FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

tale07
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la tale07 » 24 apr 2014, 09:21

realno gledajuci rezultat nije katastrofa ali je bayern bio blizu toga, i bayern nije nista bolje odigrao ni s manchom samo smo tamo imali srecu da je puno losiji protivnik i da smo brzo postigli golove za povratak
i ovo sto pep forsira rafinhu stvarno ne razumijem, imas najboljeg beka na svijetu i za martienza se moze reci da je medju 20 najboljih zadnjih veznih u svijetu i on gura rafinhu ala vrsajevic :crazy:
U revansu je sve moguce, od potopa Bayerna pa do potopa reala,

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 24 apr 2014, 09:25

rikimo je napisao/la:Opet gledate u pogresnom smjeru. Nije problem u odbrani toliko. Na ovaj stil igre uvijek ce proci koja kontra, pa i primiti se gol. Problem je sto se posjed nije konkretizirao u neki gol, sto ti mehanizmi u igri nisu dovoljno jasni i ubitacni na ove konzervativne zone.

Ja sam igrom generalno zadovoljan, tesko se moze mnogo bolje.
+1

Onih prvih 15 minuta do gola smo igrali i bolje nego protiv Citya u gostima.
Medjutim najveci problem je sto su nam napadi tupi do bola.

Kod Juppa su se svi kretali u liniji kad se ide u napad.
Znaci ako Ribery vodi loptu, Alaba je odmah uz njega da utrci, Mandzo ceka centarsut a i ofanzivni vezni je u liniji sa Riberyom da odigraju kombinaciju neku. Muller uvijek ceka neki otpadak iz prikrajka.
Dok kod Pepa su igraci vec postavljeni naprijed, pa kad ih zatvore samo vracaju loptu nazad.
Kad su nam dva krila skoro uvijek odsjecena, bekovi moraju izlaziti naprijed, stoperi na pola terena da se proba nesto..
Dok god ovako napadamo, mucit cemo se da uopste dodjemo u situaciju za centarsut.
To je najveci problem, sto se bukvalno nudimo na kontru.

Protiv Uniteda drugo poluvrijeme me je najvise podsjecalo na Heynckessovu eru. Poceli smo gubiti kod kuce, nemilosrdno napali i odmah su tu bili rezultati jer su napadi bili daleko konkretniji.
Naravno za to je potreban Ribery u formi i Robben sa potporom Lahma.
Ali Pep ne odustaje od toga da bekovi lutaju po sredini, sto je takodjer veliki problem.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 24 apr 2014, 09:28

Samo mir, strpljenje, nista jos nije izgubljeno... Bayern s pravom utakmicom moze ovo proci.

Sent from my LG-E610 using Tapatalk

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 apr 2014, 09:58

Kako su samo pojedinci ovde smiješni :lol: Real, koji je sa 35% posjeda uspio da napravi tri stopostotne prilike, i jos nekoliko finih suteva i akcija, nije nista posebno, ali je zato bayern sila koji je sa 65% imao jednu priliku i to nakon kolosalne greške modrica :lol: bayern je sterilna i prosječna ekipa koja nije trenutno bolja ni od raspadnutom Barcelone. Da je bilo sreće za Madrid vratili bi se sa tri gola u mreži, a sad kao nije taj Real nista posebno :lol: koji klovnovi

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2014, 10:01

Bixente je napisao/la:Pa kada je tako, sta kazes na duel protiv Dortmunda?
Gdje su vas vitre nosile! Prema tome,uz pravu noc, pozrtvovanost, koncentraciju nema problema. A jos moraju ici na sve.
Naš ili vaš duel protiv dortmunda ?
Nad tobom sunce najljepše sja

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 24 apr 2014, 10:12

Leti te svi previse,savjetujem da sacekate do utorka i kada se zavrsi tekma da dodete onda na temu pa da vas vidim. Ali ovo je najslade , jer poslije vaseg furanja ce te dobiti po usima, i onda vas nece na forumu biti po mjesecima!
Ili dok nepocne nova sezona LP!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 apr 2014, 10:17

