NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 08 apr 2014, 20:00

fukara87 je napisao/la:Odakle ti znas da je Azmir potrosio milione da bi usao u PL pa da mi toliko imamo para mi se vec prosetali ligom bolan, de ne pricaj gluposti ziv bio.
Pa Ciro je dobio 500 000 na ruke hajmo reci jedno odprilike 500 000 - 600 000 na igrace i eto ti 1 milijun...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 apr 2014, 20:03

Iceplayer je napisao/la:
Pa Ciro je dobio 500 000 na ruke hajmo reci jedno odprilike 500 000 - 600 000 na igrace i eto ti 1 milijun...

Ko ti je to rekao?
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 08 apr 2014, 20:17

Iceplayer je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Odakle ti znas da je Azmir potrosio milione da bi usao u PL pa da mi toliko imamo para mi se vec prosetali ligom bolan, de ne pricaj gluposti ziv bio.
ledeni jesil dobar? pa covjece s tim parama smo mogli kupit citav nogometni savez :lol: dodji sebi dijete :crazy:
Sloboda Tuzla

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 08 apr 2014, 20:20

Nije 500.000, nego 5 miliona, izgubila ti se jedna nula negdje. :roll:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2014, 20:25

fukaratz je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
ledeni jesil dobar? pa covjece s tim parama smo mogli kupit citav nogometni savez :lol: dodji sebi dijete :crazy:
prije nego sto udzes u biloi kakvo novo objasnjavanje da te upozorim da dijete ima cijelih 11 godina...pa ti nastavi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 apr 2014, 21:12

staragarda je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
prije nego sto udzes u biloi kakvo novo objasnjavanje da te upozorim da dijete ima cijelih 11 godina...pa ti nastavi
Nemam ni 11 imam 9 i evo pijem mljeko da idem spavati :roll: :roll: :roll:
Fino je pisalo u avazu za vasu informaciju :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 apr 2014, 21:21

hahahah ovaj ledeni je suvise mlad nemojte ga ozbiljno svatati..pa vidjeli ste kako djete izgleda mislim ljepo buckasto djete simpaticno, ali brate nije on neko na cije postove bi se trebali loziti ..upravu je neko izgubila mu se jedna 0 u toj cifri
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 apr 2014, 22:46

Iceplayer je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Idemo do pobjede, samo da ovi sto mrze sve sarajevsko ne udju u ligu! ;)
Cuj ovog zivota ti..bavis se Slobodom i kad je u drugoj ligi..idi se bavi svojim klubom,djaba vam malezijac i novac kad vi Rudaru iz Prijedora ne sutnete na gol ni jednom za 90 min.. :lol: :lol: jos promjenise sad i trenera,djaba malezijac baca pare..
To reci Azmiru lik je potrosio milione i opet nece u PL :D
Otkud ti znas? Nego gdje si nakon poraza Jedinstva na Tusnju,nesto si mi se bio usutio misicu :lol: ima jos do kraja,ako udjete moje cestitke ;) ii da kako uvijek imate 7 dana prije meca info da je Sloboda kupila tekmu,a na kraju izgubi 2:0 :roll: opravdanje traze sedmicu prije i pricaju nebuloze.. smijesni !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 apr 2014, 22:47

SaltCityAttack je napisao/la:hahahah ovaj ledeni je suvise mlad nemojte ga ozbiljno svatati..pa vidjeli ste kako djete izgleda mislim ljepo buckasto djete simpaticno, ali brate nije on neko na cije postove bi se trebali loziti ..upravu je neko izgubila mu se jedna 0 u toj cifri
Hahah jesam stvarno sam buckast hahah :lol: :lol: :lol: :lol: al se ismija, znam da ti nista nece znaciti posto ti pises kao djete, ali ono nisam ja vec jedan moj drug koji nema profil na ss forumu pa me zamolio da stavim za nekakvu nagradnu igru skuplja likove, ali sto da vam to pricam kad mi necete vjerovati jer ipak ste vi tuzlaci specijalci kakvih nigdje nema... :clap: :clap:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 08 apr 2014, 22:50

harry_90 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
harry_90 je napisao/la: Cuj ovog zivota ti..bavis se Slobodom i kad je u drugoj ligi..idi se bavi svojim klubom,djaba vam malezijac i novac kad vi Rudaru iz Prijedora ne sutnete na gol ni jednom za 90 min.. :lol: :lol: jos promjenise sad i trenera,djaba malezijac baca pare..
To reci Azmiru lik je potrosio milione i opet nece u PL :D
Otkud ti znas? Nego gdje si nakon poraza Jedinstva na Tusnju,nesto si mi se bio usutio misicu :lol: ima jos do kraja,ako udjete moje cestitke ;) ii da kako uvijek imate 7 dana prije meca info da je Sloboda kupila tekmu,a na kraju izgubi 2:0 :roll: opravdanje traze sedmicu prije i pricaju nebuloze.. smijesni !
De budi iskren vi ste prije pocetka proljetnog djela pricali da je sve dogovoreno sa Bratstvom odi nekoliko stranica nazad na temi Slobode pa nadi, a vi sto pricate jedno, pa onda drugo to je vas problem :D

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 08 apr 2014, 23:23

De bolan idi na temu Slobode i pisi o Ciri i Slobodi,pa tamo raspravljajte sta ti je vise covjece.Ciro ce zaradit 500 hiljada ako odvede Slobodu u PL,dakle to bi mu trebala biti ukupna zarada za ovih 6 mjeseci
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 08 apr 2014, 23:27

Bihac96 je napisao/la:De bolan idi na temu Slobode i pisi o Ciri i Slobodi,pa tamo raspravljajte sta ti je vise covjece.Ciro ce zaradit 500 hiljada ako odvede Slobodu u PL,dakle to bi mu trebala biti ukupna zarada za ovih 6 mjeseci
To je bez bonusa za ligu prvaka samo 500.000 :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 apr 2014, 23:29

@iceplayer

Nisi mi odgovorio na postavljeno pitanje,vec nesto skroz deseto pricas..
Bihac96 je napisao/la:De bolan idi na temu Slobode i pisi o Ciri i Slobodi,pa tamo raspravljajte sta ti je vise covjece.Ciro ce zaradit 500 hiljada ako odvede Slobodu u PL,dakle to bi mu trebala biti ukupna zarada za ovih 6 mjeseci
vidim i tebe zanima Sloboda i Ciro,pa znas koliko ce ko zaraditi..tigriciii
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 08 apr 2014, 23:31

Mimi otkako je u Jedinstvu ne znam da je i jedan gol pao nakon njegovog ubacaja, znaci prelos bek. Voli udariti igrace bez lopte, vecinu golova koje smo primili je on kriv. Talent posjeduje ali nikad ga nece iskoristiti.

A sad sto se tice namjestanja... Neko je rekao da je Jedinstvo dogovorilo 3:0 protiv Radnickog i crveni karton, nista od toga nije bilo. Govorilo se i o utakmici Bratstva i Slobode, neko izisao sa 100% "provjerenim" informacijama pa nista od toga ponovo. Ako ko ima sigurne dokaze oko nekih namjestanja slobodno neka ode u MUP, Savez, Uefu, gdje god hoce i neka prijavi namjestanje. Da imam dokaz da Jedinstvo, a po mnogim forumskim laznim pricama namjesta, odmah bih prijavio. A i najbolje bi bilo da svako brine o svojoj avliji, ne gleda u tudju. Sta mene treba biti briga koliko je Ciro dobio na ruke ili koliko je Azmir do sad potrosio jer brinem samo o Jedinstvu.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 08 apr 2014, 23:33

[/quote]vidim i tebe zanima Sloboda i Ciro,pa znas koliko ce ko zaraditi..tigriciii[/quote]
Haj covjece razguli,neda mi se raspravljat o glupim stvarima,zar se danas ne smije nista znati,procitati itd ? Ne zanima me ni Sloboda ni Ciro,sad cao :wave:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2014, 23:35

interesuje me sto onako slaba cifra SN na ovoj zadnjoj protiv radnickog....mislim,generalno komlpletna sezona...nije da je bihac mali grad...prvi ste...trebalo bi iskoristiti euforiju i dici i grupu zajedno sa klubom...imate dobru pricu i vasa posjeta Tusnju je bila odlicna s obzirom na strasnu udaljenost ova dva grada...kuci bi uz sva desavanja oko kluba trebalo bar 500 do 700 da vas bude..potencijal i velicina grada su tu kao i rezultati...ipak,po meni domace tekme :oops: ....prelosa prije svega brojnost..moze i na pp odgovor ako nije za ovdje ;)

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 08 apr 2014, 23:38

staragarda je napisao/la:interesuje me sto onako slaba cifra SN na ovoj zadnjoj protiv radnickog....mislim,generalno komlpletna sezona...nije da je bihac mali grad...prvi ste...trebalo bi iskoristiti euforiju i dici i grupu zajedno sa klubom...imate dobru pricu i vasa posjeta Tusnju je bila odlicna s obzirom na strasnu udaljenost ova dva grada...kuci bi uz sva desavanja oko kluba trebalo bar 500 do 700 da vas bude..potencijal i velicina grada su tu kao i rezultati...ipak,po meni domace tekme :oops: ....prelosa prije svega brojnost..moze i na pp odgovor ako nije za ovdje ;)
O tome je x puta bila prica,zasto i kako

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2014, 23:41

Bihac96 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:interesuje me sto onako slaba cifra SN na ovoj zadnjoj protiv radnickog....mislim,generalno komlpletna sezona...nije da je bihac mali grad...prvi ste...trebalo bi iskoristiti euforiju i dici i grupu zajedno sa klubom...imate dobru pricu i vasa posjeta Tusnju je bila odlicna s obzirom na strasnu udaljenost ova dva grada...kuci bi uz sva desavanja oko kluba trebalo bar 500 do 700 da vas bude..potencijal i velicina grada su tu kao i rezultati...ipak,po meni domace tekme :oops: ....prelosa prije svega brojnost..moze i na pp odgovor ako nije za ovdje ;)
O tome je x puta bila prica,zasto i kako
pa dobro,izvini sto ja nisam upratio...ako ti je mrsko odgovorit zaobidzi post skroz brate :roll:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 08 apr 2014, 23:46

Ma imas nekoliko stranica unazad prica o tome zato mi se neda pisat,mozda 3-4 stranice nez tacno

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 apr 2014, 23:48

Bihac96 je napisao/la:Ma imas nekoliko stranica unazad prica o tome zato mi se neda pisat,mozda 3-4 stranice nez tacno
hvala onda...naci cu ;)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.