monsen je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Jel nelogicno da Zeljeznicar dobije Olimpica, koliko, bar 10 puta zaredom?
Sto bi nelogicno bilo, bolja momcad, zvucno ime, blizina, dobri uvjeti za igru godinama za razliku od brojnih navikanijih terena i bolji omjer konsekventno u novije vrijeme i to je to.
Ne kontam te nikako, kao Olimpic neka ekipa pa da je Željo ne bi trebao pobjediti ?? To sto oni imaju klub bez glave i repa, sto kamaraju igraca kako stignu, kad im klub vode igraci koji su nekad igrali u Olimpicu a nemaju pojma do tad ce biti ovo sto se desava.
Zeljo ih uvijek naguzi i to ono posteno, nema tu niko nikom nista da daje ili da pusta, koji je ku.rac njima Željo, nista vjeruj mi, a siguran sam da zele vise pobjedu od svih ekipa. Ovo sto se tice Veleza i Sirokog nisam upucen, tako da ne bih da komentarisem.
Pa, zar je Velez neka ekipa koju Široki ne bi trebao pobijediti? O tome ti pricam.
Olimpic jest da je cesto bez glave i repa jer bude dost promjena tu, inace je jedan vrlo interesantan klub, ali ako cemo realno unazad pet godina ima bolju ekipu npr. od Veleza, ponajbolju u ligi, pa makar na papiru, pa opet npr. gube od Zeljeznicara kako stignu i gdje stignu. Mislim, eto, ako se bavite vec teorijama urota i zavjera, ispitajte to onda, meni nit je potreba niti to tako gledam,
Ne vidim samo zasto i po cemu je npr. to sasvim normalno ljudima, a to da Široki Brijeg ne moze isto tako u sezoni dobiti glatko Velez i kuci i u gostima kad se zna kakav omjer imamo sa ekipama iz vrha tabele npr., pa da se prica kao da nam pustaju, sto su besmislice nicim potkrijepljene. Ja postujem Velez, Široki postuje Velez, ali je cinjenica da smo nadmocni u ovoj ligi i ne trebaju nam nekakvi dogovori da to pokazemo.
Kao sto rekoh, izvoli nadji od ovih zvucnijih imena s kim to Široki ima negativan omjer pa da je ovo nesto neobicno.
...Život za Široki...