Bixente je napisao/la:Pa kada je tako, sta kazes na duel protiv Dortmunda?
Gdje su vas vitre nosile! Prema tome,uz pravu noc, pozrtvovanost, koncentraciju nema problema. A jos moraju ici na sve.
kakve veze ima utakmica protiv domuda sa sinoćnjim šamaranjem kobasičara?
naprijed rejal

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 24 apr 2014, 10:17

Ma realno, Madriđani su sasvim zasluženo pobijedili i da su bili prisebniji mogli su lagano imati 2:0 za revanš. Bayern iz prošle i Bayern iz ove sezone igraju drugačiji fudbal. Ono iz prošle je bilo savršenstvo, ovo sada je već viđeno i postoje načini da se takva igra zaustavi i dokrajči kontra napadima.

Druga utakmica će pokazati jel' Pep išta naučio iz ovoga ili će nastaviti istim šablonom.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2014, 10:19

Bixente je napisao/la:Leti te svi previse,savjetujem da sacekate do utorka i kada se zavrsi tekma da dodete onda na temu pa da vas vidim. Ali ovo je najslade , jer poslije vaseg furanja ce te dobiti po usima, i onda vas nece na forumu biti po mjesecima!
Ili dok nepocne nova sezona LP!
Letite*
I stvarno je 1-0 rezultat koji nimalo ne odgovara Realu.Al eto iako ste izgubili 1-0 bili ste dominantniji,više prilika,samo lopta nije htjela u go.Al dobro ako nije ni to imali ste posjed. :kafa:

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 24 apr 2014, 10:27

Uzivaj te i treba te!
Cestitke na pobijedi. Nazalost vasu radost ce vam samo trajati 7dana.
Pa ne zelim da vas ometam! Razumijem vas!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 apr 2014, 10:30

Bixente je napisao/la:Uzivaj te i treba te!
uživa če mo i ho če mo
naprijed rejal

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2014, 10:31

Bixente je napisao/la:Uzivaj te i treba te!
Za 7 dana Bayern uba cuje sve ono što nije uba cio sinoć.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 24 apr 2014, 10:37

Pročitah forumskih postova, analiza, švapskih medija, svjetskog tiraža. Raspoloženje 0 bodova, pesimizam vlada. Izjave bayernovih igrača, trenera djeluju kao tapšanje po ramen "dobro smo odigrali, možemo biti ponosni", no sve mi to nekako djeluje ne istinito i iza tih riječi kao da stoje ljudi koji u njih ne vjeruje. Postoji neka sumnja i nezadovoljstvo u svim tim izjavama. Nekako me fata depresija, nevjerica, nema optimizma, kapitulacija je na pomolu, Rusi su 100 metara od Berlina...

Nakon jučerašnje tekme, teško je ne misliti na to da će Bayern ispasti. No tako ti je to moj brale, kad igraš protiv Talijana, nejde pa nejde. Priznajem i ja sam skrenuo i našao se u razmišljanu da je stvar rješena, jer rezultat je takav kakav je, najopasniji mogući, no opet nije 2:0...U svim tim naglabanjima, taktika, grešaka, formacija, pogubio sam se, jer nemam dojam da je to presudilo. Ono što mi je sad jasTnije nego ikada, je to da Bayern trenutačno nije momčad. Nešto je krepalo u toj famoznoj atmosferi i klapi koja je mljela sve pred sobom. Vidi se nezadovoljstvo kod igrača kod njihovog pristupa igri i nema više osmijeha na licu, kao da igraju svaki za sebe odnosno, ne brinu za prijatelja pored sebe. Iako je Bayern možda i najbolja momčad kada je u pitanju individualna kvaliteta, takav način igre, tj. oslanjanje na individualne kvalitete pojedinog igrača nije ono što je krasilo Bayern u zadnje 3 sezone, već je to timska igra.

