NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
sad sa tekme,lijepa i mirna igra Bratstva.Mali(visoki)Poturalic odlican,Smigi sjajno al mislim da je DAMIR danas odradio poso:svaka cast majstore.Naravno ,cestitke svim igracima kao i treneru.U subotu sa standardnom ekipom,punim tribinama nebi trebalo bit problema.Umalo da zaboravim,nek savez delegira posteno sudjenje kao tekmu Sloboda-Jedinstvo onda je sve OK.
Svaka ti je na mjestua sto se tice Jedinstvaqqlele je napisao/la:Na kraju će bit dok se Sloboda i Jedinstvo svađaju ko će u PL , Bratstvo će se nasmijat i lagano ući, dok se dvojica svađaju treći se koristi.
Svaka čast na pobjedi, a sad u subotu opravdajte ta tri boda .

Danasnja utakmica da je polivrijeme bilo i 3 ili 4:0 ne bi bilo nezasluzeno...eurogol omerovica

Vojvodic izraz nemoci i ulazak u teren

Sve u svemu vec se karte narucuju za Jedinstvo

i da dodam maksuz selam "jaguarovom " pomocnom sudiji ,al dzaba ga slao
onako je imo puno pozdrava za familiju nadam se da ce im prenijeti selame ,i njima i jaguaru

Marokanci jeste li bili na sjeveru ili sa ostatkom domaće publike?
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ma marokanci,brigada iza gola gdje ste bili i vi kad ste gostovaliGorki je napisao/la:Marokanci jeste li bili na sjeveru ili sa ostatkom domaće publike?

Pa ja sjever.Samo ne sjećam se transparenta Brigada13 protiv nas u Gračanici 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Ma bila je na dnu dole tribine ...ma ona je kao zastava nije ogromna kao ona na kojoj ce pokihati biscaniGorki je napisao/la:Pa ja sjever.Samo ne sjećam se transparenta Brigada13 protiv nas u Gračanici

Čestitke na pobjedi i nastavku ovog super drama bestsellera svih vremena 

tuzlanska Sloboda
Da dodam po zavrsetku ,tip iz Tuzle kiji je bio s nama na tribini cestitao kod 2:0 i reko "Svaka cast ,nema se ovde sta pricati,potpuno zasluzeno"... na kraju kaze samo ovako u subotu odigrajte i opet cestitamzlajci je napisao/la:Čestitke na pobjedi i nastavku ovog super drama bestsellera svih vremena

-
- Moderator
- Kontakt:
Mi smo navijali koliko smo mogli,mislim da smo se culi 
A Siuxi se nisu culi u 2 poluvremenu.

A Siuxi se nisu culi u 2 poluvremenu.
Svaka čast na pobjedi.
Što se mene tiče Jedinstvo ne morate pobjedit,samo odigrajte pošteno, jako pa ko koga.Ako se budete zalagali kao protiv Slobode i izgubite nema vam se šta prigovorit,ali se nadam da ćete pobjedit.
Što se mene tiče Jedinstvo ne morate pobjedit,samo odigrajte pošteno, jako pa ko koga.Ako se budete zalagali kao protiv Slobode i izgubite nema vam se šta prigovorit,ali se nadam da ćete pobjedit.
Bio sam na utakmici,bratstvo zrelo za premier ligu i ako su igrali bez 3 standardna igraca,ono sto sam vidio danas onu igru i borbu za dres bratstva kapa dole od prvog do zadnjeg,poturalic perspektiva cista,omerovic gol emam komentar,denis odlican trening reko sam odma kad je doso i mislim da nije ni on svjestan kakav ima izbor i kvalitet igraca,susdjenje PS cisti svaka cast,pobjedit jedinstvo i svaka cast igracima i upravi,ovo je bgm dobro evo 2 vikenda pobjede pa se dusmani i ne cuju
i ovo ko kaze i misli da je nastimano to je totalni lajik sto se fudbala tice ko danas nije bio u lukavcu nije ni vidio sta je prije svega borba za dres bratstva,ljudi iz tz prilaze i cestitaju pa je lijepo biti gracanlija
ali takva smo mi carsija da se uspjeh bratstva pretvara u cim pobjedis onda je kupljeno cim izgubis onda je prodano..........................jos jednom dusmani bratstva na ovom forumi odmorite jos malo (****,idimidodjimi itd
)

Prvo da pitam jel nam Guja zivvv ???? Pa ljudi pobjeda nad Slobodom , pa sad u Lukavcu , zanima me jel mogo to podnijet ????
Dalje svaka cast momcima od Rokija pa sve do Sisica koji je usao u 90.minuti.....Zalaganje i borba su bili na vrhunskom nivou...Mogli smo povest u prvoj minuti da Panta zabi ali nema veze...Golcina Damira, Huso iako ima 17 godina hladnokrvno zabija golove u situacijama 1 vs 1 sa golmanom.... Odbrana sjajna kiksali smo jednom iako sam misljenja da je bio ofsajd ali nema veze... Pomocni uz zapadnu tribinu je bio na zadatku al dzaba mu
CESTITKE MOMCI IDEMO DOBITI JEDINSTVO I IDEMO U PREMIJER LIGU ! 
Dalje svaka cast momcima od Rokija pa sve do Sisica koji je usao u 90.minuti.....Zalaganje i borba su bili na vrhunskom nivou...Mogli smo povest u prvoj minuti da Panta zabi ali nema veze...Golcina Damira, Huso iako ima 17 godina hladnokrvno zabija golove u situacijama 1 vs 1 sa golmanom.... Odbrana sjajna kiksali smo jednom iako sam misljenja da je bio ofsajd ali nema veze... Pomocni uz zapadnu tribinu je bio na zadatku al dzaba mu

www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Di ste i vi bili, samo nismo razvalili ogradu ko vi heheheheGorki je napisao/la:Marokanci jeste li bili na sjeveru ili sa ostatkom domaće publike?

I da rekenm da je Bio Ciro na tekmi

Marocanci se spremaju za Subotu

Moram ovo RECI da je nas neko gado odozgo sa puta kamenjem...Kakvi seljaci

mi se snjima samo igramoooooooooo,igramoooooooooo,igramooooooooooooo
-
- Kontakt:
Svaka vam čast još jednom, igračima najviše naravno, samo smiješno mi ono kad navijate JOŠ JOŠ JOŠ hehe, veliki pozdrav7april je napisao/la:mi se snjima samo igramoooooooooo,igramoooooooooo,igramooooooooooooo

Cestitke Bratstvu na pobjedi, cestitke Marokancima na navijanju (konacno da vas cujem da navijate duze od 20 minuta
).
Prikazana igra i zalaganje su bili kao iz udzbenika
.
Vjerovao sam da ce Radnicki pobjediti u ovom susretu, ali eto, nazalost prevario sam se.
Pobjeda cista, zasluzena. Mozemo pricati sad o ponistenom pogotku za Radnicki, mozemo pricati o nedosudjenom penalu nad Maceom...(sve to govorim nakon sto sam pregledao snimak), ali mozemo pricati i o mogucnosti da se dosudi penal ili barem slobodan udarac na ivici kaznenog prosotora kad je cini mi se Poturalic bio u prodoru i sutirao, savladao Bascelica...ali lopta je otisla tik pored stative. Bilo je kontakta prije toga, ali da li je bilo u 16 ili van...tesko je procijeniti.
Mozda na snimku u pregledu kola vise ociju pogleda pa onda neka donese sud.

Prikazana igra i zalaganje su bili kao iz udzbenika

Vjerovao sam da ce Radnicki pobjediti u ovom susretu, ali eto, nazalost prevario sam se.
Pobjeda cista, zasluzena. Mozemo pricati sad o ponistenom pogotku za Radnicki, mozemo pricati o nedosudjenom penalu nad Maceom...(sve to govorim nakon sto sam pregledao snimak), ali mozemo pricati i o mogucnosti da se dosudi penal ili barem slobodan udarac na ivici kaznenog prosotora kad je cini mi se Poturalic bio u prodoru i sutirao, savladao Bascelica...ali lopta je otisla tik pored stative. Bilo je kontakta prije toga, ali da li je bilo u 16 ili van...tesko je procijeniti.
Mozda na snimku u pregledu kola vise ociju pogleda pa onda neka donese sud.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala brt, bit ce svega u Subotu ovde, tacnije mislim oko koreografijeZoom088 je napisao/la:Cestitke Bratstvu na pobjedi, cestitke Marokancima na navijanju (konacno da vas cujem da navijate duze od 20 minuta).

Sad se navija zajedno ne odvojeno

Nije ko onda sto se prije navijalo, jedni tamo drugi vamo.....
Nadam se da će biti tako. Nažalost, zbog neodložnih obaveza i odlaska na put neću biti u Gračanici na derbiju, ali biće neko od moje ekipe i pregledaću snimak čim se vratim iz Bg 

Gorki je napisao/la:Ima li slika sa Jošika?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.