AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 18 apr 2014, 13:18

Jašta je nego Galliani glavni krivac, nisu đabe skoro svi u lošim odnosima sa njim.
To je toliko daleko otišlo da je obavio telefonski potez u kojem je PRIMORAO Seedrofa da stavi Montoliva u prvu postavu. Nije ni čudo što je ovaj zakrvio sa svima. Pravda za Seedorfa!!! :mrgreen: :mrgreen:

A i neki igrači su se očigledno okuražili kada su shvatili da iza sebe imaju "jaču" podršku u vidu pedofila, pa podbadaju Seedorfa radi odluka koje se njima ne sviđaju.
Malo mi je nejasno kako su se tu našli Sciglio, Montolivo ili Poli, ali da frku prave ovi poput Abatea, u to sam ubjeđen. Nešto ovdje smrdi, to je sada već sigurno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 18 apr 2014, 13:36

ma kakve veze Galijani i Berluskoni imaju sa medijima u Italiji, dovoljno je da samo trznu novinare ili da im namignu i da danas evo npr. ili sutra svi bruje o nekim temama :crazy:
Undici stelle - ACM 1899

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 apr 2014, 13:39

Vraća nam se Veliki Bakaye Traore :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 apr 2014, 13:49

Tu sam vijest prvu pročitao za dobro jutro. :mrgreen:

Naravno da su za sve kriva ona dvojica. Petljaju se u sve i svašta (u šta ne bi trebali), podržavaju se međusobno, a Seedorfa su uzeli na zub jer im ne dopušta da mu se mješaju u posao.
Pa su se čak i igrači priključili u čitavu frku, osjetili su priliku da se napokon usude prigovarati radi odluka koje njima ne odgovaraju. Mimozice. Sve ih treba ćušnuti i spustiti na zemlju. :kafa:

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 18 apr 2014, 18:04

Allegriju bi pomoćnik na kupi Tottenhama trebao biti Mauro Tassotti...

HVALA TI BOŽE AKO SE OVO DESI !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 apr 2014, 18:30

Evo jedna 'dobra' vijest .. Birsa sustained an injury in today's training session, so he won't play vs. Livorno tomorrow.

El Shaarawy danas na treningu zabio 7 golova .. Petagna i El Shaarawy pozvani za sutrasnju tekmu primavere protiv Verone.

Seedorf, Fiori, Montolivo and Bonera talking before the training session at Milanello today ... Ova slika pokazuje da nema sukoba izmedju Montoliva i Seedorfa

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 apr 2014, 20:44

Uvjeren sam da ćemo vidjeti vrlo raspoloženog El Shaarawyja po povratku na teren. Vrijeme je da vidimo najbolje od njega, ne smatra se bez razloga Rickyjevim nasljednikom. :kralj: Nije vala propustio dosta toga, iako bi valjalo da ima utakmica u nogama. Mislim da mu je pauza možda i dobro došla, jer se sada vraća spremniji i motivisaniji, a kao takav može uraditi svašta. Jedino mi je žao što nije imao priliku igrati bitniju ulogu sa svojim idolom Kakom, koji vjerujem ide u MLS.

Ne bih komentarisao dešavanja unutar ekipe, iz prostog razloga jer se ne može utvrditi tačnost navoda žute štampe. Možda je sve od toga i istina, samo pitam se šta i da jeste!? Gore ne može, u stvari može, ali da ne bih da prizivam, a bolje teško da će biti u skorije vrijeme. Seedorfov posao jeste nedovršen, no ne bih se bunio ukoliko bi ga Inzaghi zamijenio na klupi u narednoj sezoni. Ali uz mlada i talentovana pojačanja (znam, misaona imenica za Milan), jer bi ga u suprotnom uzalud potrošili kao opciju za trenera.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 18 apr 2014, 21:38

hebem ga ja ako se sjećam kada je zadnji put jedna utakmica Serije A odigrana u ovom terminu subotom od 15 sati :shock:

znam da su igrane subotom od 18 ili tako nekako...a sad skonta i zašto, Uskrs/Vaskrs u nedjelju

uglv, znam da nažalost neću moći gledati :(
Undici stelle - ACM 1899

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 apr 2014, 22:12

Hocel negdje biti prenos Primavere? Ako bude kakav link stavite prije tekme.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 apr 2014, 22:20

Meni vala odgovara termin, ko bi čekao onu uobičajenu nedjelju navečer. :mrgreen:

Ajde malo da ga pronosam po avataru kao znak podrške. :kralj:
Njemu se vala u zadnje vrijeme najviše radujem, neka nastavi protiv Verone zabijati. Ne mora baš 7 komada, dovoljan je i jedan. :tralala:

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 apr 2014, 22:21

Sto se tice ovih natpisa u medijima ove je sve jb lud zbunjenog. Kazu Celo insistirao da Montolivo igra umjesto birse, e pa ako je Sedorf fakat ubacio birsu u ekipu i treba da leti, i nije ni cudo ako se kapiten ljuti. Pisu Celo protiv Sedorfa, a koliko se sjecam on je letio za brazil kako bi ga doveo. A i sam dolazak sedorfa je bio totalno neozbiljan potez. Pa lik nije bio ni zavrsio fudbalsku karijeru a cela ga uzima za trenera. Sa terena na klupu, mislim da to ne ide.
Ali nakon svega ovoga i ovakve sezone neko ce morati platiti cijenu, neko ce morati letjeti. Ja sam za to da Galijani leti iz milana, dosta je njegovog i dosta je bilo njegovih polovnjaka u milanu dovedenih za đabe. Ako ovako nastavimo propast cemo kao klub.
Zadnjih 5-6 godina nikoga nismo doveli sistemski i ciljano, sve su to bili igraci koji nisu igrali ili su bili u sukobu sa svojim bivsim klubovima pa su za sicu dolazili nama. Robinjo, Ibra, Baloteli, Montolivo, De Jong, Muntari, Matri, Honda, Rami, Tarabt, Kaka, ako pogledate spisak ovih igraca vidjecete da je svaki od njih bio u nekom sukobu sa trenerom ili nije igrao u svom klubu pa je doveden u Milan. Zadnji igrac koji je doveden u Milan kao pojacanje a koji nespada u ovu kategriju je Boateng a prije njega T. Sliva. Ovu sicu traore, konstant, birsa, itd. necu ni da brojim. Ovako vise ne ide i vrijeme je da se Galijani kupi u neka povede i Sedorfa sa sobom sto se mene tice.

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 19 apr 2014, 10:21

Allegri is already making plans in case he takes over at Tottenham & will ask Baldini to sign Matri & Astori. [GdS]
:lol: :lol: :lol:

koji bidon draga majko :tokralju: :rol:
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 apr 2014, 10:40

Taman kako sam i ranije govorio. Posto zbog Matrija nismo doveli Eriksena eto prilike da se uradi trampa :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 19 apr 2014, 10:48

I Eriksen bi se utopio u sivilo Milana kada bi bio okruzen kojekakvim poluigracima. Treba se prvo rijesiti sto vise skarta koji se nagomilavao godinama.

Iskreno se nadam da ce se Milan vratiti tamo gdje mu je mjesto. Odmah iza Juventusa. :mrgreen:

EDIT:
La Gazzetta dello Sport claims Milan asked about Vincenzo Montella, but his contract with Fiorentina helps Pippo Inzaghi.

Clarence Seedorf was only hired to replace Massimiliano Allegri in January, but despite a series of recent victories there continue to be reports he won’t stay on next season.

According to today’s edition of La Gazzetta, Milan have already made enquiries after Fiorentina Coach Montella and director of sport Daniele Pradè.

The problem would be that Montella’s contract with the Viola includes a release clause worth €7m.

Because of this, the prime candidate to replace Seedorf remains Inzaghi, who is currently the Coach of the Primavera youth team at Milan.

Inzaghi had been offered the Sassuolo job in January, but the Rossoneri refused to release him, fuelling rumours of a future on the main bench

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 19 apr 2014, 11:35

slika

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 apr 2014, 11:45

@macak88 da ti nisi potajni Milanista ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 apr 2014, 11:47

Mesbah...

Jao kad se samo sjetim tog levata, Bonera doktor nauka za njega :wtf:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 19 apr 2014, 11:52

Ne mogu da vjerujem koliki je kreten Alegri, šta vidi u ovom amateru Matriu, lik se gubi na terenu svaku tekmu. Lijepa vijest je da nema Birse ali oči bode raspali Binho, pobjeda danas ne smije doći u pitanje.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 apr 2014, 11:57

Fantasista je napisao/la:Ne mogu da vjerujem koliki je kreten Alegri, šta vidi u ovom amateru Matriu, lik se gubi na terenu svaku tekmu. Lijepa vijest je da nema Birse ali oči bode raspali Binho, pobjeda danas ne smije doći u pitanje.

Robinho je katastrofa i želim mu da što prije napusti Milan, ali Poli jednostavno nema šta tražiti na ovoj poziciji.
Ako ga se neće koristiti na njegovoj prirodnoj (CMF) onda nema potrebe da lik uopšte igra jer je dokazao da i nije nešto POLIvalentan da se na njega može osloniti na drugim djelovima terena.

Smrt nacionalizmu !!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 apr 2014, 12:39

Ali kad pogledaš klupu, skontaš da je Robinho danas neizbježan jer su na klupi svega dva ofanzivna igrača, a ostatak su defanzivci. :mrgreen:
Mada, podržavam igranje Robinha da ga lakše prodaju, i njega mi je pun ku'rac već treću sezonu.

Bilo kako bilo, danas ne dolazi ništa drugo u obzir osim pobjede. Nadao sam se prošle sedmice golijadi, kao ono prc... nadam se da će danas malo pročepiti. :opaopa:

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []