NK Široki Brijeg

zivinaajkula
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la zivinaajkula » 14 apr 2014, 21:28

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
zivinaajkula je napisao/la:Cccc...nacina izrazavanja,majka se ponosi tobom! :thumbdown:

Ne mrzim ja Velez,to mi je najdrazi klub poslije Zelje! :rol:
Majka mi je pod zemljom dok se ti nisi ni rodio. Malo kulture i razmisljanja prije pisanja posta. Svaka pobjeda Sirokog je zasluzena jer sam na 90 % njih bio i gledao svojim ocima. Izpizde me price ja cuo,ja nacuo itd

Nemoj ti o kulturi ,molim te! :shh:

SB_fidelis

Dobro Olimpic je druga stvar,nam je Otoka domaci teren i navijaca Zelje bude 3,4 hiljade dok su vama Vrapcici blizu ali svejedno su gostujuci teren i vrlo lako prolazite tamo od kada je te "suradnje"!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 apr 2014, 21:39

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Magarac ne vrijedjaj Velez da se prodaje nekome. Krpelju neotesani yebem te usta seljacka. Ne provociraj vise
A neki dan si pricao da bi zeli oda pustite Zelji samo da mi ne uzmemo titulu :zviz: ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 14 apr 2014, 22:10

zivinaajkula je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
zivinaajkula je napisao/la:Cccc...nacina izrazavanja,majka se ponosi tobom! :thumbdown:

Ne mrzim ja Velez,to mi je najdrazi klub poslije Zelje! :rol:
Majka mi je pod zemljom dok se ti nisi ni rodio. Malo kulture i razmisljanja prije pisanja posta. Svaka pobjeda Sirokog je zasluzena jer sam na 90 % njih bio i gledao svojim ocima. Izpizde me price ja cuo,ja nacuo itd

Nemoj ti o kulturi ,molim te! :shh:

SB_fidelis

Dobro Olimpic je druga stvar,nam je Otoka domaci teren i navijaca Zelje bude 3,4 hiljade dok su vama Vrapcici blizu ali svejedno su gostujuci teren i vrlo lako prolazite tamo od kada je te "suradnje"!
Nema veze, domaci su teren i Sarajevu, pa nemaju takav skor. S druge strane, realno imamo vec duzi niz godina bolju ekipu od Veleza, uigraniju, spremniju, ozbiljniju, a Široki nema problema sa motivacijom sa vecim imenima u ligi, uostalom pogledaj samo tko su izuzeci (a malo ih je, jako), da imaju pozitivan omjer sa Širokim Brijegom u ovoj ligi, neces naci nijednu ''top momcad'' ili veliko ime, dok recimo sa Velezom, Sarajevom, maltene prolazimo kako hocemo.
Koliko god je realno bilo da nas Velez dobiva godinama kad god nas (rijetko) vidi u neka druga doba, isto tako je realno da mi njih dobijemo danas, svi uvjeti su na nasoj strani, mozda ne bas u tolikom omjeru, no sve to treba staviti u perspektivu.

Nemojte se svadjati i vrijedjati po temi, nema potrebe.
...Život za Široki...

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 apr 2014, 23:22

AlemC85 je napisao/la:@ŠB_Fidelis

negdje sam pročitao da Široki i Velež imaju možda najbolje odnose i saradnju. Znaš li otkad to datira?

Cuo sam i ja da daju ovi(Siroki) terene mladjim selekcijama Veleza da treniraju a ovi njima bodove u prvenstvu jer nelogicno je da Siroki svaki put prelagano pobjedi Veleza sa 3,4 gola razlike! :crazy:
Ja sam cuo da su ove godine ovi iz Sirokog dali terene i mladjim selekcijama Zeljeznicara, te na osnovu toga Zeljo ih pusti da ih ovi nakarikaju 3 razlike na Grbavici. Treba Zeljo zato pazit gdje iduce godine pusta mladje selekcije da se uigravaju :D

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 15 apr 2014, 00:02

FliX je napisao/la:

negdje sam pročitao da Široki i Velež imaju možda najbolje odnose i saradnju. Znaš li otkad to datira?

