FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HerLutwoII
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 22:54

Ovi iz Krajine bogami pretjeruju,pa ovo je liga cijele Federacije,a ne njihova opstinska liga da na sijelu dogovaraju sta ce ko i gdje ce ko??? Ruku na srce iz TK i nema niti sudija niti lobija nekog naseg tako da smo i sami krivi za njihovo podcjenjivacko ponasanje spram nas. Nemamo jednostavno mi mudonju da ode i da ih povali zauzvrat,a sudijsku organizaciju ocigledno neko drzi kao privatno preduzece tj babovinu.
:nene:

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 23:01

fukaratz je napisao/la:ma mozemo mi pricati sta hocemo ali Jedinstvo je odigralo upravo onako kako treba odigrati u Gracanici :!: znaci ljudi se posteno pomarisali s njima i odnjeli kuci bod a mogli su sva tri :!: ko je nama kriv kad imamo idiota Karica za pomocnog trenera koji dvije ciste nema u glavi. umjesto da smo dosli defanzivno igrati mi napadamo Bratstvo u po j.e.b.e.n.e Gracanice a ljudi imaju najbolju kontru u ligi :cool: evo za ove dvije godine svaka budala to vidi osim Karica. medjutim tu nije kraj idemo u Banovice i umjesto da oprezno krenemo mi opet srljamo ko idioti pa nam ga ljudi odma utrpase i Bog zna kako bi prosli da nam komsije nisu "korektne". Ciro nije upoznat s ovom ligom i nacinom kako ovdje stvari funkcionisu ali Karic bi to trebao odraditi za njega medjutim lik ne radi svoj posao :!: Biscanima treba cestitati na bodu i Gracanlijama sto nisu kiksali i ostavili nam kakvu-takvu nadu :!: ako u Kaknju krenemo preofanzivno kao sto je bio slucaj na zadnja dva gostovanja ne gine nam poraz i to u hendikepu ;)
Hallo ba sta ti pricas,pa da je sudjenje nama bilo kao Jedinstvu mi bi i pored lose igre odnjeli bod ili tri.
Zasto nije sudija u 7 minuti dao zute kartone Panticu i onom sto je pregazio Mehanovica??? Zasto je pustio da se prizna prvi go iz ofsajda i zasto je svirao penal kad je ruka bila na liniji??? Pa zato da izgubimo i bodove i moral,zato se to tako radi. Zato se utakmicu ranije dvojici najboljih igraca daju zuti kartoni jer su presudni na sredini terena u gostima i cine prevagu u kljucnim momentima. Tako se namjesta cijela liga i ne prepusta nista slucaju,a ti pricas o zasluzenom bodu :nene: Da je Bratstvo imalo sudjenje kao protiv Slobode bilo bi 2:0,a ovako direktan konkurent OUT

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 21 apr 2014, 23:03

Neće ni oni još dugo,samo lakaPo :kafa:
Pobjeda je bolja od orgazma!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 apr 2014, 23:06

jedinstvo nece u pl,djaba se zamarate,zavalite se i uzivajte u cirkusu :clap:
nego imal videa iz banovica,jel moguce da fukare nisu snimile neki klip
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 23:08

wienultras je napisao/la:jedinstvo nece u pl,djaba se zamarate,zavalite se i uzivajte u cirkusu :clap:
Pa ako tebe poslusamo sigurno hoce u PL. Malo je ovo veca igra od zelenog terena.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 apr 2014, 23:10

Prijeti li kome suspenzija ako dobije žutać u subotu :?:

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 21 apr 2014, 23:12

HerLutwoII je napisao/la:
wienultras je napisao/la:jedinstvo nece u pl,djaba se zamarate,zavalite se i uzivajte u cirkusu :clap:
Pa ako tebe poslusamo sigurno hoce u PL. Malo je ovo veca igra od zelenog terena.
brine neko o tome i sa nase strane,svako ima svoje lobije,i svoj nacin...
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 23:15

wienultras je napisao/la:
brine neko o tome i sa nase strane,svako ima svoje lobije,i svoj nacin...
Ja u to cisto sumnjam i ako ima taj neko onda je u velikoj zabludi,jer je Jaguar puno opasniji i mocniji u ovom momentu sto se vidi iz prilozenog.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 apr 2014, 23:21

Normalno da ce biti opasniji,ipak je "ovo" njegov teren :mrgreen: .

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 23:26

Velika dilema i muka muce Gobeljica koga da stavi Buducnost-Jedinstvo da li Zrnica(izvjesna varijanta) ili Peljtu iz Sarajeva(provjereni kadar),a Rudar-Sloboda vec kaparisani za Mirzu Kazlagica iz Cazina.
To je kolo kada se presudjuje liga i obraz lako prelazi u DZON oblik koliko god bilo providno.
Pred nama je i ja bi zelio da sam u krivu ali.... :hmmmmm:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 21 apr 2014, 23:27

fukaratz je napisao/la:ma mozemo mi pricati sta hocemo ali Jedinstvo je odigralo upravo onako kako treba odigrati u Gracanici :!: znaci ljudi se posteno pomarisali s njima i odnjeli kuci bod a mogli su sva tri :!: ko je nama kriv kad imamo idiota Karica za pomocnog trenera koji dvije ciste nema u glavi. umjesto da smo dosli defanzivno igrati mi napadamo Bratstvo u po j.e.b.e.n.e Gracanice a ljudi imaju najbolju kontru u ligi :cool: evo za ove dvije godine svaka budala to vidi osim Karica. medjutim tu nije kraj idemo u Banovice i umjesto da oprezno krenemo mi opet srljamo ko idioti pa nam ga ljudi odma utrpase i Bog zna kako bi prosli da nam komsije nisu "korektne". Ciro nije upoznat s ovom ligom i nacinom kako ovdje stvari funkcionisu ali Karic bi to trebao odraditi za njega medjutim lik ne radi svoj posao :!: Biscanima treba cestitati na bodu i Gracanlijama sto nisu kiksali i ostavili nam kakvu-takvu nadu :!: ako u Kaknju krenemo preofanzivno kao sto je bio slucaj na zadnja dva gostovanja ne gine nam poraz i to u hendikepu ;)
Hallo ba sta ti pricas,pa da je sudjenje nama bilo kao Jedinstvu mi bi i pored lose igre odnjeli bod ili tri.
Zasto nije sudija u 7 minuti dao zute kartone Panticu i onom sto je pregazio Mehanovica??? Zasto je pustio da se prizna prvi go iz ofsajda i zasto je svirao penal kad je ruka bila na liniji??? Pa zato da izgubimo i bodove i moral,zato se to tako radi. Zato se utakmicu ranije dvojici najboljih igraca daju zuti kartoni jer su presudni na sredini terena u gostima i cine prevagu u kljucnim momentima. Tako se namjesta cijela liga i ne prepusta nista slucaju,a ti pricas o zasluzenom bodu :nene: Da je Bratstvo imalo sudjenje kao protiv Slobode bilo bi 2:0,a ovako direktan konkurent OUT
nije ti bilo potrebno sudjenje da bi odnjeo bod iz Gracanice :!: ljudi su nas ubili kontrama radi lose postavke igre! imali smo posteno sudjenje u Banovicima pa bi nas ljudi natrpali da nisu povukli rucnu :!: sudija jeste zastitio Jedinstvo za razliku od nas ali ovo sto Gracanlije govore o zutim kartonima i nepravednom sudjenju to macku o rep mozes objesiti oni i znaju samo udarati na svom terenu. CIro je motivator i to je njegov posao koji on odlicno radi a Karic treba da mu ukaze na neke stvari sto doticni ne radi :!: ako u Kaknju krenemo ko sivonje ima da nastradamo ;)
Sloboda Tuzla

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 apr 2014, 23:29

Na stranu sve to, mi smo najgledaniji tim u Bosni i Hercegovini ovog proljeća :D i ove sedmice smo oborili svaku utakmicu Premijer lige, a ujedno i ukupan broj gledaoca za ovo kolo 1.FBiH :clap:

Kojim danom se lijepe paneli, danas gledam na stanici plakat od utakmice protiv GOŠKa.

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 21 apr 2014, 23:39

fukaratz je napisao/la: nije ti bilo potrebno sudjenje da bi odnjeo bod iz Gracanice :!: ljudi su nas ubili kontrama radi lose postavke igre! imali smo posteno sudjenje u Banovicima pa bi nas ljudi natrpali da nisu povukli rucnu :!: sudija jeste zastitio Jedinstvo za razliku od nas ali ovo sto Gracanlije govore o zutim kartonima i nepravednom sudjenju to macku o rep mozes objesiti oni i znaju samo udarati na svom terenu. CIro je motivator i to je njegov posao koji on odlicno radi a Karic treba da mu ukaze na neke stvari sto doticni ne radi :!: ako u Kaknju krenemo ko sivonje ima da nastradamo ;)
Ja ne znam sta ti imas sa Denisom ili protiv njega,a on je pomocni trener Ciri tj ucenik na praksi i kao takav ne ukazuje ni na sta nego uci. Drugo trebao si biti u Banovicima pa prenositi onako kako je bilo,bez 'rucne' njihove u prvom poluvremenu smo imali pet 100% prilika,a u drugom je njihova 'rucna' iskljucivo u plucima vjeruj ti meni,a da je trebalo nebi oni dali gola nikad. Sto se tice Gracanice opet ti velim,bodove je odnjela ekipa sa vjetrom u ledjima,jer ti prvo zavuces ruku pod majicu,pa ako prodje bez problema ide dole :D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 apr 2014, 23:53

tesko da smo mi mogli vise dole bez Ome i Jahe, jos sa nacetim Mehanovicem i indisponiranim Husicem..previse baksuzluka nas je udaralo ove sezone...jedino bas to da smo mi igrali na kontre, al et lako je pricati poslije bitke..da smo se mi zatvorili i izgubili 1-0 bilo bi "igrali ko pi.cke, jednu gracanicu ne smiju napasti pred 1000+ svojih navijaca itd itd" nama i onako nikad nista ne valja :D

