Ti si .... Necu da napisem jer cu ban dobit, al stvarno mi ides na qrac vise s tim..Saurman je napisao/la:Glavni krivac za ovo stanje Barcelone je Rossel.Spiskao na Nemyara 100 mil a u obrani mu Mascherano,Batra i Alves.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Okanit se Neymara , on je gospodin za Messija i ostale manekene . Razumijem ja SP i sve to , al da hodas po terenu i ne trudis se , to ne razumijem .
Lillard - covjek je u pravu. Svaka nasutana lopta u nase polje je zivi horror. Vidio si i sam.Lillard je napisao/la:Ti si .... Necu da napisem jer cu ban dobri, al stvarno mi ides na qrac vise s tim..Saurman je napisao/la:Glavni krivac za ovo stanje Barcelone je Rossel.Spiskao na Nemyara 100 mil a u obrani mu Mascherano,Batra i Alves.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta je spasio ? 3 puta u malo da mu loptu presjece neki igrac Atletica.20 puta nabija loptu nikome, jos toliko puta pokrece kontre Atletica bez ikakve potrebe.Donnie Darko je napisao/la:Šta hoćete od čovjeka? U drugom poluvremenu ih je spasio potopa.Johny je napisao/la:Pinto je klasicni klaun , ja i dalje ne mogu da vjerujem kakav kloc brani u Barceloni.
One 2 odbrane su ravne pukoj sreci.Da je Gabi osutao jace vidio loptu ne bi , isto kao sto je Cebolla se trudio da njega u glavu pogodi pa je jedina opcija bila da "odbrani" obe sanse.
Toliko anemicnosti u jednom golmanu nisam vidio jos od vremena kada je Piplica branio boje nase domovine.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Pozdravi od Portilla.
Ipak ste mučki pokradeni jer da nije bilo ovog skandala s travom, siguran sam da bi prošli dalje.
Ipak ste mučki pokradeni jer da nije bilo ovog skandala s travom, siguran sam da bi prošli dalje.
Šta je tebi nejasno ?Lillard je napisao/la:Ti si .... Necu da napisem jer cu ban dobit, al stvarno mi ides na qrac vise s tim..Saurman je napisao/la:Glavni krivac za ovo stanje Barcelone je Rossel.Spiskao na Nemyara 100 mil a u obrani mu Mascherano,Batra i Alves.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Neymaru respect do neba, jedini se trudio da nesto napravi. Ovo ostalo je bilo toliko jadno da se ne moze rijecima opisati. Odavno ne vidjeh vecu kurcobolju, zalaganje na nivou Prve federalne lige. Al nejse.
Ovo se jednostavno moralo desiti. Sve do sada je bilo izbjegavanje neizbjeznog, a to je neki ozbiljniji remont. Neki igraci jednostavno ne mogu igrati u klubu koji pretenduje na sve moguce trofeje.
Dakle, barem dva stopera uz desnog beka i golmana je minimum minimuma, a dobro bi dosao i klasicni centarfor koji ima igru glavom.
Naravno odluka fife ce biti presudna kada je u pitanju naredna sezona.
Ovo se jednostavno moralo desiti. Sve do sada je bilo izbjegavanje neizbjeznog, a to je neki ozbiljniji remont. Neki igraci jednostavno ne mogu igrati u klubu koji pretenduje na sve moguce trofeje.
Dakle, barem dva stopera uz desnog beka i golmana je minimum minimuma, a dobro bi dosao i klasicni centarfor koji ima igru glavom.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Titova-Juga
- Kontakt:
So funny, we're all almost laughin our asses off.Cap17an je napisao/la:Pozdravi od Portilla.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Očekujul da brani mrtve zicere u više navrata kao večeras? Ili je možda trebao i Kokeu ono odbranit.Titova-Juga je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:Šta hoćete od čovjeka? U drugom poluvremenu ih je spasio potopa.Johny je napisao/la:Pinto je klasicni klaun , ja i dalje ne mogu da vjerujem kakav kloc brani u Barceloni.
