NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

encco
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la encco » 13 apr 2014, 19:04

sad sa tekme,lijepa i mirna igra Bratstva.Mali(visoki)Poturalic odlican,Smigi sjajno al mislim da je DAMIR danas odradio poso:svaka cast majstore.Naravno ,cestitke svim igracima kao i treneru.U subotu sa standardnom ekipom,punim tribinama nebi trebalo bit problema.Umalo da zaboravim,nek savez delegira posteno sudjenje kao tekmu Sloboda-Jedinstvo onda je sve OK.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 13 apr 2014, 19:29

qqlele je napisao/la:Na kraju će bit dok se Sloboda i Jedinstvo svađaju ko će u PL , Bratstvo će se nasmijat i lagano ući, dok se dvojica svađaju treći se koristi.
Svaka čast na pobjedi, a sad u subotu opravdajte ta tri boda .
Svaka ti je na mjestua sto se tice Jedinstva :mrgreen: nema pomoci mogu samo :plac: :plac: :plac:

Danasnja utakmica da je polivrijeme bilo i 3 ili 4:0 ne bi bilo nezasluzeno...eurogol omerovica :o sigurno tvrdim da ce biti gol kola, tamam kad je Radnicki imao nekakvu inicijativu ,covjek je smjesti ,glava boli....Poturalic me iznenadio pa ono dijete je masina ,zavuce drugi gol :shock: ...mijenjam misljenje govorio sam da nam je kratka klupa , ali ove danas zanmjene su me odusevile... navijaci Bratstva kao i siouxi (koji su stali 2.poluvrijeme ) za 10 :thumbup:

Vojvodic izraz nemoci i ulazak u teren :thumbdown:
Sve u svemu vec se karte narucuju za Jedinstvo :clap: :clap: :clap:

i da dodam maksuz selam "jaguarovom " pomocnom sudiji ,al dzaba ga slao
onako je imo puno pozdrava za familiju nadam se da ce im prenijeti selame ,i njima i jaguaru :zviz: :zviz:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 apr 2014, 19:40

Marokanci jeste li bili na sjeveru ili sa ostatkom domaće publike?
Pobjeda je bolja od orgazma!

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 13 apr 2014, 19:41

Gorki je napisao/la:Marokanci jeste li bili na sjeveru ili sa ostatkom domaće publike?
Ma marokanci,brigada iza gola gdje ste bili i vi kad ste gostovali ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 13 apr 2014, 19:43

Pa ja sjever.Samo ne sjećam se transparenta Brigada13 protiv nas u Gračanici :hmmmmm:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 13 apr 2014, 19:44

Gorki je napisao/la:Pa ja sjever.Samo ne sjećam se transparenta Brigada13 protiv nas u Gračanici :hmmmmm:
Ma bila je na dnu dole tribine ...ma ona je kao zastava nije ogromna kao ona na kojoj ce pokihati biscani ;)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 13 apr 2014, 19:51

Čestitke na pobjedi i nastavku ovog super drama bestsellera svih vremena :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 13 apr 2014, 19:54

zlajci je napisao/la:Čestitke na pobjedi i nastavku ovog super drama bestsellera svih vremena :mrgreen:
Da dodam po zavrsetku ,tip iz Tuzle kiji je bio s nama na tribini cestitao kod 2:0 i reko "Svaka cast ,nema se ovde sta pricati,potpuno zasluzeno"... na kraju kaze samo ovako u subotu odigrajte i opet cestitam ;) :thumbup:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 13 apr 2014, 19:58

Mi smo navijali koliko smo mogli,mislim da smo se culi :D
A Siuxi se nisu culi u 2 poluvremenu.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 13 apr 2014, 20:05

Svaka čast na pobjedi.
Što se mene tiče Jedinstvo ne morate pobjedit,samo odigrajte pošteno, jako pa ko koga.Ako se budete zalagali kao protiv Slobode i izgubite nema vam se šta prigovorit,ali se nadam da ćete pobjedit.

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 13 apr 2014, 20:05

Bio sam na utakmici,bratstvo zrelo za premier ligu i ako su igrali bez 3 standardna igraca,ono sto sam vidio danas onu igru i borbu za dres bratstva kapa dole od prvog do zadnjeg,poturalic perspektiva cista,omerovic gol emam komentar,denis odlican trening reko sam odma kad je doso i mislim da nije ni on svjestan kakav ima izbor i kvalitet igraca,susdjenje PS cisti svaka cast,pobjedit jedinstvo i svaka cast igracima i upravi,ovo je bgm dobro evo 2 vikenda pobjede pa se dusmani i ne cuju :D :D :D i ovo ko kaze i misli da je nastimano to je totalni lajik sto se fudbala tice ko danas nije bio u lukavcu nije ni vidio sta je prije svega borba za dres bratstva,ljudi iz tz prilaze i cestitaju pa je lijepo biti gracanlija :D ali takva smo mi carsija da se uspjeh bratstva pretvara u cim pobjedis onda je kupljeno cim izgubis onda je prodano..........................jos jednom dusmani bratstva na ovom forumi odmorite jos malo (****,idimidodjimi itd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 apr 2014, 20:13

Prvo da pitam jel nam Guja zivvv ???? Pa ljudi pobjeda nad Slobodom , pa sad u Lukavcu , zanima me jel mogo to podnijet ????

Dalje svaka cast momcima od Rokija pa sve do Sisica koji je usao u 90.minuti.....Zalaganje i borba su bili na vrhunskom nivou...Mogli smo povest u prvoj minuti da Panta zabi ali nema veze...Golcina Damira, Huso iako ima 17 godina hladnokrvno zabija golove u situacijama 1 vs 1 sa golmanom.... Odbrana sjajna kiksali smo jednom iako sam misljenja da je bio ofsajd ali nema veze... Pomocni uz zapadnu tribinu je bio na zadatku al dzaba mu :D CESTITKE MOMCI IDEMO DOBITI JEDINSTVO I IDEMO U PREMIJER LIGU ! :clap:
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 13 apr 2014, 20:14

Gorki je napisao/la:Marokanci jeste li bili na sjeveru ili sa ostatkom domaće publike?
Di ste i vi bili, samo nismo razvalili ogradu ko vi hehehehe :)
I da rekenm da je Bio Ciro na tekmi :D
Marocanci se spremaju za Subotu :D
Moram ovo RECI da je nas neko gado odozgo sa puta kamenjem...Kakvi seljaci :x

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 13 apr 2014, 23:57

mi se snjima samo igramoooooooooo,igramoooooooooo,igramooooooooooooo

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 14 apr 2014, 00:25

7april je napisao/la:mi se snjima samo igramoooooooooo,igramoooooooooo,igramooooooooooooo
Svaka vam čast još jednom, igračima najviše naravno, samo smiješno mi ono kad navijate JOŠ JOŠ JOŠ hehe, veliki pozdrav :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 apr 2014, 00:58

Cestitke Bratstvu na pobjedi, cestitke Marokancima na navijanju (konacno da vas cujem da navijate duze od 20 minuta :tralala: ).

Prikazana igra i zalaganje su bili kao iz udzbenika :thumbup: .

Vjerovao sam da ce Radnicki pobjediti u ovom susretu, ali eto, nazalost prevario sam se.

Pobjeda cista, zasluzena. Mozemo pricati sad o ponistenom pogotku za Radnicki, mozemo pricati o nedosudjenom penalu nad Maceom...(sve to govorim nakon sto sam pregledao snimak), ali mozemo pricati i o mogucnosti da se dosudi penal ili barem slobodan udarac na ivici kaznenog prosotora kad je cini mi se Poturalic bio u prodoru i sutirao, savladao Bascelica...ali lopta je otisla tik pored stative. Bilo je kontakta prije toga, ali da li je bilo u 16 ili van...tesko je procijeniti.

Mozda na snimku u pregledu kola vise ociju pogleda pa onda neka donese sud.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 apr 2014, 01:02

Ima li slika sa Jošika? :bih:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 apr 2014, 15:39

Zoom088 je napisao/la:Cestitke Bratstvu na pobjedi, cestitke Marokancima na navijanju (konacno da vas cujem da navijate duze od 20 minuta :tralala: ).
Hvala brt, bit ce svega u Subotu ovde, tacnije mislim oko koreografije ;)
Sad se navija zajedno ne odvojeno :cool:
Nije ko onda sto se prije navijalo, jedni tamo drugi vamo.....

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 apr 2014, 18:12

Nadam se da će biti tako. Nažalost, zbog neodložnih obaveza i odlaska na put neću biti u Gračanici na derbiju, ali biće neko od moje ekipe i pregledaću snimak čim se vratim iz Bg ;)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 14 apr 2014, 18:15

Gorki je napisao/la:Ima li slika sa Jošika? :bih:
:mrgreen: :oops:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.