Najmanje 1.000 ljubitelja fudbala iz grada soli sutra će krenuti put Gračanice, kako bi fer i sportskim navijanjem pružili maksimalnu podršku fudbalerima Slobode u borbi za nova tri boda.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pobjeda je bolja od orgazma!
U Banovićima ne priznajem ništa ispod 2-3k Tuzlaka. 10-ka ima svakih 10-15 minuta, možete i biciklima ako treba. Evo i mi pokušavamo nešto organizovati, da to bude kako dolikuje nekada najvećem kantonalnom derbiju, da mu damo posebnu draž. A i narod će privući Sloboda, ipak je to velikan + legenda na klupi, te visoke ambicije Husića i mislim da možemo nakupiti nekih 4-5k ljudi, k'o nekad u PL. Što se pobjednika tiče, teško da vas možemo dobiti, baš teško, možda neki bod da izvučemo jer igramo stvarno (pre)loše, nemamo igre i završnica je katastrofa. Još ako ispoštujete utakmicu i dođete u velikom broju, ne sumnjam da ste veliki favoriti za pobjedu. A možda je to sve već gotovo, vraćanje starih dugova, ko će ga znati, hehe. Uglavnom i mi smo ovdje došli tobe pa ćemo probati organizovati nešto da se uveća ta utakmica, ako ništa pozdravi povratnik u PL.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Danas prolazim pored Tušnja i vidim postavljene su stolice na više od pola tribine, kao i brojevi 19
Predobro izgleda
Predobro izgleda
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemamo mi šta puno kalkulisat sutra....samo nas pobjeda ostavlja u igri i to je jasno ko dan bijeli...napast od prve minuta pa sta nam ,Bog da...samo jako,nista labavo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
moja najdraza ekipa sa naseg kantona.volio bi da ostanete u ovoj sabaniji,skoro isto kao sto bi volio da Sloboda udje .LjumanM95 je napisao/la:U Banovićima ne priznajem ništa ispod 2-3k Tuzlaka. 10-ka ima svakih 10-15 minuta, možete i biciklima ako treba. Evo i mi pokušavamo nešto organizovati, da to bude kako dolikuje nekada najvećem kantonalnom derbiju, da mu damo posebnu draž. A i narod će privući Sloboda, ipak je to velikan + legenda na klupi, te visoke ambicije Husića i mislim da možemo nakupiti nekih 4-5k ljudi, k'o nekad u PL. Što se pobjednika tiče, teško da vas možemo dobiti, baš teško, možda neki bod da izvučemo jer igramo stvarno (pre)loše, nemamo igre i završnica je katastrofa. Još ako ispoštujete utakmicu i dođete u velikom broju, ne sumnjam da ste veliki favoriti za pobjedu. A možda je to sve već gotovo, vraćanje starih dugova, ko će ga znati, hehe. Uglavnom i mi smo ovdje došli tobe pa ćemo probati organizovati nešto da se uveća ta utakmica, ako ništa pozdravi povratnik u PL.![]()
Jarane ti si mi nekako naj fer i najkorektniji za razliku od ostalih,iako ima jos "umjerenih" forumasa...Sloboda ili Jedinstvo.....znas odgovor...samo da bude lijepo vrijeme i navijanje ,svim tuzlacima dobrodoslica ,narocito likovima tipa tebe ,neka pobijedi bolji ,neka sport pobijedi sve talove ,neka pobijedi BIH sport..u slucaju vase pobijede cestitam vam ulazak u PL ....u slucaju nase koljemo se do kraja ...Gorki je napisao/la:Najmanje 1.000 ljubitelja fudbala iz grada soli sutra će krenuti put Gračanice, kako bi fer i sportskim navijanjem pružili maksimalnu podršku fudbalerima Slobode u borbi za nova tri boda.
Sretno danas nasim momcima i da se nastavi ovaj niz pobjeda 
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Idemo ljudi po pobjedu i da slavimo, Sretno nam danas 
Smrt fašizmu Sloboda Ćiri koji ruši ''Bratstvo i Jedinstvo''
Smrt fašizmu Sloboda Ćiri koji ruši ''Bratstvo i Jedinstvo''
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Jarane,ako budete kao prosle godine nasrtali papanski,laktali se i vas nacelnik svako malo hvatao za medjunozje ka nasim igracima tesko da ce pobjediti i sport i fudbal.ALBOX je napisao/la:Jarane ti si mi nekako naj fer i najkorektniji za razliku od ostalih,iako ima jos "umjerenih" forumasa...Sloboda ili Jedinstvo.....znas odgovor...samo da bude lijepo vrijeme i navijanje ,svim tuzlacima dobrodoslica ,narocito likovima tipa tebe ,neka pobijedi bolji ,neka sport pobijedi sve talove ,neka pobijedi BIH sport..u slucaju vase pobijede cestitam vam ulazak u PL ....u slucaju nase koljemo se do kraja ...Gorki je napisao/la:Najmanje 1.000 ljubitelja fudbala iz grada soli sutra će krenuti put Gračanice, kako bi fer i sportskim navijanjem pružili maksimalnu podršku fudbalerima Slobode u borbi za nova tri boda.
