FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la boccaccio » 10 apr 2014, 12:19

rodom s Mejtaša je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ko je stariji navijac Bgt.. :lol: ma vala prestao sam realno gledati stvari na ovom forumu.. ;)
Nemoj da idemo dalje o Osimu Bgt,nema potrebe.
Ma izvini, znam da si ok momak, ali se baš nanervira odjutros. Hajde, desilo se, spriječeno je srećom, ali onda me upali ova priča o dušmanluku. Sad su opet drugi krivi.
Hvala ti Bože što navijam za ljoŽe.
Da,ta prica o dusmanluku se proteze ovde u nekoliko postova i nije mi jasno nikako.Kao sada ce ispasti da je neka druga kuhinja ovo sve namjestila.Sve u namjeri da se upropasti rad gospodina Ibrakovica.Pa onda i on sam izjavljuje o podmetanjima ,posebno u njegovom radu.Nevjerovatno.Samo cekam pricu kako ovo Zeljo sve radi Sarajevu.
Gospodin Ibrakovic je potpuno nedorastao za rad u ovom velikom klubu.Slozili se ili ne,ali je tako.On valjda mora biti odgovoran za stvari koje radi.Niti je on doveo Tana,niti je donio bilo kakav kapital,ima sredstva na raspolaganju,treba da radi svoj posao.Nazalost,on to radi nevidjeno lose,i puca jako lose poteze,od pojedinih igraca,koji su se vec pokazali kao promasaji u prvom njegovom prelaznom roku,do nevjerovatno arogantnih izjava koje izjavljuje u medijima,i njegovim malicioznim pokusajima da od njegovih neuspjeha okrivi druge,jer mu svi podmecu,pa do ovih posljednjih poteza,za ljude na trenerskim pozicijama,koje je on dogovarao.Pa nije mu valjda Zeljo podmetnuo Jarnija,koji je trenerski amater? Pa sada ovo sa Petrovicem.Razumijem ja da Ibrakovic ima zelju da uradi dobar posao i da unaprijedi klub,ali je valjda on taj koji radi na poziciji dolazaka i odlazaka,valjda je i odgovoran za nesto.Necu vise smetati na ovoj temi,ali morao sam reagovati na ove gluposti o tudjim kuhinjama koje eto sve rade kako bi zaustavili taj veliki napredak kojeg osim Tanovih para niko ne vidi na terenu kroz dovodjenje dobrih igraca i strucnjaka.Sve ista patnja,a to je Ibrakoviceva odgovornost i sposobnost.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 apr 2014, 12:20

Jel neko od vas pomislio da je covjek jednostavno bio primoran na slikanje,ko je smio u to vrijeme reci ne arkanu.Sad ste izgubili odlicnog trenera sa kojim ste mogli biti ispred svih u startu iducu sezonu.Zbog necije zajebancije na facebooku otjerste trenera koji je bio prvak evrope.Gdje su bile te slike dok je bio kandidat za selektora,pa ciro se sepuri po drzavi a znamo svi sta je radio dok je bio u HR ,ovaj Petkovic je mala maca za ciru.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 apr 2014, 12:23

navija zelje pise saopstenje a drugi mu to lajka.sve na temi fks dan te ne yebo
1946

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 10 apr 2014, 12:24

boccaccio je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Ko je stariji navijac Bgt.. :lol: ma vala prestao sam realno gledati stvari na ovom forumu.. ;)
Ma izvini, znam da si ok momak, ali se baš nanervira odjutros. Hajde, desilo se, spriječeno je srećom, ali onda me upali ova priča o dušmanluku. Sad su opet drugi krivi.
Da,ta prica o dusmanluku se proteze ovde u nekoliko postova i nije mi jasno nikako.Kao sada ce ispasti da je neka druga kuhinja ovo sve namjestila.Sve u namjeri da se upropasti rad gospodina Ibrakovica.Pa onda i on sam izjavljuje o podmetanjima ,posebno u njegovom radu.Nevjerovatno.Samo cekam pricu kako ovo Zeljo sve radi Sarajevu.
Gospodin Ibrakovic je potpuno nedorastao za rad u ovom velikom klubu.Slozili se ili ne,ali je tako.On valjda mora biti odgovoran za stvari koje radi.Niti je on doveo Tana,niti je donio bilo kakav kapital,ima sredstva na raspolaganju,treba da radi svoj posao.Nazalost,on to radi nevidjeno lose,i puca jako lose poteze,od pojedinih igraca,koji su se vec pokazali kao promasaji u prvom njegovom prelaznom roku,do nevjerovatno arogantnih izjava koje izjavljuje u medijima,i njegovim malicioznim pokusajima da od njegovih neuspjeha okrivi druge,jer mu svi podmecu,pa do ovih posljednjih poteza,za ljude na trenerskim pozicijama,koje je on dogovarao.Pa nije mu valjda Zeljo podmetnuo Jarnija,koji je trenerski amater? Pa sada ovo sa Petrovicem.Razumijem ja da Ibrakovic ima zelju da uradi dobar posao i da unaprijedi klub,ali je valjda on taj koji radi na poziciji dolazaka i odlazaka,valjda je i odgovoran za nesto.Necu vise smetati na ovoj temi,ali morao sam reagovati na ove gluposti o tudjim kuhinjama koje eto sve rade kako bi zaustavili taj veliki napredak kojeg osim Tanovih para niko ne vidi na terenu kroz dovodjenje dobrih igraca i strucnjaka.Sve ista patnja,a to je Ibrakoviceva odgovornost i sposobnost.
Kome smeta europsko Sarajevo ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a... pehari su tu

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 apr 2014, 12:25

Pa dobro sta sad hocete? Koga jos da otpustimo? Napravite anketu na svojoj temi , dogovorite se pa onda iznesite ovdje. A mi cemo da rijesimo. :opaopa:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 10 apr 2014, 12:25

Standardni trolovi, navijači Želje, koji ovdje troluju temu i samo provociraju, rizikuju ban.

diskusije OK. Provociranja i uništavanje teme uvijek od istih forumaša neću tolerisati.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 10 apr 2014, 12:25

Mi smo mulitetnicki klub štrumfovi i takoo cemo braniti ono sto je krasilo ovaj grad nekada davno a vi mozete da crknete.

I ne treba toliko pljuvati Ljupka ko zna pod kojim okolnostima se on morao slikati sa Arkanom posto Arkanu sigurno nisi mogao reci NE

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 apr 2014, 12:28

boccaccio je napisao/la:
nije nama niko namjestio ovo s ljupkom ,samo kad pogledam komentare koliko se ljudi nasladjuju ikoliko nas mrze to je cudo jedno ,portali prenose prije par sedmica kako vise bosnjaka u borcu nego u sarajevu ,kao slucajno to pisu a danas obrnuta situcaija srp i hrv portali pisu kako smo naccionaliste i slicno .puno je tu neki stvari da bi bile slucajne .ocito je da smetamo .

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 apr 2014, 12:30

Meni nije jasno kako je Abdulah Ibrakovic postao sportski direktor Sarajeva..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 apr 2014, 12:32

zgembo89 je napisao/la:Meni nije jasno kako je Abdulah Ibrakovic postao sportski direktor Sarajeva..
Konkurs otvoren i izabran

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 apr 2014, 12:41

Ma slika je najmanji problem,ali koliko bi znacilo za PL samu da jedan ovakav strucnjak radi u njoj.Nikada do jucer taj covjek nije povezivan sa bilo kakvim zlocinima,pa radio je u HR da je bilo nesto vec bi se znalo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 apr 2014, 12:44

@bordobijeli
Uspjesan uvijek smeta,jer je zavist prisutna uvijek u takvim slucajevima.Pa kao da Zeljo u ovih nekoliko godina nije nikome smetao.Svasta se iznosilo na tu temu,da se ne podsjecamo,jer ovo nije tema za te stvari.
Fora je sto Sarajevo jos uvijek nije uspjesno,na putu je da bude uspjesan klub,jer je dosao novac koji je vasa uprava izganjala i svaka cast na tome.To je podloga da se organizovano krene u uspjeh.
No na sportskom planu,postoji covjek koji je organizaciono odgovoran za dovodjenje i odlaske igraca i trenera.
O tome sam pricao,bez price o ovom zadnjem slucaju Petrovic.No pojavljuju se cak i kroz medij izjave tog najodgovornijeg covjeka Ibrakovica,kako ce se oduprijeti kuhinjama koji cine zlo vasem klubu.Pa nije valjda ocekivao da ce biti blaga reakcija ili da nece biti reakcije na ovo sve.Da mu mozda ne treba aplauz na otvorenoj sceni.
Dobio je pare i radno mjesto.Doveo 12 igraca.Od tih 12 igraca osim Stojceva i eventualno Krste,svi su na meti vasih navijaca,jer su nezadovoljni njihovim pristupom i igrama.Od tih igraca,crnac dobija platu i nema ga nigdje,Puric sparadicno,Jajalo seta po terenu osim kada se igra malo jaca tekma,pa ga bar malo povuce....itd...hvalite Tatomirovica i jos neke igrace,koji su od ranije tu.Nema logike da se aplaudira Ibrakovicu.Onda je doveo trenera,kojeg ne bi doveo da se bar malo raspitao okolo.Jarni je velicina,ali nije trener.Igracima treba trener,koji ce ih voditi,postaviti na svoje mjesto,koji ce ih takticki usavrsiti,motivisati itd.
Doveo je Ljupka i odmah sutra afera.Klub izlazi u javnost u cijeloj regiji u negativnom kontekstu.Rusi Ibrakovic direktno imidz kluba.Totalno nesposoban lik.Sve je dobio i raspolaze sa svim,odgovornost u medijima je jos jedna velika nula.Optuzuje frajer sve i svakog za bilo koji propust.Pa i ta papirologija i radne dozvole.Opet mu neko kuhao,a igraci bez papira u stranoj drzavi.Da li bi on mogao negdje nesto raditi u stranoj drzavi bez toga.Ali neko je kuhao tu njemu licno i ne daju drugi da klub organizaciono napreduje.Smijesno.Organizovan klub nece dopustiti takve stvari da se desavaju.Frajer vam je sve kriv,a dobio je moc da raspolaze i da pregovara.
Ovo je cisto moje gledanje,koje moze biti unakazeno ovde od strane razlicitih prigovora,ali eto,napisao sam.Taj lik vas ubija na toj vaznoj poziciji.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 apr 2014, 12:46

sramota... ne mogu pomoci sarajevu ni sve pare svijeta kad ovi pojma nemaju sta rade... nisam bio za dovođenje jarnija uopste al smijesno je sto oni misle da im stalne promjene trenera mogu donijeti neki uspijeh i napredak... samo ce sarajevo ispastati zbog ibrakovica i slicnih ljudi koji su vise neki mesetari i zabusanti nego ozbiljni sportski radnici... ovo za ljupka ne zelim ni komentarisati to je jos jedan dokaz koliko su neozbiljni ljudi koji grade "novo sarajevo"... a realno jedina promjena u sarajevu je ta sto je tan donio novac u klub ali stare navike se tesko mijenjaju. eto nek dovedu sad ciru on je bar politicku prihvatljiv :roll:
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 apr 2014, 12:52

samo me zanima kad ce navijaci javno prozvati ibrakovica..
on nesposobnoscu svojom kvari imidz kluba a da ne pricam da nije u stanju istraziti malo koga dovodi, mogao je samo googlat , nije se morao vise truditi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 apr 2014, 12:53

jug-onostalgicar je napisao/la:samo me zanima kad ce navijaci javno prozvati ibrakovica..
on nesposobnoscu svojom kvari imidz kluba a da ne pricam da nije u stanju istraziti malo koga dovodi, mogao je samo googlat , nije se morao vise truditi
i ja to kazem nek se on drzi svojih diskoteka a u drzavi ima toliko mladih i sposobnih ljudi al ne uvijek ljudi tipa ibrakovica dobiju posao...
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 10 apr 2014, 12:55

Hordas Doboj je napisao/la: E ja papaka ovih strumfova! Citam ove komentare i ne vjerujem. A najgore je kad pokusavaju da to upakuju fino, lafo oni nama otvaraju oci, a iz posta izbija mrznja. Fuuuuj stoko!
Dečko jesi li ti normalan. Koga ti hajvanu jedan nazivaš stokom. Ima li ove moderacije?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 10 apr 2014, 13:05

@boccaccio
Tvoje misljenje je sasvim Ok i samo budala ga moze protumaciti negativno. Navrati cesce :)
Ali gledajmo to na drugi nacin. Ibrakovic je jako malo u klubu a ima mnogo posla, kao relativno neiskusan u ovom poslu moguce da pravi, a pravi, greske. Dobio je odrijesene ruke sto se ticke sportskog segmenta kluba, ne koristi to bas najbolje. Zasto? Treba njega pitati.
Po meni su se desile dvije greske od kako je on u klubu, prva je ona oko radnih dozvola a druga ova sa trenerom. Ne kazem da ga treba otjerati sad, ali mu treba postaviti uslov, i dati mu do znanja da se malo uozbilji.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 apr 2014, 13:10

I ovi mediji su jedan veliki qrac.

Odmah u startu da kazem da sam za to da Ljupko ne vodi FKS.

Isti taj Petrovic je bio kandidat za trenersku poziciju repke pa se sutilo.U Nogometnom savezu sjedi ratni zlonican Lale u jednoj od komisija i donosi odluke u nasem fudbalu.
U Tuzli se pjeva protiv glavnog grada a skandira i aplaudira himni Boze pravde.
Bivsi nam selektor Blazevic koji radi u Tuzli je bio prijatelj sa Tuđmanom i pricao da bi uradio sve za njega.Al niko nije slova napisao ni o jednoj stvari.Cim se pojavial slika Ljupka sve je izaslo u javnost.

Opravdavam odluku da se Ljupko otjera i da ne bude trener ali ne opravdavam licemjerstvo.
1946

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 apr 2014, 13:16

Head je napisao/la:I ovi mediji su jedan veliki qrac.

Odmah u startu da kazem da sam za to da Ljupko ne vodi FKS.

Isti taj Petrovic je bio kandidat za trenersku poziciju repke pa se sutilo.U Nogometnom savezu sjedi ratni zlonican Lale u jednoj od komisija i donosi odluke u nasem fudbalu.
U Tuzli se pjeva protiv glavnog grada a skandira i aplaudira himni Boze pravde.
Bivsi nam selektor Blazevic koji radi u Tuzli je bio prijatelj sa Tuđmanom i pricao da bi uradio sve za njega.Al niko nije slova napisao ni o jednoj stvari.Cim se pojavial slika Ljupka sve je izaslo u javnost.

Opravdavam odluku da se Ljupko otjera i da ne bude trener ali ne opravdavam licemjerstvo.

samo cu dodati da je ciro pricao da mu je tudjman kao otac i da i dan danas ima isto misljenje

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 10 apr 2014, 13:19

Kolko mi je zivaca izvukla i slika i forum, evo malo je sad bolje.....

Odlično odrađeno da se "četnik" odma izbaci!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 21 gost.