Cuo sam i ja da daju ovi(Siroki) terene mladjim selekcijama Veleza da treniraju a ovi njima bodove u prvenstvu jer nelogicno je da Siroki svaki put prelagano pobjedi Veleza sa 3,4 gola razlike! :crazy:
Ja sam cuo da su ove godine ovi iz Sirokog dali terene i mladjim selekcijama Zeljeznicara, te na osnovu toga Zeljo ih pusti da ih ovi nakarikaju 3 razlike na Grbavici. Treba Zeljo zato pazit gdje iduce godine pusta mladje selekcije da se uigravaju :D
Ne znam zasto onda Celik salje svoje mladje uzraste na Grbavicu te na osnovu toga pusti da ih Zeljo nakarika 3 razlike, kad vec u Zenici imaju sve potrebne uslove??? Dok su ovi iz Olimpica sasvim druga prica, Oni svake godine uredno otplacuju rentanje.. :opaopa:

Kako te nije stid spominjati desetkovanu, rovitu i do pola spremnu ekipu, koja je izgubila kako je izgubila...Da se susret igra u ovom trenutku pitanje je kakav bi rezultat bio, u ostalom ima jos nekoliko kola do kraja pa ce se moci vidjeti snaga ove trenutne ekipe, sto ste i vi mogli nedavno osjetiti na svojoj kozi!!! Primis tri komada od Zelje i onda dodjes na temu Sirokog da se fol zezas na Zeljin racun, e bas si vrag...znas kako ide dalje.. :wave:

On topic
Mrzim replicirati na post koji nema veze sa temom pa kad sam vec tu da pitam sta ocekujete od i kakvo je vase vidjenje utakmice revans kupa BiH?? Moje misljenje je da ce se igrati produzeci a vrlo vjerovatno i penali!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 apr 2014, 00:15

Produzeci sigurno nece, odmah se ide na penale :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 15 apr 2014, 00:35

anonimni je napisao/la:Produzeci sigurno nece, odmah se ide na penale :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
:bih: Prenijelo me.. :bih: Pravo da ti kazem nekako mi je i lakse kad bar jedne godine odmaramo od ovog kupa...definitivno bi to bilo i previse napetosti nakon svih ovih godina! Uglavnom nek' Sirokobrijezani sutra treniraju penale, nikad ne znas kad ce zatrebati...K'o protiv Zelje prosle godine ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 apr 2014, 13:45

na Čelik bez Zakarića :thumbdown:

Kordic ionako ne konkurira, Ivankovic ima kartone

Bilobrk na gol :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 apr 2014, 13:47

Zakaric je jedini VELIKI hendikep, a ovo ostalo li-la.
Al nema veze, iskombinirati nesto, mozda Peku desno, Corica malo lijevo gurnuti pa vidjeti ide li to.
Skontat ce se nesto, nego hendikep bez Zakarica je to sto gubis igraca koji u svakom momentu moze dvojicu izbaciti i koji je jaako dobar postao sto se tice ubacaja i izvodjenja prekida.
...Život za Široki...

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 apr 2014, 13:50

@ficobahtic.. vodis pricu o kontra smijeru.. ovdje je tema Siroki i eventulano odnos Sirokog prema drugim klubovima. U konkretnim primjerima se navodio Velez i Zeljo naspram Sirokog.. Tako da je liku cudno sto Velez gubi od Sirokog, a nije mu cudno sto (njegov) Zeljo gubi na Grbavici. Doduse, ima logike, mozda ga ne cudi poraz :mrgreen:

EDIT: Nisam ja ovdje doso vrijedjati Zelju, vec lik vrijedja Velezovce da pustaju Sirokom, a i njegov Zeljo pusta al to ne vidi. Rugo se lonac loncu a i on crn.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 15 apr 2014, 15:08

Prvo taj ''Zeljovac'' (zivinaajkula) koji je pokrenuo pricu o pustanju nema nikakve veze sa Zeljom. Taj lik (exnick @Bekic) navija za Zrinjski i ide s'teme na temu i pokusava fol da zastupa Zelju kod drugih klubova a u stvari mu je cilj da zakuha i pokrene besmislenu raspravu sa svim navijacima ciji se timovi sastaju sa Zeljom do kraja prvenstva,! Da zavrsimo s'ovim, mnogo srece i jednim i drugim u borbi za finale kupa!

zlajson
Kontakt:

Post Postao/la zlajson » 15 apr 2014, 18:59

FliX je napisao/la:

Daj ba Flix nemoj bezze kvariti temu. Odavno si presto ici na tekme i zato ne valjaj gluposti i ako ces pisati sta pisi nesto konstruktivno.

i neka admini odrade svoj posao i ociste ove budalastine ne vezane za temu.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 15 apr 2014, 21:43

Pa sta je sad sa Zakaricem,kakva je ozljeda u pitanju?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 apr 2014, 00:37

ŠB_Fidelis je napisao/la:Jel nelogicno da Zeljeznicar dobije Olimpica, koliko, bar 10 puta zaredom?