Jesam li zadovoljan sa jučerašnjom igrom Bayerna? Ima nekih situacija koje mi se nisu svidjele, ali sveukupno jesam. Danas, po ko zna koji puta to ponavljam, samo je jedna utakmica dovoljna da te se skine sa trona i sve kod tebe ne valja, kao što je jedna utakmica dovoljna da te lansira u nebesa. To me nervira, ali ne ni približno tolko, kolko činjenica da je ponovno došao red, na defanzivno orijentirane ekipe. Neću pisati floskule da sam ponosan na to, da Real protiv Bayerna mora igrati na onakav način, jer to je već izlizano, ali ću reči da sam zadovoljan činjenicom da je Bayern puno jači od ekipe koja vrijedi kao Bayern i kojoj je jedino oružje protiv Bayerna igrati bunker. To znači da će Bayern još dugo biti jaka ekipa u Europskom nogometu.

Sada moram malo prokomentirati što sam jučer vidio. Već sam bio rekao da se bojim da je ključ Pepove taktike Thiago i iza toga stojim. On je missing link za probijanje ovakvog protivnika i ubrzavanje igre. Jučer sam bar ja shvatio da Kroos ne smije i ne može imati plaču poput najboljih igrača Bayerna i da je Thiago puno bitniji igrač za Bayern. Ako stvarno ManU nudi 40-50 miliona eura, ovo je jedinstvena prilika. Problem je što ja ne znam što od njega mogu očekivati no znam što se ne smije dogoditi ni u snu. Prvenstveno on je igrač koji MORA pokretati igru Bayerna i kada postoji 2% šanse da se nešto u napadu napravi on to mora probati. Ovdje smatram da nije Pep taj koji Kroosu nalaže da vrača loptu natrag, nego je to jednostavno instinkt igrača koji kod Kroosa nije, za mene na zadovoljavajučoj razini. Kada bih sada imao cijelu utakmicu točno bih vam pokazao tri situacije di me Kroos razočarao. Postoji šansa da se lopta ubaci u 16 metara, doda po podu, opali po golu, bilo što, no on razmišlja što će i vrača loptu nazad - neshvatljivo. Neki će sad reči, to je zato što ga tome PEP uči, no ja Kroosa predobro poznajem i takve situacije su mi poznate od ere vana Gaala pa sve do Juppa. Da se razumijemo, Kroos je igrač koji vrijedi te pare i Bayern ga treba zadržati, no ne može ispuniti stvari koje može Thiago, kao što vrijedi obrnuto. Možda sam prekritičan, no ja od Kroosa ne očekujem da bude "Schweini" iako je to katkad potrebno, ali genijalnost kod passa i nos za priliku poput Effenberga, Kroos mora imati!

Onaj gol Reala meni je neshvatljiv. Prvo ću da kažem da je nemoguće ako igraš kao Bayern, da nemaš žutih kartona. Razlog tome je što će ti igrači bježati i tada moraju pasti. Znate onu ko leži taj ne bježi. Takvi faulovi uvijek će biti na rubu žutih kartona i 2-3 tokom utakmice ti moraš zaraditi. To je minus kod onoga što Bayern igra, no Bayern je imao 0 žutih kartona. Isto tako takva igra mora kod protivnika izazvati potrebu za prekršajima koji su jučer izostajali iz razloga što Bayern nije igrao dovoljno agresivno. Isto tako napomenuo bih najveći problem kojeg ima Pep i bojim se da ga neće moći riješiti. Za razliku od Barcelone i Španjolaca on sada trenira njemački klub u kojem ne igraju glumci, padavičari i plačljivci a to ne ide. On mora naučiti igrače kako da iznuđuju prekršaje, kako da glume, kako da se bacaju po terenu da bi to urodilo plodom. Pa sjetite se samo koliko puta su igrači Reala padali po terenu ne bili li spriječili bayernov napad. Manđa je to jedini probo no to mu nije pošlo za rukom, a i Ribery se mogao baciti na ono nasilno ispucavanje Pepea i tada bi lik, uz dobru glumu pobro crveni karton. ako već igraš na taj način, onda odi do kraja, jer danas u nogometu više nema časti i zašto bi Bayern bio posljednji klub koji igra na častan način?

