Proshle godine ga oduchavali od tenisa 1 Haas i 1 Dimitrov, a ove to radi talentovani 30ogodishnji GGLopez.
Dakle, shta beshe ono fali Federeru, pored Rima da kompletira Masters seriju - Monte Carlo
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ne znam ni ja, ali veliko poštovanje za ovo što pruža. Osvojio Casablancu, a ovdje zaredao Dolga, Berdycha i sada muči veoma dobrog Novaka.Virtu4l je napisao/la:Stvarno vrhunski tenis, ne znam do kad će GGL izdržati, ali treba mu prvi servis.formance je napisao/la:Čudo je šta igrači mogu raditi kada se ne predaju u svlačionici.
Po meni Novak igra dobar meč, možda return malo šteka i nedostaje mu agresivnosti, ali ne izgleda to nimalo loše.MaGiCa je napisao/la:Nije samo Nadal pao u odnosu na 2013. I Djokovic je tu negde.![]()
Proshle godine ga oduchavali od tenisa 1 Haas i 1 Dimitrov, a ove to radi talentovani 30ogodishnji GGLopez.![]()
A shto ne mozhe da realizuje dominaciju u rallyjima, ako igra dobar mechVirtu4l je napisao/la: Po meni Novak igra dobar meč, možda return malo šteka i nedostaje mu agresivnosti, ali ne izgleda to nimalo loše.
Ovo je bio hit kad sam bacio smelu prognozu, koju @Virtu4l i dalje chuva u bookmarksima.Claus je napisao/la:Ybg, dobro si se zamaskirao ovaj put.Sarkazam ti dopušta.
Ili je meni jednostavno taj dio zapao za oko, obzirom da se Novaku situacija ponovo otvara kao 2011. i da sam 90% siguran da će istu iskoristiti.
Nije to samo tako.Gledajući statistiku, polako me zabrinjava to što naslućujem da se RF na trenutke vraća u očajnu 2013. Govorim to prvenstveno zbog očajne realizacije break lopti (2/19) i velikog broja grešaka. Sreća pa se uspio izvući, i to pravi najveću razliku.
Ali nevjerovatno je kako odigra kad ima break loptu. Odigra katastrofalno kad ima break loptu a sljedeći poen opet odigra odlično.Edin TM87 je napisao/la:Dobro je Federer igrao danas, bas kao i citavu sezonu, da je realizovao brejk lopte ranije bi ovo dobio, ovako se malo namucio, sutra ce to biti drugacija prica, bolje ce realizovati brejk prilike, al' ce biti jos mnogo toga drugacije kontra njegove koristi, podloga je uzas, tako da ce morati dugo ostajati u poenima. Nije toliko los ni danas bio u razmjenama, al' sutra ce morati bolje. Ovo mu dodje kao finale, zadnja sansa da uzme Monte Carlo mislim...
EkonomijuMaGiCa je napisao/la:Pozdrav za brucosha. Shta si beshe ono upis'o![]()
![]()
Fora bi bila da Federer uzme Monte Carlo u post prime godinama, isti onaj turnir koji je godinama gubio samo od jednog choveka, u momentima kada je bio #1 svetskog tenisa.![]()
BTW, sutra Djokovic ima shansu da izjednachi H2H sa Federerom, a znamo kako on igra te istorijske mecheve.
KadaEdin TM87 je napisao/la: Mec za Fedexa je jako vazan i zbog h2h i zbog sanse da uzme MC, naravno da zna dobiti Djokovica na sljaci kad ovaj igra najbolje sto moze (svi se sjecamo i kada![]()
), tako da ima sanse i to fine mislim, jer je historijski mec, a ne igra se protiv Nadala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.