Batra La Masia.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Messi 100 miliona?? Za sinocnji pristup utakmici i onakvo lagano setanje po terenu bi ga klub trebao masno kaznit. Pa ono je smijesno. Ako ti se ne igra,kazes, a ne onako. Da ga neko prvi put gleda rekao bi da je maneken i da je zalutao na teren.Cigri je napisao/la:Mascherano 30 mill, Alves 40 millsitnica.
Batra La Masia.
ma liku se vise haman ne igra nezz ni ja vise ,bilo je i kod pepa nekih perioda gdje sam se nervirao sto messi slabo trci pa opet dodje sebi kroz neko vrijeme al sad lik svaku mogucu utakmicu nikakav ,samo radi reda na terenumandraX je napisao/la:Mene zanima koji je qrac Messiju, šta je razlog ove nezainteresovanosti, nezalaganja, mrtvila jbt? Pa čovjek jedva i da hoda po terenu, samo sam čekao sinoć kad će sjest' negdje, zavalit' se, više bi tako pomogao ekipi, nego onako šta je radio, barem ne bi računali na njega.
Jel' se fakat to može povezati sa tim da se čuva za svjetsko, il' je nešto treće u pitanju?
Možda, al' u ovol'koj mjeri nikad, ove sezone, pogotovo poslije one povrede, je totalno nezaintersovan. Ne znam, jedino što mogu da pomislim jest' to da se možda čuva za svjetsko, drugog objašnjenja nemam...barca_87 je napisao/la:bilo je i kod pepa nekih perioda gdje sam se nervirao sto messi slabo trci pa opet dodje sebi kroz neko vrijeme
Mogu se oni tako ponasati pored trenera koji nema nikakav autoriret, budi siguran da bi ovakav messi Kloppu sjedio na klupi, ali ja nisam za to da Klopp napusti Dortmund ......let3 je napisao/la:pa ni Pep ih nije mogao natjerati na to u svojoj zadnjoj sezoni, a kamoli neki švabo (uz dužno poštovanje Kloppu)....pojeli bi ga za 5 dana, yebena je to banda. Messi se može šetati i trckarati po 6 kilometara u četrvrtfinalima LP...neviđeni hadžijaDonnie Darko je napisao/la:Prije svega, potreban je novi trener. Neko ko ce ih natjerat da pisaju krv opet.
...ja mislim da i u manje ozbiljnim klubovima od Barce takva nonšalancija bi rezultirala automatskim protjerivanjem iz tima.
A nije ni Klopp baš toliko lud da dolazi u sadašnju Barcu
I oni našli nekog za'ebavat, trolat' po temi, Bože sačuvaj.Prvi put u posljednjih 10 godina je Real Madrid prestigao FC Barcelonu u daljem toku Lige prvaka.
Znaci, on vise nema sta ponuditi Barci i njegovo je proslo, ako cemo ici tom logikom da je sve osvojio.bparena je napisao/la:Najgore je sto Mesiju nista ne treba i tu se nema sta promjeniti. Osvojio sve sto se moglo osvojiti i sad ne znam zasto igra fudbal ako mu se vise ne igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.