Možda očekuju da ne izigrava baš svaku tekmu Pirla i dribla u svom šesnaestercu.
Večeras je bio jedini dobar u cijeloj ekipi. Jedini.
Mozete vi kovati midzeta u zvijezde koliko god zelite,ali da se neko pisa po klubu koji mu je dao sve sto ima u zivotu i koji ga i dan danas masno placa...ne razumijem fakat.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Neymar se jos trudio pored njega.Donnie Darko je napisao/la: Večeras je bio jedini dobar u cijeloj ekipi. Jedini.
Jao jao jao kako sad svi vidimo JEDINI problem naseg kluba. A do juce smo svi (osim mene) cekali da Barta, Montoja i ostali klocovi prorade. Mrssssss iz kluba da si se rodio u dresu blaugrane - Maskerano, Barta itd. Ma jedino Alba da ostane a ostali mars u 3pm smotano spore i nesposobne.messilla je napisao/la:Neymaru respect do neba, jedini se trudio da nesto napravi. Ovo ostalo je bilo toliko jadno da se ne moze rijecima opisati. Odavno ne vidjeh vecu kurcobolju, zalaganje na nivou Prve federalne lige. Al nejse.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 09 apr 2014, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:
Očekujul da brani mrtve zicere u više navrata kao večeras? Ili je možda trebao i Kokeu ono odbranit.
Večeras je bio jedini dobar u cijeloj ekipi. Jedini.
Nisam ni rekao da nije imao dobrih odbrana, ali su njegova poigravanja i hororska ispucavanja također mogla koštati Barcu još kojeg gola. Problem je što ovaj lik svaku utakmicu koju počne radi neko njesra i time frustrira svakog navijača Barcelone.
Btw, pored tih dobrih odbrana koje jeste imao, ja bih još izdvojio Neymara kao jedinog koji je nešto na terenu pružio i shvatio ozbiljnost utakmice za razliku od ostalih manekena.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
U 180 minuta CL duela Messi nije potrcao kako treba, a svi znamo kako jede malu djecu kad ubaci u brzinu.
Trebalo bi ozbiljno ga pitat sto nece da trci i da se otkriva, sem ako se ne cuva za svjetsko, to je jedini validan razlog u suprotnom nesto ozbiljno je upitanju, lik jednostavno nece da trci.
Neymar je svjetska ubleha.
Da igra u doba Montera, Stama, Neste, Kohlera taj bi ubrzo posvetio se malom fudbalu sa rajom i skupljanju slicica.
Plus padanje na svaki kontakt, ogavno, ko da mu je C.Ronaldo brat blizanac.
Trebalo bi ozbiljno ga pitat sto nece da trci i da se otkriva, sem ako se ne cuva za svjetsko, to je jedini validan razlog u suprotnom nesto ozbiljno je upitanju, lik jednostavno nece da trci.
Neymar je svjetska ubleha.
Da igra u doba Montera, Stama, Neste, Kohlera taj bi ubrzo posvetio se malom fudbalu sa rajom i skupljanju slicica.
Plus padanje na svaki kontakt, ogavno, ko da mu je C.Ronaldo brat blizanac.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- hule_barca
- Kontakt:
Čestitke Atletiu na zasluženom prolazu. Webb je pokazao kako se sudi jedna ovakva utakmica i španski savez bi trebao ozbiljno razmisliti o postavljanju engleskih sudija u klasicima.
