Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
imao sam jedan par prosle godine, brzo se izlizajuhammers je napisao/la:Ma uglavnom Adidas i Nike preferiram,mada je ovdje kod nas izbor sto se ovoga tice katastrofa,tako da kad god idem u Njemacku pravac u Shoping![]()
Cudo ti sebi nisi zbavio sta tamo u Skandinaviji tipa ovog![]()
lacostine patike su najskuplje, strava skupeMinistaR je napisao/la:
Ja sam svoje našao u jednoj radnji u Sarajevu, tamo u centru. Oko 300 KM koštale, mislim jeste malo skupo, ali ovi nekakvi modeli Puma, Ferrari itd... su skoro ista cijena, a meni daleko lošije i kvalitete i izgleda.HuX je napisao/la:lacostine patike su najskuplje, strava skupeMinistaR je napisao/la:
nisu mi nesto bas posebno odgovarale hehe, vise cijenim adidashammers je napisao/la:Znaci da ih ne kupujem to mi je trebala biti sljedeca meta
MinistaR je napisao/la:Ja zaostajem za furkom, još nosim onaj karirani Burrbery, mada imam jedan FP crni, ali u zadnje vrijeme ih rijetko nosam.
iako su one patike zakon, nebih uzeo nista od stone islanda sto se tice odjece, to je vec isfurano do bola, svaki put kad izadjem u grad vidim barem dvojicu-trojicu s stone island kolekcijomhammers je napisao/la:Ma znam da su preskupe ali jbg ne bi mi bilo zao dati,ovdje u BIH npr das za patike minimala oko 120 km bolje mi namirit jos pa barem uzeti patike da valjaju..
Sto se tice kacketa nikad nisam bio ljubimac istih,samo Duxa