FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ovi iz Krajine bogami pretjeruju,pa ovo je liga cijele Federacije,a ne njihova opstinska liga da na sijelu dogovaraju sta ce ko i gdje ce ko??? Ruku na srce iz TK i nema niti sudija niti lobija nekog naseg tako da smo i sami krivi za njihovo podcjenjivacko ponasanje spram nas. Nemamo jednostavno mi mudonju da ode i da ih povali zauzvrat,a sudijsku organizaciju ocigledno neko drzi kao privatno preduzece tj babovinu.

-
HerLutwoII
- Kontakt:
Hallo ba sta ti pricas,pa da je sudjenje nama bilo kao Jedinstvu mi bi i pored lose igre odnjeli bod ili tri.fukaratz je napisao/la:ma mozemo mi pricati sta hocemo ali Jedinstvo je odigralo upravo onako kako treba odigrati u Gracaniciznaci ljudi se posteno pomarisali s njima i odnjeli kuci bod a mogli su sva tri
ko je nama kriv kad imamo idiota Karica za pomocnog trenera koji dvije ciste nema u glavi. umjesto da smo dosli defanzivno igrati mi napadamo Bratstvo u po j.e.b.e.n.e Gracanice a ljudi imaju najbolju kontru u ligi
evo za ove dvije godine svaka budala to vidi osim Karica. medjutim tu nije kraj idemo u Banovice i umjesto da oprezno krenemo mi opet srljamo ko idioti pa nam ga ljudi odma utrpase i Bog zna kako bi prosli da nam komsije nisu "korektne". Ciro nije upoznat s ovom ligom i nacinom kako ovdje stvari funkcionisu ali Karic bi to trebao odraditi za njega medjutim lik ne radi svoj posao
Biscanima treba cestitati na bodu i Gracanlijama sto nisu kiksali i ostavili nam kakvu-takvu nadu
ako u Kaknju krenemo preofanzivno kao sto je bio slucaj na zadnja dva gostovanja ne gine nam poraz i to u hendikepu
Zasto nije sudija u 7 minuti dao zute kartone Panticu i onom sto je pregazio Mehanovica??? Zasto je pustio da se prizna prvi go iz ofsajda i zasto je svirao penal kad je ruka bila na liniji??? Pa zato da izgubimo i bodove i moral,zato se to tako radi. Zato se utakmicu ranije dvojici najboljih igraca daju zuti kartoni jer su presudni na sredini terena u gostima i cine prevagu u kljucnim momentima. Tako se namjesta cijela liga i ne prepusta nista slucaju,a ti pricas o zasluzenom bodu
-
wienultras
- Kontakt:
jedinstvo nece u pl,djaba se zamarate,zavalite se i uzivajte u cirkusu
nego imal videa iz banovica,jel moguce da fukare nisu snimile neki klip
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Pa ako tebe poslusamo sigurno hoce u PL. Malo je ovo veca igra od zelenog terena.wienultras je napisao/la:jedinstvo nece u pl,djaba se zamarate,zavalite se i uzivajte u cirkusu![]()
Prijeti li kome suspenzija ako dobije žutać u subotu 
-
wienultras
- Kontakt:
brine neko o tome i sa nase strane,svako ima svoje lobije,i svoj nacin...HerLutwoII je napisao/la:Pa ako tebe poslusamo sigurno hoce u PL. Malo je ovo veca igra od zelenog terena.wienultras je napisao/la:jedinstvo nece u pl,djaba se zamarate,zavalite se i uzivajte u cirkusu![]()
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Ja u to cisto sumnjam i ako ima taj neko onda je u velikoj zabludi,jer je Jaguar puno opasniji i mocniji u ovom momentu sto se vidi iz prilozenog.wienultras je napisao/la:brine neko o tome i sa nase strane,svako ima svoje lobije,i svoj nacin...HerLutwoII je napisao/la:Pa ako tebe poslusamo sigurno hoce u PL. Malo je ovo veca igra od zelenog terena.wienultras je napisao/la:jedinstvo nece u pl,djaba se zamarate,zavalite se i uzivajte u cirkusu![]()
Normalno da ce biti opasniji,ipak je "ovo" njegov teren
.
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Velika dilema i muka muce Gobeljica koga da stavi Buducnost-Jedinstvo da li Zrnica(izvjesna varijanta) ili Peljtu iz Sarajeva(provjereni kadar),a Rudar-Sloboda vec kaparisani za Mirzu Kazlagica iz Cazina.
To je kolo kada se presudjuje liga i obraz lako prelazi u DZON oblik koliko god bilo providno.
Pred nama je i ja bi zelio da sam u krivu ali....
To je kolo kada se presudjuje liga i obraz lako prelazi u DZON oblik koliko god bilo providno.
Pred nama je i ja bi zelio da sam u krivu ali....
nije ti bilo potrebno sudjenje da bi odnjeo bod iz GracaniceHerLutwoII je napisao/la:Hallo ba sta ti pricas,pa da je sudjenje nama bilo kao Jedinstvu mi bi i pored lose igre odnjeli bod ili tri.fukaratz je napisao/la:ma mozemo mi pricati sta hocemo ali Jedinstvo je odigralo upravo onako kako treba odigrati u Gracaniciznaci ljudi se posteno pomarisali s njima i odnjeli kuci bod a mogli su sva tri
ko je nama kriv kad imamo idiota Karica za pomocnog trenera koji dvije ciste nema u glavi. umjesto da smo dosli defanzivno igrati mi napadamo Bratstvo u po j.e.b.e.n.e Gracanice a ljudi imaju najbolju kontru u ligi
evo za ove dvije godine svaka budala to vidi osim Karica. medjutim tu nije kraj idemo u Banovice i umjesto da oprezno krenemo mi opet srljamo ko idioti pa nam ga ljudi odma utrpase i Bog zna kako bi prosli da nam komsije nisu "korektne". Ciro nije upoznat s ovom ligom i nacinom kako ovdje stvari funkcionisu ali Karic bi to trebao odraditi za njega medjutim lik ne radi svoj posao
Biscanima treba cestitati na bodu i Gracanlijama sto nisu kiksali i ostavili nam kakvu-takvu nadu
ako u Kaknju krenemo preofanzivno kao sto je bio slucaj na zadnja dva gostovanja ne gine nam poraz i to u hendikepu
Zasto nije sudija u 7 minuti dao zute kartone Panticu i onom sto je pregazio Mehanovica??? Zasto je pustio da se prizna prvi go iz ofsajda i zasto je svirao penal kad je ruka bila na liniji??? Pa zato da izgubimo i bodove i moral,zato se to tako radi. Zato se utakmicu ranije dvojici najboljih igraca daju zuti kartoni jer su presudni na sredini terena u gostima i cine prevagu u kljucnim momentima. Tako se namjesta cijela liga i ne prepusta nista slucaju,a ti pricas o zasluzenom boduDa je Bratstvo imalo sudjenje kao protiv Slobode bilo bi 2:0,a ovako direktan konkurent OUT
Sloboda Tuzla
Na stranu sve to, mi smo najgledaniji tim u Bosni i Hercegovini ovog proljeća
i ove sedmice smo oborili svaku utakmicu Premijer lige, a ujedno i ukupan broj gledaoca za ovo kolo 1.FBiH
Kojim danom se lijepe paneli, danas gledam na stanici plakat od utakmice protiv GOŠKa.
Kojim danom se lijepe paneli, danas gledam na stanici plakat od utakmice protiv GOŠKa.
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Ja ne znam sta ti imas sa Denisom ili protiv njega,a on je pomocni trener Ciri tj ucenik na praksi i kao takav ne ukazuje ni na sta nego uci. Drugo trebao si biti u Banovicima pa prenositi onako kako je bilo,bez 'rucne' njihove u prvom poluvremenu smo imali pet 100% prilika,a u drugom je njihova 'rucna' iskljucivo u plucima vjeruj ti meni,a da je trebalo nebi oni dali gola nikad. Sto se tice Gracanice opet ti velim,bodove je odnjela ekipa sa vjetrom u ledjima,jer ti prvo zavuces ruku pod majicu,pa ako prodje bez problema ide dolefukaratz je napisao/la: nije ti bilo potrebno sudjenje da bi odnjeo bod iz Gracaniceljudi su nas ubili kontrama radi lose postavke igre! imali smo posteno sudjenje u Banovicima pa bi nas ljudi natrpali da nisu povukli rucnu
sudija jeste zastitio Jedinstvo za razliku od nas ali ovo sto Gracanlije govore o zutim kartonima i nepravednom sudjenju to macku o rep mozes objesiti oni i znaju samo udarati na svom terenu. CIro je motivator i to je njegov posao koji on odlicno radi a Karic treba da mu ukaze na neke stvari sto doticni ne radi
ako u Kaknju krenemo ko sivonje ima da nastradamo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tesko da smo mi mogli vise dole bez Ome i Jahe, jos sa nacetim Mehanovicem i indisponiranim Husicem..previse baksuzluka nas je udaralo ove sezone...jedino bas to da smo mi igrali na kontre, al et lako je pricati poslije bitke..da smo se mi zatvorili i izgubili 1-0 bilo bi "igrali ko pi.cke, jednu gracanicu ne smiju napasti pred 1000+ svojih navijaca itd itd" nama i onako nikad nista ne valja
a ovo sto pobjedjujemo i zalimo se na sudjenje je najbolji pokazatelj kako je to tendenciozno..primamo za 1-1 iz ofsajda protiv Goska, moglo je zavrsit 1-1 da nismo odigrali drugo pol furiozno kako smo odigrali, daju se protiv Gosk-a kartoni ciljanim igracima gdje smo najtanji, primamo u Gracanici prvi go iz ofsajda, protiv Mladosti nas tuku na nasem stadionu sudija nista..cinjenica je da kad smo kompletni i kad nemamo pehova kao u Gracanici da imamo najbolju ekipu u ligi koju protiv ovih osrednjih timova ne mogu omesti ni sudije da im uvale 3,4 ili 5 komada..
nesto kontam ba ove godine smo imali samo pehove, moramo negdje i nekad i mi srece imati...ovih iz Bihaca vise srece nego pameti i protiv Igmana, i protiv nas Hamzabegovic brani za 3-0, u Capljini isto, pa i protiv Bratstva je branio dobro mada i oni su imali sansi..kako god nama se jos ni jednom nigdje nije osmijehnulo, negdje valjda mora
a ovo sto pobjedjujemo i zalimo se na sudjenje je najbolji pokazatelj kako je to tendenciozno..primamo za 1-1 iz ofsajda protiv Goska, moglo je zavrsit 1-1 da nismo odigrali drugo pol furiozno kako smo odigrali, daju se protiv Gosk-a kartoni ciljanim igracima gdje smo najtanji, primamo u Gracanici prvi go iz ofsajda, protiv Mladosti nas tuku na nasem stadionu sudija nista..cinjenica je da kad smo kompletni i kad nemamo pehova kao u Gracanici da imamo najbolju ekipu u ligi koju protiv ovih osrednjih timova ne mogu omesti ni sudije da im uvale 3,4 ili 5 komada..
nesto kontam ba ove godine smo imali samo pehove, moramo negdje i nekad i mi srece imati...ovih iz Bihaca vise srece nego pameti i protiv Igmana, i protiv nas Hamzabegovic brani za 3-0, u Capljini isto, pa i protiv Bratstva je branio dobro mada i oni su imali sansi..kako god nama se jos ni jednom nigdje nije osmijehnulo, negdje valjda mora
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Majke mi, da nisam gledao utakmicu kontao bih Budućnost imala 10-ak zrelih i izglednih prilika, a ne Sloboda. 
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imali ste 3 100% od kojih je jedna iskoristena, jedna bila mislim zaledje kad je Mujic glavom opucao ali nije zastavica podignuta, a treca mogu reci promasaj stoljeca ili odbrana sezone od strane HadzicaLjumanM95 je napisao/la:Majke mi, da nisam gledao utakmicu kontao bih Budućnost imala 10-ak zrelih i izglednih prilika, a ne Sloboda.
necu se rasprvljati i smjesno je dovesti u pitanje moje prisustvo na utakmicama ove sezone nekoliko propustenih gostovanja radi poslaHerLutwoII je napisao/la:Ja ne znam sta ti imas sa Denisom ili protiv njega,a on je pomocni trener Ciri tj ucenik na praksi i kao takav ne ukazuje ni na sta nego uci. Drugo trebao si biti u Banovicima pa prenositi onako kako je bilo,bez 'rucne' njihove u prvom poluvremenu smo imali pet 100% prilika,a u drugom je njihova 'rucna' iskljucivo u plucima vjeruj ti meni,a da je trebalo nebi oni dali gola nikad. Sto se tice Gracanice opet ti velim,bodove je odnjela ekipa sa vjetrom u ledjima,jer ti prvo zavuces ruku pod majicu,pa ako prodje bez problema ide dolefukaratz je napisao/la: nije ti bilo potrebno sudjenje da bi odnjeo bod iz Gracaniceljudi su nas ubili kontrama radi lose postavke igre! imali smo posteno sudjenje u Banovicima pa bi nas ljudi natrpali da nisu povukli rucnu
sudija jeste zastitio Jedinstvo za razliku od nas ali ovo sto Gracanlije govore o zutim kartonima i nepravednom sudjenju to macku o rep mozes objesiti oni i znaju samo udarati na svom terenu. CIro je motivator i to je njegov posao koji on odlicno radi a Karic treba da mu ukaze na neke stvari sto doticni ne radi
ako u Kaknju krenemo ko sivonje ima da nastradamo
Sloboda Tuzla
druze vi jeste losi ali i kao takvi ste nas naceli a mogli jos 2 gola datiLjumanM95 je napisao/la:Majke mi, da nisam gledao utakmicu kontao bih Budućnost imala 10-ak zrelih i izglednih prilika, a ne Sloboda.
Sloboda Tuzla
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Kakav si ti crnjak od co'jka u p.m.fukaratz je napisao/la:druze vi jeste losi ali i kao takvi ste nas naceli a mogli jos 2 gola datiLjumanM95 je napisao/la:Majke mi, da nisam gledao utakmicu kontao bih Budućnost imala 10-ak zrelih i izglednih prilika, a ne Sloboda.nas drugi gol je presmjesan a to ce se vidjeti na snimku kad izadje (reakcija vaseg stopera koji je ostao ukopan)! ja ukazujem na nasu losu taktiku koja se ponavlja vec dvije utakmice i sa takvom taktikom u Kaknju gubimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.