Pa Ciro je dobio 500 000 na ruke hajmo reci jedno odprilike 500 000 - 600 000 na igrace i eto ti 1 milijun...fukara87 je napisao/la:Odakle ti znas da je Azmir potrosio milione da bi usao u PL pa da mi toliko imamo para mi se vec prosetali ligom bolan, de ne pricaj gluposti ziv bio.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Iceplayer je napisao/la:
Pa Ciro je dobio 500 000 na ruke hajmo reci jedno odprilike 500 000 - 600 000 na igrace i eto ti 1 milijun...
Ko ti je to rekao?
Pobjeda je bolja od orgazma!
ledeni jesil dobar? pa covjece s tim parama smo mogli kupit citav nogometni savezIceplayer je napisao/la:Pa Ciro je dobio 500 000 na ruke hajmo reci jedno odprilike 500 000 - 600 000 na igrace i eto ti 1 milijun...fukara87 je napisao/la:Odakle ti znas da je Azmir potrosio milione da bi usao u PL pa da mi toliko imamo para mi se vec prosetali ligom bolan, de ne pricaj gluposti ziv bio.
Sloboda Tuzla
Nije 500.000, nego 5 miliona, izgubila ti se jedna nula negdje. 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
prije nego sto udzes u biloi kakvo novo objasnjavanje da te upozorim da dijete ima cijelih 11 godina...pa ti nastavifukaratz je napisao/la:ledeni jesil dobar? pa covjece s tim parama smo mogli kupit citav nogometni savezIceplayer je napisao/la:Pa Ciro je dobio 500 000 na ruke hajmo reci jedno odprilike 500 000 - 600 000 na igrace i eto ti 1 milijun...fukara87 je napisao/la:Odakle ti znas da je Azmir potrosio milione da bi usao u PL pa da mi toliko imamo para mi se vec prosetali ligom bolan, de ne pricaj gluposti ziv bio.dodji sebi dijete
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nemam ni 11 imam 9 i evo pijem mljeko da idem spavatistaragarda je napisao/la:prije nego sto udzes u biloi kakvo novo objasnjavanje da te upozorim da dijete ima cijelih 11 godina...pa ti nastavifukaratz je napisao/la:ledeni jesil dobar? pa covjece s tim parama smo mogli kupit citav nogometni savezIceplayer je napisao/la:
Pa Ciro je dobio 500 000 na ruke hajmo reci jedno odprilike 500 000 - 600 000 na igrace i eto ti 1 milijun...dodji sebi dijete
Fino je pisalo u avazu za vasu informaciju
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hahahah ovaj ledeni je suvise mlad nemojte ga ozbiljno svatati..pa vidjeli ste kako djete izgleda mislim ljepo buckasto djete simpaticno, ali brate nije on neko na cije postove bi se trebali loziti ..upravu je neko izgubila mu se jedna 0 u toj cifri
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Otkud ti znas? Nego gdje si nakon poraza Jedinstva na Tusnju,nesto si mi se bio usutio misicuIceplayer je napisao/la:To reci Azmiru lik je potrosio milione i opet nece u PLharry_90 je napisao/la:Cuj ovog zivota ti..bavis se Slobodom i kad je u drugoj ligi..idi se bavi svojim klubom,djaba vam malezijac i novac kad vi Rudaru iz Prijedora ne sutnete na gol ni jednom za 90 min..Sarajlijc@ je napisao/la:Idemo do pobjede, samo da ovi sto mrze sve sarajevsko ne udju u ligu!![]()
jos promjenise sad i trenera,djaba malezijac baca pare..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Hahah jesam stvarno sam buckast hahahSaltCityAttack je napisao/la:hahahah ovaj ledeni je suvise mlad nemojte ga ozbiljno svatati..pa vidjeli ste kako djete izgleda mislim ljepo buckasto djete simpaticno, ali brate nije on neko na cije postove bi se trebali loziti ..upravu je neko izgubila mu se jedna 0 u toj cifri
De budi iskren vi ste prije pocetka proljetnog djela pricali da je sve dogovoreno sa Bratstvom odi nekoliko stranica nazad na temi Slobode pa nadi, a vi sto pricate jedno, pa onda drugo to je vas problemharry_90 je napisao/la:Otkud ti znas? Nego gdje si nakon poraza Jedinstva na Tusnju,nesto si mi se bio usutio misicuIceplayer je napisao/la:To reci Azmiru lik je potrosio milione i opet nece u PLharry_90 je napisao/la: Cuj ovog zivota ti..bavis se Slobodom i kad je u drugoj ligi..idi se bavi svojim klubom,djaba vam malezijac i novac kad vi Rudaru iz Prijedora ne sutnete na gol ni jednom za 90 min..![]()
jos promjenise sad i trenera,djaba malezijac baca pare..
ima jos do kraja,ako udjete moje cestitke
ii da kako uvijek imate 7 dana prije meca info da je Sloboda kupila tekmu,a na kraju izgubi 2:0
opravdanje traze sedmicu prije i pricaju nebuloze.. smijesni !
De bolan idi na temu Slobode i pisi o Ciri i Slobodi,pa tamo raspravljajte sta ti je vise covjece.Ciro ce zaradit 500 hiljada ako odvede Slobodu u PL,dakle to bi mu trebala biti ukupna zarada za ovih 6 mjeseci
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
HerLutwoII
- Kontakt:
To je bez bonusa za ligu prvaka samo 500.000Bihac96 je napisao/la:De bolan idi na temu Slobode i pisi o Ciri i Slobodi,pa tamo raspravljajte sta ti je vise covjece.Ciro ce zaradit 500 hiljada ako odvede Slobodu u PL,dakle to bi mu trebala biti ukupna zarada za ovih 6 mjeseci
@iceplayer
Nisi mi odgovorio na postavljeno pitanje,vec nesto skroz deseto pricas..
