NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

ALBOX
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2014, 22:53

Rafael30 je napisao/la:
ja imam godina kao ti i on zajedno ;)
:lol: :lol: :lol: pa u sta ostari jadan ne bio :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 apr 2014, 23:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
Rafael30 je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Ne znam samo zašto navijači Jedinstva ne žele više da pišu ovde,zbog pritiska nakon Gračanice :hmmmmm:
Znam,odgovor je ne,ali ali..Ništa ako ovde više niko neće pisati najbolje zaključat temu :bih:
Da je normalna liga i drzava mozda bi i pisali. Jel to u Gračanici Alianz Arena da niko ne moze uzeti bod. Sta je odma kupili utakmicu, podplatili sudiju... Toliko gluposti u zivotu nisam procitao koliko u ova dva dana. Bratstvo kad god je doslo u Bihać igralo je kako je znalo. Uzeli su bod 0:0 u prvom dijelu, niko im nije riječ rekao. Ali uzeti bod na Alianz Areni gračaničkoj e to je smak svijete. Toliko krkanluka i seljakluka nisam vidio u kantonalnim ligama BIH.

I sad bi zbog tvog posta ljudi iz Gracanice trebali bojkotovati forum. Jbt, sve sto sam duze ovdje, sve mi se vise cini da uglavnom diskutujem da klincima od 13 ili 14 godina. Ko hoce biti clan ove nase zajednice, dobro je dosao, ko nece, nek kaze, da ga odmah zajedno udaljimo s foruma i zavrsena prica...
Problem je u tome sto vi kao moderatori ne radite svoj posao kako bi trebali da radite. Jel treba neki moderator ovdje da vrijeđa druge članove foruma, da *ebe mater sudiji, da banuje i brise komentare svakog ko nesto lose pomene o klubu za kojeg on sigurno navija. Jeli to rad moderatora, ako je :tokralju:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 apr 2014, 23:24

Ajde nađi nam vrijeđanje članova i ebavanje mater sudiji? :D

PS: Na ovom pdf-u ni bbblivno ni ja nemamo opciju banovanja, nego ''prođe kroz ruke'' ovih sa višeg nivo-a, za tvoju informaciju.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 20 apr 2014, 23:27

Ma dobro ljudi rafa se malo rasuo, pa vidite koliko ima godina :mrgreen:
nemojte sad stara covjeka je.... :urnebes:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 20 apr 2014, 23:28

Naravno da nema jer ste izbrisali. :mrgreen: Kako patetičan pokušaj da se "opravda" ovo "bježanje" sa foruma. Kada je bilo nabijati na nos nečasne radnje Slobodi, Bratstvu itd. onda su moderatori bili uredu, forum je bio vrh, ali kada se sa razlogom pljuje po Jedinstvu ništa ne valja. Iskreno, vjerujem da će ovo uticati na jednog od 10000 ljudi, koji neće moći spavati zbog toga što Bišćani bojkotuju forum. :mrgreen:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 apr 2014, 23:58

aleksandar_veliki je napisao/la:Rafael30, koji moderator to radi. Daj post, pa da ga odmah skinem...
Benjo on to radi 100 puta je banovao ljude bez razloga zasto sto se ne slazu sa njim i 100 puta provocirao druge forumase, sad ce 100% i obrisati ovaj moj post...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 apr 2014, 00:04

Biscani, mislim da bi vam puno bolje bilo bez Tigra, covjek je vec podobro eksponiran, al u negativnom smislu. Morate sami sebe preispitati, zasto Jedinstvo nema vecu podrsku od biscana, zasto mnogi u vasem gradu ne zele da dodju na utakmice, tako je bilo i Tuzli dok su klub vodili ljudi koji su na kraju i doveli Slobodu do samog dna....Jbg, sad iispade da su protiv vas svi urotili, a ljudi samo govore ono sto su vidjeli a i culi....Ljudi iz Gracanice su jako miroljubivi, radni i posteni i sigurno nisu bezveze reagirali onako kako su i reagirali, morate se malo zamisliti, cak vam i moderatori i novinari sad smetaju...ovi drugi sto pisu ono sto su svi vidjeli, a vidjeli su jednu veliku nepravdu u Gracanici. Ovo je zaista postalo vise ofirno sta Gobeljic i Tigar rade.
🔴⚫️

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 00:07

GRADINA-JEDINSTVO Glavni Sudac Bureković Muamer Zenica
Srebrenik Nedjelja, 02.03.2014. 14:30 Asistent 1 Smriko Sahib Zenica
Delegat: Trogrlić Nikola (D.Mahala) Asistent 2 Ţilić Oliver Vitez
Posmatraĉ: Hasanović Sead (Sarajevo) Ĉetvrti Sudac Grabus Adnan Travnik
ĈAPLJINA-SLOBODA Glavni Sudac Sivac Ermin Zenica
Čapljina Subota, 15.03.2014. 15:00 Asistent 1 Duraković Adis Bugojno
Delegat: Frljić Ljuban (Vitez) Asistent 2 Ţilić Oliver Vitez
Posmatraĉ: Tabak Mustafa (Sarajevo) Četvrti Sudac Bašić Almir Bugojno
Dodatni 5 Alispahić Admir Zenica
Dodatni 6 Zrnić Danijel Zenica
RADNIĈKI-SLOBODA Glavni Sudac Zrnić Danijel Zenica
Lukavac Nedjelja, 23.03.2014. 15:00 Asistent 1 Smriko Sahib Zenica
Delegat: Biletić Zoran (Stolac) Asistent 2 Ţilić Oliver Vitez
Posmatraĉ: Hasanović Sead (Sarajevo) Ĉetvrti Sudac Alispahić Admir Zenica
GRADINA-PODGRMEĈ Glavni Sudac Sivac Ermin Zenica
Srebrenik Subota, 29.03.2014. 15:00 Asistent 1 Demir Mirza Kakanj
Delegat: Itrić Mato (Brĉko) Asistent 2 Smriko Sahib Zenica
Posmatraĉ: Blaţević Antonio (Ĉapljina) Ĉetvrti Sudac Alispahić Admir Zenica
JEDINSTVO-RADNIĈKI Glavni Sudac Zrnić Danijel Zenica
Bihać Subota, 05.04.2014. 16:00 Asistent 1 Kečo Tarik Sarajevo
Delegat: Frljić Ljuban (Vitez) Asistent 2 Kadić Amir Sarajevo
Posmatraĉ: Hodžić Mirsad (Goražde) Četvrti Sudac Grabus Adnan Travnik
SLOBODA-GOŠK Glavni Sudac Zrnić Danijel Zenica
Tuzla Subota, 12.04.2014. 16:00 Asistent 1 Demir Mirza Kakanj
Delegat: Trogrlić Nikola (D.Mahala) Asistent 2 Ĉehaja Mirza Goraţde
Posmatraĉ: Imamović Izet (Sarajevo) Ĉetvrti Sudac Alispahić Admir Zenica
RADNIĈKI-BRATSTVO Glavni Sudac Kazlagić Mirza Cazin
Lukavac Nedjelja, 13.04.2014. 16:00 Asistent 1 Kuduzović Aldin Cazin
Delegat: Kotlo Edin (Blagaj) Asistent 2 Toromanović Hifzija Cazin
Posmatraĉ: Ĉavar Danko (Široki Brijeg) Ĉetvrti Sudac Sivac Ermin Zenica
BRATSTVO-JEDINSTVO Glavni Sudac Zrnić Danijel Zenica
Graĉanica Subota, 19.04.2014. 16:30 Asistent 1 Smriko Sahib Zenica

Jesu li ovo vasi kucni ljubimci?
1.Naravno
2.Pa fala bogu
3.Ja ciji bi bili?

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 apr 2014, 00:12

Da te dopunim, Jedinstvo - Gradina 1. kolo Prve lige je sudio Zrnić takođe.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 00:13

Benjo_AFC86 je napisao/la:Da te dopunim, Jedinstvo - Gradina 1. kolo Prve lige je sudio Zrnić takođe.
Mashala,al ga se hoce!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 apr 2014, 00:14

Moram da se nadovežem na ovu priču o moderaciji.

Ja bih prvo da pohvalim rad @Benje i @BBB jer otkad su ova 2 momka došli na tu funkciju barem 95% rapsrava sa uvredama, psovkama i ostalim neprimjerenim stvarima koje nisu u skladu sa pravilima foruma su bili sasječeni u korijenu. Znači to vam garantujem kao neko ko redovno prati forum.

Svi vi koji ste duže na forumu znate kakva je situacija bila ne tako davno kada je bio opšti haos. Psovke i uvrede su znale biti tu i po 2-3 dana, moderacija nije nikako odrađivala svoj posao i bilo je baš svega. Još tome treba dodati činjenicu da i moderatori nisu u mogućnosti 24h dnevno da prate forum i da uvijek na vrijeme reaguju. To je nemoguće, a volio bih da se ovim "stručnjacima" da funkcija moda na 3-4 dana da vide kako to funkcioniše, vjerujem da bi povukli svoje riječi.

