Po meni raspored ni tamo ni vamo..

Olimpic je ovim porazom izgubio sanse za Evropu,vjerujem da je atmosfera unutar ekipe dobrano poljuljana i da nece imati nekog posebno motiva.. Uz to smo im mi tradicionalno neugodan protivnik,na Otoci ce biti haman ko na Grbavici..Znaci svi preduslovi za osvajanje 3 boda su na nasoj strani..Naravno,oprezni moramo biti,nije bas da ce oni stajati i gledati kako mi igramo..Po meni sanse za pobjedu nekih 75%..
Nakon Olimpica nam dolazi Mladost iz Obarske..Ekipa koja ce vjerovatno izboriti opstanak u PL vec u prvoj sezoni i to dovoljno govori o njihovoj ozbiljnoj nakani kad je taj klub u pitanju..Medjutim,za sampionske ambicije kakve mi imamo svakako nisu dovoljno jaki i sve osim nasa 3 boda je ogromno izenandjenje..Sanse za pobjedu su 95%..
Naredno gostovanje Velez..Tesko gostovanje..Velez u sredini tabele,dole ne mogu,gore takodjer ne mogu,ustvari mogu ali jako tesko..Zadnjih godina dolje biljezimo dobre rezultate,nadam se da cemo i ove..Ako Velez bude nabrijan i motivisan nece biti nimalo lahko..Vidjeli smo protiv komsija..Ja se opet nadam da nece i da cemo doci do bodova..Sanse za pobjedu po meni nekih 60%..
Derbi..Sta reci osim-derbi..Tu ne vaze nikakva pravila,nikakva forma..Sarajevo ne igra kako zele,ne biljeze rezultate kakve su najavljivali i jako su nerevozni..Ako ispadnu iz kupa vjerujem da ce uslijediti kuliminacija nezadovoljstva..To moze biti mac sa dvije ostrice-mozemo lahko do pobjede,ali mozemo i izgubiti-pobjedom protiv nas umirili bi navijace donekle..Sanse cu ipak dati nama vece,nek bude nekih 65%..
Na kraju Rudar..Ocekujem da ce do tada biti sve rijeseno kad je u pitanju njihov opstanak odnosno ispadanje..U tom slucaju ce to biti lagano gostovanje..U suprotnom ce biti jako tesko..Igrati protiv ekipe koja se u tom trenutko bori za opstanak je uvijek jako tesko,posebno u gostima..Oni su jucer nadigrali pitare u potpunosti..Ali opet se nadam da ce sve biti rijeseno do te utakmice kad su oni u pitanju..Dakle sanse za pobjedu po meni u slucaju njihovog rjesenog statusa u PL su 90%,u suprotnom ne znam fakat..Bice gutavo..