tepsija je napisao/la:konjicanin01 je napisao/la:Odgledah ovaj dokumentarac na ftv o Mostaru,ratni i poratni snimci sa bb ,kako je samo to sveto mjesto "opoganjeno."

epicentar nacionalizma i fasizma . Bas i pristaje klubu koji trenutno na njemu igra
I to tebi kao nešto novo?
Stadion pod Bijelim Brijegom koji je bio poprište velikih sportskih manifestacija...postao je politički poligon,mjesto sa koncerte,starog sevdalije M. Bulića i kralja pronevjernih kuna,TomFSona,vojničkih paravojnih smotri...o ružnijim stvarima ne bih.
Nego,vidio sam da je najpuniji bio kad je onaj poglavnik recitirao Francetića...nikad tako pun nije bio kad je igrao tzv. zrinski.
A meni pravo godra što se brukaju.Mislim,libo me taki za taj hšk,ali mi nekako toplo oko srca kad vidim kako se prosipaju,kako sve izlazi na vidjelo...šta je taj klub ustvari.
Velež je gigant,majke mi!
Velež je gigant ?
Velež više nikad nece igrati europu.
Velež vise nikad nece imati preko 500 ljudi na domacoj tekmi osim na derbiju kad pokupe cigane sa ceste i plenumaše naravno.
Stalno se pozivate na legende svoga kluba- gdje su vam sad legende- pola ih radi u zrinjskom i okolo zrinjskog, pola ih treniralo zrinju, pola ih dolazi gledat zrinju kad su jače tekme, ljudi jeli vi shvacate da je velez proslost i da za 10 godina njega nece biti,zrinja je tu u europi,svako ljeto nas očekuje neka jaka europska momčad, nekad se prodje,nekad se ispadne sve je nogomet, imamo slatke brige, bas slatke.
Patite za stadionom jeli ? Dodjite i igrajte..kolko bi vas preslo carinski da dodjete na stadion ? 200 ljudi vise nego sto vas je inace na utakmicama osim derbija kazem jer vas tu ima i Husi i Hasi jer kazem kupite po cesti nacionaliste.
U zrinjskom sva tri naroda igraju a mi nacionalisti,fašisti,nacisti.
Kolko hrvata igra u velezu ?
Banajte me radite sta ocete ja sam iznio cinjenice istinu i realno stanje nogometa.
Pola vas priča o europi i velezu, jel vi mislite da ce siroki zrinja sarajevo i zeljo propast ?
Kraj priče. !!!!!!!!!!!