Evo ja cu ti napisati svoj stav..skile je napisao/la:Moze li mi neko objasniti normalno (normalno pitam i trazim normalan odgovor) argumentovano zasto se toliko pljuje po Tinu Susicu ? Prezime Susic, amidzic ili ?
Prvo,ja ga nikad nisam pljuvao,nti cu..Drugo,momak je predstavljen javnosti kao def. vezni a svako ko je gledao bar jednu utakmicu Hajduka vidio je da TSS to nije..I protiv Egipta je vise visio na protivnickoj polovini nego na nasoj,nijedan napad nije zaustavio,itd..Dalje,da bi bio reprezentativac BiH,repke koja se valjda smatra ozbiljnom i zeli to da bude u u buducnosti,igrac koji dolazi iz slabe lige i kluba,mora biti jedan od najboljih i najvaznijih igraca u istim,a Tin to nije..U zadnje vrijeme uopste i nije bio u prvoj postavi..Tin je mlad,ima neku sansu da se razvije u finog igraca u buducnosti,ali zasad nije kvalitet koji nam treba..

Evo i @gringo ti je napisao da je spor i da se slabo krece,sto je istina takodjer..Def. vezni,kako je predstavljen i kako je i pozvan u repku,to valjda ne smije biti ni u snu..