Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Chapman
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Chapman » 24 apr 2014, 22:47

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Cartman je napisao/la:"Hobi mu je televizor i hrana". :lol: Isto kad je onda napisao "voli da jede i spava". :lol:

A koji je to forum? Sto nam se ne vrati momciluka? Nije se valjda naljutio? :(
"voli kad mu mama pravi hranu i pegla majce" :salut:

k.l.i.x

Banovan je valjda za stalno, ne znam kako, ja sam pokusao da mu napravim nalog, ali dobio sam upozerenje od admina za trajni ban. Ja nemam nalog tamo, ali me zvao iz Njemacke i zamolio to da prenesem, da znate da jos cita ovaj forum i da tamo pise :thumbup:

Inace znam majstora, sve je istina sta pise, reci cu vam sad, to je moj rodjak iz Njemacke :salut:
de ne yebi ba, čuj majstor rođak aaa :lol: :lol: nisi ni svjestan kolika je to cast aferim momciluko veliki selam za tebe i rodjaka velike ste ljudine obojica selam i za sandzacke roditelje koji su odgojili tako fine momke i muftije aferim inace i na sea mislim muftija nas mashallah

AL VOLI DA JEDE I SPAVA :lol: :lol: :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 apr 2014, 22:47

Auh, opet ste počeli. :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 apr 2014, 22:51

@Chapman

fala na tako lijepe rijeci o nama i nasoj familiji i tako lijepe rijeci za lijepi sandzak ... moracu da te castim s kilo pecenja cim dodjes u sarajevo da cosamo uzivamo u fini zrak drvece i da slusamo kako ptice pjevaju

aferim za avatar :bih:

ko ne vjeruje neka pita samo sto zna nasa familija :salut: :salut: ili mog lijepo bracu na k.l.i.x.u
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 24 apr 2014, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Djape
Kontakt:

Post Postao/la Djape » 24 apr 2014, 22:52

jedna za seju cara

[youtube][/youtube]

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 apr 2014, 22:58

Ubacite jos jedan smiley, ovaj sa zastavom Sandzaka: :bih: Zasluzili su momciluci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 apr 2014, 22:59

Cartman je napisao/la:Ubacite jos jedan smiley, ovaj sa zastavom Sandzaka: :bih: Zasluzili su momciluci.
slika

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 apr 2014, 23:00

Seo naš muftija, patriota pravi, mora biti kapiten u budućnosti! :tokralju:
Prijatelji Seada Kolašinca nas uvjeravaju da je ovo sve dio kampanje u kojoj Nijemci žele pridobiti Kolašinca da na ljeto nastupi na Svjetskom prvenstvu u dresu njemačke reprezentacije, obzirom da na to još uvijek ima pravo, a da Njemačka nema pravo rješenje za tu poziciju na Mundijalu.

„To su špekulacije koje ne bih komentarisao. Bilo je nekih neformalnih poziva, ali svi znaju da sam ja Bosnu i Hercegovinu čekao dugo godina da me pozove i da nakon prvog poziva nisam nikada više imao ni najmanju dilemu za koju zemlju da nastupam. Sve i da nikada više ne budem pozvan u reprezentaciju BiH, ja svoju odluku o grbu Bosne i Hercegovine neću više nikada mijenjati.“ poručuje Sead Kolašinac.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 24 apr 2014, 23:01

„To su špekulacije koje ne bih komentarisao. Bilo je nekih neformalnih poziva, ali svi znaju da sam ja Bosnu i Hercegovinu čekao dugo godina da me pozove i da nakon prvog poziva nisam nikada više imao ni najmanju dilemu za koju zemlju da nastupam. Sve i da nikada više ne budem pozvan u reprezentaciju BiH, ja svoju odluku o grbu Bosne i Hercegovine neću više nikada mijenjati.“ poručuje Sead Kolašinac.

Kuću ću ti prepisati momčino !¨ :salut:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 24 apr 2014, 23:03

to je pravi sandzo, tako se to radi. Momak moze 100% biti rodjen u drugu drzavu i pricati drugi jezik, ali se mentalitet nikada ne mijenja :salut:

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 24 apr 2014, 23:07

za nepovjerovati kako Seo postade miljenik nacije preko noci, da mu ostali igraci nisu do koljena po trenutnoj popularnosti :cool: al sto jest jest , hem patriota hem igracina i po :clap:
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 apr 2014, 23:31

Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće :crazy:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 24 apr 2014, 23:34

legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće :crazy:
Njemacka
:wave:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 apr 2014, 23:36

legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može promjeniti, ne nasjedajte na dječije gluposti sa onog zmajevi bloga i sl on više ne može igrati za Njemačku sve i da hoće :crazy:
Znaci i Sovsic je izgubljen? :kafa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 apr 2014, 23:41

Cartman je napisao/la:
Pa ne znam kol'ko je igro za Hrvate jel samo pozvan na probu kao Kunić u Srbiju ili su mu promjenili i državljanstvo, ako su mu promjenili sportsko izgubljen je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 apr 2014, 23:45

zivinaajkula je napisao/la:
Njemacka
:wave:
...je Njemacka.
Momciluku :tokralju: :bih:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 apr 2014, 00:02

Volim ga ko brata!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 apr 2014, 00:08

legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Pa ne znam kol'ko je igro za Hrvate jel samo pozvan na probu kao Kunić u Srbiju ili su mu promjenili i državljanstvo, ako su mu promjenili sportsko izgubljen je
'ta ce nam on :tralala: Samo da bi ti imao predstavnika Gorazda ? :P

mujezin
Kontakt:

Post Postao/la mujezin » 25 apr 2014, 00:28

Da ga postave za presjednika za Njemacku Seo ne bi izdo domovinu Bosnu, momak je pravi patriota ponosan Bosnjak iz Sandzaka

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 apr 2014, 00:29

Seo je lapo hercegovac lapo sandzos.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 25 apr 2014, 00:32

Sarajlijc@ je napisao/la:Seo je lapo hercegovac lapo sandzos.
i to kad pomijesas to ti je Sandzak, to si morao da ucis u biologiju i geografiju

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Confiance, maroonGiant, random11, SanaBosna, Varta i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []