soko je napisao/la:NoName je napisao/la:Haris ne može igrati umjesto Seje. To može biti, recimo, Vladavić, ali Haris nikako. On je dobar da zamjeni Misketa, u nekoj 75-80 minuti, kad ovaj izgubi snagu, ali sve ostalo, barem za sada, je utopija.
Haris moze igrati na lijevoj strani. Igrao je na lijevo strani protiv Barecelone, a tu sam postavio video pa se vidi kak je odigrao. Igrao je juce na lijevoj i na desnoj i malo u sredini. Na lijevoj puno bolje. Sjajne cetarsutove, prolazio je igrace, od onog Brune je par lopti samo tako ukrao. Ima jos vremena pa cemo da vidimo.
I ja sam gledao,i bas mi se svidja njegova igra,pogotovo centarsutevi kakve napadaci najvise vole,a zna se kakav napad ili napadača mi imamo...Eh zamislite sad kad Medunjanin dobije kontinuitet utakmica,mislim da cemo tek onda vidjeti njegovo pravo lice i kvalitetu!!!
A sto se tice Wolfsburga,tacni ih je unistio onaj Veh,a i ovaj sad V.D nije nesto popravio.Opste poznato je to da ekipi koja neocekivano osvoji naslov prvaka il nesto slicno,treba trener sa cvrstom rukom koji nece dopustiti da mu se igraci dizu u nebesa,a to nije ni Veh ni ovaj V.D...Vidjeli ste prosle godine kako su igrali Grafite,Misimovic,Gentner,Josue a u ovoj sezoni su realno na razini nasih premijerligaskih igraca...Zalosno
Rotor Volgograd...