Kordic ionako ne konkurira, Ivankovic ima kartone
Bilobrk na gol
Daj ba Flix nemoj bezze kvariti temu. Odavno si presto ici na tekme i zato ne valjaj gluposti i ako ces pisati sta pisi nesto konstruktivno.FliX je napisao/la:Ja sam cuo da su ove godine ovi iz Sirokog dali terene i mladjim selekcijama Zeljeznicara, te na osnovu toga Zeljo ih pusti da ih ovi nakarikaju 3 razlike na Grbavici. Treba Zeljo zato pazit gdje iduce godine pusta mladje selekcije da se uigravajuzivinaajkula je napisao/la:AlemC85 je napisao/la:@ŠB_Fidelis
negdje sam pročitao da Široki i Velež imaju možda najbolje odnose i saradnju. Znaš li otkad to datira?
Cuo sam i ja da daju ovi(Siroki) terene mladjim selekcijama Veleza da treniraju a ovi njima bodove u prvenstvu jer nelogicno je da Siroki svaki put prelagano pobjedi Veleza sa 3,4 gola razlike!
Ne kontam te nikako, kao Olimpic neka ekipa pa da je Željo ne bi trebao pobjediti ?? To sto oni imaju klub bez glave i repa, sto kamaraju igraca kako stignu, kad im klub vode igraci koji su nekad igrali u Olimpicu a nemaju pojma do tad ce biti ovo sto se desava.ŠB_Fidelis je napisao/la:Jel nelogicno da Zeljeznicar dobije Olimpica, koliko, bar 10 puta zaredom?
Sto bi nelogicno bilo, bolja momcad, zvucno ime, blizina, dobri uvjeti za igru godinama za razliku od brojnih navikanijih terena i bolji omjer konsekventno u novije vrijeme i to je to.
Pa, zar je Velez neka ekipa koju Široki ne bi trebao pobijediti? O tome ti pricam.monsen je napisao/la:Ne kontam te nikako, kao Olimpic neka ekipa pa da je Željo ne bi trebao pobjediti ?? To sto oni imaju klub bez glave i repa, sto kamaraju igraca kako stignu, kad im klub vode igraci koji su nekad igrali u Olimpicu a nemaju pojma do tad ce biti ovo sto se desava.ŠB_Fidelis je napisao/la:Jel nelogicno da Zeljeznicar dobije Olimpica, koliko, bar 10 puta zaredom?
Sto bi nelogicno bilo, bolja momcad, zvucno ime, blizina, dobri uvjeti za igru godinama za razliku od brojnih navikanijih terena i bolji omjer konsekventno u novije vrijeme i to je to.
Zeljo ih uvijek naguzi i to ono posteno, nema tu niko nikom nista da daje ili da pusta, koji je ku.rac njima Željo, nista vjeruj mi, a siguran sam da zele vise pobjedu od svih ekipa. Ovo sto se tice Veleza i Sirokog nisam upucen, tako da ne bih da komentarisem.
maxmore je napisao/la:Ono što treba reći nakon ove tekme OVAKVU IGRU ŽELIM DA IGRAJU UVJEK. Nisam tužan, drago mi je da sam ovo vidio, da se gine za Široki.![]()
.
po meni nevjerojatan pad..pocelo je sve u zenici u prvoj utakmici polufinala ovog..nesto ne stima.Android je napisao/la:Meni je ovo danas bilo lose,izgleda da se jos vrti Zrinjski u glavama igraca
Ma sve štima, 3 boda u predzadnjem kolu su sigur, i uz jedan kiks Želje, eto Širokog na 2. mistu koje vodi u 2.pretkolo EL.Kevin je napisao/la:po meni nevjerojatan pad..pocelo je sve u zenici u prvoj utakmici polufinala ovog..nesto ne stima.Android je napisao/la:Meni je ovo danas bilo lose,izgleda da se jos vrti Zrinjski u glavama igraca
koliko ja znam nema 2. pretkolo..svi klubovi idu od 1. zbog loseg koeficijentaEroHercEro je napisao/la:Ma sve štima, 3 boda u predzadnjem kolu su sigur, i uz jedan kiks Želje, eto Širokog na 2. mistu koje vodi u 2.pretkolo EL.Kevin je napisao/la:po meni nevjerojatan pad..pocelo je sve u zenici u prvoj utakmici polufinala ovog..nesto ne stima.Android je napisao/la:Meni je ovo danas bilo lose,izgleda da se jos vrti Zrinjski u glavama igraca
Vidila se želja, pojačala se trka. Ono što nama smeta je bunker, tu ne znamo, niti smo ikad znali igrati. Zato teško i prolazmo sa ekipama koje igraju bunker. Da ovo nije bila kup utakmica i da nije zaostatak golova kakav jeste tj. da se igra za tri boda, uvalili bi Čeliku bar još 2 gola, jer bi se Čelik morao malo otvoriti. Da nam fali visok napadač fali. Samo jednu planiranu izmjenu smo imali. Ono što se još jasno vidi Špikić donosi nesigurnost u obrani, pliva, nije za prvog tima još. Plazonjić nam je jako bitan , ulaskom Ćeme smo izgubili čvrstinu u sredini...PaČelik nije 5 puta izišao sa svoje pole terena...Kevin je napisao/la:maxmore je napisao/la:Ono što treba reći nakon ove tekme OVAKVU IGRU ŽELIM DA IGRAJU UVJEK. Nisam tužan, drago mi je da sam ovo vidio, da se gine za Široki.![]()
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.