FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HerLutwoII
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HerLutwoII » 22 apr 2014, 01:08

Mi stalno zaboravljamo voljni momenat kod protivnika koji zeli da pobjedi Slobodu i Ciru po svaku cijenu.
Gradina da je igrala 50% kao protiv nas u generalci dobili bi Jedinstvo,a tako i Bratstvo koje je max.napaljeno uz vjetar u ledja dobilo 2:0 ,a protiv vjetra i Jedinstva ufatila nervoza i jos sretni svi da nisu izgubili.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 apr 2014, 01:20

Sloboda najgledaniji tim u državi!

slika

Stadioni na kojim ovoga proljeća igra FK Sloboda Tuzla najposjećeniji su u državi. Izabranici Miroslava Ćire Blaževića pravi su mamac za publiku, što iz kola u kolo pokazuju statistički pokazatelji.

Tuzlaci su u subotu gostovali u Banovićima, a meč sa tribina banovićkog stadiona je posmatralo preko 3000 gledatelja. Veća je to posjeta nego na svim utakmicama 23. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Treba istaći da brojku od 3000 gledatelja ove sedmice nije dosegao niti jedan premijerligaški stadion, pa se s pravom može zaključiti da je tuzlanski tim najgledanii u Bosni i Hercegovini.

super sport.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 22 apr 2014, 01:23

Ja sve razumijem to sto vi pricate i sve okk nekad malo taktika ovo ono :D AL LJUDI MI SMO SLOBODA :mrgreen: sta se mi imamo zatvarat protiv nekih sabana ma daj samo jako pa ko uvali vise golova........

ja ne znam sta vi govorite da smo se otvorili u gracanici kad nismo prisli golu (do sredine drugog poluvremena ) ?? :lol: ili nismo gledali istu utakmicu ?????

dobili smo capljinu , dobili radnicki.......iskreno volio bi da smo igrali te 2 utakmice kao u banovicima pa nek je bio i remi ! moje misljenje.......

ps jeste nesto nervozni zadnjih dana opustite se jbt :clap: :clap:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 22 apr 2014, 02:05

neko je trazio snimke navijaca iz Banovica pa evo ;) mislim da je Beli snimao nije nesto al **** ga ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sloboda Tuzla

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 22 apr 2014, 09:42

Sada ako delegiraju tog iz Cazina Mirzu Kazlagića na utakmicu Rudar-Sloboda treba tražiti izuzeće sudije,ili ukoliko pošalju mentalnog poremećenog Zrnića obavezno tražiti izuzeće sudije i poslati sudiju iz Premijer Lige...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2014, 10:01

nusmir je napisao/la:Ja sve razumijem to sto vi pricate i sve okk nekad malo taktika ovo ono :D AL LJUDI MI SMO SLOBODA :mrgreen: sta se mi imamo zatvarat protiv nekih sabana ma daj samo jako pa ko uvali vise golova........

ja ne znam sta vi govorite da smo se otvorili u gracanici kad nismo prisli golu (do sredine drugog poluvremena ) ?? :lol: ili nismo gledali istu utakmicu ?????

dobili smo capljinu , dobili radnicki.......iskreno volio bi da smo igrali te 2 utakmice kao u banovicima pa nek je bio i remi ! moje misljenje.......

ps jeste nesto nervozni zadnjih dana opustite se jbt :clap: :clap:
Tako je! Samo napad! Svi u napad!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 22 apr 2014, 11:29

ne znam sta je sa belog gdje ce snimat iz kopa pa sve se vidi face i to :s takvi klipovi ne idu na youtube,treba to izbrisat sto prije
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 22 apr 2014, 13:00

solar1987 je napisao/la:ne znam sta je sa belog gdje ce snimat iz kopa pa sve se vidi face i to :s takvi klipovi ne idu na youtube,treba to izbrisat sto prije
+1

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 22 apr 2014, 14:49

Kako glup tekst i prenesen od strane nekog medija iz USK-a :roll:
A i ne čudi me ovaj pokušaj obmanjivanja javnosti nekim glupim i naručenim tekstovima.Cijela država je na strani Slobode, svi skontali da Jedinstvo radi sa sudijama, na oficijalnoj stranici saveza 85% ljudi bi željelo da vidi Slobodu u PL i milion nekih faktora u kojima je Jedinstvo puno iza Slobode. I šta Bišćani rade? pokušavaju da saperu ljagu sa sebe tako što će napisati 10-ak ovakvih tekstova, da bi ostali rekli : "U onoj Tuzli stvarno četnici i slično".E pa neće moći dragi naši.
I onaj vaš Tehnički direktor to je taj famozni Aljo Bobić ili? Zašto momak konstantno laže i optužuje naš klub za namještanje ( tužba i nek se puši ).Pa njegov izvještaj iz Gračanice je bio kao da je Jedinstvo igralo utakmicu u Donjecku lafo bože živu glavu izvuć, specijalci nas opkolili i slično.Čemu to vodi? Šta želi postić time?

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 22 apr 2014, 14:55

Joj nisam mislio odgovarat na ovo al moram.........samo jednu stvar i necu vise :mrgreen:

Sve sam rekao ranije i ništa se nije promijenilo. Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovjek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek se tera u p***u lijepu materinu - poručio je Blažević.

