe tu negdje ali ako nasi igrači vjeruju da jesu i do kraja sezone budu igrali sa tim uvjerenjem to ce nam sigurno puno pomoci.
O navijacima je bezveze raspravljati jer se zna koji su na vrhu trenutno.
Vi jedino sto imate, a mi nemamo je covjek koji prijeti.poz
od prvih 5 ste zijanili 2, a ima još 10 kola, zato jedno veliko AKO