RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ultrahell24
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ultrahell24 » 17 apr 2014, 21:33

kimbo je napisao/la:Nema tu sta da bude iritantno mislim. Ljudi se javno deklarisu da zele igraca cak iako moraju da plate odstetu. Sve posteno transparentno gospodski. Hebibovicu svaka cast na korektnosti, tako se postaje dingospo i raja. Samo se prisjetih onih imena koji su nam okrenuli ledja cim im je neko mahnuo miljom maraka. Nema ih nigdje !!!

Sto se mene licno tice 200 000 KM za Hebibovica i nek mu je sretno u karijeri . I njemu i Sarajevu. Al najopcija je naravno da ostane kod nas i da se nesto ambicioznije pocne graditi.
ma jok brate bolje ga je klepit,tajno pregovarati,raditi razne smicalice da se dovede igrac,nego se javno izjasniti zainteresovani smo duze vrijeme za Duljevica i Hebibovica,dva mlada perspektivna igraca itd po meni sasvim profesionalno,da je srece da smo svi takvi

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 17 apr 2014, 21:41

za mene ćete uvijek biti viršla bojs. :lol:
ali nema para,sve se rastalilo....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 apr 2014, 21:52

Tarantino je napisao/la:za mene ćete uvijek biti viršla bojs. :lol:
Imas kakve cvike prodat?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 apr 2014, 21:54

konjicanin01 je napisao/la:Odgledah ovaj dokumentarac na ftv o Mostaru,ratni i poratni snimci sa bb ,kako je samo to sveto mjesto "opoganjeno." :evil: epicentar nacionalizma i fasizma . Bas i pristaje klubu koji trenutno na njemu igra
I to tebi kao nešto novo?
Stadion pod Bijelim Brijegom koji je bio poprište velikih sportskih manifestacija...postao je politički poligon,mjesto sa koncerte,starog sevdalije M. Bulića i kralja pronevjernih kuna,TomFSona,vojničkih paravojnih smotri...o ružnijim stvarima ne bih.
Nego,vidio sam da je najpuniji bio kad je onaj poglavnik recitirao Francetića...nikad tako pun nije bio kad je igrao tzv. zrinski.
A meni pravo godra što se brukaju.Mislim,libo me taki za taj hšk,ali mi nekako toplo oko srca kad vidim kako se prosipaju,kako sve izlazi na vidjelo...šta je taj klub ustvari.
Velež je gigant,majke mi!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 22:09

tepsija je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:Odgledah ovaj dokumentarac na ftv o Mostaru,ratni i poratni snimci sa bb ,kako je samo to sveto mjesto "opoganjeno." :evil: epicentar nacionalizma i fasizma . Bas i pristaje klubu koji trenutno na njemu igra
I to tebi kao nešto novo?
Stadion pod Bijelim Brijegom koji je bio poprište velikih sportskih manifestacija...postao je politički poligon,mjesto sa koncerte,starog sevdalije M. Bulića i kralja pronevjernih kuna,TomFSona,vojničkih paravojnih smotri...o ružnijim stvarima ne bih.
Nego,vidio sam da je najpuniji bio kad je onaj poglavnik recitirao Francetića...nikad tako pun nije bio kad je igrao tzv. zrinski.
A meni pravo godra što se brukaju.Mislim,libo me taki za taj hšk,ali mi nekako toplo oko srca kad vidim kako se prosipaju,kako sve izlazi na vidjelo...šta je taj klub ustvari.
Velež je gigant,majke mi!
Velež je gigant ?
Velež više nikad nece igrati europu.
Velež vise nikad nece imati preko 500 ljudi na domacoj tekmi osim na derbiju kad pokupe cigane sa ceste i plenumaše naravno.
Stalno se pozivate na legende svoga kluba- gdje su vam sad legende- pola ih radi u zrinjskom i okolo zrinjskog, pola ih treniralo zrinju, pola ih dolazi gledat zrinju kad su jače tekme, ljudi jeli vi shvacate da je velez proslost i da za 10 godina njega nece biti,zrinja je tu u europi,svako ljeto nas očekuje neka jaka europska momčad, nekad se prodje,nekad se ispadne sve je nogomet, imamo slatke brige, bas slatke.
Patite za stadionom jeli ? Dodjite i igrajte..kolko bi vas preslo carinski da dodjete na stadion ? 200 ljudi vise nego sto vas je inace na utakmicama osim derbija kazem jer vas tu ima i Husi i Hasi jer kazem kupite po cesti nacionaliste.
U zrinjskom sva tri naroda igraju a mi nacionalisti,fašisti,nacisti.
Kolko hrvata igra u velezu ?
Banajte me radite sta ocete ja sam iznio cinjenice istinu i realno stanje nogometa.
Pola vas priča o europi i velezu, jel vi mislite da ce siroki zrinja sarajevo i zeljo propast ?
Kraj priče. !!!!!!!!!!!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 17 apr 2014, 22:10