Da se vratim golu. Prvo Schweini ne ruši Xabija nego ga samo jalovo pokušava sa rukama uloviti, tu se mora klizati i malo se pipa igrača tako da Webb zaustavi igru. Moš ga i slomit, pa ti je žuti i tu i opet je sve ok, jer će si onda malo Realovci zamisliti kako će dalje da igraju. Ako nemaš strah od uletavanja u noge, lepše se osječaš na terenu. Sječam se da je Breitner jedanput o tome pričao. Ako su ti prvi startovi ko kod balerine protivnički igrač dobiva na samopouzdanju, no ako mu kvalitetno uletiš on će si malo razmislit. Jedina dva igrača koja su to kod Bayerna probali bili su Dante i Kroos - kapa dole. I tada Schweini ide zatvoriti Carvajla i to je bilo ok, ali Lahm ne odrađuje svoju zadaću - Rafinha izlazi na Ronalda, Boa i cjela obrana se mora pomaknuti, no Lahm SPAVA!!!! Samo pogledajte otkud je taj Coentrao i na koji spori način došao do šanse za ubačaj. Lahm ako ništa drugo morao je zatvoriti putanju Coentrao, a kod niti to nije uspjelo Boa je morao klizati pri dodavanju C. Ronalda i rušiti Coentra u tom slučaju najgore kaj bi se moglo dogoditi je žuti karton! To što je Real napravio nije bila kontra, niti blizu, čak niti polu kontra, to je jednostavno bio splet okolnosti di je previše igrača Bayern kiksalo i gdje je Bayern imao tri šanse da prekine napad, ali to nije napravio jer nema onog zadnjeg "Bissa". Da malo obranim Lahma ako je to moguće, da bi zaustavio kontru on uklizava po loptu sa Benzemom, no nekako ta lopta završi kod Benzeme i moš se slikat - to je bio začetak akcije, sreća? Vi meni recite. I kada pročitam da je Rafinha kriv za taj gol, dođe mi da lupim šakom o zid. Da je gol pao u onoj Ronaldovoj šansi, e onda bi rekao bravo Madrid...

Nažalost Pep kolko god on genijalac bio i znao se potući sa zvijezdama, ovaj put nije reagirao kako treba, no lako je biti general poslije bitke. Kako izostaviti jednog Riberya izvan igre? Da je to napravio i da je rezultat isti, sada bi kritike bile još gore. Po ko zna koji put moj strah se ostvario. U velikoj tekmi Ribery nestaje, nema ga i nema i preuzima ulogu uvjerljivo najlošijeg igrača Bayerna u ovoj tekmi, bar prema onom što se od određenog igrača očekuje. Za razliku od njega Robbena su po trojica morali zaustavljati i opet je uspio biti kolko tolko opasan, dok Riberya maltene nije trebalo čuvati. Imao je on tu i tamo koji dobar potez, no izostao je onaj njegov poznati Tempo Fussball gdje on neumornom nasilnošču lomi svog protivnika dok ne pukne, a ovdje smo samo vidjeli igrača bez volje. U 69 minuti sam reko, još imaš dve minute i kad vidiš, Gotze je ušao...

Kada igraš protiv ovakvog protivnika iluzorno je očekivati da ćeš stvariti prilike. Najbolje što možeš očekivati je da ćeš dobiti jednu priliku, to je sve što sam htio i to sam dobio, no Gotze nije ispao heroj. Sjetite se samo tekme 2010 Njemačka - Španjolska. Ništa Španjolci ne mogu, Kroos dobije jednu priliku i ne pogađa, dok je Real ovdje pogodio, a pogodak za prolazak pao je iz kornera i to ga je zabio Puyol. Oću sam reći, da od ofenzivne ekipe nemreš niti tražiti previše izglednih prilika, jer je broj obrambenih igrača u petercu previsok tako da prostora za 100% šansu nema. Gotze je bio osvježenje za ekipu i žao mi je što već na poluvremenu nije ušao, no kako vaditi Riberya?