a ovo sto pobjedjujemo i zalimo se na sudjenje je najbolji pokazatelj kako je to tendenciozno..primamo za 1-1 iz ofsajda protiv Goska, moglo je zavrsit 1-1 da nismo odigrali drugo pol furiozno kako smo odigrali, daju se protiv Gosk-a kartoni ciljanim igracima gdje smo najtanji, primamo u Gracanici prvi go iz ofsajda, protiv Mladosti nas tuku na nasem stadionu sudija nista..cinjenica je da kad smo kompletni i kad nemamo pehova kao u Gracanici da imamo najbolju ekipu u ligi koju protiv ovih osrednjih timova ne mogu omesti ni sudije da im uvale 3,4 ili 5 komada..

nesto kontam ba ove godine smo imali samo pehove, moramo negdje i nekad i mi srece imati...ovih iz Bihaca vise srece nego pameti i protiv Igmana, i protiv nas Hamzabegovic brani za 3-0, u Capljini isto, pa i protiv Bratstva je branio dobro mada i oni su imali sansi..kako god nama se jos ni jednom nigdje nije osmijehnulo, negdje valjda mora
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 21 apr 2014, 23:54

Majke mi, da nisam gledao utakmicu kontao bih Budućnost imala 10-ak zrelih i izglednih prilika, a ne Sloboda. :lol:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 apr 2014, 23:57

LjumanM95 je napisao/la:Majke mi, da nisam gledao utakmicu kontao bih Budućnost imala 10-ak zrelih i izglednih prilika, a ne Sloboda. :lol:
Imali ste 3 100% od kojih je jedna iskoristena, jedna bila mislim zaledje kad je Mujic glavom opucao ali nije zastavica podignuta, a treca mogu reci promasaj stoljeca ili odbrana sezone od strane Hadzica

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 apr 2014, 00:03

fukaratz je napisao/la: nije ti bilo potrebno sudjenje da bi odnjeo bod iz Gracanice :!: ljudi su nas ubili kontrama radi lose postavke igre! imali smo posteno sudjenje u Banovicima pa bi nas ljudi natrpali da nisu povukli rucnu :!: sudija jeste zastitio Jedinstvo za razliku od nas ali ovo sto Gracanlije govore o zutim kartonima i nepravednom sudjenju to macku o rep mozes objesiti oni i znaju samo udarati na svom terenu. CIro je motivator i to je njegov posao koji on odlicno radi a Karic treba da mu ukaze na neke stvari sto doticni ne radi :!: ako u Kaknju krenemo ko sivonje ima da nastradamo ;)
Ja ne znam sta ti imas sa Denisom ili protiv njega,a on je pomocni trener Ciri tj ucenik na praksi i kao takav ne ukazuje ni na sta nego uci. Drugo trebao si biti u Banovicima pa prenositi onako kako je bilo,bez 'rucne' njihove u prvom poluvremenu smo imali pet 100% prilika,a u drugom je njihova 'rucna' iskljucivo u plucima vjeruj ti meni,a da je trebalo nebi oni dali gola nikad. Sto se tice Gracanice opet ti velim,bodove je odnjela ekipa sa vjetrom u ledjima,jer ti prvo zavuces ruku pod majicu,pa ako prodje bez problema ide dole :D
necu se rasprvljati i smjesno je dovesti u pitanje moje prisustvo na utakmicama ove sezone nekoliko propustenih gostovanja radi posla :!: ako Rudar pobjedi Mladost mi se nemamo cemu nadati u Kaknju s ovakvom glupom i naivnom igrom ;) protiv Denisa nemam nista nit smdri nit mirise
Sloboda Tuzla

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 apr 2014, 00:05

LjumanM95 je napisao/la:Majke mi, da nisam gledao utakmicu kontao bih Budućnost imala 10-ak zrelih i izglednih prilika, a ne Sloboda. :lol:
druze vi jeste losi ali i kao takvi ste nas naceli a mogli jos 2 gola dati :!: nas drugi gol je presmjesan a to ce se vidjeti na snimku kad izadje (reakcija vaseg stopera koji je ostao ukopan)! ja ukazujem na nasu losu taktiku koja se ponavlja vec dvije utakmice i sa takvom taktikom u Kaknju gubimo ;)
Sloboda Tuzla

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 22 apr 2014, 00:08

fukaratz je napisao/la:
druze vi jeste losi ali i kao takvi ste nas naceli a mogli jos 2 gola dati :!: nas drugi gol je presmjesan a to ce se vidjeti na snimku kad izadje (reakcija vaseg stopera koji je ostao ukopan)! ja ukazujem na nasu losu taktiku koja se ponavlja vec dvije utakmice i sa takvom taktikom u Kaknju gubimo ;)
Kakav si ti crnjak od co'jka u p.m. :thumbdown:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 apr 2014, 00:13

ja sam realan covjek ;)
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.