Večeras smo igrali koliko nam je Atleti dopuštao. Oni su igrali kako su i naumili, a mi smo imali neki pokušaj od igre. Slaba realizacija u ova dva meča kombinirana sa odbranom na nivou prosječnog prvoligaša nije mogla dati bolji rezultat u ovom dvomeču. Sam podatak da je Xavi sa svoje 34 godine najviše pretrčao dovoljno govori. Od Messia sam navikao poslije povrede da izbjegava ove duele čuvajući se za SP. Neymar je bio najveća prijetnja i šteta što mu nije jedna ušla u gol. Iniesta i Cesc totalno beskorisni večeras. Busi se nije mogao nositi sa visokim presingom. Alves uvijek kontra. Dobro odigra u odbrani, u napadu katastrofa. Večeras u odbrani nula, u napadu je imao par dobrih centaršuteva, ali sve u svemu za zatvora. Koliko će ovo sad djelovati na ekipu psihički teško je procijeniti, ali vremena za oporavak nema puno. U igri smo za dva trofeja. Treba pokušati osvojiti. Nije nastupila apokalipsa. Draže mi je da smo i ovako ispali, nego da opet bude neki 7up u polufinalu.
Večeras smo igrali koliko nam je Atleti dopuštao. Oni su igrali kako su i naumili, a mi smo imali neki pokušaj od igre. Slaba realizacija u ova dva meča kombinirana sa odbranom na nivou prosječnog prvoligaša nije mogla dati bolji rezultat u ovom dvomeču. Sam podatak da je Xavi sa svoje 34 godine najviše pretrčao dovoljno govori. Od Messia sam navikao poslije povrede da izbjegava ove duele čuvajući se za SP. Neymar je bio najveća prijetnja i šteta što mu nije jedna ušla u gol. Iniesta i Cesc totalno beskorisni večeras. Busi se nije mogao nositi sa visokim presingom. Alves uvijek kontra. Dobro odigra u odbrani, u napadu katastrofa. Večeras u odbrani nula, u napadu je imao par dobrih centaršuteva, ali sve u svemu za zatvora. Koliko će ovo sad djelovati na ekipu psihički teško je procijeniti, ali vremena za oporavak nema puno. U igri smo za dva trofeja. Treba pokušati osvojiti. Nije nastupila apokalipsa. Draže mi je da smo i ovako ispali, nego da opet bude neki 7up u polufinalu.
Mes Que Un Club
Ne razumijem ni ja tebe šta želiš reciDzoni je napisao/la:Mozete vi kovati midzeta u zvijezde koliko god zelite,ali da se neko pisa po klubu koji mu je dao sve sto ima u zivotu i koji ga i dan danas masno placa...ne razumijem fakat.
Tata se treba kupiti na kraju sezone, nije ovo za njega...prevelik je to zalogaj
Xavi: Zaslužili smo najmanje remi…
kakve su ovo droge
kakve su ovo droge
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nije mi jasno koji qurac volis toliko trolat. I kad je dokazano da je Neymar placen onoliko koliko je klub prikazao, opet se pravis pametan. I tako svaki put. Ides mi na qurac vise s tim .Idi, uzivaj, prati Bayu velikog, ne trebas se zamarat problemima Barcelone.Saurman je napisao/la:Šta je tebi nejasno ?Lillard je napisao/la:Ti si .... Necu da napisem jer cu ban dobit, al stvarno mi ides na qrac vise s tim..Saurman je napisao/la:Glavni krivac za ovo stanje Barcelone je Rossel.Spiskao na Nemyara 100 mil a u obrani mu Mascherano,Batra i Alves.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
xavi je na istom intelektualnom nivou kao i S. RamosLenBias je napisao/la:Xavi: Zaslužili smo najmanje remi…
kakve su ovo droge
al ono, ako nista znaju kako nasmijati raju
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nije pdf Barcelone jedini gdje ovaj dođe i prosipa svoju pamet, on to redovno radi i na temi Milana.
Jbg, čovjek je umislio da je imao susret sa Bogom i tako se ponaša, a većina to prinuđena da trpi.
Jbg, čovjek je umislio da je imao susret sa Bogom i tako se ponaša, a većina to prinuđena da trpi.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.