Moram se dotaknuti Manđu . E tu se pitam ko je griješio, Manđa ili Pep. Pep se odlučio da stavi Manđu, a manđa je pokušavao igrati poput Mullera - to mi nije bilo jasTno, jer prema igri koju smo gajili, Muller je ovdje sigurno više pasao, e sad je pitanje, dal je Pep stavio krivog igrača na teren ili je Manđa birao svoje kretnje na svoju ruku.Istp bih tako rekao da u niti jednom trenutku ne bih jučer vadio samo zbog njegove prgavosti i činjenice da se može skrumpat.

Samo bi jednu stvar zamjerio Pepu i to ću raditi dok sam živ! U ovakvim utakmicama MORA IGRATI MULLER! On je duša Bayerna i motorček koji neprekidno radi. Reko sam, pa čak da lijevog beka igra, on mora biti nutra, jer uvijek je gnoj opcija. Pa lik je skoro i penal izvuko! Kad vidim postavu bez Mullera nisam sretan, fali mi nešto, fali mi A u Mia San Mi! Jednostavno se bolje osječam sa njim na terenu jer znam da ga protivnici ne cijene kao neke druge naše igrače, a lik je opasan ko sam vrag. Nadam se, ne, SIGURAN sam da u uzvratu Pep neće napraviti istu grešku i da će čovjeka staviti da igra od prve minute i ne zanima me na kojoj će to poziciji biti.

Jučer je Real Madrid navodno zasluženo pobijedio. Više ne znam što to znači. Da je bio penal na Mulleru i da je Bayern dao gol ili da je Gotze zabio gol, dal bi Bayern zasluženo izvukao remi? Ne znam više što sve ovisi o tome da bi netko zasluženo postigao neki rezultat? Jel to igra, ono pokazano na terenu ili samo ono što pokazuje semafor? Da li sve pada u vodu i cijela percepcija onoga što su obje momčadi pokazali na terenu ovisi samo o tome da je Gotze pucao nisko lijevo ili visoko desno? No bilo kako bilo, nadam se da će za tjedan dana ljudi pjevati Ciao Italia, a ne Viva Italia...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 24 apr 2014, 10:39

proFCB je napisao/la:
pa covjece sta ce Sammer???? On je obicni pijun kojeg je neko postavio tu!!! Dobro mu je Klopp rekao!!! Sta on ima pricati i drzati ders nea godinu dana staza u Bayernu kako treba!!!

Znam i pričao sam o tom "pravu" odnosno legitimitetu Sammer jer čovjek nije dugo u klubu ... Ali govorim ko bi mogao kritikovati i podignuti uzbunu a sigurno nece Hopner pricati o fudbalu tip ekonomista a KHR je pi*kica od čovjeka neka on traži neke g ay marame i govori kako je sve bajno u Bayernu.
geronimo je napisao/la:
Udaraš na pravo mjesto, nema dalje. Kalle je i za mene nula spram velikog Ulija, žuti Sammer se nameće, ima tu prodornost, intelekt, ali ako ga ovi budu ovako sputavali brzo će njemu pući film.
A znam i nadam se da će Sammer ostati.

Pisao sam po forumu i raspravljao kako ovo ne ide i kako bi Uli sve po spisku ... Pisao i o manjku prava Sammera, kako nema poštovanje kod glavešina, kako Rafinja neće moći na beku, kako bez Martineza se gubi puno toga u sredini, već sad mi počinje smetati pravac u kojem uprava ide, smeta mi Hopfner na poziciji presjednika (šta će on tu kad gleda samo marketing i zaradu), smatram da pored povreda Thiaga, Riberya, Robbena, Bastian itd najveći gubitak Bayerna u ovoj sezoni je odsustvo Ulija ...

