@FKZ1921 znas li mozda hoce li Kerla produziti ugovor posto mu istice na ljeto ako se ne varam .. ?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
trebalo bi to biti ok, obije strane su zainteresovane, kako sam kaže.ZZtop10 je napisao/la:Ja sam odusevljen Kerlom zadnje 3-4 utakmice , stvarno fenomenalna igrane znam zasto to niko ne spominje
![]()
@FKZ1921 znas li mozda hoce li Kerla produziti ugovor posto mu istice na ljeto ako se ne varam .. ?
Ne zasluzujemo titulu upravo iz tog razloga!FKZ1921 je napisao/la:Sto sd tice povreda od sinoć, nista strašno. Tomić definitivno mora zaliječiti povredu koljena i sasvim sigurnk necd igragi dok to definitivno ne bude u redu. Kolikk je to vremena,ne zna se, protiv Ol.sigurni neće igrati.Sejk je tražio izmjenu zbog udarca u zglob, nista ozbiljno.Selim je takkdje rovit i zbog toga je zamjenjen.
Baja je tu, ali ovo je bila dobra prilija da se na Grbavici uvedu u igru Benjo i Kvesa
Nije uredu takk komentarisati vezano za Svraku.On je naš važan igrač, kapiten, potreban je ovoj ekipi do kraja sezone.Ovako ili slicno bi bilo i sa Svrakkm u timu, najvjerovatnije.
Definitivno, sramotno mala posjeta sinoć! !!
Znam da ovaj forum ne može bitno uticati ns to, ali ne mogu da to ne napišem. Jedna od tri preostale domace utakmice u prvenstvu, izuzetni vazna u borbi za titulu, i dvihe hiljade duša!
Pi meni,nedostojno kluba , sampiona, ,nedistojno borbe za novu titulu.
Ne mogu da ne razmišljam:zaslužujemo li je?
Jarane da nisi pijan piso?FKZ1921 je napisao/la:Sto sd tice povreda od sinoć, nista strašno. Tomić definitivno mora zaliječiti povredu koljena i sasvim sigurnk necd igragi dok to definitivno ne bude u redu. Kolikk je to vremena,ne zna se, protiv Ol.sigurni neće igrati.Sejk je tražio izmjenu zbog udarca u zglob, nista ozbiljno.Selim je takkdje rovit i zbog toga je zamjenjen.
Baja je tu, ali ovo je bila dobra prilija da se na Grbavici uvedu u igru Benjo i Kvesa
Nije uredu takk komentarisati vezano za Svraku.On je naš važan igrač, kapiten, potreban je ovoj ekipi do kraja sezone.Ovako ili slicno bi bilo i sa Svrakkm u timu, najvjerovatnije.
Znam da ovaj forum ne može bitno uticati ns to, ali ne mogu da to ne napišem. Jedna od tri preostale domace utakmice u prvenstvu, izuzetni vazna u borbi za titulu, i dvihe hiljade duša!
Ne mogu da ne razmišljam:zaslužujemo li je?
Svaka čast Kerli za posljednjih nekoliko partija, ali ima on svojih bubica, kad se ponaša baš papanski što bi se reklo, zato navijači ne žele da ga pohvale, ja mu još ne mogu zaboraviti ono glupiranje poslije utakmice sa Širokim i odlaska prema svlačionici kada su svi došli na raport pred tribinu, ali eto, neko ga je vratio ispred tunela i morao je doći pred navijače. Isto sam čuo da je pravio probleme na početku ove sezone, da se sa svima svađao, ali izgleda da je shvatio da ništa ne može sa tim postići, pa je opet postao onaj stari, zahvalni igrač.ZZtop10 je napisao/la:Ja sam odusevljen Kerlom zadnje 3-4 utakmice , stvarno fenomenalna igrane znam zasto to niko ne spominje
![]()
Gdje cu ujutro u pola deset biti pijan!AsharaK je napisao/la:Jarane da nisi pijan piso?FKZ1921 je napisao/la:Sto sd tice povreda od sinoć, nista strašno. Tomić definitivno mora zaliječiti povredu koljena i sasvim sigurnk necd igragi dok to definitivno ne bude u redu. Kolikk je to vremena,ne zna se, protiv Ol.sigurni neće igrati.Sejk je tražio izmjenu zbog udarca u zglob, nista ozbiljno.Selim je takkdje rovit i zbog toga je zamjenjen.
Ne mogu da ne razmišljam:zaslužujemo li je?![]()
Btw slažem se!
A znas sto je bilo tako malo svijeta? Pa u isto vrijeme igrala BiH-Grcka normalno da ce ljudi gledat svoju drzavu..AsharaK je napisao/la:Jarane da nisi pijan piso?FKZ1921 je napisao/la:Sto sd tice povreda od sinoć, nista strašno. Tomić definitivno mora zaliječiti povredu koljena i sasvim sigurnk necd igragi dok to definitivno ne bude u redu. Kolikk je to vremena,ne zna se, protiv Ol.sigurni neće igrati.Sejk je tražio izmjenu zbog udarca u zglob, nista ozbiljno.Selim je takkdje rovit i zbog toga je zamjenjen.