Sto bi nelogicno bilo, bolja momcad, zvucno ime, blizina, dobri uvjeti za igru godinama za razliku od brojnih navikanijih terena i bolji omjer konsekventno u novije vrijeme i to je to.
Ne kontam te nikako, kao Olimpic neka ekipa pa da je Željo ne bi trebao pobjediti ?? To sto oni imaju klub bez glave i repa, sto kamaraju igraca kako stignu, kad im klub vode igraci koji su nekad igrali u Olimpicu a nemaju pojma do tad ce biti ovo sto se desava.
Zeljo ih uvijek naguzi i to ono posteno, nema tu niko nikom nista da daje ili da pusta, koji je ku.rac njima Željo, nista vjeruj mi, a siguran sam da zele vise pobjedu od svih ekipa. Ovo sto se tice Veleza i Sirokog nisam upucen, tako da ne bih da komentarisem.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 apr 2014, 02:57

@ficobahtic ma ok je sve, no sikiriki

@zlajson, prvo nema potrebe da me indirektno nazivas glupanom, a drugo ja cu pisat sta mi je volja, sve dok ne krsim pravila foruma. A trece to za posjecivanje utakmica, samo nagadjaj..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 apr 2014, 08:54

monsen je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Jel nelogicno da Zeljeznicar dobije Olimpica, koliko, bar 10 puta zaredom?

Sto bi nelogicno bilo, bolja momcad, zvucno ime, blizina, dobri uvjeti za igru godinama za razliku od brojnih navikanijih terena i bolji omjer konsekventno u novije vrijeme i to je to.
Ne kontam te nikako, kao Olimpic neka ekipa pa da je Željo ne bi trebao pobjediti ?? To sto oni imaju klub bez glave i repa, sto kamaraju igraca kako stignu, kad im klub vode igraci koji su nekad igrali u Olimpicu a nemaju pojma do tad ce biti ovo sto se desava.
Zeljo ih uvijek naguzi i to ono posteno, nema tu niko nikom nista da daje ili da pusta, koji je ku.rac njima Željo, nista vjeruj mi, a siguran sam da zele vise pobjedu od svih ekipa. Ovo sto se tice Veleza i Sirokog nisam upucen, tako da ne bih da komentarisem.
Pa, zar je Velez neka ekipa koju Široki ne bi trebao pobijediti? O tome ti pricam.
Olimpic jest da je cesto bez glave i repa jer bude dost promjena tu, inace je jedan vrlo interesantan klub, ali ako cemo realno unazad pet godina ima bolju ekipu npr. od Veleza, ponajbolju u ligi, pa makar na papiru, pa opet npr. gube od Zeljeznicara kako stignu i gdje stignu. Mislim, eto, ako se bavite vec teorijama urota i zavjera, ispitajte to onda, meni nit je potreba niti to tako gledam,
Ne vidim samo zasto i po cemu je npr. to sasvim normalno ljudima, a to da Široki Brijeg ne moze isto tako u sezoni dobiti glatko Velez i kuci i u gostima kad se zna kakav omjer imamo sa ekipama iz vrha tabele npr., pa da se prica kao da nam pustaju, sto su besmislice nicim potkrijepljene. Ja postujem Velez, Široki postuje Velez, ali je cinjenica da smo nadmocni u ovoj ligi i ne trebaju nam nekakvi dogovori da to pokazemo.
Kao sto rekoh, izvoli nadji od ovih zvucnijih imena s kim to Široki ima negativan omjer pa da je ovo nesto neobicno.
...Život za Široki...

Hemingvej
Kontakt:

Post Postao/la Hemingvej » 16 apr 2014, 16:30

kakva je kvaliteta slike strima sa ****, jel se popravila imalo?
RZ88

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 16 apr 2014, 22:04

Ono što treba reći nakon ove tekme OVAKVU IGRU ŽELIM DA IGRAJU UVJEK. Nisam tužan, drago mi je da sam ovo vidio, da se gine za Široki. :clap: :clap: .
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 16 apr 2014, 22:07

vi ste jedan od rijetki klubova koji igraju koliko toliko posteno i svaka cast za to :clap: :clap: :clap:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 apr 2014, 22:59

maxmore je napisao/la:Ono što treba reći nakon ove tekme OVAKVU IGRU ŽELIM DA IGRAJU UVJEK. Nisam tužan, drago mi je da sam ovo vidio, da se gine za Široki. :clap: :clap: .
:shifty:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.