I IZ OVE IZJAVE IDE NASLOV DA JE CIRO REKAO KOME SMETA RS DA IDE U P.M ????? pa ne mogu sebi da dodjem od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2014, 14:58

slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2014, 15:00

nusmir je napisao/la:Joj nisam mislio odgovarat na ovo al moram.........samo jednu stvar i necu vise :mrgreen:

Sve sam rekao ranije i ništa se nije promijenilo. Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovjek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek se tera u p***u lijepu materinu - poručio je Blažević.

I IZ OVE IZJAVE IDE NASLOV DA JE CIRO REKAO KOME SMETA RS DA IDE U P.M ????? pa ne mogu sebi da dodjem od smijeha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma ja ba, tekst napisan za one sa manjim koeficijentom inteligecije. Sreca u Tuzli je zanemarivo takvih.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 apr 2014, 15:17

pa to je njihov pokusaj kontraofanzive medijske i destabilizacije :D kao odgovor na ovo nakon Gracanice i generalno, sve su to oni najavili hehe...vidis da hoce i igracima da zabrane da za ss.ba govore a ovdje fola ugrozeni na forumu :D

sve igrice da se skrene paznja sa kradja i desavanja u ekipi kako tjeraju igrace i trenere, svake sedmice neko ode, s nekim se zakacio..a ekipa na terenu super funkcionise, mos mislit :D ..da nije lopovluka zavrsili bi ne 2. nego daj boze i prije Rudara a kamo li Bratstva i Slobode..a ovako su na dobrom putu za PL...jbg nase je da se borimo protiv lopovluka i zadrzimo obraz koji smo pokazali do sad
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 apr 2014, 15:19

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa to je njihov pokusaj kontraofanzive medijske i destabilizacije :D kao odgovor na ovo nakon Gracanice i generalno, sve su to oni najavili hehe...vidis da hoce i igracima da zabrane da za ss.ba govore a ovdje fola ugrozeni na forumu :D

sve igrice da se skrene paznja sa kradja i desavanja u ekipi kako tjeraju igrace i trenere, svake sedmice neko ode, s nekim se zakacio..a ekipa na terenu super funkcionise, mos mislit :D ..da nije lopovluka zavrsili bi ne 2. nego daj boze i prije Rudara a kamo li Bratstva i Slobode..a ovako su na dobrom putu za PL...jbg nase je da se borimo protiv lopovluka i zadrzimo obraz koji smo pokazali do sad
Vidjeces kada ih Rudar i Buducnost baci u ocaj. :lol:

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 22 apr 2014, 15:19

Pa sta sad bi zar nije ovdje receno da je demantovao da je dao bilo kakvu vezano za reprezentaciju republike mrske? Sad odjednom druga prica. Sad je to u cilju pomirenja ?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 apr 2014, 15:25

sad je druga prica, vidis da se reprezentacija RS-a ne spominje vise nego kao "ko ne voli RS nek ide u PM", potpuno izvrnuta Cirina izjava (imas je gore u izvornom obliku mislim @nusmir da je postavio), senzacionalisticki naslov da se baci koska, unese nemir i u krajnjoj liniji poveca broj klikova
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 22 apr 2014, 15:35

Kao neutralan skroz se postavim i kontam jutros ma reko nemoguce da je ciro rekao "kome smeta rs da ide u pm" otvorim jutarnji i onako lagano citam ali te recenice nigdje nema :roll: :roll: i jedino sto sam vidio gdje neko ide u pm je ova recenica " Ja sam čovjek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek se tera u p***u lijepu materinu"
pa eto za one sto ce sad doci i srati ovdje a samo su vidjeli naslov.....

treba ba ko bayern sto je uradio.....napise neko clanak protiv tebe odma mu ne odobris akreditaciju na utakmicu , otjeras ga sa press i CAO !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 apr 2014, 16:22

lukavac_21 je napisao/la:Pa sta sad bi zar nije ovdje receno da je demantovao da je dao bilo kakvu vezano za reprezentaciju republike mrske? Sad odjednom druga prica. Sad je to u cilju pomirenja ?
Vidis covjek je demantovao da je davao tad izjavu I kaze da je vec davno rekao o tome I onda ovo izjavio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 apr 2014, 16:35

Ko je sve danas novinar u pm...jos ovi iz Bihaca poletili da pljuju po Ciri i Slobodi :lol: malo smo napacenii hahaha..

Zna li se kod sudi nam protiv Podgrmeca,jel Zrnic il neko drugi da povalja Slobodu?

Samo lagano uzet Podgrmeca i molit Boga da Gosk otkine bod u Bihacu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 apr 2014, 16:50

Ja od Jedinstva sto sam gledao par utakmica ljudi uopste ne igraju fudbal covjece. Frajke dodju i od prve minute se izlezavaju i cekaju da im se ukaze pomoc, cekaju da sudija kartonira protivnika ili dosudi prekid za njih nebil dali go na foru. A igra goli qurac. Nema igre uopste. Pa ono nije ni medju 5 najjacih ekipa ove lige,a kamoli najjaca i oni hoce kofol u premijer ligu. Smijesno i tuzno. Oni jednostavno ne mogu bit prvi,zakonom logike.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.