Btw slažem se!
Uvijek je na Grbavici malo raje, samo ti mislis da je to zbog rukometa (vidio sam da si i juce to pisao), nije on odbio one koji su htjeli doci...gradacac10 je napisao/la:A znas sto je bilo tako malo svijeta? Pa u isto vrijeme igrala BiH-Grcka normalno da ce ljudi gledat svoju drzavu..AsharaK je napisao/la:Jarane da nisi pijan piso?FKZ1921 je napisao/la:Sto sd tice povreda od sinoć, nista strašno. Tomić definitivno mora zaliječiti povredu koljena i sasvim sigurnk necd igragi dok to definitivno ne bude u redu. Kolikk je to vremena,ne zna se, protiv Ol.sigurni neće igrati.Sejk je tražio izmjenu zbog udarca u zglob, nista ozbiljno.Selim je takkdje rovit i zbog toga je zamjenjen.
Btw slažem se!
Šta ja znam, možda je after bio lud. Ma malo kroz pisanje gutaš slova, negdje se podebljaju pa zato.FKZ1921 je napisao/la:Gdje cu ujutro u pola deset biti pijan!AsharaK je napisao/la:Jarane da nisi pijan piso?FKZ1921 je napisao/la:Sto sd tice povreda od sinoć, nista strašno. Tomić definitivno mora zaliječiti povredu koljena i sasvim sigurnk necd igragi dok to definitivno ne bude u redu. Kolikk je to vremena,ne zna se, protiv Ol.sigurni neće igrati.Sejk je tražio izmjenu zbog udarca u zglob, nista ozbiljno.Selim je takkdje rovit i zbog toga je zamjenjen.
Btw slažem se!![]()
A sta te je u mom tekstu nagnalo da postaviš to pitanje?
Niko sretniji od mene ako je tako kao što ti kažeš za Jamaka. Možda sam onako na prvu napisao, ali ako uspijem pogledati kakav snimak obratit ću malo više pažnju, ali meni se činio najlošiji barem u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme iskreno nisam ni vodio računa o njemu jer je bilo revijalno poluvrijeme. Više sam strepio da neko ne polomi Benju ili Kvesu, pa i Zolu jer opet je počeo da uliječe u duele gdje neki ne smiju ni da pomisle na to.Tarapana1 je napisao/la:E stvarno sve mogu shvatiti,ali ovo sto je napisao ovaj @rodom s mejtasa, to jedino ne mogu.. Pa covjece boziji kako je Jamak najgori ? On je mangup igrac, kakve lopte daje i asistira,to rijetko ko moze.. Kakav stojcev kakve pm,jamak samo da ima brzinu davno bi u repki igroSamo sam pratio veceras,preko 100 pasova je imao tacnih
BRAVO MOMCI,BRAVO ZELJO
jeste na areniDzoleZeljo je napisao/la:Da li je bio TV prenos jucer?
Što se Jamaka tiče, imao je sinoć nekoliko loših poteza. Ali to nikako ne umanjuje njegovu ulogu na terenu i mislim da je jedini igrač kod nas (a jedan od rijetkih u ligi) koji svojim pasom preskoči jednu ili dvije protivničke linije. Znači da ide brz pas koji preskače po par protivničkih igrača (ide preko 20 metara) i skraćuje jedan do dva naša pasa, što ti odma otvara prostor za kompletnu ekipu. Osjetilo se da i njemu igra Dedića godi i daje mu širinu.rodom s Mejtaša je napisao/la:Niko sretniji od mene ako je tako kao što ti kažeš za Jamaka. Možda sam onako na prvu napisao, ali ako uspijem pogledati kakav snimak obratit ću malo više pažnju, ali meni se činio najlošiji barem u prvom poluvremenu. Drugo poluvrijeme iskreno nisam ni vodio računa o njemu jer je bilo revijalno poluvrijeme. Više sam strepio da neko ne polomi Benju ili Kvesu, pa i Zolu jer opet je počeo da uliječe u duele gdje neki ne smiju ni da pomisle na to.Tarapana1 je napisao/la:E stvarno sve mogu shvatiti,ali ovo sto je napisao ovaj @rodom s mejtasa, to jedino ne mogu.. Pa covjece boziji kako je Jamak najgori ? On je mangup igrac, kakve lopte daje i asistira,to rijetko ko moze.. Kakav stojcev kakve pm,jamak samo da ima brzinu davno bi u repki igroSamo sam pratio veceras,preko 100 pasova je imao tacnih
BRAVO MOMCI,BRAVO ZELJO
Sinoć mi se nakon dugo dugo vremena vratio onaj fini osječaj raspoloženja koji je se jedino javlja kad ti ekipa za koju navijaš skoro 40 godina igra dobro i efikasno.
Hvala...DR.HOUSE je napisao/la:jeste na areniDzoleZeljo je napisao/la:Da li je bio TV prenos jucer?