Tarantino je napisao/la:za mene ćete uvijek biti viršla bojs. :lol:
znas kako nekad ste se smijali,vrijedjali na taj racun,al znas kako ide sve vas stiglo nemate struje,igracima koferi ispred stanova bili itd polako samo,mozes zvati kako hoces kad nemate ni za pola virsle haha sad su vam virsle premije,pa Amar mora na odmor,jer morao je plavog dda mraza da glumi da namakne koji dinar hhaa i rostilj u sred grada da raspali

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 22:14

bezze je napisao/la: ljudi jeli vi shvacate da je velez proslost i da za 10 godina njega nece biti

MOŽETE SAMO SANJATI OVO.
MNOGI SU HTJELI DA GA IZGASE, ALI NEĆE MOĆI, NE, NE, NE.
UŽIVAJTE JOŠ MALO DOK MOŽETE U OVOM NAOPAKOM VAKTU KAD SE POŠTENJE KRITIZIRA A LOPOVLUK POHVALJUJE.
SVE JE TO KRATKOG VIJEKA !!!!!!!

OBRAZ NE MOŽETE UKRASTI !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 22:16

Titova-Juga je napisao/la:
bezze je napisao/la: ljudi jeli vi shvacate da je velez proslost i da za 10 godina njega nece biti

MOŽETE SAMO SANJATI OVO.
MNOGI SU HTJELI DA GA IZGASE, ALI NEĆE MOĆI, NE, NE, NE.
UŽIVAJTE JOŠ MALO DOK MOŽETE U OVOM NAOPAKOM VAKTU KAD SE POŠTENJE KRITIZIRA A LOPOVLUK POHVALJUJE.
SVE JE TO KRATKOG VIJEKA !!!!!!!

OBRAZ NE MOŽETE UKRASTI !
Drago mi je sto samo to mozes kvotat i odgovorit.Ostala pitanja ?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 22:23

Ni ovo gore nisi zaslužio osim da te prijavim zbog neprekidnih provociranja na ovoj temi.
Bolje malo odlepršaj sa naše teme dok još imam strpljenja da ti uopće išta repliciram na nešto što zaslužuje u najmanju ruku upozorenje pred ban.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 22:24

Titova-Juga je napisao/la:Ni ovo gore nisi zaslužio osim da te prijavim zbog neprekidnih provociranja na ovoj temi.
Bolje malo odlepršaj sa naše teme dok još imam strpljenja da ti uopće išta repliciram na nešto što zaslužuje u najmanju ruku upozorenje pred ban.
Ja sam rekao kako je bilo , kako je sad i kakvo ce bit.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2014, 22:24

Zašto prebrojavaš krvna zrnca? U Veležu igra onaj ko zaslužuje i ko dobro igra pa makar 11 šiptara to bilo...
Stvorili ste se u ratu, uzeli tuđi stadion i još se s time ponosite i podjebavate...
I kako te ne smori više upadat na našu temu i srat non stop ? Čuj Velež će se ugasit, pa niste ga uspjeli NIKAD ugasit, ni u ratu ni poslije rata, pa i kad je Velež ispao svi su se digli, RA po 3.000 išlo na gostovanja a ti o tome možeš samo da sanjaš.. I kako onda misliš da ga sad ugasite, kad Velež nikad u zadnjih 20 godina stabilniji nije bio ?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 22:28

bezze je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ni ovo gore nisi zaslužio osim da te prijavim zbog neprekidnih provociranja na ovoj temi.
Vidovite Džemile zarađuju lovu za taj posao, a'e voz... I kao što rekoh, kad-tad će doći vrijeme poštenja, ničija nije do zore, a onda će te opet biti donji.

