Postao/la LegendKiller » 18 apr 2014, 22:21
Sto se tice ovih natpisa u medijima ove je sve jb lud zbunjenog. Kazu Celo insistirao da Montolivo igra umjesto birse, e pa ako je Sedorf fakat ubacio birsu u ekipu i treba da leti, i nije ni cudo ako se kapiten ljuti. Pisu Celo protiv Sedorfa, a koliko se sjecam on je letio za brazil kako bi ga doveo. A i sam dolazak sedorfa je bio totalno neozbiljan potez. Pa lik nije bio ni zavrsio fudbalsku karijeru a cela ga uzima za trenera. Sa terena na klupu, mislim da to ne ide.
Ali nakon svega ovoga i ovakve sezone neko ce morati platiti cijenu, neko ce morati letjeti. Ja sam za to da Galijani leti iz milana, dosta je njegovog i dosta je bilo njegovih polovnjaka u milanu dovedenih za đabe. Ako ovako nastavimo propast cemo kao klub.
Zadnjih 5-6 godina nikoga nismo doveli sistemski i ciljano, sve su to bili igraci koji nisu igrali ili su bili u sukobu sa svojim bivsim klubovima pa su za sicu dolazili nama. Robinjo, Ibra, Baloteli, Montolivo, De Jong, Muntari, Matri, Honda, Rami, Tarabt, Kaka, ako pogledate spisak ovih igraca vidjecete da je svaki od njih bio u nekom sukobu sa trenerom ili nije igrao u svom klubu pa je doveden u Milan. Zadnji igrac koji je doveden u Milan kao pojacanje a koji nespada u ovu kategriju je Boateng a prije njega T. Sliva. Ovu sicu traore, konstant, birsa, itd. necu ni da brojim. Ovako vise ne ide i vrijeme je da se Galijani kupi u neka povede i Sedorfa sa sobom sto se mene tice.