Rafael30 je napisao/la:
ja imam godina kao ti i on zajedno

Moderator/ica: GracanicaAA
Rafael30 je napisao/la:
ja imam godina kao ti i on zajedno
Problem je u tome sto vi kao moderatori ne radite svoj posao kako bi trebali da radite. Jel treba neki moderator ovdje da vrijeđa druge članove foruma, da *ebe mater sudiji, da banuje i brise komentare svakog ko nesto lose pomene o klubu za kojeg on sigurno navija. Jeli to rad moderatora, ako jealeksandar_veliki je napisao/la:Rafael30 je napisao/la:Da je normalna liga i drzava mozda bi i pisali. Jel to u Gračanici Alianz Arena da niko ne moze uzeti bod. Sta je odma kupili utakmicu, podplatili sudiju... Toliko gluposti u zivotu nisam procitao koliko u ova dva dana. Bratstvo kad god je doslo u Bihać igralo je kako je znalo. Uzeli su bod 0:0 u prvom dijelu, niko im nije riječ rekao. Ali uzeti bod na Alianz Areni gračaničkoj e to je smak svijete. Toliko krkanluka i seljakluka nisam vidio u kantonalnim ligama BIH.Gorki je napisao/la:Ne znam samo zašto navijači Jedinstva ne žele više da pišu ovde,zbog pritiska nakon Gračanice![]()
Znam,odgovor je ne,ali ali..Ništa ako ovde više niko neće pisati najbolje zaključat temu
I sad bi zbog tvog posta ljudi iz Gracanice trebali bojkotovati forum. Jbt, sve sto sam duze ovdje, sve mi se vise cini da uglavnom diskutujem da klincima od 13 ili 14 godina. Ko hoce biti clan ove nase zajednice, dobro je dosao, ko nece, nek kaze, da ga odmah zajedno udaljimo s foruma i zavrsena prica...
Benjo on to radi 100 puta je banovao ljude bez razloga zasto sto se ne slazu sa njim i 100 puta provocirao druge forumase, sad ce 100% i obrisati ovaj moj post...aleksandar_veliki je napisao/la:Rafael30, koji moderator to radi. Daj post, pa da ga odmah skinem...
Mashala,al ga se hoce!Benjo_AFC86 je napisao/la:Da te dopunim, Jedinstvo - Gradina 1. kolo Prve lige je sudio Zrnić takođe.
Sudio i Sloboda 0-1 Branitelj.HerLutwoII je napisao/la:Mashala,al ga se hoce!Benjo_AFC86 je napisao/la:Da te dopunim, Jedinstvo - Gradina 1. kolo Prve lige je sudio Zrnić takođe.
Ne upravu si ovdje provocira, a na forumu Slobode i cini mi se Gradine banuje ljude i ako se prica o tim klubovima eto ako meni ne vjerujes pitaj koga god hoces...aleksandar_veliki je napisao/la:Benjo na ovom pdf-u ne moze banovati nikog, jednostavno nema tu opciju. Dakle, nisi u pravu...Iceplayer je napisao/la:Benjo on to radi 100 puta je banovao ljude bez razloga zasto sto se ne slazu sa njim i 100 puta provocirao druge forumase, sad ce 100% i obrisati ovaj moj post...aleksandar_veliki je napisao/la:Rafael30, koji moderator to radi. Daj post, pa da ga odmah skinem...
Još samo fali da su moderatori "na vašoj strani".Toro86 je napisao/la:Mnogo smo jako ove sezone, tim, pare i sudije, sve imamo, jos malo i PL
Vjeruj mi da cete i vi i Zrnic ostati na istom mjestu,jos scenario kojim bi trebala biti prekinuta utakmica u Banovicima nakon kradje Zrnica koji ce i to da sudi i 0:3 navuci ce na vas takav bijes da nema sansi za takvim raspletom.Toro86 je napisao/la:Mnogo smo jako ove sezone, tim, pare i sudije, sve imamo, jos malo i PL
Uozbilji se decko, ja pricam o ozbiljnim stvarimaLjumanM95 je napisao/la:Još samo fali da su moderatori "na vašoj strani".Toro86 je napisao/la:Mnogo smo jako ove sezone, tim, pare i sudije, sve imamo, jos malo i PL![]()
Pa vidimo koliko su ovo "neozbiljne" stvari i koliko se primate na to da ste krenuli u bojkot.Toro86 je napisao/la:Uozbilji se decko, ja pricam o ozbiljnim stvarimaLjumanM95 je napisao/la:Još samo fali da su moderatori "na vašoj strani".Toro86 je napisao/la:Mnogo smo jako ove sezone, tim, pare i sudije, sve imamo, jos malo i PL![]()
inace kod tebe?HerLutwoII je napisao/la:Vjeruj mi da cete i vi i Zrnic ostati na istom mjestu,jos scenario kojim bi trebala biti prekinuta utakmica u Banovicima nakon kradje Zrnica koji ce i to da sudi i 0:3 navuci ce na vas takav bijes da nema sansi za takvim raspletom.Toro86 je napisao/la:Mnogo smo jako ove sezone, tim, pare i sudije, sve imamo, jos malo i PL
jaooo frajeraIceplayer je napisao/la:Ne upravu si ovdje provocira, a na forumu Slobode i cini mi se Gradine banuje ljude i ako se prica o tim klubovima eto ako meni ne vjerujes pitaj koga god hoces...aleksandar_veliki je napisao/la: Benjo na ovom pdf-u ne moze banovati nikog, jednostavno nema tu opciju. Dakle, nisi u pravu...