Nadam se da će uskoro Kahn uletit u bilo kakvu funkciju Bayern-a (mada teško) te Sammer da ostane i izbori veću poziciju-pravo u Bayernu jer on je za mene ključ koji je nedostajao Bayernu za prošlogodišnju LP.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2014, 10:43

anton 1983 je napisao/la: i kojoj je jedino oružje protiv Bayerna igrati bunker.
Kreno čitat,al očito ne vrijedi :clap:
Jedno je Celzijev bunker,a jedno je čekanje Reala da se Bayern izdodaje i onda krene jurišat u napad.Druga situacija koja je mogla biti je da real napada bayernova dodavanja cijelo vrijeme,ispali bi i primili lagan go.Znači po navijačima Bayerna Real je pi.ckasto odigro jer se pobrinuo da ne primi go na svom terenu,ali opet se pobrinuo da ima ozbiljne napade,i čak su i više golova mogli dat.
Svaka čast :tokralju:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 apr 2014, 10:52

kakva gomila gluposti. Ali brate pazi, gol nije došao iz izrađene akcije/kontre/polukontre, već već nakon tri kiksa odbrane :lol: :lol: :lol: veću glupost odavno nisam pročitao :lol: :lol: tačno su ovi kobasičari smiješna grupica :lol:
naprijed rejal

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 apr 2014, 11:00

Sveti je napisao/la:kakva gomila gluposti. Ali brate pazi, gol nije došao iz izrađene akcije/kontre/polukontre, već već nakon tri kiksa odbrane :lol: :lol: :lol: veću glupost odavno nisam pročitao :lol: :lol: tačno su ovi kobasičari smiješna grupica :lol:
veoma zanimljivi

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 24 apr 2014, 11:17

Samo se nasladjujte, zasluzili ste nema sta.

Anton po ko zna koji put odlican post, i da Muller mora igrati u ovakvim utakmicama, ima jos jedna utakmica. Nece ostati na ovome :)

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa:
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 apr 2014, 11:46

Unatom svemu ja sam zadovoljan a i svi navijaci Bayerna moraju biti zadovoljni.
Dal' ce kosmicka pravda biti zadovoljena izbacivanjem Bayerna ostaje da vidimo ali ono cime svi moramo biti ponosni je taj uspjeh Bayerna ove sezone i ti ciljevi koji su ispunjeni. Osvojena liga, polufinale LP-a i finale kupa, sasvim zadovoljavajuce.

Bayern ne bi bio Bayern ako bi se tako olako predao i digao bijelu zastavicu kada je finale LP-a u pitanju.
Ekipa ima jos citavih 90 minuta da proba preokrenuti rezultat u svoju korist a ja sam uvjeren da ce u uzvratu svi dati svoj maximum da to naprave.

I KOD PORAZA, PONOS JE PORASLA!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 24 apr 2014, 11:54

Omerbavarac je napisao/la:Unatom svemu ja sam zadovoljan a i svi navijaci Bayerna moraju biti zadovoljni.
Dal' ce kosmicka pravda biti zadovoljena izbacivanjem Bayerna ostaje da vidimo ali ono cime svi moramo biti ponosni je taj uspjeh Bayerna ove sezone i ti ciljevi koji su ispunjeni. Osvojena liga, polufinale LP-a i finale kupa, sasvim zadovoljavajuce.

Bayern ne bi bio Bayern ako bi se tako olako predao i digao bijelu zastavicu kada je finale LP-a u pitanju.
Ekipa ima jos citavih 90 minuta da proba preokrenuti rezultat u svoju korist a ja sam uvjeren da ce u uzvratu svi dati svoj maximum da to naprave.

I KOD PORAZA, PONOS JE PORASLA!!!
Izvini, ali, ponos je porasla?
naprijed rejal

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.