NK Travnik

Moderator/ica: GracanicaAA

Krokodil
Kontakt:

Re: NK Travnik

Post Postao/la Krokodil » 19 apr 2014, 23:48

Od srca vam želim da što prije napustite PLBiH i da se više nikad ne vratite. :pray: :wave:

lepi
Kontakt:

Post Postao/la lepi » 20 apr 2014, 00:15

stalno pratim utakmice travnika al treba bit realan i rec da smo sve utakmice koje smo igrali "posteno" izgubili, sve smo osovjili bod protiv olimpica i mladosti, pa zar nije sumljivo da mi ovakvog sirokog dobijemo kuci a oni iduce kolo razbiju zelju na grbavici 0:3, sramota,http://www.mediax.biz/mxsport/nogomet/n ... avnik.html sta od tog ima ako se i dogovori neka utakmica da bi se ostalo, klub se vec godinama bori i prezivljava, koja je svrha toga, jesmo li izbacili ijednog mldaog igraca, sta je cilj postojanja kluab, samo borba za opstanak!! sramota!!! trebamo ispast nismo zasluzili da ostanemo u ligi dok god oni smecari rade u klubu , ovo je sramota i danas bi nas ljudi razvalili da nismo bili onoliko agresivni i imali mnogo ostrih startova, katastrofa, pa prijedor je razvalio sarajeva al nisu imali srece jbg

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 20 apr 2014, 10:24

eh ovako bio sam na piroti kad je moj celik gostovao kad smo vam pustili utakmicu ili je i koja parica uplacena nemam pojma znam da ono nije bio celik ono izisli su sa 20% snage i igrali protiv vas hajd to je meni ok sve super pomoc vam da ostanete u ligi medzutim navijaci travnika na tribinama su posebna prica ti ljudi me ubjedzuju da je travnik manchester i da su oni razvalili celika da je to neka nova ekipa bla bla bla ja im kazem vidjet ce te hocel vam sarajevo pustit tekmu kao mi nisam se dalje htjeo raspravljat nego sam cekao da vas otresu ono hladnokrvno ako izgubite u prijedoru ispali ste sigurno :wave: :wave: :wave:

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 20 apr 2014, 10:49

E ovako . Prvo da vam kazem da je ovo normalno sasvim sa Travnikom. 3 ciste utakmice ove polusezone su Slavija poraz, Velez poraz i Obarska remi. Ovo sa Sarajevom je pusteno nema tu sta pricati jer ce sada sjesti i lova za kovacevica i sl. Nk Travnik je nazalost jedno veliko zlo sporta u gradu. Bacanje ubleha da je se promijenilo, da se ne stima i sl to se moze prodavati maloumnicima. Pa Sirokog ovakav Travnik ne bi od 100 utakmica jednu pobjedio ali nebitno. I naravno Travnik nikada nece ispasti iz lige to morate da znate dok god je SDA i Tahir Lendo i slicni tu. Pa sto je Selimovic usao u NK Travnik? Pa sada ce mu biti omoguceno za male pare da kupi hotel Orient i tu pravi kao akademiju. Sve je to povezano. Nazalost ovakav Travnik prljav i necist cemo morati gledati jos dugo godina. Jos mi je najjace kad se neki poluigraci pocnu busati jesmo ubili Celika ili Sirokog hehe. Pa ono je ocito jucer greske Nurkovica igrac vise kao da Travnik ima dva manje... klasicna pustena tekma a dobio je se za to bod od Olimpika. Sve je to nazalost povezano i vjerujte Travnik nema grama sanse da ispadne. Prije ce Mancester ispasti iz EPL nego Travnik iz ove lige dok je god ovakvo politicko i sl okruzenje.

I nevjerovatan fol je kako Sarajka kaze igracima idite u kladu bacite 1 na travnika ili sl da se ljudi upale na to. Gdje god od sada vidite igraca Travnika da uplacuje samo kontru udarite i to 100% prolazi. Pored svega ja Sarajki kapu skidam jer treba zaista imati mozak za te sve prljave radnje i da budes **** 80% klubova u ligi . To je fascinantno. Ali samo ja ne vidim smisao svega ovoga. Niti proizvodis svoju djecu da im das priliku ( osim Cure i Nerka varupe koji realno i mogu samo u Tr igrati ) niti ima bilo kakvog smisla ovo osim bogacenja par ljudi. Dobro se sjecam utakmice prosle godine sa Rudarom u Travniku kad je predrag cijelo vrijeme bio na mob i javljao inplay kladjenje jer je bilo uzivo na bet365 i sl sajtovima.

Na kraju , Travnicani nemojte se nervirati . Tako je kako je. Iduce godine ce se gledati premier liga ...nazalost biti cemo svjedoci opet istih radnji.

Usput , sretan Uskrs i Vaskrs svima koji slave.....

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 20 apr 2014, 12:03

Slazem se za sve sto si rekao,nasa surova realnost,ali ipak mislim da je Selimovic posten covjek.
Pa klub je bio pred gasenjem prije dolaska,vec je iplatio vise od 70% svih dugovanja,doveo mnogo pojacanja,plus rekonstrukicija stadiona poslije zavrsetka sezone,ako je istina.
Ovo ostalo u klubu je ista bagra kao i prije,cast izuzetcima,Sarajka je davno trebao biti izbacen.
Prvu utakmicu u nastavku polusezone protiv Slavije bukvalno rasturimo,i oni iz jednog suta u okvir gola zabio.Protiv Olimpica u 94 min primamo gol za 1:1,zaista nismo imali srece.
Nadam se da dobijamo Rudar i ostajemo u ligi.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 apr 2014, 13:11

Prvo svaka čast ljudima koji na forumu mole Boga da se drugom zlo desi.Ne može se tako u životu dobro proći nikako.Sarajevo je dobilo utakmicu ,treba mu čestitati i to je to.Primiti 3 gola sa igračem više je neoprostivo.Prepirao sam se s ljudima na forumu i želio da je istina da se stvari mjenjaju na bolje,ali ove zadnje utakmice i dešavanja oko Travnika mi ne daju za pravo.Kada čujem samo ime Sarajka smuči mi se ,i nebi o njemu.kada mu čitav savez i BH nogomet ništa ne može ni mi tu ništa promjenuti nećemo.Odličen post je napisao čovjek malo iznad o SDA Lendi itd...
Realno teško će Travnik ispasti.Ima 3 do kraja gostuje u Prijedoru,dolazi Zvjezda što su 3 boda i ide Borcu,starom sportskom prijatelju :mrgreen: .
Rudar i ako dobije Travnika veoma je važan rezultat pobjede jer je Travnik dobio 2-0 na Piroti takoda bi Rudar za neku nadu trebao 3 razlike dobiti.Recimo da se poravnaju na tabeli iduće kolo ,idu Vitezu hajde recimo dobiju nezainteresovane komšije u šta sumnjam ali eto naša liga je to,Travnik recimo dobije Zvjezdu,koja je sigurna ulaze u zadnje kolo poravnati .U Prijedor dolazi Željo kome 3 boda trebaju tu sigurno za titulu,a Travnik ide nezainteresovanom Borcu u Banjaluku.Po tom scenariju mogao bi i duel odlučiti.Ne treba zaboraviti da je Travnik prošle sezone upravo remijem u Banjaluci obezbjedio opstanak.Tako stoje stvari,i realno mnogo će vode Lašvom proteći dok Travnik ispadne.
Sarajku realno ne volim i ne podržavam to što radi,ali što se novinara ovog portala tiče ,to su ljudi koji dotiču samo dno ove profesije,i toliko naginju Sarajevskim klubovima da je to za jedan ozbiljan portal nedopustivo.Nikada neću zaboraviti neke njihove gafove poput izveštaja o tuči navijača Sarajeva s policijom od prije par sezona ,koja se uopčte nije desila.Juče naprimjer svi znamo kakva je naša liga i koliko sudijskih propusta ima ,u svakom kolu nisu mogli ni dočekati kraj utakmice ,nego je čujem na portalu već na poluvremenu kod vodstva Travnika 1-0,izišao snimak gola ,koji jest postignut iz nedozvoljene pozicije,uz naslov Sudijska lakrdija u Travniku.Ma koje sudije to Travnik može platiti da sude protiv Sarajeva nemojte smješni biti.Jednostavno loša procjena pomoćnog i to je to.Hiljada takvih situacija je kod nas ,bio ,a stvarno bi malo mogli pogledati kakve greške sudije prave širom Evrope.Francuska rukom ode na SP i nikom ništa.
Sarajevu lično čestitam ljudi su bolji bili i to treba priznati,a novinarima ovog portala poručujem da je moje mišljene da su dno novinarske profesije,i ako hoće biti novinari neka ubace sekundu etike koja prati ovu profesiju i to onu sekundu koja se zove realnost i nepristrasnost.

I neka Travnika ,da ga mrzite ako ništa... ;) za inat...

TravnikBoy
Kontakt:

Post Postao/la TravnikBoy » 20 apr 2014, 13:37

slobodnjak je napisao/la:Prvo svaka čast ljudima koji na forumu mole Boga da se drugom zlo desi.Ne može se tako u životu dobro proći nikako.Sarajevo je dobilo utakmicu ,treba mu čestitati i to je to.Primiti 3 gola sa igračem više je neoprostivo.Prepirao sam se s ljudima na forumu i želio da je istina da se stvari mjenjaju na bolje,ali ove zadnje utakmice i dešavanja oko Travnika mi ne daju za pravo.Kada čujem samo ime Sarajka smuči mi se ,i nebi o njemu.kada mu čitav savez i BH nogomet ništa ne može ni mi tu ništa promjenuti nećemo.Odličen post je napisao čovjek malo iznad o SDA Lendi itd...
Realno teško će Travnik ispasti.Ima 3 do kraja gostuje u Prijedoru,dolazi Zvjezda što su 3 boda i ide Borcu,starom sportskom prijatelju :mrgreen: .
Rudar i ako dobije Travnika veoma je važan rezultat pobjede jer je Travnik dobio 2-0 na Piroti takoda bi Rudar za neku nadu trebao 3 razlike dobiti.Recimo da se poravnaju na tabeli iduće kolo ,idu Vitezu hajde recimo dobiju nezainteresovane komšije u šta sumnjam ali eto naša liga je to,Travnik recimo dobije Zvjezdu,koja je sigurna ulaze u zadnje kolo poravnati .U Prijedor dolazi Željo kome 3 boda trebaju tu sigurno za titulu,a Travnik ide nezainteresovanom Borcu u Banjaluku.Po tom scenariju mogao bi i duel odlučiti.Ne treba zaboraviti da je Travnik prošle sezone upravo remijem u Banjaluci obezbjedio opstanak.Tako stoje stvari,i realno mnogo će vode Lašvom proteći dok Travnik ispadne.
Sarajku realno ne volim i ne podržavam to što radi,ali što se novinara ovog portala tiče ,to su ljudi koji dotiču samo dno ove profesije,i toliko naginju Sarajevskim klubovima da je to za jedan ozbiljan portal nedopustivo.Nikada neću zaboraviti neke njihove gafove poput izveštaja o tuči navijača Sarajeva s policijom od prije par sezona ,koja se uopčte nije desila.Juče naprimjer svi znamo kakva je naša liga i koliko sudijskih propusta ima ,u svakom kolu nisu mogli ni dočekati kraj utakmice ,nego je čujem na portalu već na poluvremenu kod vodstva Travnika 1-0,izišao snimak gola ,koji jest postignut iz nedozvoljene pozicije,uz naslov Sudijska lakrdija u Travniku.Ma koje sudije to Travnik može platiti da sude protiv Sarajeva nemojte smješni biti.Jednostavno loša procjena pomoćnog i to je to.Hiljada takvih situacija je kod nas ,bio ,a stvarno bi malo mogli pogledati kakve greške sudije prave širom Evrope.Francuska rukom ode na SP i nikom ništa.
Sarajevu lično čestitam ljudi su bolji bili i to treba priznati,a novinarima ovog portala poručujem da je moje mišljene da su dno novinarske profesije,i ako hoće biti novinari neka ubace sekundu etike koja prati ovu profesiju i to onu sekundu koja se zove realnost i nepristrasnost.

I neka Travnika ,da ga mrzite ako ništa... ;) za inat...

:thumbup:

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 20 apr 2014, 14:32

iskreno ako izgubite u prijedoru :salut: :salut: :salut: sa premier ligom borac ce vas oderat sa gustom jer su to komsije i klubovi iz dodick entiteta leotara su halalili al prijedor bas i nece tako lako

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 apr 2014, 14:35

saaudin je napisao/la:iskreno ako izgubite u prijedoru :salut: :salut: :salut: sa premier ligom borac ce vas oderat sa gustom jer su to komsije i klubovi iz dodick entiteta leotara su halalili al prijedor bas i nece tako lako
Zbog čega je onda Borac napunio Prijedor 3-0 ?
Nad tobom sunce najljepše sja

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 apr 2014, 14:36

saaudin je napisao/la:iskreno ako izgubite u prijedoru :salut: :salut: :salut: sa premier ligom borac ce vas oderat sa gustom jer su to komsije i klubovi iz dodick entiteta leotara su halalili al prijedor bas i nece tako lako
Ja neće ih halalit pa su ih 3-0 pukli ,da su im htjeli pomoć pustili bi ih prošlo kolo u Banjaluci.I to nešto govori.A šta misliš kome će prije Vitez pomoći Travniku ili Rudaru,a Rudar ide Vitezu na noge.Uostalom sve sam objasnio u gornjem postu,očito nisi ti to dobro pročitao... ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 apr 2014, 14:55

Vidim pljuju po predsjedniku koji im je vratio 70% dugova i ima još dobrih ideja.I još ovi iz Travnika ga kritikuju.Kao šta je on to uradio.Kakvih ima ljudi zavidnih bolje da nije ulazio klub.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

skelar
Kontakt:

Post Postao/la skelar » 20 apr 2014, 14:58

Ne gleda se koliko je ko koga pobijedio ( Rudar - Travnik ) nego ukupna gol razlika od svih utakmica ako budu na kraju na istom bodovnom stanju . Sto znaci ko bolji - ima :) taj ce ostati ako do tog dodje . Ako stvatno vrijedite pobjedite u Prijedoru mada nisam siguran u to . Niko nije siguran cak ni Slavija niti Zvijezda tako da je svasta moguce . Zivi bili pa vidjeli
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 apr 2014, 15:26

skelar je napisao/la:Ne gleda se koliko je ko koga pobijedio ( Rudar - Travnik ) nego ukupna gol razlika od svih utakmica ako budu na kraju na istom bodovnom stanju . Sto znaci ko bolji - ima :) taj ce ostati ako do tog dodje . Ako stvatno vrijedite pobjedite u Prijedoru mada nisam siguran u to . Niko nije siguran cak ni Slavija niti Zvijezda tako da je svasta moguce . Zivi bili pa vidjeli
De ti to malo provjeri i prouči ,medjusobni omjer je mjerilo svagdje na svijetu 99 posto,pa i ovdje u slučaju istog broja bodova... ;) čak ida Rudar dobije treba mu 2-0,3-1 ili 4-2 mu nije dobar razultat ,ako tako bude.Uostalom ako Zrinjski dobije ili nerješeno igra sljedeće kolo na Otoci Zelji je potrebna pobjeda u Prijedoru,da bi u slučaju kiksa Zrinjskog u Vrapčićima bio prvak.Čak i da Zeljo izgubi derbi ,opet mu je potrebna pobjeda jer bi onda ako gore ne dobije a izgubi od Sarajeva i iz Evrope mogao ispasti.Jedino što bi Travniku moglo predstavljati problem je da izgubi u Prijedoru 3 razlike ili recimo tih 2-0.
Mislim da vaše želje su jedno ,ali jbg svake sezone vam to sve padne u vodu oko Travnika,i ovaj će put ha ja... ;)

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 20 apr 2014, 15:34

slobodnjak je napisao/la:
Ja neće ih halalit pa su ih 3-0 pukli ,da su im htjeli pomoć pustili bi ih prošlo kolo u Banjaluci.I to nešto govori.A šta misliš kome će prije Vitez pomoći Travniku ili Rudaru,a Rudar ide Vitezu na noge.Uostalom sve sam objasnio u gornjem postu,očito nisi ti to dobro pročitao... ;)
slobodnjak vidjeces kako ce se zavrsit samo ako vas prijedor pobjedi

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 apr 2014, 15:37

saaudin je napisao/la:
slobodnjak je napisao/la:
slobodnjak vidjeces kako ce se zavrsit samo ako vas prijedor pobjedi
Kako evo ja sam sve opcije i razloge iznio ,hajde ti baš me zanima :kafa:

kladionicar30
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar30 » 20 apr 2014, 17:43

Pretpostavljam da se ovo pljuvanje po predsjedniku Selimovicu odnosilo na moj post. Ja kao prvo ako treba boldirat cu nisam napao covjeka nego sam rekao da ce dobiti i on protuuslugu od grada i sda a to je kupovina hotela orient za koji je zainteresiran i bajra itd....kao sto je predrag ecotoc imao deal da novac pa moraju sve ustanove tociti gorivo kod njega. Nicim nisam napao tog covjeka nego sam samo realan. Vise sam volio da krene selimovic sa projektom nogometa u Travniku kao sa sparsima. Od nule pa lagano. Nego gledati Nurkovica, Zelenbabu itd kako se provaljuju...
Isto tako svako ko zeli neka se javi na pm ili ovdje bilo kakvu vrstu novcane ili druge opklade prihvatam i kazem da travnik 1000% ostaje u ligi .

Eto ako ste ubjedjeni u ispadanje travnika mozete i novce uzeti ;).

Lijep pozdrav :)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 apr 2014, 18:45

Ono "pljuvanje" sam ja napisao više figurativno jer mi je čudan sadržaj tvog posta.A još spominjanje stranke određene tj. politike.Svugdje ljudi upliću politiku.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

slobodnjak
Kontakt:

Post Postao/la slobodnjak » 20 apr 2014, 22:29

MA @kladionicar30 je u pravu za ovo sigurno.Za Predraga Sučića je ovo takodje istina,kao i to da je na osnovu tih šema dobio plac za pumpu pored Binga-bivša tvornica Enterijer koju su uništili namjerno sumnjivom privatizacijom čelnici SDA ,napravili pilanu pored pokrali i izrezali tu masu drveta a onda sve to sravnili sa zemljom ,i novu halu dali za Bingo,a mjesto gdje je bila stara hala Enterijera,Sučiću za pumpu. Borac je takodje uništen i krug se razdjelio na desetine privatnika kojima je podjeljen .Konaku se ne da da radi godinama dovede se do propadanja pa se onda da Bajri.Isto tako je i sa glavnim Travničkim hotelom Orijent i u tu priču se sada uklapa Selimović.Tako je i sa Remontnim zavodom gdje je baš u njegovom krugu, vidi čuda Selimovićev fakulet itd.Pa toplana itd ...mogu do sutra.Ovo samo da malo pojasnim o čemu čovjek ovdje priča i morate mu vjerovati da je istina,a ne govori to on zbog neke zavisti Selimoviću.Znači pravilo je u Travniku pa i u Bosni čitavoj da se sve uništi i uništilo se već što vrijedi ,pa se da privatnicima ,a čelnici SDA u Travniku Lendo,Selman i ekipa se tu enormno bogate...To je to ukratko...

saaudin
Kontakt:

Post Postao/la saaudin » 20 apr 2014, 23:05

slobodnjak ako zijanite u prijedoru gotovi ste sigurno jer ce borac odigrat za prijedor njima je ljepse gostovat 50 km od grada nego vama 200km doci i onda dva kluba iz rs-a da ispadnu sumljam al opet vidjecemo nakon sto zavrsi tekma prijedor travnik

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 apr 2014, 23:14

Ma no sikiriki ostaje Travnik u PL. ;)

Pozz
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.