FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
U 180 minuta CL duela Messi nije potrcao kako treba, a svi znamo kako jede malu djecu kad ubaci u brzinu.
Trebalo bi ozbiljno ga pitat sto nece da trci i da se otkriva, sem ako se ne cuva za svjetsko, to je jedini validan razlog u suprotnom nesto ozbiljno je upitanju, lik jednostavno nece da trci.
Neymar je svjetska ubleha.
Da igra u doba Montera, Stama, Neste, Kohlera taj bi ubrzo posvetio se malom fudbalu sa rajom i skupljanju slicica.
Plus padanje na svaki kontakt, ogavno, ko da mu je C.Ronaldo brat blizanac.
Trebalo bi ozbiljno ga pitat sto nece da trci i da se otkriva, sem ako se ne cuva za svjetsko, to je jedini validan razlog u suprotnom nesto ozbiljno je upitanju, lik jednostavno nece da trci.
Neymar je svjetska ubleha.
Da igra u doba Montera, Stama, Neste, Kohlera taj bi ubrzo posvetio se malom fudbalu sa rajom i skupljanju slicica.
Plus padanje na svaki kontakt, ogavno, ko da mu je C.Ronaldo brat blizanac.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- hule_barca
- Kontakt:
Čestitke Atletiu na zasluženom prolazu. Webb je pokazao kako se sudi jedna ovakva utakmica i španski savez bi trebao ozbiljno razmisliti o postavljanju engleskih sudija u klasicima.
Večeras smo igrali koliko nam je Atleti dopuštao. Oni su igrali kako su i naumili, a mi smo imali neki pokušaj od igre. Slaba realizacija u ova dva meča kombinirana sa odbranom na nivou prosječnog prvoligaša nije mogla dati bolji rezultat u ovom dvomeču. Sam podatak da je Xavi sa svoje 34 godine najviše pretrčao dovoljno govori. Od Messia sam navikao poslije povrede da izbjegava ove duele čuvajući se za SP. Neymar je bio najveća prijetnja i šteta što mu nije jedna ušla u gol. Iniesta i Cesc totalno beskorisni večeras. Busi se nije mogao nositi sa visokim presingom. Alves uvijek kontra. Dobro odigra u odbrani, u napadu katastrofa. Večeras u odbrani nula, u napadu je imao par dobrih centaršuteva, ali sve u svemu za zatvora. Koliko će ovo sad djelovati na ekipu psihički teško je procijeniti, ali vremena za oporavak nema puno. U igri smo za dva trofeja. Treba pokušati osvojiti. Nije nastupila apokalipsa. Draže mi je da smo i ovako ispali, nego da opet bude neki 7up u polufinalu.
Večeras smo igrali koliko nam je Atleti dopuštao. Oni su igrali kako su i naumili, a mi smo imali neki pokušaj od igre. Slaba realizacija u ova dva meča kombinirana sa odbranom na nivou prosječnog prvoligaša nije mogla dati bolji rezultat u ovom dvomeču. Sam podatak da je Xavi sa svoje 34 godine najviše pretrčao dovoljno govori. Od Messia sam navikao poslije povrede da izbjegava ove duele čuvajući se za SP. Neymar je bio najveća prijetnja i šteta što mu nije jedna ušla u gol. Iniesta i Cesc totalno beskorisni večeras. Busi se nije mogao nositi sa visokim presingom. Alves uvijek kontra. Dobro odigra u odbrani, u napadu katastrofa. Večeras u odbrani nula, u napadu je imao par dobrih centaršuteva, ali sve u svemu za zatvora. Koliko će ovo sad djelovati na ekipu psihički teško je procijeniti, ali vremena za oporavak nema puno. U igri smo za dva trofeja. Treba pokušati osvojiti. Nije nastupila apokalipsa. Draže mi je da smo i ovako ispali, nego da opet bude neki 7up u polufinalu.
Mes Que Un Club
Ne razumijem ni ja tebe šta želiš reciDzoni je napisao/la:Mozete vi kovati midzeta u zvijezde koliko god zelite,ali da se neko pisa po klubu koji mu je dao sve sto ima u zivotu i koji ga i dan danas masno placa...ne razumijem fakat.

Tata se treba kupiti na kraju sezone, nije ovo za njega...prevelik je to zalogaj
Xavi: Zaslužili smo najmanje remi…
kakve su ovo droge
kakve su ovo droge

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nije mi jasno koji qurac volis toliko trolat. I kad je dokazano da je Neymar placen onoliko koliko je klub prikazao, opet se pravis pametan. I tako svaki put. Ides mi na qurac vise s tim .Idi, uzivaj, prati Bayu velikog, ne trebas se zamarat problemima Barcelone.Saurman je napisao/la:Šta je tebi nejasno ?Lillard je napisao/la:Ti si .... Necu da napisem jer cu ban dobit, al stvarno mi ides na qrac vise s tim..Saurman je napisao/la:Glavni krivac za ovo stanje Barcelone je Rossel.Spiskao na Nemyara 100 mil a u obrani mu Mascherano,Batra i Alves.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
xavi je na istom intelektualnom nivou kao i S. RamosLenBias je napisao/la:Xavi: Zaslužili smo najmanje remi…
kakve su ovo droge
al ono, ako nista znaju kako nasmijati raju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nije pdf Barcelone jedini gdje ovaj dođe i prosipa svoju pamet, on to redovno radi i na temi Milana.
Jbg, čovjek je umislio da je imao susret sa Bogom i tako se ponaša, a većina to prinuđena da trpi.
Jbg, čovjek je umislio da je imao susret sa Bogom i tako se ponaša, a većina to prinuđena da trpi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
let3 je napisao/la:Ne razumijem ni ja tebe šta želiš reciDzoni je napisao/la:Mozete vi kovati midzeta u zvijezde koliko god zelite,ali da se neko pisa po klubu koji mu je dao sve sto ima u zivotu i koji ga i dan danas masno placa...ne razumijem fakat.misliš da ga mi forumaši sa SS.ba možemo ukoriti ili otjerati iz Barce
hoce li ti biti lakše i neka satisfakcija ako ga sad budemo pljuvali i vrijeđali
cilj ti je da ga više ne kujemo u zvijezde ili šta vec
ne kontam
Tata se treba kupiti na kraju sezone, nije ovo za njega...prevelik je to zalogaj
Boli me Rac sta cete radit.
Samo kazem.

Njegovo trolanje vec godinama covjek mora trpit, lik ocigledno ima neku tezu stelu na forumu ili mu je babo vlasnik.Titova-Juga je napisao/la:Nije pdf Barcelone jedini gdje ovaj dođe i prosipa svoju pamet, on to redovno radi i na temi Milana.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kad naučiš razliku između kritike i trolanja možemo pričati.Lillard je napisao/la: Nije mi jasno koji qurac volis toliko trolat. I kad je dokazano da je Neymar placen onoliko koliko je klub prikazao, opet se pravis pametan. I tako svaki put. Ides mi na qurac vise s tim .Idi, uzivaj, prati Bayu velikog, ne trebas se zamarat problemima Barcelone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
LenBias je napisao/la:Xavi: Zaslužili smo najmanje remi…

Ti ces nesto kritizirat. Pa nisi u stanju napisat 5 recenica vec samo trolas. Po ne znam koji put ti kazem, otidji s ove teme ako nemas nisa pmetno napisat osim jedno te istih stvari.Saurman je napisao/la:Kad naučiš razliku između kritike i trolanja možemo pričati.Lillard je napisao/la: Nije mi jasno koji qurac volis toliko trolat. I kad je dokazano da je Neymar placen onoliko koliko je klub prikazao, opet se pravis pametan. I tako svaki put. Ides mi na qurac vise s tim .Idi, uzivaj, prati Bayu velikog, ne trebas se zamarat problemima Barcelone.
Dosadan si vise, shvati to.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja ne znam koji qrac realovci trolaju, bas mi je ono nidje veze s vezom.
Odradila ih najgora Barcelona u posljednjih pet godina i to dva puta
, odradio ih juce Dortmund vile ih pronosale. I onda oni dodju da nesto podjebaju. 
Odradila ih najgora Barcelona u posljednjih pet godina i to dva puta

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Zaslužen prolaz Atletica.
nisam dosao provocirati iako zbog pojedinih treba to
ovaj Atletiko i ova igra ,ovaj naboj ,ova želja ii ostali milion razloga bi oborila i ostale ekipe koje su ostale u igri a to ce se desiti ako ovako buudu igrali u lapofinalu.. potpuno su razvalili sredinu ,zaustavili VAŠEG najboljeg igraca koji se nije vidio a imao je jednu priliku koju je pokvario .. steta sto ste ispalii ali bolji tim je prošao 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
sigurno je bolji tim prosao i tu se nema sta reci.Ozil10 je napisao/la:nisam dosao provocirati iako zbog pojedinih treba toovaj Atletiko i ova igra ,ovaj naboj ,ova želja ii ostali milion razloga bi oborila i ostale ekipe koje su ostale u igri a to ce se desiti ako ovako buudu igrali u lapofinalu.. potpuno su razvalili sredinu ,zaustavili VAŠEG najboljeg igraca koji se nije vidio a imao je jednu priliku koju je pokvario .. steta sto ste ispalii ali bolji tim je prošao
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Xavi: "Sami smo si krivi što nismo prošli dalje. Imali smo prilike, ali nismo zabili gol, barem izjednačujući. Čestitke i sretno Atleticu!"
Šteta. ipak ste imali veći posjed.
Isfuralo, druze, prije dvije godine.Barend je napisao/la:Šteta. ipak ste imali veći posjed.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 09 apr 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.