Dakle, moderatori samo naprijed i radite svoj posao kao do sada. Ove što pokušavaju praviti žrtveno janje od sebe iako svi znamo da to nisu ne uzimajte za ozbiljno. :bih:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 apr 2014, 00:21

HerLutwoII je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Da te dopunim, Jedinstvo - Gradina 1. kolo Prve lige je sudio Zrnić takođe.
Mashala,al ga se hoce!
Sudio i Sloboda 0-1 Branitelj.

Evo da ne bude da je off topic, ali stvarno možete pričati šta hoćete, ali ovo je pretjerano. I uz to imaju video dokazi, prije svega onaj iz Srebrenika jer sam prisustvovao toj utakmici. Najgore što se ovde sve svodi na prepucavanja oko namještanja sudija i slično. A onda kada vas napadnu odjednom su svi krivi pa čak i do moderatora. :D Nadam se da neće biti suvišnih komentara, ovo je napisano bez ikakve provokacije ili slično, samo iz onoga što je primjećeno do sad i što se dešavalo. Prije svega gotivim momke iz Bihaća (SN), respekt veliki, da ne bi bilo citata sad nepotrebnih kako ja vas ne volim, volim Slobodu i sl., ništa u ''mržnji'' prema vama nije napisano, nebitno koji klub da se bori trenutno sa vama za PL, ova dva sa TK ili Branitelj, Čapljina i slično.

Evo jedna slika šta kaže lik provjeren izvor, što se razumije i u toku je oko svega. I baš čudno da taj isti sudija sudi vama prvo kolo lige. (PS: Garancija da je pouzdan izvor neka vam bude i pobjeda Mladosti na strani za par kola koja će se desiti, slobodno me citirajte ovde)

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 21 apr 2014, 00:26

aleksandar_veliki je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Rafael30, koji moderator to radi. Daj post, pa da ga odmah skinem...
Benjo on to radi 100 puta je banovao ljude bez razloga zasto sto se ne slazu sa njim i 100 puta provocirao druge forumase, sad ce 100% i obrisati ovaj moj post...
Benjo na ovom pdf-u ne moze banovati nikog, jednostavno nema tu opciju. Dakle, nisi u pravu...
Ne upravu si ovdje provocira, a na forumu Slobode i cini mi se Gradine banuje ljude i ako se prica o tim klubovima eto ako meni ne vjerujes pitaj koga god hoces...

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 21 apr 2014, 00:28

Mnogo smo jako ove sezone, tim, pare i sudije, sve imamo, jos malo i PL :cool:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 apr 2014, 00:30

Toro86 je napisao/la:Mnogo smo jako ove sezone, tim, pare i sudije, sve imamo, jos malo i PL :cool:
Još samo fali da su moderatori "na vašoj strani". :lol: :lol:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 00:32

Toro86 je napisao/la:Mnogo smo jako ove sezone, tim, pare i sudije, sve imamo, jos malo i PL :cool:
Vjeruj mi da cete i vi i Zrnic ostati na istom mjestu,jos scenario kojim bi trebala biti prekinuta utakmica u Banovicima nakon kradje Zrnica koji ce i to da sudi i 0:3 navuci ce na vas takav bijes da nema sansi za takvim raspletom. :tralala:

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 21 apr 2014, 00:35

LjumanM95 je napisao/la:
Uozbilji se decko, ja pricam o ozbiljnim stvarima :mrgreen:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 apr 2014, 00:37

Toro86 je napisao/la:
LjumanM95 je napisao/la:
Uozbilji se decko, ja pricam o ozbiljnim stvarima :mrgreen:
Pa vidimo koliko su ovo "neozbiljne" stvari i koliko se primate na to da ste krenuli u bojkot.

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 21 apr 2014, 00:38

HerLutwoII je napisao/la:
Vjeruj mi da cete i vi i Zrnic ostati na istom mjestu,jos scenario kojim bi trebala biti prekinuta utakmica u Banovicima nakon kradje Zrnica koji ce i to da sudi i 0:3 navuci ce na vas takav bijes da nema sansi za takvim raspletom. :tralala:
inace kod tebe? :crazy:

Samo nas gledaj kako ''krademo'' gdje stignemo, do kraja smo sve dogovorili, a vi tu ne mozete nista :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 apr 2014, 00:40

Iceplayer je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la: Benjo na ovom pdf-u ne moze banovati nikog, jednostavno nema tu opciju. Dakle, nisi u pravu...
Ne upravu si ovdje provocira, a na forumu Slobode i cini mi se Gradine banuje ljude i ako se prica o tim klubovima eto ako meni ne vjerujes pitaj koga god hoces...
jaooo frajera :urnebes:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.