FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
HerLutwoII
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mi stalno zaboravljamo voljni momenat kod protivnika koji zeli da pobjedi Slobodu i Ciru po svaku cijenu.
Gradina da je igrala 50% kao protiv nas u generalci dobili bi Jedinstvo,a tako i Bratstvo koje je max.napaljeno uz vjetar u ledja dobilo 2:0 ,a protiv vjetra i Jedinstva ufatila nervoza i jos sretni svi da nisu izgubili.
Gradina da je igrala 50% kao protiv nas u generalci dobili bi Jedinstvo,a tako i Bratstvo koje je max.napaljeno uz vjetar u ledja dobilo 2:0 ,a protiv vjetra i Jedinstva ufatila nervoza i jos sretni svi da nisu izgubili.
Sloboda najgledaniji tim u državi!

Stadioni na kojim ovoga proljeća igra FK Sloboda Tuzla najposjećeniji su u državi. Izabranici Miroslava Ćire Blaževića pravi su mamac za publiku, što iz kola u kolo pokazuju statistički pokazatelji.
Tuzlaci su u subotu gostovali u Banovićima, a meč sa tribina banovićkog stadiona je posmatralo preko 3000 gledatelja. Veća je to posjeta nego na svim utakmicama 23. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.
Treba istaći da brojku od 3000 gledatelja ove sedmice nije dosegao niti jedan premijerligaški stadion, pa se s pravom može zaključiti da je tuzlanski tim najgledanii u Bosni i Hercegovini.
super sport.ba

Stadioni na kojim ovoga proljeća igra FK Sloboda Tuzla najposjećeniji su u državi. Izabranici Miroslava Ćire Blaževića pravi su mamac za publiku, što iz kola u kolo pokazuju statistički pokazatelji.
Tuzlaci su u subotu gostovali u Banovićima, a meč sa tribina banovićkog stadiona je posmatralo preko 3000 gledatelja. Veća je to posjeta nego na svim utakmicama 23. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.
Treba istaći da brojku od 3000 gledatelja ove sedmice nije dosegao niti jedan premijerligaški stadion, pa se s pravom može zaključiti da je tuzlanski tim najgledanii u Bosni i Hercegovini.
super sport.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
Ja sve razumijem to sto vi pricate i sve okk nekad malo taktika ovo ono
AL LJUDI MI SMO SLOBODA
sta se mi imamo zatvarat protiv nekih sabana ma daj samo jako pa ko uvali vise golova........
ja ne znam sta vi govorite da smo se otvorili u gracanici kad nismo prisli golu (do sredine drugog poluvremena ) ??
ili nismo gledali istu utakmicu ?????
dobili smo capljinu , dobili radnicki.......iskreno volio bi da smo igrali te 2 utakmice kao u banovicima pa nek je bio i remi ! moje misljenje.......
ps jeste nesto nervozni zadnjih dana opustite se jbt

ja ne znam sta vi govorite da smo se otvorili u gracanici kad nismo prisli golu (do sredine drugog poluvremena ) ??
dobili smo capljinu , dobili radnicki.......iskreno volio bi da smo igrali te 2 utakmice kao u banovicima pa nek je bio i remi ! moje misljenje.......
ps jeste nesto nervozni zadnjih dana opustite se jbt
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
neko je trazio snimke navijaca iz Banovica pa evo
mislim da je Beli snimao nije nesto al **** ga
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloboda Tuzla
-
intercontinental
- Kontakt:
Sada ako delegiraju tog iz Cazina Mirzu Kazlagića na utakmicu Rudar-Sloboda treba tražiti izuzeće sudije,ili ukoliko pošalju mentalnog poremećenog Zrnića obavezno tražiti izuzeće sudije i poslati sudiju iz Premijer Lige...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- Probisvjet
- Kontakt:
Tako je! Samo napad! Svi u napad!nusmir je napisao/la:Ja sve razumijem to sto vi pricate i sve okk nekad malo taktika ovo onoAL LJUDI MI SMO SLOBODA
sta se mi imamo zatvarat protiv nekih sabana ma daj samo jako pa ko uvali vise golova........