Nisi mi odgovorio na postavljeno pitanje,vec nesto skroz deseto pricas..
vidim i tebe zanima Sloboda i Ciro,pa znas koliko ce ko zaraditi..tigriciiiBihac96 je napisao/la:De bolan idi na temu Slobode i pisi o Ciri i Slobodi,pa tamo raspravljajte sta ti je vise covjece.Ciro ce zaradit 500 hiljada ako odvede Slobodu u PL,dakle to bi mu trebala biti ukupna zarada za ovih 6 mjeseci
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Mimi otkako je u Jedinstvu ne znam da je i jedan gol pao nakon njegovog ubacaja, znaci prelos bek. Voli udariti igrace bez lopte, vecinu golova koje smo primili je on kriv. Talent posjeduje ali nikad ga nece iskoristiti.
A sad sto se tice namjestanja... Neko je rekao da je Jedinstvo dogovorilo 3:0 protiv Radnickog i crveni karton, nista od toga nije bilo. Govorilo se i o utakmici Bratstva i Slobode, neko izisao sa 100% "provjerenim" informacijama pa nista od toga ponovo. Ako ko ima sigurne dokaze oko nekih namjestanja slobodno neka ode u MUP, Savez, Uefu, gdje god hoce i neka prijavi namjestanje. Da imam dokaz da Jedinstvo, a po mnogim forumskim laznim pricama namjesta, odmah bih prijavio. A i najbolje bi bilo da svako brine o svojoj avliji, ne gleda u tudju. Sta mene treba biti briga koliko je Ciro dobio na ruke ili koliko je Azmir do sad potrosio jer brinem samo o Jedinstvu.
A sad sto se tice namjestanja... Neko je rekao da je Jedinstvo dogovorilo 3:0 protiv Radnickog i crveni karton, nista od toga nije bilo. Govorilo se i o utakmici Bratstva i Slobode, neko izisao sa 100% "provjerenim" informacijama pa nista od toga ponovo. Ako ko ima sigurne dokaze oko nekih namjestanja slobodno neka ode u MUP, Savez, Uefu, gdje god hoce i neka prijavi namjestanje. Da imam dokaz da Jedinstvo, a po mnogim forumskim laznim pricama namjesta, odmah bih prijavio. A i najbolje bi bilo da svako brine o svojoj avliji, ne gleda u tudju. Sta mene treba biti briga koliko je Ciro dobio na ruke ili koliko je Azmir do sad potrosio jer brinem samo o Jedinstvu.
[/quote]vidim i tebe zanima Sloboda i Ciro,pa znas koliko ce ko zaraditi..tigriciii[/quote]
Haj covjece razguli,neda mi se raspravljat o glupim stvarima,zar se danas ne smije nista znati,procitati itd ? Ne zanima me ni Sloboda ni Ciro,sad cao
Haj covjece razguli,neda mi se raspravljat o glupim stvarima,zar se danas ne smije nista znati,procitati itd ? Ne zanima me ni Sloboda ni Ciro,sad cao
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
interesuje me sto onako slaba cifra SN na ovoj zadnjoj protiv radnickog....mislim,generalno komlpletna sezona...nije da je bihac mali grad...prvi ste...trebalo bi iskoristiti euforiju i dici i grupu zajedno sa klubom...imate dobru pricu i vasa posjeta Tusnju je bila odlicna s obzirom na strasnu udaljenost ova dva grada...kuci bi uz sva desavanja oko kluba trebalo bar 500 do 700 da vas bude..potencijal i velicina grada su tu kao i rezultati...ipak,po meni domace tekme
....prelosa prije svega brojnost..moze i na pp odgovor ako nije za ovdje 
O tome je x puta bila prica,zasto i kakostaragarda je napisao/la:interesuje me sto onako slaba cifra SN na ovoj zadnjoj protiv radnickog....mislim,generalno komlpletna sezona...nije da je bihac mali grad...prvi ste...trebalo bi iskoristiti euforiju i dici i grupu zajedno sa klubom...imate dobru pricu i vasa posjeta Tusnju je bila odlicna s obzirom na strasnu udaljenost ova dva grada...kuci bi uz sva desavanja oko kluba trebalo bar 500 do 700 da vas bude..potencijal i velicina grada su tu kao i rezultati...ipak,po meni domace tekme....prelosa prije svega brojnost..moze i na pp odgovor ako nije za ovdje
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
pa dobro,izvini sto ja nisam upratio...ako ti je mrsko odgovorit zaobidzi post skroz brateBihac96 je napisao/la:O tome je x puta bila prica,zasto i kakostaragarda je napisao/la:interesuje me sto onako slaba cifra SN na ovoj zadnjoj protiv radnickog....mislim,generalno komlpletna sezona...nije da je bihac mali grad...prvi ste...trebalo bi iskoristiti euforiju i dici i grupu zajedno sa klubom...imate dobru pricu i vasa posjeta Tusnju je bila odlicna s obzirom na strasnu udaljenost ova dva grada...kuci bi uz sva desavanja oko kluba trebalo bar 500 do 700 da vas bude..potencijal i velicina grada su tu kao i rezultati...ipak,po meni domace tekme....prelosa prije svega brojnost..moze i na pp odgovor ako nije za ovdje
Ma imas nekoliko stranica unazad prica o tome zato mi se neda pisat,mozda 3-4 stranice nez tacno
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
hvala onda...naci cuBihac96 je napisao/la:Ma imas nekoliko stranica unazad prica o tome zato mi se neda pisat,mozda 3-4 stranice nez tacno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.