Cartman je napisao/la:"Hobi mu je televizor i hrana". Isto kad je onda napisao "voli da jede i spava".
A koji je to forum? Sto nam se ne vrati momciluka? Nije se valjda naljutio?
"voli kad mu mama pravi hranu i pegla majce"
k.l.i.x
Banovan je valjda za stalno, ne znam kako, ja sam pokusao da mu napravim nalog, ali dobio sam upozerenje od admina za trajni ban. Ja nemam nalog tamo, ali me zvao iz Njemacke i zamolio to da prenesem, da znate da jos cita ovaj forum i da tamo pise
Inace znam majstora, sve je istina sta pise, reci cu vam sad, to je moj rodjak iz Njemacke
de ne yebi ba, čuj majstor rođak aaa nisi ni svjestan kolika je to cast aferim momciluko veliki selam za tebe i rodjaka velike ste ljudine obojica selam i za sandzacke roditelje koji su odgojili tako fine momke i muftije aferim inace i na sea mislim muftija nas mashallah
fala na tako lijepe rijeci o nama i nasoj familiji i tako lijepe rijeci za lijepi sandzak ... moracu da te castim s kilo pecenja cim dodjes u sarajevo da cosamo uzivamo u fini zrak drvece i da slusamo kako ptice pjevaju
aferim za avatar
ko ne vjeruje neka pita samo sto zna nasa familija ili mog lijepo bracu na k.l.i.x.u
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 24 apr 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Seo naš muftija, patriota pravi, mora biti kapiten u budućnosti!
Prijatelji Seada Kolašinca nas uvjeravaju da je ovo sve dio kampanje u kojoj Nijemci žele pridobiti Kolašinca da na ljeto nastupi na Svjetskom prvenstvu u dresu njemačke reprezentacije, obzirom da na to još uvijek ima pravo, a da Njemačka nema pravo rješenje za tu poziciju na Mundijalu.
„To su špekulacije koje ne bih komentarisao. Bilo je nekih neformalnih poziva, ali svi znaju da sam ja Bosnu i Hercegovinu čekao dugo godina da me pozove i da nakon prvog poziva nisam nikada više imao ni najmanju dilemu za koju zemlju da nastupam. Sve i da nikada više ne budem pozvan u reprezentaciju BiH, ja svoju odluku o grbu Bosne i Hercegovine neću više nikada mijenjati.“ poručuje Sead Kolašinac.
„To su špekulacije koje ne bih komentarisao. Bilo je nekih neformalnih poziva, ali svi znaju da sam ja Bosnu i Hercegovinu čekao dugo godina da me pozove i da nakon prvog poziva nisam nikada više imao ni najmanju dilemu za koju zemlju da nastupam. Sve i da nikada više ne budem pozvan u reprezentaciju BiH, ja svoju odluku o grbu Bosne i Hercegovine neću više nikada mijenjati.“ poručuje Sead Kolašinac.
za nepovjerovati kako Seo postade miljenik nacije preko noci, da mu ostali igraci nisu do koljena po trenutnoj popularnosti al sto jest jest , hem patriota hem igracina i po
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće
Njemacka
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!
legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće
Znaci i Sovsic je izgubljen?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa ne znam kol'ko je igro za Hrvate jel samo pozvan na probu kao Kunić u Srbiju ili su mu promjenili i državljanstvo, ako su mu promjenili sportsko izgubljen je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa ne znam kol'ko je igro za Hrvate jel samo pozvan na probu kao Kunić u Srbiju ili su mu promjenili i državljanstvo, ako su mu promjenili sportsko izgubljen je
'ta ce nam on Samo da bi ti imao predstavnika Gorazda ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.