ja ne znam sta vi govorite da smo se otvorili u gracanici kad nismo prisli golu (do sredine drugog poluvremena ) ??ili nismo gledali istu utakmicu ?????
ps jeste nesto nervozni zadnjih dana opustite se jbt![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ne znam sta je sa belog gdje ce snimat iz kopa pa sve se vidi face i to :s takvi klipovi ne idu na youtube,treba to izbrisat sto prije
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
+1solar1987 je napisao/la:ne znam sta je sa belog gdje ce snimat iz kopa pa sve se vidi face i to :s takvi klipovi ne idu na youtube,treba to izbrisat sto prije
Kako glup tekst i prenesen od strane nekog medija iz USK-axinxee je napisao/la:http://mojusk.ba/vijesti.php?id=32685
A i ne čudi me ovaj pokušaj obmanjivanja javnosti nekim glupim i naručenim tekstovima.Cijela država je na strani Slobode, svi skontali da Jedinstvo radi sa sudijama, na oficijalnoj stranici saveza 85% ljudi bi željelo da vidi Slobodu u PL i milion nekih faktora u kojima je Jedinstvo puno iza Slobode. I šta Bišćani rade? pokušavaju da saperu ljagu sa sebe tako što će napisati 10-ak ovakvih tekstova, da bi ostali rekli : "U onoj Tuzli stvarno četnici i slično".E pa neće moći dragi naši.
I onaj vaš Tehnički direktor to je taj famozni Aljo Bobić ili? Zašto momak konstantno laže i optužuje naš klub za namještanje ( tužba i nek se puši ).Pa njegov izvještaj iz Gračanice je bio kao da je Jedinstvo igralo utakmicu u Donjecku lafo bože živu glavu izvuć, specijalci nas opkolili i slično.Čemu to vodi? Šta želi postić time?
Joj nisam mislio odgovarat na ovo al moram.........samo jednu stvar i necu vise
Sve sam rekao ranije i ništa se nije promijenilo. Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovjek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek se tera u p***u lijepu materinu - poručio je Blažević.
I IZ OVE IZJAVE IDE NASLOV DA JE CIRO REKAO KOME SMETA RS DA IDE U P.M ????? pa ne mogu sebi da dodjem od smijeha

Sve sam rekao ranije i ništa se nije promijenilo. Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovjek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek se tera u p***u lijepu materinu - poručio je Blažević.
I IZ OVE IZJAVE IDE NASLOV DA JE CIRO REKAO KOME SMETA RS DA IDE U P.M ????? pa ne mogu sebi da dodjem od smijeha
- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ja ba, tekst napisan za one sa manjim koeficijentom inteligecije. Sreca u Tuzli je zanemarivo takvih.nusmir je napisao/la:Joj nisam mislio odgovarat na ovo al moram.........samo jednu stvar i necu vise![]()
I IZ OVE IZJAVE IDE NASLOV DA JE CIRO REKAO KOME SMETA RS DA IDE U P.M ????? pa ne mogu sebi da dodjem od smijeha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa to je njihov pokusaj kontraofanzive medijske i destabilizacije
kao odgovor na ovo nakon Gracanice i generalno, sve su to oni najavili hehe...vidis da hoce i igracima da zabrane da za ss.ba govore a ovdje fola ugrozeni na forumu
sve igrice da se skrene paznja sa kradja i desavanja u ekipi kako tjeraju igrace i trenere, svake sedmice neko ode, s nekim se zakacio..a ekipa na terenu super funkcionise, mos mislit
..da nije lopovluka zavrsili bi ne 2. nego daj boze i prije Rudara a kamo li Bratstva i Slobode..a ovako su na dobrom putu za PL...jbg nase je da se borimo protiv lopovluka i zadrzimo obraz koji smo pokazali do sad
sve igrice da se skrene paznja sa kradja i desavanja u ekipi kako tjeraju igrace i trenere, svake sedmice neko ode, s nekim se zakacio..a ekipa na terenu super funkcionise, mos mislit
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Vidjeces kada ih Rudar i Buducnost baci u ocaj.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa to je njihov pokusaj kontraofanzive medijske i destabilizacijekao odgovor na ovo nakon Gracanice i generalno, sve su to oni najavili hehe...vidis da hoce i igracima da zabrane da za ss.ba govore a ovdje fola ugrozeni na forumu
![]()
sve igrice da se skrene paznja sa kradja i desavanja u ekipi kako tjeraju igrace i trenere, svake sedmice neko ode, s nekim se zakacio..a ekipa na terenu super funkcionise, mos mislit..da nije lopovluka zavrsili bi ne 2. nego daj boze i prije Rudara a kamo li Bratstva i Slobode..a ovako su na dobrom putu za PL...jbg nase je da se borimo protiv lopovluka i zadrzimo obraz koji smo pokazali do sad
-
lukavac_21
- Kontakt:
Pa sta sad bi zar nije ovdje receno da je demantovao da je dao bilo kakvu vezano za reprezentaciju republike mrske? Sad odjednom druga prica. Sad je to u cilju pomirenja ?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sad je druga prica, vidis da se reprezentacija RS-a ne spominje vise nego kao "ko ne voli RS nek ide u PM", potpuno izvrnuta Cirina izjava (imas je gore u izvornom obliku mislim @nusmir da je postavio), senzacionalisticki naslov da se baci koska, unese nemir i u krajnjoj liniji poveca broj klikova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kao neutralan skroz se postavim i kontam jutros ma reko nemoguce da je ciro rekao "kome smeta rs da ide u pm" otvorim jutarnji i onako lagano citam ali te recenice nigdje nema
i jedino sto sam vidio gdje neko ide u pm je ova recenica " Ja sam čovjek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek se tera u p***u lijepu materinu"
pa eto za one sto ce sad doci i srati ovdje a samo su vidjeli naslov.....
treba ba ko bayern sto je uradio.....napise neko clanak protiv tebe odma mu ne odobris akreditaciju na utakmicu , otjeras ga sa press i CAO !
pa eto za one sto ce sad doci i srati ovdje a samo su vidjeli naslov.....
treba ba ko bayern sto je uradio.....napise neko clanak protiv tebe odma mu ne odobris akreditaciju na utakmicu , otjeras ga sa press i CAO !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vidis covjek je demantovao da je davao tad izjavu I kaze da je vec davno rekao o tome I onda ovo izjaviolukavac_21 je napisao/la:Pa sta sad bi zar nije ovdje receno da je demantovao da je dao bilo kakvu vezano za reprezentaciju republike mrske? Sad odjednom druga prica. Sad je to u cilju pomirenja ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ko je sve danas novinar u pm...jos ovi iz Bihaca poletili da pljuju po Ciri i Slobodi
malo smo napacenii hahaha..
Zna li se kod sudi nam protiv Podgrmeca,jel Zrnic il neko drugi da povalja Slobodu?
Samo lagano uzet Podgrmeca i molit Boga da Gosk otkine bod u Bihacu..
Zna li se kod sudi nam protiv Podgrmeca,jel Zrnic il neko drugi da povalja Slobodu?
Samo lagano uzet Podgrmeca i molit Boga da Gosk otkine bod u Bihacu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ja od Jedinstva sto sam gledao par utakmica ljudi uopste ne igraju fudbal covjece. Frajke dodju i od prve minute se izlezavaju i cekaju da im se ukaze pomoc, cekaju da sudija kartonira protivnika ili dosudi prekid za njih nebil dali go na foru. A igra goli qurac. Nema igre uopste. Pa ono nije ni medju 5 najjacih ekipa ove lige,a kamoli najjaca i oni hoce kofol u premijer ligu. Smijesno i tuzno. Oni jednostavno ne mogu bit prvi,zakonom logike.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.