Safet Sušić - Pape

Rios

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Rios » 24 apr 2014, 15:48

skile je napisao/la:Moze li mi neko objasniti normalno (normalno pitam i trazim normalan odgovor) argumentovano zasto se toliko pljuje po Tinu Susicu ? Prezime Susic, amidzic ili ?
Evo ja cu ti napisati svoj stav..
Prvo,ja ga nikad nisam pljuvao,nti cu..Drugo,momak je predstavljen javnosti kao def. vezni a svako ko je gledao bar jednu utakmicu Hajduka vidio je da TSS to nije..I protiv Egipta je vise visio na protivnickoj polovini nego na nasoj,nijedan napad nije zaustavio,itd..Dalje,da bi bio reprezentativac BiH,repke koja se valjda smatra ozbiljnom i zeli to da bude u u buducnosti,igrac koji dolazi iz slabe lige i kluba,mora biti jedan od najboljih i najvaznijih igraca u istim,a Tin to nije..U zadnje vrijeme uopste i nije bio u prvoj postavi..Tin je mlad,ima neku sansu da se razvije u finog igraca u buducnosti,ali zasad nije kvalitet koji nam treba.. ;)
Evo i @gringo ti je napisao da je spor i da se slabo krece,sto je istina takodjer..Def. vezni,kako je predstavljen i kako je i pozvan u repku,to valjda ne smije biti ni u snu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 apr 2014, 15:55

skile je napisao/la:Moze li mi neko objasniti normalno (normalno pitam i trazim normalan odgovor) argumentovano zasto se toliko pljuje po Tinu Susicu ? Prezime Susic, amidzic ili ?
Jesi li vodio zimski san? Nakon svega moze samo nenormalno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 24 apr 2014, 16:02

Rios je napisao/la:
Prvo,ja ga nikad nisam pljuvao,nti cu..Drugo,momak je predstavljen javnosti kao def. vezni a svako ko je gledao bar jednu utakmicu Hajduka vidio je da TSS to nije..I protiv Egipta je vise visio na protivnickoj polovini nego na nasoj,nijedan napad nije zaustavio,itd..Dalje,da bi bio reprezentativac BiH,repke koja se valjda smatra ozbiljnom i zeli to da bude u u buducnosti,igrac koji dolazi iz slabe lige i kluba,mora biti jedan od najboljih i najvaznijih igraca u istim,a Tin to nije..U zadnje vrijeme uopste i nije bio u prvoj postavi..Tin je mlad,ima neku sansu da se razvije u finog igraca u buducnosti,ali zasad nije kvalitet koji nam treba.. ;)
Evo i @gringo ti je napisao da je spor i da se slabo krece,sto je istina takodjer..Def. vezni,kako je predstavljen i kako je i pozvan u repku,to valjda ne smije biti ni u snu..
A znaci Prcic je sve to sto Tino nije i glavni je igrac megajakog Sosoa koji je trasirao put u drugu ligu, pa trener sad forsira mlade igrace nebi li se sta love izvuklo u slucaju prodaje...i povrh svega mali je zakuho sa trenerom mlade reprezentacije. Realno gledajuci Prcic moze odigrat bolje ofanzivnije a Tino defanzivnije, tako da je Tincek imao prednost u ovom slucaju, plus sto je amidzic i sto igra u Hajduku :D
Ako je vec do poredzenja, jedino Muhamed Besic je mogao ispred Tinceka ili neki DM svemirac

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2014, 16:05

haryxs je napisao/la: A znaci Prcic je sve to sto Tino nije i glavni je igrac megajakog Sosoa koji je trasirao put u drugu ligu, pa trener sad forsira mlade igrace nebi li se sta love izvuklo u slucaju prodaje...i povrh svega mali je zakuho sa trenerom mlade reprezentacije. Realno gledajuci Prcic moze odigrat bolje ofanzivnije a Tino defanzivnije, tako da je Tincek imao prednost u ovom slucaju, plus sto je amidzic i sto igra u Hajduku :D
Ako je vec do poredzenja, jedino Muhamed Besic je mogao ispred Tinceka ili neki DM svemirac
:lol: :tokralju:
DRUG NEBI TI PUNCA

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 24 apr 2014, 16:08

bagrcavi je napisao/la:
haryxs je napisao/la: A znaci Prcic je sve to sto Tino nije i glavni je igrac megajakog Sosoa koji je trasirao put u drugu ligu, pa trener sad forsira mlade igrace nebi li se sta love izvuklo u slucaju prodaje...i povrh svega mali je zakuho sa trenerom mlade reprezentacije. Realno gledajuci Prcic moze odigrat bolje ofanzivnije a Tino defanzivnije, tako da je Tincek imao prednost u ovom slucaju, plus sto je amidzic i sto igra u Hajduku :D
:lol: :tokralju:
:lol: :lol: :lol: :crazy: :puke: :crazy: :crazy:
Max Allegri

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 apr 2014, 16:11

Da utvrdimo gradivo, Bešić nije odigrao nijedne minute u Mađarskoj ligi na poziciji zadnjeg veznog, nego je cijelu sezonu igrao na poziciji štopera, ali bi zato da bude pozvan u repku i da igra na SP na poziciji DM. :tokralju:

Usput, nedostaju mi ovi dani:
"Rekao sam Supiću: 'Nemanja, ti si najbolji golman na svijetu!' On je mislio da ga zafrkavam, ali ne! Sutradan protiv Turske je sve odbranio. Nakon toga mi je donio punu kovertu para" - Ćiro Blažević.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 apr 2014, 16:14

Henderson je napisao/la:Da utvrdimo gradivo, Bešić nije odigrao nijedne minute u Mađarskoj ligi na poziciji zadnjeg veznog, nego je cijelu sezonu igrao na poziciji štopera, ali bi zato da bude pozvan u repku i da igra na SP na poziciji DM. :tokralju:

Usput, nedostaju mi ovi dani:
"Rekao sam Supiću: 'Nemanja, ti si najbolji golman na svijetu!' On je mislio da ga zafrkavam, ali ne! Sutradan protiv Turske je sve odbranio. Nakon toga mi je donio punu kovertu para" - Ćiro Blažević.
Ti si bolan komedija.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 apr 2014, 16:16

Henderson je napisao/la:Da utvrdimo gradivo, Bešić nije odigrao nijedne minute u Mađarskoj ligi na poziciji zadnjeg veznog, nego je cijelu sezonu igrao na poziciji štopera, ali bi zato da bude pozvan u repku i da igra na SP na poziciji DM. :tokralju:
Sejad Salihovic je znao citavu sezonu u Hoffenheimu igrati lijevo krilo ili zadnjeg veznog, ali u reprezentaciji je uvijek igrao lijevog beka.

Isti fazon i sa Zukanovicem, sve utakmice u Belgijskoj ligi odigrao na poziciji stopera, ali zato protiv Grcke pokidao na lijevom beku.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 24 apr 2014, 16:18

Ako povede Tina,a ne povede Zahirovica recimo ili Stevanovica,ocekuje nas debakl u Brazilu,raspad svlacionice u najavi.Nema toga koji ce vratiti onu staru atmosferu u ekipu,Valjda Safet nije toliko glup,da propusti ovakvu priliku zbog svojih hirova.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 apr 2014, 16:26

Goalgetter je napisao/la:
Sejad Salihovic je znao citavu sezonu u Hoffenheimu igrati lijevo krilo ili zadnjeg veznog, ali u reprezentaciji je uvijek igrao lijevog beka.

