Da,ta prica o dusmanluku se proteze ovde u nekoliko postova i nije mi jasno nikako.Kao sada ce ispasti da je neka druga kuhinja ovo sve namjestila.Sve u namjeri da se upropasti rad gospodina Ibrakovica.Pa onda i on sam izjavljuje o podmetanjima ,posebno u njegovom radu.Nevjerovatno.Samo cekam pricu kako ovo Zeljo sve radi Sarajevu.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma izvini, znam da si ok momak, ali se baš nanervira odjutros. Hajde, desilo se, spriječeno je srećom, ali onda me upali ova priča o dušmanluku. Sad su opet drugi krivi.mma_hz je napisao/la:Ko je stariji navijac Bgt..ma vala prestao sam realno gledati stvari na ovom forumu..
![]()
Nemoj da idemo dalje o Osimu Bgt,nema potrebe.
Hvala ti Bože što navijam za ljoŽe.
Gospodin Ibrakovic je potpuno nedorastao za rad u ovom velikom klubu.Slozili se ili ne,ali je tako.On valjda mora biti odgovoran za stvari koje radi.Niti je on doveo Tana,niti je donio bilo kakav kapital,ima sredstva na raspolaganju,treba da radi svoj posao.Nazalost,on to radi nevidjeno lose,i puca jako lose poteze,od pojedinih igraca,koji su se vec pokazali kao promasaji u prvom njegovom prelaznom roku,do nevjerovatno arogantnih izjava koje izjavljuje u medijima,i njegovim malicioznim pokusajima da od njegovih neuspjeha okrivi druge,jer mu svi podmecu,pa do ovih posljednjih poteza,za ljude na trenerskim pozicijama,koje je on dogovarao.Pa nije mu valjda Zeljo podmetnuo Jarnija,koji je trenerski amater? Pa sada ovo sa Petrovicem.Razumijem ja da Ibrakovic ima zelju da uradi dobar posao i da unaprijedi klub,ali je valjda on taj koji radi na poziciji dolazaka i odlazaka,valjda je i odgovoran za nesto.Necu vise smetati na ovoj temi,ali morao sam reagovati na ove gluposti o tudjim kuhinjama koje eto sve rade kako bi zaustavili taj veliki napredak kojeg osim Tanovih para niko ne vidi na terenu kroz dovodjenje dobrih igraca i strucnjaka.Sve ista patnja,a to je Ibrakoviceva odgovornost i sposobnost.