FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
ja mislim da taktika i ko ce igrati uopšte nece biti bitne sutra ,sad je samo pitanje kako ce igraci odgovoriti na ovo sto se izdesavalo da li ce gristi na terenu ili ce mozda otici u još vece sivilo .sve je moguce .hilmo je napisao/la:Ovako bi nesto trebalo pokusati, mozda Stojceva staviti od pocetka da se proba rijesiti utakmica ranije a kasnije dati priliku i Faretu ali znatno vise od 10 minuta.Suki46 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Posto je Zvijezda bas u losoj formi i jedna je od najgorih ekipa u proljetnom prvenstvu..ja bih sansu dao Muharemovicu da sa Trivunovicem cini stopersi par..u vezu bih stavio Radovca i Handzica a odmarao bi Jajala,Stojceva..takodjer bih stavio Travancica i Purica po krilima..da malo promjenimo..da vidimo mozel igrati Travancic malo lijevo...Tatka bi na beka,nek Baric malo odmara..spic Krste naravno..neka Bilbije
Možda je i previše rokada za jednu utakmicu , može biti da ce biti par izmjena . Stojčev će mislim igrati jer on nam je bitna karika pa bilo protiv koga igrali .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo tako djeca mozda i ne znaju i bolje, ali sad dat abd veliku podrsku Uscuplicu dok se ne nadje trener za FKS.storm_raider je napisao/la:Samo nemojte price da vam mi ista podmecemo ili da je Photoshop. Slika je uploadovana krajem Novembra 2013 godine, kada nije imao nikakve veze sa vama. Vi niste zrtve ovdje.
Vratise mi se neka ruzna sjecanja na te 90'te.. razumijem ja djecu ovdje kojoj to ne smeta, oni su ratna generacija ili poslijeratna pa se ni ne sjecaju i hvala Bogu na tome, ali moraju znati historiju svog grada da bi ga volili. Ne volim vas, ali vas ne mrzim i gradski ste klub, komsijski, konkurentni uvijek, ovo ne bi bio udarac samo na vas klub vec na svakog sarajliju licno. Ja sam izgubio u ratu mnogo i ovo me je podsjetilo na neke stvari, mnogo ih je izgubilo previse.. i ne treba ovo nikome. Vi jeste imali gluposti i provaljivanja, kao i mi, ali ovo bi bilo neprihvatljivo za svakog sarajliju, bilo da navija za Zelju, Sarajevo, Vrbanjusu, Olimpik ili nekoga drugog.
Rijesili ste ga se na vrijeme, on mozda nije cetnik bio, ali ova slika je licna uvreda. Drzite se svog kadra, vidite sa Varesanovicem, drzite se Uscuplica, to su ljudi koji bi zivot dali za vas klub. Znaju sve o klubu.
04.10.2009 !!
Re: Odg: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:Ovako bi nesto trebalo pokusati, mozda Stojceva staviti od pocetka da se proba rijesiti utakmica ranije a kasnije dati priliku i Faretu ali znatno vise od 10 minuta.Suki46 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Posto je Zvijezda bas u losoj formi i jedna je od najgorih ekipa u proljetnom prvenstvu..ja bih sansu dao Muharemovicu da sa Trivunovicem cini stopersi par..u vezu bih stavio Radovca i Handzica a odmarao bi Jajala,Stojceva..takodjer bih stavio Travancica i Purica po krilima..da malo promjenimo..da vidimo mozel igrati Travancic malo lijevo...Tatka bi na beka,nek Baric malo odmara..spic Krste naravno..neka Bilbije
Možda je i previše rokada za jednu utakmicu , može biti da ce biti par izmjena . Stojčev će mislim igrati jer on nam je bitna karika pa bilo protiv koga igrali .
Slažem se hilmo s tobom , samo nadam se da li Sarajevo može riješiti utakmicu u prvih 45 minuta sa 3 gola u mreži protivnika ,pa da se napokon pogleda normalna utakmica bez stresa do 90 minute .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Da,ta prica o dusmanluku se proteze ovde u nekoliko postova i nije mi jasno nikako.Kao sada ce ispasti da je neka druga kuhinja ovo sve namjestila.Sve u namjeri da se upropasti rad gospodina Ibrakovica.Pa onda i on sam izjavljuje o podmetanjima ,posebno u njegovom radu.Nevjerovatno.Samo cekam pricu kako ovo Zeljo sve radi Sarajevu.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma izvini, znam da si ok momak, ali se baš nanervira odjutros. Hajde, desilo se, spriječeno je srećom, ali onda me upali ova priča o dušmanluku. Sad su opet drugi krivi.mma_hz je napisao/la:Ko je stariji navijac Bgt..ma vala prestao sam realno gledati stvari na ovom forumu..
![]()
Nemoj da idemo dalje o Osimu Bgt,nema potrebe.
Hvala ti Bože što navijam za ljoŽe.
Gospodin Ibrakovic je potpuno nedorastao za rad u ovom velikom klubu.Slozili se ili ne,ali je tako.On valjda mora biti odgovoran za stvari koje radi.Niti je on doveo Tana,niti je donio bilo kakav kapital,ima sredstva na raspolaganju,treba da radi svoj posao.Nazalost,on to radi nevidjeno lose,i puca jako lose poteze,od pojedinih igraca,koji su se vec pokazali kao promasaji u prvom njegovom prelaznom roku,do nevjerovatno arogantnih izjava koje izjavljuje u medijima,i njegovim malicioznim pokusajima da od njegovih neuspjeha okrivi druge,jer mu svi podmecu,pa do ovih posljednjih poteza,za ljude na trenerskim pozicijama,koje je on dogovarao.Pa nije mu valjda Zeljo podmetnuo Jarnija,koji je trenerski amater? Pa sada ovo sa Petrovicem.Razumijem ja da Ibrakovic ima zelju da uradi dobar posao i da unaprijedi klub,ali je valjda on taj koji radi na poziciji dolazaka i odlazaka,valjda je i odgovoran za nesto.Necu vise smetati na ovoj temi,ali morao sam reagovati na ove gluposti o tudjim kuhinjama koje eto sve rade kako bi zaustavili taj veliki napredak kojeg osim Tanovih para niko ne vidi na terenu kroz dovodjenje dobrih igraca i strucnjaka.Sve ista patnja,a to je Ibrakoviceva odgovornost i sposobnost.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Jel neko od vas pomislio da je covjek jednostavno bio primoran na slikanje,ko je smio u to vrijeme reci ne arkanu.Sad ste izgubili odlicnog trenera sa kojim ste mogli biti ispred svih u startu iducu sezonu.Zbog necije zajebancije na facebooku otjerste trenera koji je bio prvak evrope.Gdje su bile te slike dok je bio kandidat za selektora,pa ciro se sepuri po drzavi a znamo svi sta je radio dok je bio u HR ,ovaj Petkovic je mala maca za ciru.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
navija zelje pise saopstenje a drugi mu to lajka.sve na temi fks dan te ne yebo
1946
-
pobjedesve
- Kontakt:
Kome smeta europsko Sarajevo ?boccaccio je napisao/la:Da,ta prica o dusmanluku se proteze ovde u nekoliko postova i nije mi jasno nikako.Kao sada ce ispasti da je neka druga kuhinja ovo sve namjestila.Sve u namjeri da se upropasti rad gospodina Ibrakovica.Pa onda i on sam izjavljuje o podmetanjima ,posebno u njegovom radu.Nevjerovatno.Samo cekam pricu kako ovo Zeljo sve radi Sarajevu.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma izvini, znam da si ok momak, ali se baš nanervira odjutros. Hajde, desilo se, spriječeno je srećom, ali onda me upali ova priča o dušmanluku. Sad su opet drugi krivi.mma_hz je napisao/la:Ko je stariji navijac Bgt..ma vala prestao sam realno gledati stvari na ovom forumu..