S obzirom da vidim da sebe smatras upucenim u zbivanja i slicne stvari uputi tog vaseg nacelnika(trener,predsjednik i BABO u klubu!) da dodje tobe,da nije kulturno psovati Tuzlacima sve redom,fatati se za mu.da itd...to je odraz isfrustriranosti i izrazaj teskog kompleksa koji je apsolutno suvisan. :zvijezde:
Huh vremena udavi
samo da kiša ne padne,ako Bog da danas 0-1..ja zadovoljan
@ALBOX;
@ALBOX;

Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:Huh vremena udavisamo da kiša ne padne,ako Bog da danas 0-1..ja zadovoljan
![]()
@ALBOX;

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
i ja evo gledam od kako sam ustao imal kiše...oblaci su tu ali sumnjam da će padati a i ako bude kiše, to će biti malo
ma nema frke, gledale su se i puno bezveznije utakmice po kiši a kamoli ova
ma nema frke, gledale su se i puno bezveznije utakmice po kiši a kamoli ova
Undici stelle - ACM 1899
Danas abd produzimo niz pobjeda i poboljsamo gol razliku.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sretno ekipi u Gracanici, da se vrati sa punim plijenom. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ovdje ce svega biti do kraja. vi danas dobijete li bratstvo, mi cemo kupiti bodove, vi ako izgubite, onda bratstvo ima neke sanse, onda cemo najvjerovatnije i mi gubiti, sve ostale utakmice ce se dosad kupovati i nase i vase, puno je para ulozeno da se nastavi posteno
- Omerbavarac
- Kontakt:
I prethodne utakmice su kupljenje, Sloboda je to odradila na majstorski nacin. Cak smo i Jedinstvo kupili.NKJ je napisao/la:Sve ostale utakmice ce se dosad kupovati i nase i vase, puno je para ulozeno da se nastavi posteno
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tako je, a neko ce ostati kratkih rukava na kraju i djepova da se razumijemo, ja se ne sikiram za nas jer cemo opet imati vise navijaca od vas i naravno para a vi ako ste naumili da trosite bogami mogli bi vi fasovat onda pravo pa da se ne vratite ni sledece sezone, moras isto tako da razumijes da je Sloboda vece ime od Jedinstva i da bi vise Savez volio Slobodu da se vrati nego li Jedinstvo koje jedva sabere 3000 gledalaca na tribini a da ne govorim za Silu Nebesku i ako imate respect od mene.NKJ je napisao/la:Ovdje ce svega biti do kraja. vi danas dobijete li bratstvo, mi cemo kupiti bodove, vi ako izgubite, onda bratstvo ima neke sanse, onda cemo najvjerovatnije i mi gubiti, sve ostale utakmice ce se dosad kupovati i nase i vase, puno je para ulozeno da se nastavi posteno
Pa logično da bi savez vas, da hoce nas, misliš da bi ovoliko godina bili ovdje?
Zato ja J*** i osima, i begica, i usanovica, ma sve te i koji su bili i koji će biti, jer uvijek **** do ****.
Zato ja J*** i osima, i begica, i usanovica, ma sve te i koji su bili i koji će biti, jer uvijek **** do ****.
Al meni nikako nece biti jasno zasto vi uvijek cekate nekog poput Veleza i Slobode da bi se plasirali u PL jel to neki dodatni motiv ili nesto drugo ja ne znam, znaci vi ako sad udjete u PL a mi ostanemo zadrzat cete se barem jednu ili dvije sezone i onda cete ispasti i opet cete cekati 6 godina da neko ispadne od velikih klubova pa da se borite za PL, al kako god nek nam je sa srecom.NKJ je napisao/la:Pa logično da bi savez vas, da hoce nas, misliš da bi ovoliko godina bili ovdje?
Zato ja **** i osima, i begica, i usanovica, ma sve te i koji su bili i koji će biti, jer uvijek **** do ****.
Tuzlaci nadam se danas lijepo vremenu , dobroj tekmi i jednoj lijepoj atmosferi... Nadam se da cete iz Gracanice otici sa lijepim dojmovima ali bez bodova , pozdrav 
www.nkbratstvogracanica.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.