Smrt nacionalizmu !!

mellow
Kontakt:

Post Postao/la mellow » 17 apr 2014, 22:29

svi ti koji sad seru po veležu su nekad navijali za njega (ili njihovi stari) a uz to su uspjeli razoriti grad i pretvoriti ga u selendru

za zrinjski navijaju nacionalisti,izdajice ili seljaci koji veze sa mostarom nemaju

bezze
Kontakt:

Post Postao/la bezze » 17 apr 2014, 22:30

vm22 je napisao/la:Zašto prebrojavaš krvna zrnca? U Veležu igra onaj ko zaslužuje i ko dobro igra pa makar 11 šiptara to bilo...
Stvorili ste se u ratu, uzeli tuđi stadion i još se s time ponosite i podjebavate...
I kako te ne smori više upadat na našu temu i srat non stop ? Čuj Velež će se ugasit, pa niste ga uspjeli NIKAD ugasit, ni u ratu ni poslije rata, pa i kad je Velež ispao svi su se digli, RA po 3.000 išlo na gostovanja a ti o tome možeš samo da sanjaš.. I kako onda misliš da ga sad ugasite, kad Velež nikad u zadnjih 20 godina stabilniji nije bio ?
Stvoreni smo 1905, zbog znas vec cijeg rezima nismo smjeli postojat, postojao je velez i uredu, imao je svoje legende koje zaboli neka stvar sad za taj klub,velez nikad stabilniji kazes.Uredu postujem na petom ste mjestu prvi put.U kakvom je stanju onda ta cetvorka koju sam nabrojao vec ako je velez stabilan.Pricate o proslosti ljudi moji sta je bilo prije 20 i vise godina, ko se toga jos sjeca, sjecate se i nek se sjecate dok ste zivi navijate za velez i uredu, ali noviji momci nove generacije sto dolaze nece pitat za velez i sta je kako i kada bilo nego ce se znat za jednog prvog mostarskog sampiona a to je klub kojeg vi mrzite vise nego sto volite velez.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 17 apr 2014, 22:32

Ti si bola definicija ironije...
Mi mrzimo više Zrinjski nego što volimo Velež, a čovjek ponjeo deku, jorgan i 2 jastuka na ovom pdf-u. :clap:

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 17 apr 2014, 22:34

Nisi ti bezze,ne šlepaj se...ti si bRezveze.Ti nećeš dozivjeti smrt Veleza,prije ćeš ti odapeti jamaĆno.Nemoj se ljutiti,ali zešći si putko.Baš ono brezveze,ni za glavu ni za rep.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2014, 22:38

bezze je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Zašto prebrojavaš krvna zrnca? U Veležu igra onaj ko zaslužuje i ko dobro igra pa makar 11 šiptara to bilo...
Stvoreni smo 1905, zbog znas vec cijeg rezima nismo smjeli postojat, postojao je velez i uredu, imao je svoje legende koje zaboli neka stvar sad za taj klub,velez nikad stabilniji kazes.Uredu postujem na petom ste mjestu prvi put.U kakvom je stanju onda ta cetvorka koju sam nabrojao vec ako je velez stabilan.Pricate o proslosti ljudi moji sta je bilo prije 20 i vise godina, ko se toga jos sjeca, sjecate se i nek se sjecate dok ste zivi navijate za velez i uredu, ali noviji momci nove generacije sto dolaze nece pitat za velez i sta je kako i kada bilo nego ce se znat za jednog prvog mostarskog sampiona a to je klub kojeg vi mrzite vise nego sto volite velez.
Velež je igrao na tom stadionu preko 20 godina i onda se stvori neki novi klub i izbaci Velež s tog stadiona na kojem je toliko vremena igrao i na koji su dolazile velike evropske ekipe... I onda iskreno reci je li to normalno ??? I glupko mislio sam na finansijsku stabilnost :facepalm: , Velež je među 3 kluba koji imaju najmanji dug u državi, plate redovne, bivšim igračima i trenerima isplaćeni dugovi... Dok je god prave mostarske raje Velež će imati navijača, upamti to. Toliko ste puta pokušali ugasiti ovaj klub, nije vam uspjelo, sad hoćete opet, e pa neće moći :nene: :shhh:

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 apr 2014, 22:39

bezze je napisao/la:
Evo da ti kažem kako je bilo,kako je sada i kako će biti:Moj otac je navijao za Velež, i ja navijam i moj brat,kada sam dobio dijete Velež je dobio još jednog navijača,kada dobijem unuka opet Velež dobija navijača to ti je tako.Nemoj se nadati da ćemo nestati,to je jedan prirodni tok i ti izgleda to ne možeš shvatiti.Dok je svijeta i vijeka biti će i Veleža, i njegovih navijača samo što ti to ne možeš da shvatiš to je tvoj problem.Sad odpepaj dvokorakom i ne smetaj nam.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 apr 2014, 23:01

Zašto se raspravljate s tim likom uopšte ? Ne mogu da vjerujem.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 17 apr 2014, 23:10

Zizu 1991 nešto kontam,ovih par dobrih vijesti iz kluba a pastrmke nema da nije uhvatio zlatnu ribicu pa bira grupu u ligi prvaka iduće sezone :rol:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []