Moderator/ica: GracanicaAA
slobodnjak je napisao/la:Prvo svaka čast ljudima koji na forumu mole Boga da se drugom zlo desi.Ne može se tako u životu dobro proći nikako.Sarajevo je dobilo utakmicu ,treba mu čestitati i to je to.Primiti 3 gola sa igračem više je neoprostivo.Prepirao sam se s ljudima na forumu i želio da je istina da se stvari mjenjaju na bolje,ali ove zadnje utakmice i dešavanja oko Travnika mi ne daju za pravo.Kada čujem samo ime Sarajka smuči mi se ,i nebi o njemu.kada mu čitav savez i BH nogomet ništa ne može ni mi tu ništa promjenuti nećemo.Odličen post je napisao čovjek malo iznad o SDA Lendi itd...
Realno teško će Travnik ispasti.Ima 3 do kraja gostuje u Prijedoru,dolazi Zvjezda što su 3 boda i ide Borcu,starom sportskom prijatelju.
Rudar i ako dobije Travnika veoma je važan rezultat pobjede jer je Travnik dobio 2-0 na Piroti takoda bi Rudar za neku nadu trebao 3 razlike dobiti.Recimo da se poravnaju na tabeli iduće kolo ,idu Vitezu hajde recimo dobiju nezainteresovane komšije u šta sumnjam ali eto naša liga je to,Travnik recimo dobije Zvjezdu,koja je sigurna ulaze u zadnje kolo poravnati .U Prijedor dolazi Željo kome 3 boda trebaju tu sigurno za titulu,a Travnik ide nezainteresovanom Borcu u Banjaluku.Po tom scenariju mogao bi i duel odlučiti.Ne treba zaboraviti da je Travnik prošle sezone upravo remijem u Banjaluci obezbjedio opstanak.Tako stoje stvari,i realno mnogo će vode Lašvom proteći dok Travnik ispadne.
Sarajku realno ne volim i ne podržavam to što radi,ali što se novinara ovog portala tiče ,to su ljudi koji dotiču samo dno ove profesije,i toliko naginju Sarajevskim klubovima da je to za jedan ozbiljan portal nedopustivo.Nikada neću zaboraviti neke njihove gafove poput izveštaja o tuči navijača Sarajeva s policijom od prije par sezona ,koja se uopčte nije desila.Juče naprimjer svi znamo kakva je naša liga i koliko sudijskih propusta ima ,u svakom kolu nisu mogli ni dočekati kraj utakmice ,nego je čujem na portalu već na poluvremenu kod vodstva Travnika 1-0,izišao snimak gola ,koji jest postignut iz nedozvoljene pozicije,uz naslov Sudijska lakrdija u Travniku.Ma koje sudije to Travnik može platiti da sude protiv Sarajeva nemojte smješni biti.Jednostavno loša procjena pomoćnog i to je to.Hiljada takvih situacija je kod nas ,bio ,a stvarno bi malo mogli pogledati kakve greške sudije prave širom Evrope.Francuska rukom ode na SP i nikom ništa.
Sarajevu lično čestitam ljudi su bolji bili i to treba priznati,a novinarima ovog portala poručujem da je moje mišljene da su dno novinarske profesije,i ako hoće biti novinari neka ubace sekundu etike koja prati ovu profesiju i to onu sekundu koja se zove realnost i nepristrasnost.
I neka Travnika ,da ga mrzite ako ništa...za inat...
Zbog čega je onda Borac napunio Prijedor 3-0 ?saaudin je napisao/la:iskreno ako izgubite u prijedoru![]()
![]()
sa premier ligom borac ce vas oderat sa gustom jer su to komsije i klubovi iz dodick entiteta leotara su halalili al prijedor bas i nece tako lako
Ja neće ih halalit pa su ih 3-0 pukli ,da su im htjeli pomoć pustili bi ih prošlo kolo u Banjaluci.I to nešto govori.A šta misliš kome će prije Vitez pomoći Travniku ili Rudaru,a Rudar ide Vitezu na noge.Uostalom sve sam objasnio u gornjem postu,očito nisi ti to dobro pročitao...saaudin je napisao/la:iskreno ako izgubite u prijedoru![]()
![]()
sa premier ligom borac ce vas oderat sa gustom jer su to komsije i klubovi iz dodick entiteta leotara su halalili al prijedor bas i nece tako lako
De ti to malo provjeri i prouči ,medjusobni omjer je mjerilo svagdje na svijetu 99 posto,pa i ovdje u slučaju istog broja bodova...skelar je napisao/la:Ne gleda se koliko je ko koga pobijedio ( Rudar - Travnik ) nego ukupna gol razlika od svih utakmica ako budu na kraju na istom bodovnom stanju . Sto znaci ko bolji - imataj ce ostati ako do tog dodje . Ako stvatno vrijedite pobjedite u Prijedoru mada nisam siguran u to . Niko nije siguran cak ni Slavija niti Zvijezda tako da je svasta moguce . Zivi bili pa vidjeli
slobodnjak vidjeces kako ce se zavrsit samo ako vas prijedor pobjedislobodnjak je napisao/la:Ja neće ih halalit pa su ih 3-0 pukli ,da su im htjeli pomoć pustili bi ih prošlo kolo u Banjaluci.I to nešto govori.A šta misliš kome će prije Vitez pomoći Travniku ili Rudaru,a Rudar ide Vitezu na noge.Uostalom sve sam objasnio u gornjem postu,očito nisi ti to dobro pročitao...saaudin je napisao/la:iskreno ako izgubite u prijedoru![]()
![]()
Kako evo ja sam sve opcije i razloge iznio ,hajde ti baš me zanimasaaudin je napisao/la:slobodnjak vidjeces kako ce se zavrsit samo ako vas prijedor pobjedislobodnjak je napisao/la:Ja neće ih halalit pa su ih 3-0 pukli ,da su im htjeli pomoć pustili bi ih prošlo kolo u Banjaluci.I to nešto govori.A šta misliš kome će prije Vitez pomoći Travniku ili Rudaru,a Rudar ide Vitezu na noge.Uostalom sve sam objasnio u gornjem postu,očito nisi ti to dobro pročitao...saaudin je napisao/la:iskreno ako izgubite u prijedoru![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.