![]()
Gospodin Ibrakovic je potpuno nedorastao za rad u ovom velikom klubu.Slozili se ili ne,ali je tako.On valjda mora biti odgovoran za stvari koje radi.Niti je on doveo Tana,niti je donio bilo kakav kapital,ima sredstva na raspolaganju,treba da radi svoj posao.Nazalost,on to radi nevidjeno lose,i puca jako lose poteze,od pojedinih igraca,koji su se vec pokazali kao promasaji u prvom njegovom prelaznom roku,do nevjerovatno arogantnih izjava koje izjavljuje u medijima,i njegovim malicioznim pokusajima da od njegovih neuspjeha okrivi druge,jer mu svi podmecu,pa do ovih posljednjih poteza,za ljude na trenerskim pozicijama,koje je on dogovarao.Pa nije mu valjda Zeljo podmetnuo Jarnija,koji je trenerski amater? Pa sada ovo sa Petrovicem.Razumijem ja da Ibrakovic ima zelju da uradi dobar posao i da unaprijedi klub,ali je valjda on taj koji radi na poziciji dolazaka i odlazaka,valjda je i odgovoran za nesto.Necu vise smetati na ovoj temi,ali morao sam reagovati na ove gluposti o tudjim kuhinjama koje eto sve rade kako bi zaustavili taj veliki napredak kojeg osim Tanovih para niko ne vidi na terenu kroz dovodjenje dobrih igraca i strucnjaka.Sve ista patnja,a to je Ibrakoviceva odgovornost i sposobnost.
a... pehari su tu
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Pa dobro sta sad hocete? Koga jos da otpustimo? Napravite anketu na svojoj temi , dogovorite se pa onda iznesite ovdje. A mi cemo da rijesimo. 
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Standardni trolovi, navijači Želje, koji ovdje troluju temu i samo provociraju, rizikuju ban.
diskusije OK. Provociranja i uništavanje teme uvijek od istih forumaša neću tolerisati.
diskusije OK. Provociranja i uništavanje teme uvijek od istih forumaša neću tolerisati.
Mi smo mulitetnicki klub štrumfovi i takoo cemo braniti ono sto je krasilo ovaj grad nekada davno a vi mozete da crknete.
I ne treba toliko pljuvati Ljupka ko zna pod kojim okolnostima se on morao slikati sa Arkanom posto Arkanu sigurno nisi mogao reci NE
I ne treba toliko pljuvati Ljupka ko zna pod kojim okolnostima se on morao slikati sa Arkanom posto Arkanu sigurno nisi mogao reci NE
-
bordobijeli
- Kontakt:
nije nama niko namjestio ovo s ljupkom ,samo kad pogledam komentare koliko se ljudi nasladjuju ikoliko nas mrze to je cudo jedno ,portali prenose prije par sedmica kako vise bosnjaka u borcu nego u sarajevu ,kao slucajno to pisu a danas obrnuta situcaija srp i hrv portali pisu kako smo naccionaliste i slicno .puno je tu neki stvari da bi bile slucajne .ocito je da smetamo .boccaccio je napisao/la:Da,ta prica o dusmanluku se proteze ovde u nekoliko postova i nije mi jasno nikako.Kao sada ce ispasti da je neka druga kuhinja ovo sve namjestila.Sve u namjeri da se upropasti rad gospodina Ibrakovica.Pa onda i on sam izjavljuje o podmetanjima ,posebno u njegovom radu.Nevjerovatno.Samo cekam pricu kako ovo Zeljo sve radi Sarajevu.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma izvini, znam da si ok momak, ali se baš nanervira odjutros. Hajde, desilo se, spriječeno je srećom, ali onda me upali ova priča o dušmanluku. Sad su opet drugi krivi.mma_hz je napisao/la:Ko je stariji navijac Bgt..ma vala prestao sam realno gledati stvari na ovom forumu..
![]()
Meni nije jasno kako je Abdulah Ibrakovic postao sportski direktor Sarajeva..
Konkurs otvoren i izabranzgembo89 je napisao/la:Meni nije jasno kako je Abdulah Ibrakovic postao sportski direktor Sarajeva..
Ma slika je najmanji problem,ali koliko bi znacilo za PL samu da jedan ovakav strucnjak radi u njoj.Nikada do jucer taj covjek nije povezivan sa bilo kakvim zlocinima,pa radio je u HR da je bilo nesto vec bi se znalo.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
@bordobijeli
Uspjesan uvijek smeta,jer je zavist prisutna uvijek u takvim slucajevima.Pa kao da Zeljo u ovih nekoliko godina nije nikome smetao.Svasta se iznosilo na tu temu,da se ne podsjecamo,jer ovo nije tema za te stvari.
Fora je sto Sarajevo jos uvijek nije uspjesno,na putu je da bude uspjesan klub,jer je dosao novac koji je vasa uprava izganjala i svaka cast na tome.To je podloga da se organizovano krene u uspjeh.
No na sportskom planu,postoji covjek koji je organizaciono odgovoran za dovodjenje i odlaske igraca i trenera.
O tome sam pricao,bez price o ovom zadnjem slucaju Petrovic.No pojavljuju se cak i kroz medij izjave tog najodgovornijeg covjeka Ibrakovica,kako ce se oduprijeti kuhinjama koji cine zlo vasem klubu.Pa nije valjda ocekivao da ce biti blaga reakcija ili da nece biti reakcije na ovo sve.Da mu mozda ne treba aplauz na otvorenoj sceni.
Dobio je pare i radno mjesto.Doveo 12 igraca.Od tih 12 igraca osim Stojceva i eventualno Krste,svi su na meti vasih navijaca,jer su nezadovoljni njihovim pristupom i igrama.Od tih igraca,crnac dobija platu i nema ga nigdje,Puric sparadicno,Jajalo seta po terenu osim kada se igra malo jaca tekma,pa ga bar malo povuce....itd...hvalite Tatomirovica i jos neke igrace,koji su od ranije tu.Nema logike da se aplaudira Ibrakovicu.Onda je doveo trenera,kojeg ne bi doveo da se bar malo raspitao okolo.Jarni je velicina,ali nije trener.Igracima treba trener,koji ce ih voditi,postaviti na svoje mjesto,koji ce ih takticki usavrsiti,motivisati itd.
Doveo je Ljupka i odmah sutra afera.Klub izlazi u javnost u cijeloj regiji u negativnom kontekstu.Rusi Ibrakovic direktno imidz kluba.Totalno nesposoban lik.Sve je dobio i raspolaze sa svim,odgovornost u medijima je jos jedna velika nula.Optuzuje frajer sve i svakog za bilo koji propust.Pa i ta papirologija i radne dozvole.Opet mu neko kuhao,a igraci bez papira u stranoj drzavi.Da li bi on mogao negdje nesto raditi u stranoj drzavi bez toga.Ali neko je kuhao tu njemu licno i ne daju drugi da klub organizaciono napreduje.Smijesno.Organizovan klub nece dopustiti takve stvari da se desavaju.Frajer vam je sve kriv,a dobio je moc da raspolaze i da pregovara.
Ovo je cisto moje gledanje,koje moze biti unakazeno ovde od strane razlicitih prigovora,ali eto,napisao sam.Taj lik vas ubija na toj vaznoj poziciji.
Uspjesan uvijek smeta,jer je zavist prisutna uvijek u takvim slucajevima.Pa kao da Zeljo u ovih nekoliko godina nije nikome smetao.Svasta se iznosilo na tu temu,da se ne podsjecamo,jer ovo nije tema za te stvari.
Fora je sto Sarajevo jos uvijek nije uspjesno,na putu je da bude uspjesan klub,jer je dosao novac koji je vasa uprava izganjala i svaka cast na tome.To je podloga da se organizovano krene u uspjeh.
No na sportskom planu,postoji covjek koji je organizaciono odgovoran za dovodjenje i odlaske igraca i trenera.
O tome sam pricao,bez price o ovom zadnjem slucaju Petrovic.No pojavljuju se cak i kroz medij izjave tog najodgovornijeg covjeka Ibrakovica,kako ce se oduprijeti kuhinjama koji cine zlo vasem klubu.Pa nije valjda ocekivao da ce biti blaga reakcija ili da nece biti reakcije na ovo sve.Da mu mozda ne treba aplauz na otvorenoj sceni.
Dobio je pare i radno mjesto.Doveo 12 igraca.Od tih 12 igraca osim Stojceva i eventualno Krste,svi su na meti vasih navijaca,jer su nezadovoljni njihovim pristupom i igrama.Od tih igraca,crnac dobija platu i nema ga nigdje,Puric sparadicno,Jajalo seta po terenu osim kada se igra malo jaca tekma,pa ga bar malo povuce....itd...hvalite Tatomirovica i jos neke igrace,koji su od ranije tu.Nema logike da se aplaudira Ibrakovicu.Onda je doveo trenera,kojeg ne bi doveo da se bar malo raspitao okolo.Jarni je velicina,ali nije trener.Igracima treba trener,koji ce ih voditi,postaviti na svoje mjesto,koji ce ih takticki usavrsiti,motivisati itd.
Doveo je Ljupka i odmah sutra afera.Klub izlazi u javnost u cijeloj regiji u negativnom kontekstu.Rusi Ibrakovic direktno imidz kluba.Totalno nesposoban lik.Sve je dobio i raspolaze sa svim,odgovornost u medijima je jos jedna velika nula.Optuzuje frajer sve i svakog za bilo koji propust.Pa i ta papirologija i radne dozvole.Opet mu neko kuhao,a igraci bez papira u stranoj drzavi.Da li bi on mogao negdje nesto raditi u stranoj drzavi bez toga.Ali neko je kuhao tu njemu licno i ne daju drugi da klub organizaciono napreduje.Smijesno.Organizovan klub nece dopustiti takve stvari da se desavaju.Frajer vam je sve kriv,a dobio je moc da raspolaze i da pregovara.
Ovo je cisto moje gledanje,koje moze biti unakazeno ovde od strane razlicitih prigovora,ali eto,napisao sam.Taj lik vas ubija na toj vaznoj poziciji.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
sramota... ne mogu pomoci sarajevu ni sve pare svijeta kad ovi pojma nemaju sta rade... nisam bio za dovođenje jarnija uopste al smijesno je sto oni misle da im stalne promjene trenera mogu donijeti neki uspijeh i napredak... samo ce sarajevo ispastati zbog ibrakovica i slicnih ljudi koji su vise neki mesetari i zabusanti nego ozbiljni sportski radnici... ovo za ljupka ne zelim ni komentarisati to je jos jedan dokaz koliko su neozbiljni ljudi koji grade "novo sarajevo"... a realno jedina promjena u sarajevu je ta sto je tan donio novac u klub ali stare navike se tesko mijenjaju. eto nek dovedu sad ciru on je bar politicku prihvatljiv 
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
samo me zanima kad ce navijaci javno prozvati ibrakovica..
on nesposobnoscu svojom kvari imidz kluba a da ne pricam da nije u stanju istraziti malo koga dovodi, mogao je samo googlat , nije se morao vise truditi
on nesposobnoscu svojom kvari imidz kluba a da ne pricam da nije u stanju istraziti malo koga dovodi, mogao je samo googlat , nije se morao vise truditi
i ja to kazem nek se on drzi svojih diskoteka a u drzavi ima toliko mladih i sposobnih ljudi al ne uvijek ljudi tipa ibrakovica dobiju posao...jug-onostalgicar je napisao/la:samo me zanima kad ce navijaci javno prozvati ibrakovica..
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Dečko jesi li ti normalan. Koga ti hajvanu jedan nazivaš stokom. Ima li ove moderacije?Hordas Doboj je napisao/la: E ja papaka ovih strumfova! Citam ove komentare i ne vjerujem. A najgore je kad pokusavaju da to upakuju fino, lafo oni nama otvaraju oci, a iz posta izbija mrznja. Fuuuuj stoko!
Trenutno korisnika/ca: Bonton, nedimmmm1337, Serha, trunks1946, Venom i 34 gosta.