Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

NoName
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la NoName » 07 feb 2010, 14:52

demir44 je napisao/la:
NoName je napisao/la:Haris ne može igrati umjesto Seje. To može biti, recimo, Vladavić, ali Haris nikako. On je dobar da zamjeni Misketa, u nekoj 75-80 minuti, kad ovaj izgubi snagu, ali sve ostalo, barem za sada, je utopija.
Moze on zamijeniti dosta njih,samo mu treba malo takmicarskog ritma...A da se sad igra utakmica,bio bi u boljoj situaciji od misketa koji se vucara po terenu ko pseto,ono nije normalno :shock:
:D i ovo je prilično tačno. Onog Veha treba ubiti, šta nam uradi od najboljeg igrača :twisted:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 07 feb 2010, 16:00

ne samo od misketa,nego od cijelog tima....covjece tek sad se vidi sta znaci DOBAR trener,,,,onaj magat je ZVIJER od prosjecnog salkea gdje je najbolji igrac danas prije dvije sezone grijao klupu psv-a ......znaci bez zvijezda,bez pojacanja....a u borbi za titulu......dok je ovaj DZUKAC veh dobio sve na tanjiru i ....UNISTIO EKIPU
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 07 feb 2010, 18:17

NoName je napisao/la:Haris ne može igrati umjesto Seje. To može biti, recimo, Vladavić, ali Haris nikako. On je dobar da zamjeni Misketa, u nekoj 75-80 minuti, kad ovaj izgubi snagu, ali sve ostalo, barem za sada, je utopija.
Haris moze igrati na lijevoj strani. Igrao je na lijevo strani protiv Barecelone, a tu sam postavio video pa se vidi kak je odigrao. Igrao je juce na lijevoj i na desnoj i malo u sredini. Na lijevoj puno bolje. Sjajne cetarsutove, prolazio je igrace, od onog Brune je par lopti samo tako ukrao. Ima jos vremena pa cemo da vidimo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 feb 2010, 18:23

Dobro je što je počeo da igra od početka. Mislim da mu fali još malo da se potpuno ustali. Kada je god ulazio sa klupu, bio je dobar, unio bih novu energiju , i dobro je to. Kada je igrao za BiH , imao sam osjećaj kao da se nekako prepao. Dobar je on igrač, nadam se da će nastaviti da igra kako zna, te da će ga ako Bog da ozljede zaobići.

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 07 feb 2010, 18:31

Nadam se da ce Haris u potpunosti zamijeniti Misimovica,tj.da taj nece ni igrati.
Ove sezone ne da je ocajan,nego...
Nemam rijeci.
Sve sto tip uradi jeste da izgubi kljucne lopte na sredini terena a kad dobije loptu u kontri taj isti napad prestane biti kontra jer se on okrene 4 puta oko svoje ose i krene naprijed.
To je vidio novi trener pa iz utakmice u utakmicu sve ranije i ranije OUT!
Pa nek se ljuti do sutra.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 07 feb 2010, 18:32

soko je napisao/la:
Haris moze igrati na lijevoj strani. Igrao je na lijevo strani protiv Barecelone, a tu sam postavio video pa se vidi kak je odigrao. Igrao je juce na lijevoj i na desnoj i malo u sredini. Na lijevoj puno bolje. Sjajne cetarsutove, prolazio je igrace, od onog Brune je par lopti samo tako ukrao. Ima jos vremena pa cemo da vidimo.
I ja sam gledao,i bas mi se svidja njegova igra,pogotovo centarsutevi kakve napadaci najvise vole,a zna se kakav napad ili napadača mi imamo...Eh zamislite sad kad Medunjanin dobije kontinuitet utakmica,mislim da cemo tek onda vidjeti njegovo pravo lice i kvalitetu!!!
A sto se tice Wolfsburga,tacni ih je unistio onaj Veh,a i ovaj sad V.D nije nesto popravio.Opste poznato je to da ekipi koja neocekivano osvoji naslov prvaka il nesto slicno,treba trener sa cvrstom rukom koji nece dopustiti da mu se igraci dizu u nebesa,a to nije ni Veh ni ovaj V.D...Vidjeli ste prosle godine kako su igrali Grafite,Misimovic,Gentner,Josue a u ovoj sezoni su realno na razini nasih premijerligaskih igraca...Zalosno
Rotor Volgograd...

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 08 feb 2010, 03:46

Bez_komentara je napisao/la:Nadam se da ce Haris u potpunosti zamijeniti Misimovica,tj.da taj nece ni igrati.
Nemam rijeci.
Sve sto tip uradi jeste da izgubi kljucne lopte na sredini terena a kad dobije loptu u kontri taj isti napad prestane biti kontra jer se on okrene 4 puta oko svoje ose i krene naprijed.
vidjelo se u Lisabonu da nece biti njegova sezona :mrgreen: :mrgreen: a ciro kriv bio :lol: :lol:

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 08 feb 2010, 04:07

Bez_komentara je napisao/la:Nadam se da ce Haris u potpunosti zamijeniti Misimovica,tj.da taj nece ni igrati.
Nemam rijeci.
Niko ne dvojbi da je miske totalno van forme.... al sada letjeti glavom bez obzira i ubacivati harisa mjeso njega je smijesno... medunjanin nije standardan za svoj klub a za repku je tek odigrao poluvrijeme

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 04:26

Najzalosnije od svega toga sto se nadje koji poseru i popisaju covjeka koji je cjele kvalifikacije kao i tekme prije odigrao vrlo,vrlo dobro da bi se stavio neko koji jos nije siguran koje je boje njegov drzavni dres. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 08 feb 2010, 04:30

harishp je napisao/la:Najzalosnije od svega toga sto se nadje koji poseru i popisaju covjeka koji je cjele kvalifikacije kao i tekme prije odigrao vrlo,vrlo dobro da bi se stavio neko koji jos nije siguran koje je boje njegov drzavni dres. :roll:
slazem se.... miske je zaduzio dosta nas i on treba biti uzor svima... pogotvu onom papcku u glasgowu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 04:33

felipe-s je napisao/la:
harishp je napisao/la:Najzalosnije od svega toga sto se nadje koji poseru i popisaju covjeka koji je cjele kvalifikacije kao i tekme prije odigrao vrlo,vrlo dobro da bi se stavio neko koji jos nije siguran koje je boje njegov drzavni dres. :roll:
slazem se.... miske je zaduzio dosta nas i on treba biti uzor svima... pogotvu onom papcku u glasgowu
Papac u medjuvremenu moze biti uzorcina ovom ne polutanu vec trolutanu Ibrahimsonu.
Dok je ovom pasao onaj tim isti gdje je pozvan ,,nas nesudjeni tepavac,, ode onako garav u svijetle Svedjane. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 08 feb 2010, 04:41

harishp je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:
Papac u medjuvremenu moze biti uzorcina ovom ne polutanu vec trolutanu Ibrahimsonu.
Dok je ovom pasao onaj tim isti gdje je pozvan ,,nas nesudjeni tepavac,, ode onako garav u svijetle Svedjane. 8-)
EEE da nam je ostao, mogao se sefikov mali infiltrirat medju romune pa bi ih glat dobili

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 04:47

Ovaj Sefkov Ibro hem fukara hem htio para :mrgreen:
Nije taj cestito bureka ni pojeo,tako da mi nesto plaho i ne nedostaje.
Dok kod Mudonje je telefon bio kod mame,cim ga Holandjani sutnuse ovaj broj promijenio :mrgreen: :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 08 feb 2010, 04:53

harishp je napisao/la:Ovaj Sefkov Ibro hem fukara hem htio para :mrgreen:
Nije taj cestito bureka ni pojeo,tako da mi nesto plaho i ne nedostaje.
Pa to ti kazem savrsen rumun... znas da su oni pola kuca po sarajevu napravili... satnica im bila hljeb pavlaka i piva... sad su se uzdigli ko ibro

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 04:56

Ehehe cigans....ovaj Rumunska posla.
Ja ih nisam upamtio po dobru.Daj boze da Pape napravi plan koji je kao igrac smlavio te iste Rumune sa 6-4 u Bukurestu a on zabio tri i namjestio jedan.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 08 feb 2010, 04:57

harishp je napisao/la:Ehehe cigans....ovaj Rumunska posla.
Ja ih nisam upamtio po dobru.Daj boze da Pape napravi plan koji je kao igrac smlavio te iste Rumune sa 6-4 u Bukurestu a on zabio tri i namjestio jedan.
ma rumuni su sada prosjecna ekipa jos im onaj narkoman mozda ne bude igrao

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 05:03

Da toliko su dobri da bi i ovaj Mudonjanin mogao nesto da napravi protiv njih.
Da ova sirotinja likuje ;)
Jedina dobra stvar u ovom zrijebu.Pogotovo sto nas jos i podcjenjuju ,ne moze biti bolje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 08 feb 2010, 05:04

hehehe upravu si... odakle si ti ziv bio

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2010, 05:11

felipe-s je napisao/la:hehehe upravu si... odakle si ti ziv bio
Necemo bas toliko u off topic nije fer i zbog naroda i zbog pravila.
Imas pp ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 feb 2010, 14:12

felipe-s je napisao/la:
I kad su se svi tadasnji reprezentativci pos*rali na drzavni dres,i svi glumili neke Papce i papke tad je jedini Misimovic pokazao da ne igra zbog saveza vec zbog nas obicnih ljudi,a zbog tog trpio raznorazne kritike!I fino poslao ostalim patriotama iz repke razglednicu iz Osla,a na razglednici lopta se zakoprcala u Myhre-ovim rasljama :lol: ...E ako nas nije ni zbog cega drugog zaduzio onda jest zbog tog,i pokazao je kolika je gromada od covjeka...Dat ce bog da prevazidje ovu krizu,pa nek igra ko bude u boljoj formi,jer od stare slave se ne zivi!!!
Rotor Volgograd...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.