Isti fazon i sa Zukanovicem, sve utakmice u Belgijskoj ligi odigrao na poziciji stopera, ali zato protiv Grcke pokidao na lijevom beku.
Ne možeš nikako porediti čovjeka sa iskustvom kakav je Salihović, sa dječakom koji je zamjenio Bundesligu i Hamburg sa Ferencvarosom u Mađarskoj.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 24 apr 2014, 16:29

Cuj nije odigrao minute na DM nije ni Barbarez bio na Liberu pa je odigro :D

Rios

Post Postao/la Rios » 24 apr 2014, 16:31

haryxs je napisao/la:
Rios je napisao/la:
A znaci Prcic je sve to sto Tino nije i glavni je igrac megajakog Sosoa koji je trasirao put u drugu ligu, pa trener sad forsira mlade igrace nebi li se sta love izvuklo u slucaju prodaje...i povrh svega mali je zakuho sa trenerom mlade reprezentacije. Realno gledajuci Prcic moze odigrat bolje ofanzivnije a Tino defanzivnije, tako da je Tincek imao prednost u ovom slucaju, plus sto je amidzic i sto igra u Hajduku :D
Nije,i zato ga nema u repki..Bar tako kaze Safet..I en znam sto spominjes Prcica kad ga ja nisam nigdje naveo niti poredio sa Tinom..Ako Tina zelis porediti s nekim onda ga poredi sa konkurencijom na def. veznom,jer on je pozvan kao def. vezni..A konkurencja su mu Rahimic,Zahirovic,Besic i Hadzic..Jel bolji od njih? :hmmmmm: I da,postavi pitanje Prcicu i TSS gdje bi prije igrali-u Sosou ili Hajduku..Sta mislis sta bi odgovorili? Ili nekim drugim mladim igracima.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 apr 2014, 16:31

Umjesto Kvrzica ZAhirovica Rahimića PAndže i STevanovica treba ići na spisak Sanjin Prcic i Muhamed BEsic i eventualno Ermin ZEc sobzirom da je 2mj standardan

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 apr 2014, 16:33

Izjavi mrtav hladan da Besic ne moze igrati DM jer nije igrao citave sezone tu poziciju, a brani Safeta koji gura Susica Jr. na DM koji takodjer citavu sezonu nije igrao jednom na DM-u, ili mozda jednom :lol: . Odlucite se ba, ne moze i jare i pare.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 24 apr 2014, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 24 apr 2014, 16:35

Zamislite strucni stab MEhmed BAzdarevic Sasa Papac i Elvir Rahimic ili naprimjer Meho Kodro Dusan BAjevic govorim o imenima koja bi mogli finansirati sigurno je da VAhida ne bi mogli,a godio bi nam taj Bosanski Murinjo u ovom periodu nonšalacije Sušića..Inače besraman tekst kako šeik dolazi po SUšića samo da bi sei zvukao novi ugovor za SUšića kao sto su svojevremeno pisali za TIn-a kako je odbio Hrvatskog selektora :lol:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 apr 2014, 16:43

I Goku navija za Bosnu i Hercegovinu. :tokralju: :tokralju: :tokralju:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 24 apr 2014, 16:46

Henderson je napisao/la:I Goku navija za Bosnu i Hercegovinu. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Posmatra te jos u normalnom stanju i cudi se, ako se pretvori u Saiyajina ima da te torpedira u svemir zajedno sa Susicem 1 i 2 :mrgreen: :lol: :mrgreen: .

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 apr 2014, 16:52

Sramota ukoliko ne povede Muhameda Bešića. Čovjek je doktor za sve solucije koje imamo na DM-u.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 24 apr 2014, 16:54

Rios je napisao/la:
haryxs je napisao/la:
Rios je napisao/la:
Nije,i zato ga nema u repki..Bar tako kaze Safet..I en znam sto spominjes Prcica kad ga ja nisam nigdje naveo niti poredio sa Tinom..Ako Tina zelis porediti s nekim onda ga poredi sa konkurencijom na def. veznom,jer on je pozvan kao def. vezni..A konkurencja su mu Rahimic,Zahirovic,Besic i Hadzic..Jel bolji od njih? :hmmmmm: I da,postavi pitanje Prcicu i TSS gdje bi prije igrali-u Sosou ili Hajduku..Sta mislis sta bi odgovorili? Ili nekim drugim mladim igracima.. ;)
Ma sve je to u 5 deka kad realno sagledas. Rahimic ne igra, Zahirovic igra na kapaljku u cvajti, Besic zagovno sa trenerom...

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 24 apr 2014, 17:08

Bola, Bola, reci Balji da se ne zajebaje!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.