dobrodošao na PDF Veleža.VM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Valja naći stream za dijasporu da se probudim u 6 u jutro.
Avanti crveni!
Sent from my C6506 using Tapatalk
Avanti crveni!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Fala brato, dolaze nam bolji dani majke mi moje, nek ove naredne tri prvenstvene pobijede to pokazu. Dusmani nek crknu od ljubomore.AlemC85 je napisao/la:dobrodošao na PDF Veleža.VM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Samo Velez-Mostar Volim ja! Velez do groba!
Dolaze nam ponovo bolji dani! Povratak na stare staze!
hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)
Kakvo Nevesinje brato? ja sam mostarac majke mi moje.Tito_1922 je napisao/la:hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Pozz Nevesinju haha hahahahahah majkemi mi moje hahaha
Na avataru ti onaj lik sto je na tv-u bio sto je u intervju stotinjak put rekao majke mi AHHAHAAHAHAHAH
pa na avataru ti je lik koji je nevesinjac a živi u Mostaru ili tako nešto.VM69 je napisao/la:Kakvo Nevesinje brato? ja sam mostarac majke mi moje.Tito_1922 je napisao/la:hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
Ne nego je iz mostara izbjegao u nevesinje a hoce i volio bi da se vrati u mostar srbin , sjecam se dobro te emisije na tv.
Unakazište temu. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
@zizu1991zizu1991 je napisao/la:Unakazište temu.
šta to bilježiš? stalno nešto zapisuješ.
HahahahahaVM69 je napisao/la:Kakvo Nevesinje brato? ja sam mostarac majke mi moje.Tito_1922 je napisao/la:hahaha hahahaha hahahahahVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pametan piše, mahnit pamti. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ljudi drzite se teme, ja sam prvo Mostarac, pa onda Velezovac i na kraju Srbin, ali to nije vazno.
Drzite se teme, hajmo prognozirati rezultat. Ja mislim 2:1 za Velez.
Da nije bekić 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ti mora da si Željko Samardžić ?VM69 je napisao/la:Ljudi drzite se teme, ja sam prvo Mostarac, pa onda Velezovac i na kraju Srbin, ali to nije vazno.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
I poslije ove utakmice neko će reći da se Mostarci među sobom ne podnose. Ovakva euforija među navijačima Veleža se ne pamti još od finala Kupa Maršala. Sutra će svi i navijači i igrači Veleža poginuti na terenu kako bi donijeli titulu svojim sugrađanima i prijateljima iz Zrinjskog.
Pozdrav i dobro došaoVM69 je napisao/la:Pozdrav svoj pravoj raji! Volio sam i volicu samo Velez majke mi moje. Ne obazirite se na provokacije dusmana.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Barvo za našu upravudime je napisao/la:Upravni odbor FK Velež u sklopu dugoročnog planiranja razvoja kluba, danas je dogovorio stratešku saradnju sa BBI bankom i Sarajevo Business Forumom. Tako će u sklopu Sarajevo Business Foruma 2014, koji se održava od 14 - 15.maja, potencijalnim investitorima prezentovati se projekat Fudbalskog kluba Velež, koji će obuhvatiti različite segmente ulaganja. Između ostalog, na Sarajevo Business Forumu učešće će uzeti i vlasnici takvih svjetskih fudbalskih velikana poput Manchester City i PSG-a.
Ovim putem, Uprava FK Velež se želi posebno zahvaliti menadžmentu BBI banke, koja je prepoznala Fudbalski klub Velež kao jedan od najznačajnih sportskih brendova Bosne i Hercegovine, te projekat investiranja u klub uvrstila u listu projekata za pregovaranja sa investitorima.
Naš je gazda PSG a Željin MC![]()
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.