FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Cigri
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Cigri » 10 apr 2014, 09:39

Mascherano 30 mill, Alves 40 mill :? sitnica.
Batra La Masia.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 apr 2014, 09:41

sinoc igra dno dna ,onakva nezainteresovanost je nedopustiva za klub kao barca ,dobro atletico ih jeste pritisno stvarno ekipa je premocna al onako sporo se kretat ,nezainteresovano igrat ko da je bajramski turnir :evil:

messi isto primadona ,citavu sezonu je ovakav ,hoda po terenu ,alves standardno najveci klaun ,ja se ne mogu nacuditi da jedan ovakav amater igra za tim kao barca ,lik je vec gotovo dvije sezone rupa ,ljudi ga prolaze po toj strani ko da je duh ,on je na terenu samo onako ko broj ,da se kaze da se igra 11 na 11 a ustvari ko da imaju igraca manje .. uvalit ga kome dzaba ,samo da ide vise :roll:

iniesta sinoc je isto bio prelos , svaki drugi pogresan pas ,busquets isto ispod svog nivoa al daleko ispod ,i kad ovi igraci podbace ne mozes se nadat prolazu pa da igras i protiv wisle krakov a ne protiv super jakog atletica

alba ,neymar ,bartra jedino mogu dobit prolaznu ocjenu ovo ostalo prelose ,
ako ovo im nije otvorilo oci da vise skontaju da je ovom timu potrebna rekonstrukcija i to dobra onda nezz vise ,
stvarno je potrebno svjeze krvi ,ovako vise ne moze :nene:

atleticu svaka cast ,draga su mi ekipa i nadam se da ce uz malo srece osvojiti LP,ako dobiju reala u polufinalu sanse ce im porasti jos vise jer oni su najlaksi od ove tri ekipe ,najlakse bi njih mogli proc jer kad onakva raspala borusija bez 6 standardnih igraca ih onako razbije onda atletico vjerujem da moze makar minimalnim rez proc ancelotija i drustvo.
i u primeri nisu puno daleko od titule ,mogla bi ovo biti istorijska godina za atleti

a barca ako bude ovako igrala usporeno i bezidejno ne gine im oprastanje i od primere vec za vikend protiv granade ;)
a kup manje vise ,to je za mene nikakav trofej osim ako nije dodatak nekom od vaznih trofeja ,jer osvojit samo kup je isto ko da nisi nista osvojio ,bar za mene
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 apr 2014, 09:51

kako ih nije stid rec da su zasluzili remi u ovoj utakmici ,e moj xavi cuj zasluzili remi ,jeste al u q :oops:

umjesto da kaze da se izvinjaje u ime igraca zbog onakvog odnosa i lose igre tima on govori neke nebuloze

trebo je spomenut usput jos da teren nije pokosen kako treba i da je to glavni razlog poraza :evil: :sick:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 apr 2014, 09:52

Mene zanima koji je qrac Messiju, šta je razlog ove nezainteresovanosti, nezalaganja, mrtvila jbt? Pa čovjek jedva i da hoda po terenu, samo sam čekao sinoć kad će sjest' negdje, zavalit' se, više bi tako pomogao ekipi, nego onako šta je radio, barem ne bi računali na njega.

Jel' se fakat to može povezati sa tim da se čuva za svjetsko, il' je nešto treće u pitanju? :hmmmmm:

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 10 apr 2014, 09:53

Cigri je napisao/la:Mascherano 30 mill, Alves 40 mill :? sitnica.
Batra La Masia.
Messi 100 miliona?? Za sinocnji pristup utakmici i onakvo lagano setanje po terenu bi ga klub trebao masno kaznit. Pa ono je smijesno. Ako ti se ne igra,kazes, a ne onako. Da ga neko prvi put gleda rekao bi da je maneken i da je zalutao na teren.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 10 apr 2014, 09:55

mandraX je napisao/la:Mene zanima koji je qrac Messiju, šta je razlog ove nezainteresovanosti, nezalaganja, mrtvila jbt? Pa čovjek jedva i da hoda po terenu, samo sam čekao sinoć kad će sjest' negdje, zavalit' se, više bi tako pomogao ekipi, nego onako šta je radio, barem ne bi računali na njega.

Jel' se fakat to može povezati sa tim da se čuva za svjetsko, il' je nešto treće u pitanju? :hmmmmm:
ma liku se vise haman ne igra nezz ni ja vise ,bilo je i kod pepa nekih perioda gdje sam se nervirao sto messi slabo trci pa opet dodje sebi kroz neko vrijeme al sad lik svaku mogucu utakmicu nikakav ,samo radi reda na terenu
,stvarno je sramota onako pristupati utakmici ,setkat se ,jos malo pa i golman ce vise od njega pretrcat :roll:

MES QUE UN CLUB !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 apr 2014, 10:11

barca_87 je napisao/la:bilo je i kod pepa nekih perioda gdje sam se nervirao sto messi slabo trci pa opet dodje sebi kroz neko vrijeme
Možda, al' u ovol'koj mjeri nikad, ove sezone, pogotovo poslije one povrede, je totalno nezaintersovan. Ne znam, jedino što mogu da pomislim jest' to da se možda čuva za svjetsko, drugog objašnjenja nemam...

Dobro @Donnie reče, Klopp je rješenje, idealno!
Kod njega bi i igrači na klupi trčali 6+ km po tekmi. :mrgreen:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 apr 2014, 10:23

let3 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Prije svega, potreban je novi trener. Neko ko ce ih natjerat da pisaju krv opet.

slika
pa ni Pep ih nije mogao natjerati na to u svojoj zadnjoj sezoni, a kamoli neki švabo (uz dužno poštovanje Kloppu)....pojeli bi ga za 5 dana, yebena je to banda. Messi se može šetati i trckarati po 6 kilometara u četrvrtfinalima LP...neviđeni hadžija :!: ...ja mislim da i u manje ozbiljnim klubovima od Barce takva nonšalancija bi rezultirala automatskim protjerivanjem iz tima.
A nije ni Klopp baš toliko lud da dolazi u sadašnju Barcu ;)
Mogu se oni tako ponasati pored trenera koji nema nikakav autoriret, budi siguran da bi ovakav messi Kloppu sjedio na klupi, ali ja nisam za to da Klopp napusti Dortmund ......
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 10 apr 2014, 11:23

Star players who missed the 2nd leg:
R.Madrid - Ronaldo
A.Madrid - Diego Costa
Man Utd - Van Persie
PSG - Ibra
Barca - Messi and Referee :lol:

Haj sta vam fali,nije prvi put da je missi nevidljiv u tekmi u kojoj je barca takticki ubijena ,i protiv reala se desavalo vise puta dok je special one bio trener.

Simeone prekopirao Mouvu taktiku samo s drugacijom formacijom,s tim da nema pepea i ramosa sto mu je veliki plus.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 apr 2014, 11:25

Prva slika - kretanje Pinta, druga slika - "kretanje" Messija sinoć.

slika

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 10 apr 2014, 11:27

Jel ovo na lijevoj strani putanja dok su izlazili na teren :lol:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 apr 2014, 11:36

Ne bih ni ja volio da Klopp napusti Dortmund, jer su mi super draga ekipa, ali ako negdje vec bude isao volio bih ga u Barci.

**** bi se oni ovako ponasali kod njega. Kao sto neko rece gore, i igraci sa klupe bi trcali po 6 kilometara. Novi trener je podhitno potreban, i to neko ko ce iz temelja mijenjati sistem. Ne trebaju novi Vilanova i Martino, koji ce musti ono sto je ostalo od Guardiole.

Ali, nije samo potreban trener. Potrebno je i nove krvi u igrackom kadru, igraca koji ce gristi i ginuti za trofeje, ono sto su ovi danasnji igraci radili prije 3,4,5 godina. Potreban je novi desni bek, potrebna su DVA štopera, potreban je neki traktor u veznom redu, i potreban je NAPADAC. Bilo kakav napadac koji trci i igra bez lopte (COSTA DIEGO). Ovo sa Messijem kao laznom devetkom i 0 napadaca mogu zaboravit. Isfuralo davno. Tacnije isfuralo kad je ovaj poceo igrat preko kurca.

Ali, nisu razmisljali o tome kad su trebali, sad se mogu **** do ljeta 2015. Ligu ce izgubit, jer realno igraju losije i od Reala i od Atletica. Imali su srece pa su nesposobnjakovici iz Reala, pa, nesposobni, pa su kofol drugi.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 apr 2014, 11:47

slika

A'e kući lagano pa složi facu.
Prvi put u posljednjih 10 godina je Real Madrid prestigao FC Barcelonu u daljem toku Lige prvaka.
I oni našli nekog za'ebavat, trolat' po temi, Bože sačuvaj.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 10 apr 2014, 12:02

Covjek je bez kluba.Tako da Tata moze i sada dobiti nogu,a vec sutra da imamo novog trenera :mrgreen:
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 10 apr 2014, 12:34

Najpre pozdrav svima na ovom forumu. Dugo pratim ovaj forum jer se mogu pročitati razne informacije o i okolo kluba. Imam malo vise godina (44) i gledao sam i pamtim razne timove Barse od Krojfovog "dream-team" do Gvardiolinog i razne pokusaje izmedju njih. Kao sto napisah dugo citam ovaj forum i nikad nisam osetio potrebu da i sam napisem po koju.... do sada.

Sada sam se ukljucio isprovociran raznim "stručnjacima" i "navijačima" koji ovaj pdf srozavaju ispod nivoa koji je prihvatljiv za citanje. Ja neću pisati o imenima forumasa jer se nisam ukljucio da bih se s nekim "raspravljao" već ću samo pokušati (ako je to moguce) da podignem malo kvalitet postova jer mi se čini da je od krize tima jadnija ova kriza simpatizera u koje i sam spadam. Za uvod i prvi post toliko... jos jednom pozdrav svima!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 apr 2014, 13:10

Messiju treba osvjezenje, bilo to u vidu novog trenera ili u vidu novog kluba.

Maloprije sam pregledao sazetke i moram reci da na osnovu vidjenog Messi nije ni bio zainteresovan za nesto vise od poraza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 apr 2014, 13:14

Najgore je sto Mesiju nista ne treba i tu se nema sta promjeniti. Osvojio sve sto se moglo osvojiti i sad ne znam zasto igra fudbal ako mu se vise ne igra. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Barend
Kontakt:

Post Postao/la Barend » 10 apr 2014, 13:14

Haj sve, al yebote Real najslabiji protivnik u polufinalu hahahahahahahaahahah :lol:

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 10 apr 2014, 13:16

zao mi je nekako sto je barca ispala ,al neka neka malo i drugi nakon 40 godina osjete :mrgreen: polufinale ,nego momci steta sto ste ispali ,niste bas ni srece imali ali opet generalno gledajuci atletiko zasluzeno bez ljutnje.Ocekuje rekonstrukciju komplet barcine zadnje linije i jos na par mjesta neka kvalitetnija pojacanja ova barca je svoje odradila potrosena momcad iz koje se izvuklo najbolje,potrebno je osvezenje hitno.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 10 apr 2014, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 apr 2014, 13:18

bparena je napisao/la:Najgore je sto Mesiju nista ne treba i tu se nema sta promjeniti. Osvojio sve sto se moglo osvojiti i sad ne znam zasto igra fudbal ako mu se vise ne igra. :?
Znaci, on vise nema sta ponuditi Barci i njegovo je proslo, ako cemo ici tom logikom da je sve osvojio. :mrgreen:

Prodaja je jedini izlaz, naravno, pridrzavajuci se tom logikom.

Ja mislim da Messiju treba neko ko ce mu dati do znanja da je jos uvijek najbolji igrac na Svijetu, dakle treba mu psiholog. Tek kad to ponovo usvoji i vrati potrebno samopouzdanje mozemo ocekivati staru Barcu sa Messijem na celu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.